SKRIVET: 2011-08-31, kl 15:54:26 | PUBLICERAT I: Lifetime

Hello! Sitter inne på resecentrum i skövde...

Hello! Sitter inne på resecentrum i skövde och väntar på att bussen ska komma. Vill bara hem och träna bebis i de fina vädret. Imorgon drar jag mig mot andra sidan hemmet. Har hållt på att försöka byta till jönköping de senaste dagarna och nu är allt klart. Så imorgon får jag även träffa alma. Ska bli kul! Men det känns faktiskt bra nu, så jag hoppas att känslan håller i sig (a). Nu kom bussen, så vi hörs kram!

SKRIVET: 2011-08-31, kl 08:58:53 | PUBLICERAT I: pictures

Jag har så jäkla roligt...


haha..

SKRIVET: 2011-08-30, kl 11:30:55 | PUBLICERAT I: Lifetime

i am waiting..

Halloj! Sitter här i ett hörn av skolan o har rast. Haha, ne. Men har rast. Har inte speciellt roligt här om jag ska vara ärlig. Skolan är jätte bra, men vet inte om jag trivs i klassen. Vi får se hur det går. Om det kommer några större förändringar så kommer ni få reda på det, promise! Skriver föresten från min nya skoldator. Den är lite små grym sådär. hihi. Händer inte så super mycket ikväll heller. Men vi får se om jag hittar på nått busigt. Nu ska jag försöka fördriva tiden i någon halvtimme sådär. Ha de gott, kram!

Haha, bara för att jag är så snäll och att det är den ända bilden som jag kan använda som ligger på den här datorn, så får ni se min failade grimars.. (a)

SKRIVET: 2011-08-29, kl 20:31:42 | PUBLICERAT I: MuSiC

Jag faller...

SKRIVET: 2011-08-28, kl 20:03:13 | PUBLICERAT I: Lifetime

Jag är ingenting utan dig!

Gokväll! Sitter här med mina familj framför tv:n som sitter o spelar bingolotto. Inte det roligaste. Så tänkte dra mig ner för trappa o sätta på en film. Idag har jag väl inte gjort mycket vettigt förutom att träna nu på eftermiddagen.  Gick för jäkla bra! Det blir bara roligare och roligare att träna. Man ser pennys framsteg för varje träning, världsbäst är vad hon är (a). Hade bestämt mig att jag inte skulle gå någon ny kurs nu till hösten 8för att jag ville se hur det funka med skolan), men blev så sugen, när en vän kom och fråga om jag ville vara med på en fortsättnings kurs i agility. Så vi får se hur det blir nu. Eventuellt om jag får, så ska jag pröva att gå på ett kurstillfälle och se om det funkar med tider o så. Ja, hoppas på det bästa! Imorgon am i back in school igen. haha, vi får våra datorer och har projekt dagar mån-ons och bageridagar tors&fre. Ska bli kul. Gillar verkligen skolan occh än så länge är lärarna super. Det är väl själva klassen jag är osäker på. Men får väl eventuellt stå ut i tre år annars. Allt brukat ordna sig med tiden. Ha det gott, puss!

SKRIVET: 2011-08-28, kl 12:58:37 | PUBLICERAT I: Lifetime

Phototävling på g

Ja,  här sitter jag o hade tänkt att dra igång en mindre phototävling. Tänkte att det kanske skulle vara kul. Jag är så nyfiken på att få se alla era favoritbilder, därför har jag bestämt att ämnet på tävlingen får bli Din favoritbild. Du ska välja den bild som du gillar allra mest, en bild som du är stolt över att du tagit! Om bilden har en rolig bakrund, så skulle jag bli jätte glad om ni ville skriva den till bilden.
Om du vill vara med så skulle jag bli jätte glad hihi (a).
-Det är bara att antingen ladda upp bilden på din blogg och sedan länka inlägget i kommentarsfältet nedan. Självklart så måste du ha tagit bilden själv och jag måste kunna få ta bilden och ladda upp den på min blogg. Du behöver absolut inte länka min blogg på din om du inte vill.
-Du kan även maila din bild till mig. Då skriver du bara Phototrävling som rubrik och mailar den till [email protected].
I mitten på vecka 36 drar jag 5-10 finalister som ni sedan får rösta på.
Priset är så enkelt som en länkning på bloggen.
Jag hoppas verkligen att ni vill delta. Ska bli roligt att få se era favoritbilder.
Kram!

