SKRIVET: 2010-07-31, kl 12:38:01 | PUBLICERAT I: Lifetime

Godmorgon?

Godmorgon, eller ska jag säga godmiddag? Har precis ätit frukost. Det blir ingen bilträff idag. Jag vet inte riktigt varför men mamma och pappa hade väl ingen lust att åka dit.. det blir nog bara crusing ikväll, men det har inte jag lust att åka på av någon anledning. Så det är bara att glömma bilarna idag. Så vi får väl se vad jag hittar på idag. Om jag inte kommer på nått att göra, får man väl städa sitt rum.. roligt, eller inte! Det är väl bara vänta o se :).
Nu ska jag ta en dusch. Puss hej!

SKRIVET: 2010-07-30, kl 22:45:05 | PUBLICERAT I: Lifetime

Some things are worth to remember!

Igår var jag med Ellen på dan. Jag tog såklart med mig kameran dit hehe ;9. Vi bakade cupcakes (som är 3:dje gången för mig nu inom en vecka eller nått skulle jag tro) kolla på film, tog bilder m.m.
Vid 6 vare fotbolls träning. Har sån himla träningsvärk efter det. Det känns verkligen i vaderna och låren... :) Efter träningen åkte jag och Ellen till Hanna för att sova i tält men tack vare det dåliga vädret så fick vi sova inne. Men inga sura miner blev det för det. Shit vad kul vi hade! Den kvällen/natten/morgonen kommer jag minnas länge! :D
Jag vakna imorse vid 11 hos Hanna av att mamma ringde och berätta att de skulle hämta mig om en timme.. gäsp. Ja det var ju bara att gå upp. När jag kommit hem varde lunch sedan hängde jag med mamma och penny ut i skogen för att leta efter lite svamp och svamp hitta vi! Nu är jag jätte trött, det blev ju inte mycket sovande inatt. i morgon blir det bil träff om det blir bra väder. Annars hittar jag väl på nått annat :).
Puss hej!

SKRIVET: 2010-07-30, kl 21:52:12 | PUBLICERAT I: Lifetime

Vinnaren i fototävlingen

Grattis emeliiebylander.blogg.se du vann fototävlingen! Du vinner nu en länkning! (Y).
Den vinnande bilden:

SKRIVET: 2010-07-28, kl 23:33:51 | PUBLICERAT I: Lifetime

Canon EOS 1000D

Jag är glaaaaaaaaad! Jag har köpt en egen systemkamera. Jag kan knappt fatta det, hahah. Det blev en Canon EOS 1000D som jag var lite inne på innan :D. I dag vid lunch då åkte vi till skövde och fixa kameran. När vi kom hem sen var jag såklart tvungen att prova den, så lite bilder därifrån kan du se under. Vid halv 6 åkte jag till fotbolls träningen (uppstart efter sommaruppehållet), Kul! Men usch vad jobbigt det var. Vilken dålig kondition  man har egentligen. Vi sprang 3km sammanlagt typ + vanlig träning efter det. Men det är bra att de kör hårt på oss i början, så vi är peppade och vältränade till matcherna  hihi. Efter träningen "duscha" jag och Ellen i vättern. Det stod att det var 18 grader, men det måste ha varit varmare. Skit skönt! Sedan hängde jag med Ellen hem en sväng innan jag hamna här, här hemma :). I morgon ska jag till Ellen igen, sedan är det fotbolls träning på kvällen och efter det ska antagligen jag, Ellen, Alma och Hanna tälta (om fint väder) (a). Nu ska jag lägga mig och läsa i en moppebok innan jag somnar.
Penny blev ju såklart förste modell, haha.
Måste erkänna att jag är riktigt nöjd med denna, men modellen gör ju halva jobbet, hihi :).
Bron min kan han med (a).
Avslutar denna lilla bildbomb med pluttan som äter. Ha det bäst nu,
Puss hej!

SKRIVET: 2010-07-27, kl 17:34:25 | PUBLICERAT I: Lifetime

Bakar Cupcakes (igen) med Maria

(Maria ska hälla i vaniljsocker i smeten)
Maria: Okej, så 1 tsk eller var det 2.
Jag: 1.
Maria: Okej, 3 asså.
Hahahaha, det kan vara möjligt att jag är den ända som tycker det var roligt. But that's life (a).

SKRIVET: 2010-07-27, kl 12:12:52 | PUBLICERAT I: Lifetime

I want..

En Canon EOS 1000D för 3890:-. Håller på att spara till en (a).

Från  Ginatricot för 249:-. Tycker den är så snygg!

