SKRIVET: 2011-06-29, kl 21:13:10 | PUBLICERAT I: MuSiC

Who says you're not perfect?

Ni anar inte hur trött man blir efter en dag på jobbet. Ska snart ta en duschen och sedan inta sängen. blir inte så mycket mer bloggande idag, så lägger upp ennu en go låt, hihi.
Love it! Puss!

SKRIVET: 2011-06-28, kl 21:01:34 | PUBLICERAT I: MuSiC

1000 hugs

Har haft en redig sommardag! Har vart på badet typ hela dan med Hänäni och efter det blev det grill! (y) Det känns verkligen som om jag har bränt mig idag i alla fall, speciellt på axlarna. Får la fortsätta att försöka sola mer, så kanske jag lyckas få lite färg! Nu ska jag sticka iväg o ta en dusch. Imorgon väntar jobbet, så bäst man kommer upp när klockan ringer i morgon. Vi får la hoppas på det bästa! Nu blir det som sagt duschen, puss!
Hörde den här gammla godingen i bilen idag påväg hem, fick en riktigthärlig sommarkänsla av låten. Har dessutom inte hört den på evigheter (a).

SKRIVET: 2011-06-28, kl 20:42:41 | PUBLICERAT I: pictures

Penny leker med agilityhinder

SKRIVET: 2011-06-28, kl 10:59:58 | PUBLICERAT I: Något du inte visste om mig!

are lying in the sun, sun, sun

Good morning sunshine! Ligger ovanligtvis ute i solen o steker lite, så här på morgonkvisten. Kan väl inte påstå att sola är min favorit sysselsättning, men kände att det behövdes. Idag har mamma lovat mig grillat med färskpotatis, så måste hålla mig hemma till middan, hihi. Vi får se hur det går. Vet inte om jag nämnt det men har kollat runt på olika longboards ett tag nu och jag tror jag hittat en som ska få bo med lilla mig.
Ända problemet som jag har är att jag inte vet hur lång den är.. men det löser sig alltid!
Nu ska jag dra in o sätta mig på altan, för snart får jag solsting, haha. Men vi hörs la senare. Puss!

SKRIVET: 2011-06-27, kl 23:53:05 | PUBLICERAT I: Lifetime

Bloggriket, vi får väl se om det är bra (a)

Har precis regristrerat bloggen på bloggriket, har även precis kollat färdigt på en Johan Falk film, så tänkte la lägga mig. Uppdaterar er imorn. Natti!

SKRIVET: 2011-06-26, kl 23:08:56 | PUBLICERAT I: Lifetime

Hold my hand

Hihih, hoppas att ni gilla mitt blommiga lilla inlägg! Det blev lite fotografering trots allt. Så jag hoppas att ni som överlevde natten och min dåliga humor njöt. Imorgon drar jag mig in mot stan för att träffa bästaste kusinen. Var ett tag sedan känns det verkligen som. Så ska bli riktigt kul. Men ja, ni får sova så gott. Så hörs vi, puss!
Hitta en gammal bild på sötpluttisen (a) hade tänkt lägga upp en nytagen bild på penny från fotograferingen, men hittar inte kameran haha. Men det är väl tur att penny alltid har varit och förblir söt!

SKRIVET: 2011-06-26, kl 17:10:19 | PUBLICERAT I: pictures

flowerpower

SKRIVET: 2011-06-26, kl 01:00:11 | PUBLICERAT I: Lifetime

Skulle nog aldrig börjat skriva, skulle nog bara lagt mig...

Haft en bra kväll med ett par goa brudar och en lillebror..haha... Spel&pizza kväll, låter inte så flötit va? Helmysigt, bortsett från att jag åt lite för mycke pizza. Äkligt mätt. Ja ni förstår säkert hur jag känner mig. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Fotning om ni har tur, sol&bad om jag har tur, (a). Den som lever får se, så snälla dö inte! Älskar er, puss!
Har ju glömt att nämna/visa den fina ballong gubben jag fick av min ibland söte bror på skolavslutningen. Skamligt, jag vet. Dock har den ett huvud som är minimalt och ett ben mindre idag. Men annars mår han fint.
Namn: Egon, han älskar mig, där av att det står mitt namn rätt i ansiktet på´n.
Civilstånd: Singel, tänkt att skaffa facebook inom kort så håll utkik. Det här är en riktig goding!
Han älskar djur och bebisar. Djurbebisar är därför det allra bästa han vet!
Okej, jag har grymt dålig humor. Ska sluta nu direkt innan ni avlider av skrattbrist. Då får ni aldrig veta vad som händer imorn och det vet jag ju att ni så gärna vill. Så godnatt på er, nu går jag snart o lägger mig!