SKRIVET: 2011-08-27, kl 21:45:45 | PUBLICERAT I: Lifetime

good times

DONE! allt gjort exept the movie. har inte satt på filmen än, eller kommer nog inte göra det häller. Satte på tv:n och fastna framför fångarna på fortet. Funderar på om jag ska gå in och se om det finns någon rolig serie på tv:4.....eller, nej. Nu börjar arn! Detta blev ju skit bra. Ja, det blir väl till att kolla på arn då. haha, så kan det bli. Här får ni pinfärska bilder från den lillla promenaden med pluttisen. Jag var så duktig att jag tog med mig kameran ut, så här har lite fredags godis.
Världens mest underbaraste hund! (a)

SKRIVET: 2011-08-27, kl 20:17:47 | PUBLICERAT I: Lifetime

haha

äta->ut med penny->duscha->sätta på en film->hämta datorn->slänga mig i soffan med täcke o en jäkla massa kuddar->Ta datorn i knät->öppna internetet->blogga, brb!

SKRIVET: 2011-08-27, kl 10:48:09 | PUBLICERAT I: Lifetime

strange

Jäkla väder. igår var det inprincip sommarväder, idag åska och regn.. Fy hata! Känner mig inte så taggad att åka in till stan på mopeden :(. Hade hört att det skulle bli bra väder idag. Nu måste jag göra iordning mig. Regn jacka och byxor på. Here we go..

SKRIVET: 2011-08-26, kl 21:32:59 | PUBLICERAT I: Lifetime

One step at the time

Gokväll! Är ganska trött efter en speciell dag med LP 2 och 3, har även precis lyckats få penny att äta upp sin mat så, ska alldeles strax sticka ut en snabb sväng för att rasta henne innan man drar sig ner mot sängen som står där nere och skriker efter mig. haha, ja när man går upp 5 på morgonen då är man ganska mör på kvällen. Men dagen har faktiskt varit ganska kul. Visst man har fått skämma ut sig en del, men efter denna dagen känner jag mig faktiskt mer självsäker på skolan. Känns lite konstigt att man redan gått sin första vecka på gymnasiet och jag kan säga så här långt att jag tycker själva skolan är toppen, men jag har inte kommit underfund med om jag gillar min klass eller inte. Finns i alla fall en i klassen som förstår mig. Men har hittat några få hel sköna brudar som jag trivs ganska bra med. På måndag ska vi få våra skoldatorer, kanske blir ett provinlägg från den då på kvällen. Har känslan av att det kommer bli en rätt go vecka, nästa vecka. På mån, tis och ons ska vi typ göra nått projekt med vår mentor och våra nya datorer. Så inga vanliga lektioner då. Sen på tors och fre har vi lektioner i bageriet. Så jäkla kul! Jag inser varför jag valde just denna linjen så fort jag kommer in i bageriet. Det är nog den känslan som jag måste hålla kvar vid nu i tre år. Om det nu blir så att jag verkligen inte kommer gilla min klass då får man gå till skolan för att lära mig det jag vill ist för att vara med de jag vill. Men jag tror det kommer bli bra till slut. Imorgon bär det iväg till jobbet, så ska gå ut en snabbsväng med penny så att jag kommer i sängs någon gång. Ni får ha det så superbra som no bara kan, puss!
Jo vill bara berätta också att det blev en ny mobil. Mamma beställde den åt mig igår medan jag var på middag med jobbet (som för övrigt var super mysigt)! En sony ericsson xperia mini, var rea och allt. Jag tror den kommer bli jätte bra. Den kommer väl någon gång i nästa vecka, så längtar som satan. Det fick bli en liten grej får en del av pengarna jag tjänat i sommar. Tyckte det kunde vara kul. Men den största delen av lönen ligger på sparkontot. Sparar redan nu till en bil och jag är på god väg. Men oj, juste.. sängen vare. Godnatt!