SKRIVET: 2010-07-26, kl 23:21:42 | PUBLICERAT I: Lifetime

Hemma igen (Y)

Vad skönt det är att äntligen vara hemma! Jag har väl haft en bra helg i Askersund med familjen, men man är så på varandra när man bor i husvagn. Tror faktiskt inte att jag kommer följa med mer, när familjen åker med husvagn på semester (om det inte bär av till Tyskland förstos). Det hände faktiskt inte så mycket under semestern. Vi åkte upp på torsdagen då var det mest att installera sig på campingen. På fredagen hände det inte så värst mycket. Vi åkte in till Askersund, åt glass och köpte fika. På lördagen var det bilträff (anledningen till att vi åkte upp). Pappa, Toffe och Linus åkte in till träffen med bilarna på morgon, runt halv 10 någonting. Medans jag och mamma gick in (1,5 km) lite senare. Det kom  mycket mer bilar än vad det gjort tidigare år! Det släpptes in bilar konstant mellan 10 till 13-14 ungefär. Men det var bara kul :). När träffen börja gå mot sitt slut och vi kände oss nöjda så åkte vi tillbaka till campingen och åt pizza. På kvällen var det crusing, vi tog ett strög med vår bil. Men det var ingen hitt. Så vi åkte tillbaka till husvagnen igen, sedan gick jag och pappa in o kolla lite till på bilarna. Det var mysigt! <3. Igår åkte vi o kolla + fika i en nostalgi-by med saker från 50-60 talet. Det var jätte häftigt och goda räkmackor hade de med, hihi. Idag, ville alla bara hem. Vädret har vart dåligt och då tröttnar man fort.. så vi packade ihop och åkte hem. När vi kommit hem så fikade vi sedan åkte jag in till stan för att vara med Ida, Clara och Ellen (L). Vi hade superkul som vanligt! Men nu ska jag sova. Bloggar nog mer och roligare imorgon ;).
Här kommer några få bilder från Askersund tagna av min mobil. (Våran kamera har gått sönder, så vi kunde inte ta några bilder med nått annat).
Tryck på bilderna för förstoring!


Bil/Båt från Hajstorp, kom och visa upp sig. Det var kul att höra hur förvånade alla blev. Själv har man sätt den ett par gånger innan, men cool är den! (a).

Puss hej!

SKRIVET: 2010-07-21, kl 23:03:52 | PUBLICERAT I: Lifetime

Good bye Hjo and Hello Askersund!

Har haft en helmysig kväll med mamma, bara hon och jag. Det är inte ofta som det händer. Vi bar ut TV:n på altanen och satt ute, åt jätte god mat och kollade på "It's complicated" och "Trubbel i paradiset" som vi hyrde. "Trubbel i paradiset" var bra men "It's complicated" var bättre! Båda var komedier och handlade om kärlek. Jag  rekommenderar nog "it's complicated" mer :). 
Imorgon drar jag med familjen till Askersund. Ingen utav oss har packat någonting än, hahaha! Det har aldrig hänt förut. Det är väl ingen som orkar, inte jag i alla fall. Ja så vi kommer väl inte iväg förens på eftermidagen, men det tar ju bara typ en timme upp så, so what?. Jag tar nog med mig datorn, men om det inte finns internet så blir det inget bloggande. Vi får väl se. Vill bara säga att alla ska ha det så bra så länge! Och just det, glöm inte att rösta! (a) Vi hörs förhoppningsvis av i helgen.
Puss hej!
Bild från förra året i Askersund. Det är vår bil som jag har ringat in!

SKRIVET: 2010-07-21, kl 16:20:31 | PUBLICERAT I: Lifetime

Finalisterna i fototävlingen

Det blev 5 finalister. Det är bara att börja rösta på bilderna nedan. Du får rösta en gång, skriv blogg adressen eller nr som bilden hör till i kommentar fältet för att lägga din röst. Jag berättar vem som har vunnit när jag kommer hem från Askersund nästa vecka. Tills dess har ni chans att lägga er röst!
Nr 1. http://iidajoohanssoon.blogg.se/
Jag tar just denna bild för när jag ser denna bild på min älskade hund stella, får jag upp alla underbara, roliga,knasiga och även jobbiga minnen som jag spenderat med min älskade  hund stella! Hon kan va helt förjävlig rent ut sakt mot en i bland och jag mot henne, men hon älskar mig ändå och jag henne! Hon finns alltid vid min sida, törstar när jag behöver, gör mig glad och ger mig mod just när de behövs! Hon bry sig inte om hur dumma saker jag gjort eller att jag har gjort fel, hon bara finns där och tror på mig vad som än händer! Jag är hennes gud och hon är min ängel! Och jag kan inte beskriva min kärlek till henne! <3
Därför väljer jag denna bild och tycker att den passar till just detta tema! <3
Nr 2. http://miiraliindberg.blogg.se/
Jag tycker att bilden är sjukt fin. Därför väljer jag att tävla med den.
Den beskriver mycket för mig och min kompis. <3
Nr 3. http://emeliiebylander.blogg.se/
Den här bilden gillar jag, de är en maskros som har blommat över och för mig betyder de att sommaren är här..
Nr 4. http://eelinppelin.blogg.se/
Det gick inte att kopiera bilden, så tryck på länken för att komma till inlägget (det är andra bilden) http://eelinppelin.blogg.se/2010/july/bilder-var-det.html

