slide show

SKRIVET: 2012-06-28, kl 13:05:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Träning med Hannanana!

 Tog ett bra  tag innan jag kom på hur jag skulle få in videoklipp i inläggen sen de gjorde om blogg.se. Men nu ligger de här. Filmning står både jag och hanna för. Ihopklippning står fina hanna för. Nu ska jag försöka komma igång och uppdatera mer ordentligt här. 
Vi hörs snart, Kram!

SKRIVET: 2012-06-26, kl 10:20:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Efter regn kommer sol!

Regn hela dagen igår. Det blev en slö inne dag för både mig och Penny. Trök. Men idag har solen hittat fram och i eftermiddag blir det agilityträning med bästa. Äntligen! Efter regn kommer solsken. Man får passa på de dagarna man inte jobbar. Men det kommer funka att kombinera träning och jobb i sommar också. När det är 25grader varmt blir det jobbigt för hunden att träna, så då tränar vi på kvällen efter jobbet. Superbra!

Eftersom jag sitter vid mammas och pappas dator, så får bjuder jag på en gammal webkamerabild. Ha det gott, puss!

SKRIVET: 2012-06-20, kl 22:38:24 | PUBLICERAT I: Träning

Möte, träning och fotografering

Igår var jag på möte med agilitysektorn, men det var riktig dålig uppslutning så det blev inte så mycket bestämt. Det ända som blev bestämt var att på måndag skickas en beställning på nya agilitykläder, så skönt! Annars blev det fotografering på ialla fall några av Hjo bk's grymma agilityekipage så att en resultatssida på klubbens hemsida kan skapas. Jag tog med mig min lilla kamera och tog action och profil bilder på alla. Vi passa självklart på att träna. Vi byggde upp en agility klass 1 bana som gina hade med sig. Allt gick jätte bra för mig och Penny! Det har börjat att gå framåt med gungan nu och Penny har blivit mycke säkrare på slalomingångarna. Nu är det bara jag som ska komma ihåg det och inte tränga henne (som jag är jätte duktig på att göra) på tävlingar, då jag inte tror på att hon kan och är framme och petar vid ingångarna. Vi sprang bara banan ett par gånger, men eftersom att det gick så bra så ville jag sluta med det (spara den känslan). Hemligeheten är att sluta när det går som bäst och när det är som roligast! Nu hoppas vi på att det går lika bra nästa träning.
Min och Pennys Profilbild till resultatsidan

SKRIVET: 2012-06-17, kl 21:55:26 | PUBLICERAT I: Tävling

Vår första officiella nolla på tävling!

I'm back och har vart iväg o spenderat cirka 10 på Habo bks inofficiella agilitytävling och Oj, vad det gick bra idag!
Ser ni vilka grymt stora framsteg jag och Penny gjort idag?! En 6:e plats, NOLL FEL och en liten ynka hundradel från en rosett och en femteplats. Haha det är inte var dag. Ne, men för mig är detta ett otroligt bra resultat! Penny kanske inte var den snabbaste idag, men hon var fokuserad och jag är mäktar stolt över henne! Det här resultatet var då ifrån sista loppet (Ho B). Övriga resultat från dag blev: Ag A - disk, Ag - en 7:e plats och 16 fel var av att 11 var tidsfel och Ho A - en 13:e plats och 21,86fel var av att 11,86 var tidsfel. Nu ska vi kämpa vidare för att utvecklas en massor! Själva tävlingen var annars jätte mysig och vi hade överlag riktigt tur med vädret. En riktigt bra dag!