SKRIVET: 2011-06-26, kl 00:15:32 | PUBLICERAT I: Lifetime

Trevlig midsommar i efterskott, får jag väl säga!

Alla vill veta hur min midsommar var nu eller hur?!  Haha, ne skulle inte tro det. Ne är lite ironisk, men för er som undrar så var min midsommar okej. Inget har slagit midsommarn 2010 ännu (läs mer om den här), så får ge mig på ett nytt försök på det nästa år. Men dagen började med jobb. Sedan vi 5 tiden kom jag hem där mina söta föräldrar satt o vänta på mig med jordgubbar, det bästa ätbara som finns i hela världen! (den meningen lät inte helt rätt.. men aja ni fattar poängen). Sedan bar det ut till maria för lite grill o så! Kommer några bilder här under. Men jag hoppas att ni hade en toppen dag i alla fall. Puss på er!
Alla är såååååååå glada över att behöva va med mig på midsommar! Haha, ne. Inte sant. Ni vill inte veta historien bakom bilden (Y).
söt!
avslutar med en bild där jag ser riktigt glad ut..

SKRIVET: 2011-06-23, kl 12:28:49 | PUBLICERAT I: Lifetime

Vill ha en redigt fin sommardag!

Godmorgon på er sömntutor som precis vaknat själv vakna man vid tio. Man kan ju inte sova bort varje dag! Just nu sitter jag bara en snabb sväng framför datorn. Ska snart åka o jobba. Ska se om mamma kommer hem snart, annars får jag väl äta själv :(. Haha. Men hoppas på en fin dag, så att man får sälja mycke glass på Hjo's bästa glasskiosk. Hihi, nu blir det lite reklam här. Men sanningen ska fram! Trivs verkligen där jag är. Så himla härligt att kiosken ligger i hamnen också. Helt perfekt ställe för att äta en go kula glass. Men nu får jag nog sätta fart. Det verkar som om jag får äta själv. Men man kan inte jobba på tom mage. Puss!
(har bildbrist, så ni får klara er utan. Måste ut o fotografera en dag. Kanske kan fixa det över midsommar, You'll see)

SKRIVET: 2011-06-22, kl 19:50:23 | PUBLICERAT I: MuSiC

Liar Liar

Kollar runt lite på olika bloggar och hittade den här godingen. Var bara tvungen att lägga upp den här, hihi.
Föresten är jätte sugen på att va med i en fototävling eller nått liknande. Är det någon som vill fixa en eller vet någon som är igång nu som brukar va bra? I så fall får ni gärna tipsa! Nu ska jag kika vidare, puss!

SKRIVET: 2011-06-22, kl 10:51:17 | PUBLICERAT I: Lifetime

Godmorgoooon! (a)

Gud vad gött. De blir pannkakor te frukost. Har precis gjort smeten, så nu står lill broden o steker till nåra små godingar. Jag sitter nära till hands för moralikst stöd, haha. Efter frukosten blir det wii. Det står syskondag på den 22 juni. Imorgon drar man till jobbet, hoppas på att det blir fint väder! Igår var hanna här och vi planera att åka till tyskland i mitten av augusti. Tänk vad kul! Jag trodde inte att det skulle bli av faktiskt, men nu finns det en stor chans att det gör det! Så jäkla härligt. (a). Nu är pannkakorna färdiga, så puss på er!
Baby, i'm on fire!

SKRIVET: 2011-06-19, kl 01:12:39 | PUBLICERAT I: Lifetime

natti

Haha, känner att jag borde gå och lägga mig när jag precis råkat skriva hjotube ist för youtube... så godnatt på er!