Det är den andra bilden på mig och min syster när vi sitter en sommarkväll och skrattar och ser ut över solnedgången :) äkta syskonkärlek !
Nr 5. http://ebbahellstrom.blogg.se/
För sommaren förknippar man med blommor. Och små insekter som flyger lite här och där.
Blommor doftar gott, är fina och härliga.
Lycka till!

SKRIVET: 2010-07-20, kl 21:56:25 | PUBLICERAT I: Lifetime

Liseberg igår var toppen!

Jag var som sagt på Liseberg igår. Det var ju "Lotta på Liseberg" igår så vi hade faktiskt väntat oss att det skulle vara lite mera folk, men den längsta kön var på 35 min i en liten stund, sedan låg det mellan 20-5 min till alla attraktioner. Jag fick en jätte rolig och mysig dag med min familj :). Jag åkte faktiskt 2 nya attraktioner den här gången. Kanonen och uppswinget, uppswinget blev en favorit, kanonen var okej. Det är synd att den är så kort bara.
I slutet på dan kollade vi lite på Lotta. Fick se Timotej, Måns och  någon annan kille sjunga varsin gång, sedan blev familjen trött och ville åka hem. Men roligt vare!
Just nu sitter jag ute  med mamma och pappa på altanen och kollar på "Ghost whispers" <3. Jätte mysigt!
Vi har ätit räkor m.m. GOTT! Imorgon ska jag på syn undersökning till körkorts tillståndet, sedan ska jag och mamma hitta på nått roligt/mysigt tillsammans bara hon och jag medans resten av familjen är på traktorrace.
Nu får alla ha det så bra och inte glömma att anmäla sig till fototävlingen (a).
Puss hej!

SKRIVET: 2010-07-18, kl 22:02:15 | PUBLICERAT I: Lifetime

Cupcakes

Okej inte så mycket har hänt sen jag blogga sist. Jag jobbade hela förmiddagen. Det var skit mycket folk idag, så vi hade massor att göra. Resten av dan har jag bara slappat och bakat. Jag bakade cupcakes och de blev fina faktiskt. Men då är jag så himla klantig och tappar hälften på golvet.. Jag blir så trött på mig själv. Imorgon blire Liseberg hela dan. Glöm inte tävlingen! Puss hej!
Inte den bästa bilden men, men.

SKRIVET: 2010-07-17, kl 21:44:35 | PUBLICERAT I: Lifetime

Fototävling

Okej, jag vet att alla har tävlingar hit och dit just nu. Men jag blir så sugen på att ha en tävling och få min blogg att leva lite mer när andra lägger energi på sina bloggar.  Dessutom har jag inte haft någon tävling på åratal. Så nu kommer en i alla fall. Jag hoppas på att folk orkar vara med i min tävling med (a).

Jag har bestämt att ha en fototävling med tema "sommarkärlek". Nu när åska och regn har börjat komma, så tycker jag att vi ska visa kärleken som vi har till sommaren och allt som händer när den är här. Egentligen är temat veldigt brett. Du kan t.ex delta med en bild på någon du älskar att vara med på sommaren eller en helt vanlig sommarbild. Det är fantasin som sätter kränserna ;).

Så här hade jag tänkt om du vill vara med:

+ du väljer ut en bild som du känner passar in sedan lägger du upp den på din blogg, skriv en liten beskrivning på om hur du tänkte när du valde bilden och du får gärna länka till min blogg (är inget måste).

+ Länka ditt inlägg till mig, genom komentar fältet nedan och berätta att du är med.

På ons tar jag ut 8 finalister och lägger upp deras bilder och blogglänkningar så att ni kan börja rösta. (så jag hoppas att jag kan kopiera bilden som ni deltar med).

Ja det var väl allt jag hade o säga om det! Hoppas att ni vill vara med nu! :)).