SKRIVET: 2011-08-25, kl 18:11:40 | PUBLICERAT I: Lifetime

I has just get started

Halloj, ne jag tänkte inte vara borta så länge. I tisdags började skolan eller..ja.... gymnasiet. Var verkligen taggad över att börja, men ja. Det känns helt okej, när man åkte där ifrån. Saknar att gå med mina gamla vänner. Men det går bättre o bättre för varje dag och nu känns det nästan bra. Speciellt efter att vi har fått va i bageriet idag. Premiär baket (a). Gissa vad? Chokladbollar! haha, de så riktigt goa ut och ni anar inte hur gått det luktar där inne. Helt underbart! Men är rätt slut när man kommer hem. o imorgon ska typ 2&3:orna leka med oss eller nått. Haha vi får la se om vi överlever. Just nu sitter jag och kollar på mobiler. Har tankarna på att köpa en nymobil. Skulle vara lite kul. Vi får se hur det blir. Om en stund väntar det en kväll med jobbet. Puss!
Får bli en randombild, haha jag o hanna hade kul o spelade alfapet för ett litet tag sen (a)

SKRIVET: 2011-08-23, kl 05:41:40 | PUBLICERAT I: Lifetime

Taggad till tusen

Ja nu börjar de tidiga mornarna igen. Men de har aldrig varit så här tidiga innan.. :(. Men är taggad till tusen för att börja gymnasiet nu. Hoppas bara att jag pallar att åka buss så jäkla länge varje dag, men man måste ge allt en chans. Ha det gött, Puss!

SKRIVET: 2011-08-22, kl 16:46:57 | PUBLICERAT I: Lifetime

Gofrukost!

Hihi, go frukost! Vid  8 imorse kom hanna hit med lilla charlie. Då vi ställde oss o gjorde världens goaste frukost. Så jäkla gott. Kanske inte den nyttigaste precis, men o så gott! haha, ibland måste man få göra nått speciellt till sig själva(a). Annars har väl det inte vart världens bästa väder idag. Man kunde ju ha fått lite sol i alla fall på sista lovdagen. Ja det är sant, imorgon går jag till skolan igen. ja eller går o går. Får la ta bussen till bussen till bussen och efter det anländer jag till skolan. Börjar min resa kl 06:40 och avslutar den typ 2 timmar senare. Men det blir nog spännande! Nu ska vi snart åka iväg till min gamla skola som renoverats under föregångna året. Så de har invigning nu ikväll. Ha det bra, så hörs vi snart again (a) Nu får ni njuta av ett par bilder på min o hannas superfrukost!
Kram!

SKRIVET: 2011-08-22, kl 11:00:00 | PUBLICERAT I: pictures

Blandat från hela helgen(y)

Har man tråkigt på planet så har man..
Avslutar med en bild på bästaste Selina!
Hoppas ni gillade bilderna. Kram!

SKRIVET: 2011-08-21, kl 23:05:46 | PUBLICERAT I: Lifetime

hej..

hej imorgonbitti kommer hanna, ni lär märka vad vi tänkt hitta på godnatt!

SKRIVET: 2011-08-21, kl 11:48:06 | PUBLICERAT I: MuSiC

Maddi Jane

price tag
impossible
Breakeven

SKRIVET: 2011-08-21, kl 11:00:00 | PUBLICERAT I: pictures

Dag 5, on my way home!

SKRIVET: 2011-08-20, kl 11:00:00 | PUBLICERAT I: pictures

Dag 4, Alsfeld (L)

SKRIVET: 2011-08-20, kl 10:59:00 | PUBLICERAT I: Lifetime

Time to work

Nu drar jag o jobbar, sista helgen. känns jätte skumt! Ikväll ska vi åka iväg på bröllopsfest. Min systers, pojkvänns pappa gifter sig idag. Man skulle ju kunna hoppats på bättre väder. MEn måste verkligen gå nu. Blir antagligen ingen mer uppdatering idag. Ha det gott, puss!