SKRIVET: 2011-06-18, kl 13:35:33 | PUBLICERAT I: Lifetime

Last night with the guys!

Pictures of last night
Eended up online
I'm screwed
Oh well
It's a black top blur
But I'm pretty sure it ruled!
Last Friday night (a)
This Friday night
Do it all again!
Kan väl säga att sista natten mé gänget regera! Kommer inte berätta om vad som hände eller vad jag gjorde här. Vill bara säga att alla som har chansen att åka dit, borde verkligen göra det! Jag hade en helt underbar kväll. De senaste dagarna har varit helgrymma! Vädret igår spelade ingen roll, man har inte roligare än vad man gör sig till de! Grymt skönt att det är sommarlov med (a).
Idag verkade det som om det var kalas hos sötaste kusinerna. Hade visst missat det, haha.
Hoppas att ni får ett grymt sommarlov och haft en lika bra start som jag fått! Puss!
Kommer sakna alla underbara 95:or som jag inte kommer träffa igen, ni har gjort livet så mycket enklare och roligare!

SKRIVET: 2011-06-17, kl 10:50:35 | PUBLICERAT I: pictures

Bildbomb på g!

Jag hoppas att ni är beredda på en bildbomb, för här kommer det en!
en underbar dag, älskar er nior!

SKRIVET: 2011-06-15, kl 21:59:01 | PUBLICERAT I: Lifetime

Grundskolan, nu tar jag ett sista farväl

Haha, poetisk rubrik eller vad säger ni? men imorgon gäller det. Lämnar grundskolan bakom mig för alltid. Ne gud vad sorgligt det lät! haha. Kort inlägg, kan väl säga det att finns riskt för att det inte kommer någon uppdate fören om ett par dar kanske. Sista natten med gänget på fredag me you know. Men nu ska jag sovaaaa. Måste va pigg imorn. Ja men vi hörs väl när vi hörs! många bilder kommer då. Godnatt nu!

SKRIVET: 2011-06-14, kl 21:20:08 | PUBLICERAT I: Lifetime

Cause you're amazing just the way you are

Läskigt att lämna skolan idag... nästa gågn man ser folket igen på torsdag är alla uppklädda i frack eller balklänningar. Känns helt sjukt att man ska lämna den skolan som man har gått på i tre år och det värsta är att man inte vet vilka man kommer lyckas hålla fast vid längre fram i livet. Det är nog det som skrämmer mig mest! Men ett sommarlov är välbehövligt. Imorgon väntar aktivitetsdag som för mig blir lika med agility. Vi får se hur de blir, får i alla fall inte träna med penny riktigt än, men stella tas med in. Nu ska jag kolla på en film. Hare gott! Puss!
Håller på att rensa och lägga över bilder från datorn på usb, så det får bli bildrepris på lilla ida o mek (a).

SKRIVET: 2011-06-12, kl 23:05:05 | PUBLICERAT I: Lifetime

Timmen är slagen, nu slutar vi för dagen!

Hihi har spenderat kvällen med hanna o maria, två goa brudar. Var av att den ena måste bygga på sitt filmföråd med några bättre filmer. Jag kan ju ta o berätta att vi kollat på världens tråkigaste film! Från mitt håll så rekomenderas inte "Fröken Sverige". Men jag älskar er båda ändå. Men har lagt märke till att jag blivit lite trött o sur typ. Inget att ta personligt. Måste va på grund av allt som händer just nu. Jag har en stor känsla av att det kommer släppa efter denna vecka, när grundskolan är över. Ja, man kan väl säga att jag är taggad inför sista riktiga skoldagen. Vi startar upp den med en liten kort sovmorgon. Är väl bäst att jag lägger mig nu ändå, så slipper folket dras med en trötter viktoria imorn, hihi. Ne jag får det att låta värre än va det är, men sova det ska jag göra nu. Good night guys!
Saknar bebisen som är hos veterinären igen. Andra natten inatt, men vi får troligtvist hämta henne imorn (y). Anledningen till att jag inte skrivot nått om det är för att jag inte orkat berätta, men det värkade inte vara någon större fara med henna. Puss!