Puss hej!

SKRIVET: 2010-07-17, kl 14:04:01 | PUBLICERAT I: Lifetime

17/7

Kvällen igår blev grym! Jag vill bara tacka alla för att ni gjorde den bäst! Jag orkar inte gå in på detalj om vad vi gjorde, men kul hade vi i alla fall :). Idag hade jag tänkt att bara vara hemma o ta det lungt, men nej. Nu måste jag hoppa in och jobba.. Imorgon blir det jobb igen och på måndag åker familjen -Ela till Liseberg. Vi ska vara där hela dan! Kul, <3. Okej det blev ett väldigt kort inlägg idag, men jag måste gå nu!
Puss hej!
Ska vara med i cclaraa.blogg.se's fototävling med denna bilden :).

SKRIVET: 2010-07-16, kl 16:00:38 | PUBLICERAT I: Lifetime

Nu är man 15!

Då är man 15 då! (Y). igår blev man väckt halv 6 på morgonen med ett par presenter. Sedan åt man frukost och fick skjuts till jobbet. Att jobba kanske inte var de jag ville göra på min födelsedag, men man måste ju. När jag kom hem la jag mig i soffan o kolla på Avatar (en av mina presenter). Sedan vid 5 blev det släkt kalas. På kvällen sen var jag skit trött.. så kollade på Alice i Underlandet (som jag också fått på dan). Men det var väl en bra dag som jag hade (a). Idag har jag inte gjort så mycket mer än har gått i stan en liten stund tillsammans med mamma och Linus. Linus köpte en glassmaskin, så glass kommer nog att göras imorgon hihi. Ikväll blire grillning med kompisar <3. Jag hoppas på en bra kväll med fint väder. Nu måste jag duscha och förbereda lite mat. Bloggar nog mer imorn.
Puss hej!

Gick inte bädda in den officiella musikvideon från youtube av någon anledning, men här är en annan. Gillar låten och filmen jätte mkt! <3

SKRIVET: 2010-07-13, kl 12:34:19 | PUBLICERAT I: Lifetime

http://en.akinator.com/

Håller på att städa, äntligen börjar man se möbler som började glömma under alla kläder, påsar o skit.
Snart kommer Alma. Vi kommer antagligen gå upp till katterna och bada i Vättern. Det är riktigt varmt där nu. Super härligt. Fick ett tips av http://idaelfs.blogg.se/ om ett roligt test. Kan ju rekomendera det vidare, tänkte jag. Har testat det. Du tänker på en kändis/disney figur och svarar på frågor. Det är rätt coolt för att den kommer på precis den du tänker på (om du svarar seriöst på frågorna). Det är värt att testa i alla fall ;). Gå in på: http://en.akinator.com/ och pröva (a). Nu ska jag nog fortsätta städa så det blir klart någon gång. Måste va städat på torsdag då man äntligen blir 15! Gött. Sedan på fredag blire grillkväll :). Göttfiskkött eller vad! AHhahah (Y).
Puss hej!

SKRIVET: 2010-07-12, kl 23:58:48 | PUBLICERAT I: Lifetime

Ooho so cute!

Hej, förlåt för att det inte kom något inlägg igår kväll, jag kom hem så himla sent så orkade inte..
Idag har jag vart med Ida  och Albin. Först kom ida vid 11 så vi gick upp till katterna o mata dem. Sedan tog jag, Ida och Albin en sväng till Vättern. Stella och Penny fick hänga med me, såklart! ;). Sedan efter maten cykla vi till albin och jag blev i puttad i albins pool m.m. Jätte kul :s Hahahah <3. Här kommer lite bilder på kattungarna.
Så söta är de. Jag o Ida gav dem egna namn. Min favvis på sista bilden. Lilla Karl philip <3
Inte så långt inlägg, men det blir inte det när man skriver o är trött på kvällen.
Nu ska jag sova sött ;)
Puss hej!

SKRIVET: 2010-07-11, kl 18:52:16 | PUBLICERAT I: Lifetime

Värmen tar snart kol på mig..

Fy F***N vad det är varmt! :s
Sitter hemma hos emelie nu och grillar med halva släkten, blogger mer när jag kommer hem.

Och jag vet att det har varit lite svagt med uppdateringar dennna helgen..


Puss hej!

SKRIVET: 2010-07-07, kl 22:21:11 | PUBLICERAT I: Lifetime

(har ingen fantasi kvar till rubrikerna..)