SKRIVET: 2011-08-19, kl 11:00:00 | PUBLICERAT I: pictures

Dag 3, utflykt till Marburg (a)

SKRIVET: 2011-08-19, kl 10:21:52 | PUBLICERAT I: Lifetime

It'll make my day!

God morgon! Nu har jag fixat alla bilder från tyskland, så alla kommer automatiskt i tidsinställda inlägg, varje dag efter 11. hihi Hoppas att ni gillar det. Idag gick jag upp vid 5, var inte lika jobbigt som jag trodde. Men har dock speciella vänner som ringer när man lagt sig och försöker tvinga med en ut. Haha så går det när man försöker lägga sig tidigt. Så får träffa dem ikväll ist. Nu ska jag se om kusinen har vaknat.
Sommarbild på bebis, kan inte fatta att sommaren är över. Det har gått så fruktansvärt fort. Kan inte fatta att jag börjar gymnasiet på tisdag... Men längtar enormt!

SKRIVET: 2011-08-18, kl 21:08:03 | PUBLICERAT I: Lifetime

Maybe an other time

Gokväll, det blev som jag anade imorse. Fisk o potatis till frukost. Men vet ni, det var helt okej! Det blev en rätt slapp dag idag. Jag och nisse satte oss o sjöngsingstar till typ halvfyra efter att vi ätit. Sen vi fem tiden kom mamsingen hem och så åkte vi iväg till mormor och morfars nya lägenhet i tidaholm o åt lite pizza. Älskar deras lägenhet just av den anledningen att den ligger så pass nära tidaholmsbrukshundsklubb så att man kan gå dit. Så självklart gick jag upp o träna! Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig o läsa. Ska vända tillbaka dygnet rejält nu. Om man nu ska behöva gå upp kl 5 varje morgon, så måste man ju börja vänja sig någon gång. Så imorgon är det jag som tar morgon promenaden med plutten. Ha det gott o go natt på er! (a)

SKRIVET: 2011-08-18, kl 11:45:35 | PUBLICERAT I: Lifetime

Brunch

God morgon! Har varit vaken i ungefär 1 o ½ timme, har inprincip suttit och väntat på att lilla törnrosa ska vakna här. Funderar på att väcka henne snart asså. Är sket hungrig. Blir väl lagom att vi kommer upp till att linus vill ha lunch. Men potatis och fiskpinnar låter inte helt fel som frukost det häller. Men vi får la se vad dagen för med sig. Puss!
Bilden kommer från hannas kamera från någon gång nu i sommar. Men gud, det är min absoluta favorit bild. En bättre, sötare, mer underbar hund får man ju leta efter! (L)

SKRIVET: 2011-08-18, kl 11:00:00 | PUBLICERAT I: pictures

Dag 2, shopping i Gießen

SKRIVET: 2011-08-17, kl 21:06:49 | PUBLICERAT I: Lifetime

Nice packet

Guess what came on the post idag.
Jo en ny go agilitytröja. Har ju inte nämnt det, men under bloggpausen tror jag det var, designade jag min egen tröja på spreadshirt. Är faktiskt nöjd med resultatet. Men dam storlekarna var ganska små. Fick ta large, när jag brukar ha small/medium. Så var noga med att kolla måtten för storlekarna om ni beställer. Annars var det kul att få göra sin egen tröja. Plus att jag älskar doften av nya tröjor, haha (a).
Jag vet..bilden är grymt vacker!
Snart kommer nilsson, så blir det en filmkväll. Ha det gott, puss!

SKRIVET: 2011-08-17, kl 08:22:05 | PUBLICERAT I: pictures

pictures of day one

Godmorgon! Sitter just i soffan med lilla penny sovandes i knät. Hon har inte släppt mig sen jag kom hem, hon ville inte ens gå ut och gå morgonpromenad med mamma. Men any way, så tänkte jag ladda upp lite bilder åt er idag och jag tänkte så att ist för att ladda upp alla bilder i ett enormt inlägg så får ni dem dag vis i några dagar framöver. Så här kommer bilderna från dag ett, hihi.

