SKRIVET: 2010-09-30, kl 21:52:11 | PUBLICERAT I: Lifetime

Triangelkampen

Yeeeah ! Imorgon ska man till Tibro för att tävla i triangelkampen. Tävling för Tibro, Karlsborg och Hjo. Det kommer nog bli jätte kul! Ska vara med och tävla i 100m som jag kom 2:a i, i onsdags. Är faktiskt stolt över mig själv. Jag slog verkligen inte mitt personbästa, men är glad över min placering. Men är nervös över hur det kommer att gå i morgon. Förra året var jag med som reserv och de från karlsborg var verkligen snabba! Men man kan ju inte göra mer än sitt bästa. Jag är även reserv i 800m imorn, det vet jag faktiskt inte hur jag kunde bli och sedan så har jag blivit uttagen till stafetten. Så det blir nog en bra och händelserik dag med gott sällskap ! Nu ska jag nog göra i ordning lite saker sedan blir det sängen ! Föresten har ni märkt att jag börjat uppdatera bättre? :)
Bloggar igen snart, gooooooood natt !<3
(google bild)

SKRIVET: 2010-09-29, kl 17:12:33 | PUBLICERAT I: Lifetime

Football is love

En kortis kommer här ! Idag har det varit friddrottsdag, är super nöjd med min prestation i 100m och höjd. Jag försämrade visserligen min tid på 100m men är grymt nöjd med det ändå. Jag kommer antagligen få följa med på triangelkampen som är i tibro och det är lite coolt, hihi. Kom ju 3:a i kula och 800m med. Det hade jag aldrig trott faktiskt ! :o. Nu ska jag snart åka till fotbollen, gött ! Känner mig riktigt nyttig idag så mycket som jag har rört mig (a). Hinner tyvärr inte ladda upp bilderna från gårn idag, måste göra i ordning mig nu och åka. Puss hej !
Har kollat lite på de här byxorna, kan inte bestämma mig om jag verkligen vill ha dem eller inte. Vad tycker ni? Skulle jag passa i dem?:)

SKRIVET: 2010-09-28, kl 20:36:09 | PUBLICERAT I: Lifetime

The time just disappears...

Heeeeeeeej !
Det är lite snålt om tid till bloggen just nu. Känns som om att det ligger nere.. varje dag så går jag och tänker "idag ska jag lägga in ett inlägg på bloggen". Sedan sätter jag mig och gör läxor glor lite på TV:n, sen är dagen över.. Så jag kan ju berätta lite om vad jag har gjort då. I fredags var jag på fridtidsgården. Tog med min kamera dit och tog många härliga bilder, så¨de ska laddas upp någon gång. I lördags var jag hemma och gjorde något, kommer inte ihåg vad, hihih (a). Men i söndags var jag på agility DM. Hade en jätte bra dag där i Töreboda med Hanna, Ida och alla andra agility tjejer ! Mycket hundar och agility hela dagen, underbart! Loppen gick bra, men ingen rosett blev det. Nöjd med dagen och vill tacka för den <3. Igår var jag på agility träning med penny. Hon är verkligen duktig ! Blivande champion asså, haha ! :d. Nu sitter jag framför idol och facebook. Har jobbat lite engelska, ska väl ta lite matte också. Imorgon blir det fotboll, (Y). Men innan det är jag ju i skolan, frididrottsdag står det på schemat hela dagen. Ska delta i 100m, längdhopp, höjdhopp, 400m och kula ;). Önska mig lycka till ! Bloggar mer en annan gång, när jag hinner så klart. Hanna nilsson i min klass tjatar lite på mig att jag ska göra ett video inlägg här. Men det vill inte jag. Vad skulle jag säga då? haha. Men nu ska hon göra ett åt mig. Så det läggs in när det kommer. Haha hon är galen.. (a' Men älskar henne ändå. Så ska börja med matten nu. Hanna Nilsson kommer snart ! Puss hej!

SKRIVET: 2010-09-25, kl 22:21:43 | PUBLICERAT I: Lifetime

DM imorgon = sängen nu !

En super snabbis blire. Ska egentligen sova nu. Berättar om vad som hänt i helgen en annan gång då jag har tid lovar! Men nu måste det bli sängen, ska upp tidigt imorgon. Ska till Töreboda för DM i agility = skit roligt ! :D

SKRIVET: 2010-09-23, kl 22:10:30 | PUBLICERAT I: Lifetime

vått och torrt

När livet känns tungt och jag behöver någon att prata med, då finns du där i vått och torrt ! <3
Jag älskar dig !