Grym dag måste jag bara säga! Är lite trött nu så orkar inte skriva allt jag gjort i detalj, men jag kan berätta att jag vart med Clara, Ida och Ellen idag. Först cykla jag in till stan för att träffa Clara och Ida, sedan kom Ellen. Vi cyklade till vättern (mot mitt) o bada. Det var jätte kallt! Efter badet cykla vi hem till mig o spela lite. Sedan åkte Clara hem, då gjorde jag, ida och Ellen en "musikvideo" eller vad man nu ska kalla det. Hahaha! Super dag som sagt :D<3.
Imorgon ska man först till en familj kl 11, för att prata om nästa vecka då jag ska vara djurvakt åt deras kanin, katt och 7 kattungar! (a). Hihihi, mysigt. De var nog bara 1 månad gammla ;). Sedan börjar man sommarjobba halv 2 :). Önska mig lycka till!
Ha det bäst,
Puss hej!

SKRIVET: 2010-07-06, kl 22:20:49 | PUBLICERAT I: Lifetime

The time just goes and goes.. :)

Har vart med Ellenpellen idag. Vi bada, gjorde ett melodimedley (stavning) och mycket mer. Kul hade vi i alla fall :). Kvart i 6 cyklade vi in till fotbolls träningen, men det blev inte så mycket till träning precis. Vi var 6 stycken utan tränare. Antagligen kommer sommarträningarna bli så. Jag vet inte. Efter träningen cykla jag och Ellen till T-bryggan. Där "duscha" vi i vättern eller vad man nu ska säga. Skit kallt var de. Men  det gick (a). När jag sedan kom hem, åt jag lite sedan har jag suttit ner körd i soffan sen dess. Kollar på Fotbolls VM uru - hol . Just nu leder Holland med 3-1. Imorgon cyklar man in efter lunch för att va med Clara, Ida och Ellen. O i övermorgon börjar man att sommarjobba.
Ha det bäst nu!
puss hej!
Gammal bild, men ändå :).

SKRIVET: 2010-07-05, kl 21:04:37 | PUBLICERAT I: Lifetime

Great day in the water!

(Klicka på bilderna nedan för att förstora)
Bilderna kommer från Idas kamera och förklarar vad jag gjort idag.
Innan vi gick ner och bada med hundarna i Vättern så kolla vi på "Wild child",
den kan rekommenderas! ;). Igår åkte jag som sagt med Ela till Gekås.
Jag köpte massor! Är super nöjd med köpen (Y). Tack Ela för en super dag!<3
Imorgon kommer Ellen och sedan blir det fotbolls träning på kvällen.
Puss hej!

SKRIVET: 2010-07-03, kl 23:20:17 | PUBLICERAT I: Lifetime

3/7

Dagen har varit bra. Börja med som planerat att göra frukost på sängen till mamma. Efter frukosten åkte jag mamma, Mikaela och Linus in till stan o gick om kring lite sedan fika vi med pappa (som vart o klippt sig) på "Farbror blå". Sedan åkte vi för att plocka kordgubbar och handla innan vi sedan åkte hem igen. Det var så himla varmt och kvalmigt så jag, mamma och toffe åkte ner till Vättern för att svalka oss lite. Vattnet var jätte kallt! Men det var skönt att kyla ner sig lite. På kvällen blev det grillat med familjen och Clara kom ner en liten sväng med. Det har varit en härlig dag, kan jag ju bara säga :). Imorgon bär det av med syrran till Gekås :) (a).
Puss hej!

SKRIVET: 2010-07-03, kl 17:52:33 | PUBLICERAT I: Lifetime

Grattis mamma 42 år!

SKRIVET: 2010-07-02, kl 19:06:24 | PUBLICERAT I: Lifetime

Soooooooooool!

Vädret är verkligen bäst! Både igår och idag har jag vart nere på badet.
Igår var jag på badet med Ida. Vi gick o köpte glass och godis som vi åt och hade det allmänt bra. Efter en stund kom även Ellen och sedan kom Linnea och Matilda också. Halv 3 lämna jag och Ida badet och gick hem till henne för att äta pannkakor (a). Albin kom en liten sväng, men snart gick jag iväg för att spela fotbollsmatch (som vi förlora). Idag sov/slöa jag hela förmiddagen, sedan åkte jag till badet med mamma, bror och kusin där jag även träffa alla igen. Bra dagar! (Y). Imorgon fyller mamma 42 år. Inlägg om det kommer nog även imorn. Men jag kommer antagligen fira henne hela dan imorn. Är tvungen att ställa klockan tidigt imorn, bara för att man ska överraska mammii med frukost på sängen :). Så snäller är jag, hahah!
Här kommer lite snygga kläder!
Puss hej!