SKRIVET: 2011-08-16, kl 21:28:13 | PUBLICERAT I: Lifetime

Fischers Fritz fischt frische Fische

Efter en resandes dag, har jag nu tänt ljus på mitt rum. Nästa steg är att slänga sig i sängen, kolla på en film o mysa med den mysigaste hunden i världen! <3

SKRIVET: 2011-08-15, kl 19:22:22 | PUBLICERAT I: Lifetime

I don't care of what you think about me!

Ja nu är nästan allt packat igen. Selina är iväg pü fotbollsmatch, sü passar pü att blogga lite. Ska även snart hoppa in i duschen och call my beautiful parents. Imorgon bär det som sagt iväg hemmüt igen. Kommer sakna tyskland men vill hem till min underbara familj och helt fantastiska vänner. Det finns nügra jag bara müste prata med/träffa sü fort som bara möjligt. Annars idag följde jag med selina till skolan. Var riktigt trevligt att träffa nügra tyska vänner frün den gamla comenius gruppen!  Jag satt i alla fall med pü nügon lektion, sedan vandrade jag och hanna ut i alsfeld och införskaffade oss lite allt möjligt. Mest smü presenter till familjen. Usch, saknar dem oerhört mycket, men har dock inte hemlängtan. Gud, det är jobbigt att vara sühär kluven i känslorna. Dock är det inte första güngen jag är det. Har haft det bäst här, men det är saker där hemma som jag müste göra. Jag har lovat mig själv att jag kommer tillbaka! Vi höres imorgon gott folk. Puss!

SKRIVET: 2011-08-14, kl 22:12:49 | PUBLICERAT I: Lifetime

tyskland-blogginlägg numero dos

Tjenixen, allt är suveränt med mig. Har haft en underbar dag här in the tyskland med goda vänner och det gör mig ledsen att veta att jag bara har en dag kvar av att njuta av livet här. Selina är grym o har en underbart snäll familj där tvü galna bröder ingür. Idag har vi som sagt varit i Marburg och kollat in den staden pü nära hüll, sedan blev det bad. härligthärligt. Nu ikväll har jag och selina ställt oss o bakat muffins, ska ner om en liten stund igen för att dekorera dem (a). Ja imorgon ska man upp i tid, för att inte missa selinas buss till skolan. Ska nämligen sitta med pü ett par lektioner, innan jag och hanna ska bege oss ut i den"jätte lilla" staden alsfeld och kolla in läget. Sen imorgon beger vi oss hem igen. Om vi hittar till flyget sü att säga. Flygplatsen här i frankfurt är enormus! Haha, men det kommer nog gü vägen det med. Vi üker trotts allt ett antal timmar förtidigt bara för att vi ska ha tid pü oss att virra bort oss och sedan hitta rätt gate. Kommer vara ledsamt att üka hem igen, men saknar familjen och pennypluttan, sü helt ledsamt är det nog inte och jag är helt säker pü att selina och jag kommer att träffas igen. Men nu ska jag traska ner. Puss!

SKRIVET: 2011-08-13, kl 19:30:52 | PUBLICERAT I: Lifetime

Back in Germany!