SKRIVET: 2010-09-23, kl 15:24:08 | PUBLICERAT I: Lifetime

...

SKRIVET: 2010-09-22, kl 10:56:25 | PUBLICERAT I: Lifetime

God morgon studiedag !

Gooood morgon !
Kl är snart 11 typ och jag har studiedag, så himla skönt. Så idag ska jag plugga för har massor av läxor, åka in till stan om mamma tankat moppen och om den startar för att handla till ikväll. Vi ska ha typ halv 8 hos mig i min familj, så jag ska börja med det idag. Är fortfarande lite osäker på vad jag ska bjuda på, men det får vi väl se ;). Jag har även lovat min mamma att rensa min garderob idag.. Får väl se hur det blir. Imorgon äre studiedag då med, så då ska man plugga lite till, sen så får vi väl se vad jag hittar på. På kvällen ska jag i alla fall träna agility inför DM:et i helgen. Jag ska då inte tävla med Stella utan med Hannas söta hund Hugo. Vi har bildat ett ungdomslag som vi ska delta med. Det är Hanna med Charlie, Ida med Stella, Jag med Hugo och Nathalie (stav?) med Theo. Så det kommer bli jätte kul! Tävlingen är på söndag så kommer bli där hela dan. Vi får se om kameran hänger med ;).
Just nu ligger jag och Penny o myser <3, men funderar på att gå upp o äta frukost. Men innan det vill jag säga förlåt. har fått reda på varför mina inlägg försvann och det var p.g.a sida som det är nått fel på. Så jag ber om ursäkt för att jag blev sur. Men det är lätt hänt när man typ är nyvaken och märker att sina senaste inlägg bara är helt borta :s.
Puss hej !

SKRIVET: 2010-09-20, kl 09:15:21 | PUBLICERAT I: Lifetime

Gud vad störande att man ska behöva göra saker om och om igen..

Här kommer agility bilderna som jag hade laddat upp i inläggen som blivit raderade..:$

SKRIVET: 2010-09-20, kl 09:06:13 | PUBLICERAT I: Lifetime

Är det någon som har nått problem med min blogg elr?

Va fan ! Loggar in på bloggen för att lägga upp ett morgon inlägg och vad ser jag? Att mina senaste inlägg är raderade... Kul, att folk inte kan fatta vad mitt och ditt är. Igår kväll la jag in ett inlägg och allt var som vanligt, så jag logga ut och idag är ungefär 3-4 inlägg helt borta. De försvinner ju inte helt av sig själv eller hur?! Ger fan i min blogg, skaffa ett eget liv!

SKRIVET: 2010-09-12, kl 20:56:36 | PUBLICERAT I: Lifetime

Här kommer ett livstecken !

okej, nu skulle typ vilken bloggare som helst sagt förlåt för att de inte har skrivit, men det tänker inte jag göra. Detta är min blogg och jag väljer själv när jag ska skriva på den. Jag kan faktiskt erkänna att det är lite tråkigt att jag inte kunnat skrivit på typ 3 veckor... Men jag kan ju dra lite snabbt om vad som har hänt. Jag har äntligen fått mitt moppekort = en hyperglad viktoria, moppen har krånglat, folk har blivit tsm, jag har varit irriterad på skolan. Jag kan faktiskt säga att jag är rätt så trött på min klass just nu..!  Jag har även vart irriterad på min fritid. Allt krockar verkligen. Usch snart brakar jag ihop asså, jag vill ju vara med på allt, men hinner inte, folk ska vara med o tycka och tänka.. jag orkar snart inte mer.
Okej nu har jag ju bara skrivit om saker jag vart irriterad på förutom en grej, så jag kan ju ta o berätta att jag nu har bytt rum (a). Jag har flyttat ner i källaren, från ett srörre rum till ett mindre. Det är hel mysigt och jag är jätte nöjd. Så nu vet ni det viktigaste som har hänt undertiden som jag inte skrivit. Ska försöka att skriva så fort jag hinner, men varje dag bara försvinner sin väg. Snart är den här dan också slut.. så imorn är det skola igen. Har sovmorgon till 10 ! (Y). Det gillas skarpt. Jag kommer ta moppen in till stan typ vid halv 9 (för har tandläkartid kvart i), sedan drar jag till sofie efter det, så tar vi sällskap till skolan. På eftermiddagen sen blire agility kurs med sötaste Penny. Men nu ska jag äta. Bilder på nya rummet kommer senare så puss hej tills dess!d