SKRIVET: 2011-06-11, kl 20:11:22 | PUBLICERAT I: Lifetime

The last week is waiting

Smycken till håret köpt, frisyr prövad, klänning hämtad, smink utvalt och skor håller på att gås in. Ja, jag känner mig ganska redo för skolavslutningen. Behöver bara bli mentalt redo nu, så kan dagen komma! Om jag är helt ärlig så kommer jag nog inte hinna bli det fören torsdag, är allt för rädd för att glida ifrån mina vänner. Veckan ser ut som så: Måndag, är sista riktiga skolagen, betygen sätts och har en känsla av att det kommer bli en rätt slapp dag. Tisdag, blir det städ och att va med klassföreståndarna. Onsdag, äre dags för agility på aktivitetsdagen. Torsdag, AVSLUTNING! :o. Fredag, sista natten! (y). Känns som det väntar en vecka som innehåller allt. Vi får hoppas på att den blir bra! Här kommer en liten bild på min älskade klänning, man ser ungefärlig formel på den i alla fall. Efter torsdag får ni se en oredigerad bild på godingen. Nu ska jag upp o äta. Puss!

SKRIVET: 2011-06-10, kl 23:39:11 | PUBLICERAT I: MuSiC

Fredagsmys till 100%

Med ett par gamla disney-filmer, en massa chips,dipp,godis osv och en grym kusin fick man en underbar fredagskväll. 
O efter en dag av slappande är det skönt att koppla av. Sängen, here i come!

SKRIVET: 2011-06-10, kl 16:00:42 | PUBLICERAT I: Lifetime

Huvudstaden ♥

Godmorgon, haha ja det känns faktiskt fortfarande som morgon även fast klockan snart är fyra. Vaknade vid etttiden så det kanske inte är så konstikt. Dagen igår var fantastisk. När vi kom fram till stockholm igår vid 10tiden kanske? haha, så blev det en liten rundtur i gamlastan, sedan stod tekniska museét på schemat. Efter en ca timme där, bar det av till innestan igen, där vi fick gå runt fritt i stan resten av dagen. Det blev shopping när vi väl hittat gallerian och grymt många omvägar. Köpte mig ett par jeans och en helskön tröja. Det blev även mat på en tacobar, för mig o hanna. Vi gjorde också några lama försök till att reta vakterna som står vid slottet typ och inte får göra en min (förhoppningsvist fattar ni vad jag menar), sedan chilla vi vid mälaren de två sista timmarna. En illgo dag enligt mig. Plus att det är grymt mysigt att åka långa bussresor! Tog några bilder med mobilen, så klaga inte på kvalitén (a).
Alma, söt! <3
Närmare vågade vi inte gå. Haha läskiga ju.. (a)
Bästa på dagen: Mälarens båtkaj!
Ikväll är det dags för fredagsmyyyyyyyyys, med underbaraste kusinen. Ha en go fredag, puss!

SKRIVET: 2011-06-09, kl 20:19:31 | PUBLICERAT I: Lifetime

Ledsen lämnar jag Stockholm bakom mig efte...

Ledsen lämnar jag Stockholm bakom mig efter mitt första besök i huvudstaden. Var lite skeptisk i början men vissa delar av staden var riktigt mysiga att va på. Sitter nu i bussen och lyssnar på musik i bussen med häni och längtar tillbaka till Stockholms båtkaj vid mälaren. Anländer väl till Hjo runt 1 någon gång. Puss på er sötnosar!

SKRIVET: 2011-06-06, kl 22:22:22 | PUBLICERAT I: tipsis

Dröm domino

Haha, såg den här nyss på fokis blogg. Tycker så jäkla synd om grabben.
och när jag gick in på youtube för att se om det fanns några fler roliga domino-klipp (vilket det fanns) hitta jag den här, hihi.
Jag fattar inte hur man orkar, men jag skulle gärna prova det själv någon gång. Dock har vi inte så många domino brickor :(. haha. Jag antar att jag bara får gå och lägga mig och drömma att jag gjort världens coolaste domino grej och kommer med i guinnes rekord bok eller nått. Okej lite långsökt, men allt kan hända i drömmar! Vi får se vad som flyger upp i mina. Det återstår och se. Godnatt på er drömmare.