Hej underbara sötnosar! Det är helt förstüligt att ni är sura pü mig. Glömde helt bort att skicka in ett litet inlägg. Var nog alldeles för nervös för att komma ihüg det. Menmen det var apsolut inget att vara nervös för. Det var riktigt häftigt när flygplanet steg upp i luften. och nu är jag här hos min käre vän igen. Kändes lite konstigt när jag o hanna gick genom den enorma flygplatsen i frankfurt med melinas mamma. Som i slutet pü en film " 1 ür senare". Men trevligt äre här allt. Rätt skönt att komma lite hemifrün och. Lite miljöombyte kan vara helt rätt för att sedan komma hem och börja fokusera pü gymnasiet och falla in i varddagen. I alla fall idag ükte vi iväg till Gießen, en stad som ligger här i närheten för lite shopping. Hittade faktiskt ett par skor som jag köpte mig. Helt otroligt att jag hittade dem sü lätt. Det brukar faktiskt va rena helvetet för mig i en skoaffär, men gud va goa de var. Ikväll ska Selina o ja dra oss in till alsfeld för att träffa hanna o melina. Blir nog trevligt! Imorgon üker jag med familjen här och badar i Marburg. Antagligen ligger Marburg inte allt för lüng här ifrün. Früga mig inte exakt vart den ligger för här har du en som har grymt düligt lokalsinne. Men nu ska jag dra mig till rummet mitt och göra iordning mig. Ha det gott, puss!

Blir inga bilder i inläggen här ifrün förresten, ni für spara er till jättebildbomben som kommer när jag kommit hem (a).

SKRIVET: 2011-08-11, kl 16:11:27 | PUBLICERAT I: tipsis

Tiffany Alvord

Som sagt sjukt bra!

SKRIVET: 2011-08-11, kl 16:08:47 | PUBLICERAT I: MuSiC

i love you like a lovesong<3

Goddagens gott folk, imorgon åker man till Deutschland. För er som inte kan tyska som jag, betyder det Tyskland! haha vet inte hur jag kommer klara mig för kan noll tyska. Det är tur att jag har med mig hanna. Men är hypermega excited! Sitter just nu o taggar som satan, har ingen aning om hur det kommer kännas när vi verkligen ger oss iväg. Jag har aldrig flygit förut i hela mitt liv så det kommer va med skräckblandad förtjusning som jag sätter mig i planet. Jag lovar att jag ska försöka komma ihåg om att jag ska blogga via mobilen på flygplatsen innan vi beger oss iväg. Nu för tillfället fick jag en fruktansvärd lust att baka, så det ska göras! Annars idag så ska jag fixa iordning allt med packning, biljetter o.s.v, så att det bara är att åka imorgon. Har fixat mina naglar idag förövrigt, jag är väl inte världens bästa på att fixa mina naglar, men jag diggar verkligen graffitinagellack! Köpte nämligen för ovanlighetens skull ett par nagellack igår när mami o jag var i skövde blev även ett par jeans och ett linne, love it all. Så i alla fall var tvungen att pröva dem som grund till mitt graffitinagellack. Men vi höres till kvällen måste sätta igång med baket om det ska bli något. Här kommer en liten låt som jag gått o sjungt på hela dagen.
Fattar inte vad hon en tar på sig eller sminkar sig, hon är fasiken lika fin i vilket fall (a)!
Hitta den här också nu när jag skulle lägga in låten. En cover av Tiffany Alvord. Lägg märke till att hon sjunger sjukt bra!

SKRIVET: 2011-08-09, kl 14:55:16 | PUBLICERAT I: tipsis

chokladpudding <3


Vad gör man när man har tråkigt? Jo gör iordning en talrik chokladpudding med banan. De är godare än vad det låter lovar! I eftermiddag blire skövde en sväng. Vi höres puss!

SKRIVET: 2011-08-08, kl 11:45:52 | PUBLICERAT I: Lifetime

Get ready for the day

Ja ni har förstått rätt, bloggpausern är över! Så ni behöver inte sakna mig längre. Har haft lite kul för mig under den tid som jag icke vart aktiv, men det roligaste sker nog på fredag. Hanna o ja drar till göteborg och sedan vidare till germany. Nicenice! längtar enormt, men är grymt nerrvi för att flyga.
Idag blire Hänäni. Ska snart dra mig in och laga lite mat åt latmasken. Sedan ikväll blire grillkväll med jobbet. Trevligt,trevligt. Ni får ha en underbar dag, så hörs vi snart igen. Lovar! hihi puss!

SKRIVET: 2011-08-08, kl 11:22:35 | PUBLICERAT I: pictures

Pictures of life under the paus-time, haha