SKRIVET: 2011-06-06, kl 09:35:34 | PUBLICERAT I: Lifetime

Hihi måste rusa (a)

Snart påväg till ännu en härlig dag på jobbet. Bilderna är fortfarande inte inlaggda på datorn och de kommer antagligen inte idag häller. Men nu måste jag dra mig mot toaletten för att reda ut fågelboet som jag har på huvudet, hihi. Ha en underbar nationaldag alla, puss!

SKRIVET: 2011-06-04, kl 12:59:33 | PUBLICERAT I: Lifetime

I love rock'n roll

Hej sötnosar! Har haft det underbart mysigt ute med familjen denna sommarkväll och nu ska jag snart gå och lägga mig. Våra grannar som bor några hus bort festar loss, så vi har fått gratis musik under kvällen. Det är tur att de har bra musiksmak (Y). Annars har varit fruktansvärt seg och trött idag. Men det har varit skönt att bara legat och chillat hela dagen. Har börjat jobba nu och jag är verkligen nöjd med vart jag hamnat i sommar! Visst man är riktigt trött när man kommer hem, men det är ett toppen ställe. Man får träffa mycke trevligt folk och arbetskamraterna är häliga. Känns som om jag kommer trivas under sommaren. Ska jobba imorn på eftermiddagen och på måndag förmiddag. Sen drar man säg mot skolan igen. Ne usch nu blev jag sådär nervös igen. Det är bara 2 veckor kvar, OMG! :s. Nu får jag lite smått panik... Visserligen is it a lot of fun som väntar, men ändå. Bara tanken på att snart gå skilda vägar från mina underbara vänner från skolan är hemsk! Juste appropå klasskompisar. Var ju ute i skogen i torsdags kväll med tre underbara brudar och bilder på det kommer i framtiden någon gång när jag hinner ladda in dem i datorn, men ni har tur. Hänäni hade med sig sin kamera med, så kika in på hennes blogg så hittar ni några söta där. Men nu ska jag sova sött, godnatt på er! (a)

SKRIVET: 2011-06-01, kl 21:18:33 | PUBLICERAT I: tipsis

Mer Banksy!

Tycker att den här sortens graffiti är grymt häftig! Bilden som jag la upp i förra inlägget med den lilla flickan skulle jag gärna vilja ha på mitt hus i framtiden (a). Men här kommer några andra målningar.
Vill bara säga att alla bilderna kommer från google.

SKRIVET: 2011-06-01, kl 20:03:15 | PUBLICERAT I: Lifetime

i wouldn't change anything in my life

Finns ingen tid och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Går runt och är skitnervös precis hela tiden. Det känns som om jag kommer spricka när som helst. Är nervös för helgen, är nervös för det två kommande veckorna skolan och är nervös för gymnasiet. Men ser fram emot alltihopa! Det går inte riktigt ihop sig i mitt huvud och det gör mig frustrerad. Är ledig från skolan fram till tisdag och imorgon är det första dagen på sommarjobbet. Är rätt så nervös faktiskt för det känns som om det kommer komma mycket folk (eftersom att det är marknad), men gud vad jag är förväntansfull. Känner att det kommer bli jätte kul. Tänkt att få servera glass och träffa en massa folk! Sen efter en spännande första dag på jobbet blir det att spendera kvällen med Alma, Lilly och Hanna! kommer bli awesome. Funderar på att gå ut och ta del av sommarvärmen som kommit hit! Får se om jag lyckas att hålla nerverna i schack. Ni får ha en underbar helg, kan väl förvarna att det kan bli svagt med bloggningen i resten av helgen. Vi får se vad den bär med sig, hihi. Puss!
Vi har pratat om Banksy (en berömd graffitimålare) på bilden, och tycker att den här bilden är så grymt söt! Var bara tvungen att lägga in den bilden här på bloggen. Hade tänkt att lägga in fler graffitimålningar av banksy här lite senare (a).