SKRIVET: 2011-01-31, kl 18:11:29 | PUBLICERAT I: Lifetime

What should i say...

... if i don't want to?
Snart blir det innebandyträning, gött! Riktigt skönt att få springa av sig och ta i extra en stund i livet. Igår var jag på agilityträning och det gick hur bra som helst! Jag är jätte stolt över mig bebis (L). Jag har även anmält mig och penny till vår första agilitytävling tillsammans, som kommer att vara den 26 februari. Gud vad jag är spännd! Hihihi, någon gång är ju alltid en första gång. Det kommer bli grymt kul! Men vi börjar med nuet, så går och gör iordning mig inför innebandyträningen (a) Pusshej!

SKRIVET: 2011-01-29, kl 23:22:36 | PUBLICERAT I: Think<3

Tillsammans är vi oslagbara!

Har haft en jätte mysig kväll. Men har dock ätit alldeles för mycket godis, så går och har ont i magen nu. Men ska nog lägga mig och kolla på en film. Så att man är laddad inför agilityträningen imorn! Här kommer en liten härlig låt (a). Godnatt!
Can you hear me?
Can you even see me?
I'm just in front of you.
Please, use your eyes for me.
I'm not invisible, or am i?

SKRIVET: 2011-01-29, kl 17:23:47 | PUBLICERAT I: Lifetime

All i need is you..<3

Kvällen är planerad! Ikväll kommer Hanna hit och myser med wii och godis. Det blir riktigt trevligt. Sedan prata mamma om att vi skulle äta kex o räkor med massa annat gott. Det låter som om kvällen kommer bli nice (a). Idag har jag vart i Jönköping och kollat på John Bauer gymnasiet. Skulle kolla om det var ett bra andrahandsval. Men nu vet jag inte om jag ska ha det som andra eller om jag ska ha det som första och ta Katedralskolan (i Skara) som andra i stället. Usch vad ska jag göra? -.- . Måste välja i helgen med! Har lite smått ångest. Men nu ska jag städa källaren lite så inte all skit som ligger på bordet ligger kvar när spel och godis ska ta plats (Y). Ni får ha en jätte bra lördagskväll, pusshej!
En bild som jag tog i sommras bara för att jag saknar sommaren enormt!

SKRIVET: 2011-01-28, kl 15:47:44 | PUBLICERAT I: tipsis

Supergod tortilla!

Härliga fredag och här kommer ett tips på en lätt maträtt! Vi äter den oftast till lunch eller kvällsmat. Den är super enkel och går fort att göra. Du behöver bara tortillasbröd, skinka, ost och oregano.
Du tar ett tortillasbröd och lägger allt (alltså, skinkan, osten och oreganon) på halva brödet och viker det på mitten. Sedan steker du till dem lite, så att osten smälter och att det blir svagt gyllenebruna (se bilden). De är jätte goda! På ett ungefär 2 per person. Mumsigt (a).
Supergott! Nu ska jag gå en sväng med Penny. Ha det gott!

SKRIVET: 2011-01-27, kl 17:45:50 | PUBLICERAT I: MuSiC

Äntligen får jag in nått här!

Tack vare http://rebeckhaam.blogg.se/ så kan jag äntligen få in youtube-klipp på bloggen igen, TACK!
Så här kommer veckanslåt. Det är All i need is you med Idolerna. Tycker att den är grymt fin och riktigt bra!


Imorgon är det fredag - redan ? Hehe, men det ska bli riktigt skönt. Öppethus på en gymnasieskola i skövde och agilityträning står på schemat i helgen. Igår så följde jag med Hanna på hennes innebandyträning, för att testa på lite. Tycker ju att det är grymt kul att spela det på idrotten, så jag tänkte: varför inte ge det en chans? Och jag älskade det. Det var underbart. Roligare än vad jag trodde. Så dit ska jag igen o igen o igen o igen o igen o.s.v, hihihi (a). Nu ska jag hitta på nått kul eller nått tråkigt. Haha vi får se. Jag hoppas på nått kul i alla fall. Pusssss på er!
Den nya headern tycks?

SKRIVET: 2011-01-26, kl 18:39:42 | PUBLICERAT I: Lifetime

I wanna be the one..

okej, jag börja med att göra ett vanligt video inlägg, men det det blev inte alls bra. Så då klippte jag in lite gammla videoklipp i den (typ de som är i den andra video som jag gjort) Jag kan ju inte få upp den på bloggen och det tycker jag är grymt tråkigt, så jag har lagt in dem i den här nya nu (a). Laddar upp videon nu från min videofy. Njut på bara! Nu ska jag försöka att plugga lite spanska och sen ska jag in till Hanna och förja med henne på innebandyträning, kul! :D
Jag älskar er enormt och jag saknar sommaren lika mycket! (L)
Pusshej!

SKRIVET: 2011-01-23, kl 20:27:11 | PUBLICERAT I: Lifetime

Några få bilder från idag !

Ida du är så söt! (L)

SKRIVET: 2011-01-23, kl 18:57:51 | PUBLICERAT I: Lifetime

Känner mig grymt oteknisk..

Okej nu blir jag seriöst skit irriterad... Har gjort en film (anledningen till att jag inte bloggat som jag sa) som innehåller minnen från 2010. Men jag får inte in den på bloggen. Den kommer bara inte fram. Blir skit sur och irriterad! Men ni får länken till videon ist, så lägger jag in video på bloggen när det börjat funka. Klicka dig in
här: http://www.youtube.com/watch?v=Jynzj7m2Utw . Sen så har även jag och ida gjort ett videoinlägg på min mobil när vi har vart hos farfar idag. Ne men den får jag inte äns över till datorn nu. Jag känner mig riktigt oteknisk och sur nu. Men vi tog bilder idag med och de ska jag försöka att få ut efter att jag ätit nu ikväll. Så vi hörs förhoppningsvist snart igen ! Pusshej!

SKRIVET: 2011-01-22, kl 00:05:13 | PUBLICERAT I: Lifetime

Orkar inte -> Godnatt!

Usch, skulle lägga upp veckans låt här istället för att skriva om den sköna dagen och så, men det ville inte fungera. Så jag lägger både upp veckans låt och berättar om dagen imorn. Nu ska jag sova. Godnatt!
Bjuder på en bild från oktober, PUSS!

SKRIVET: 2011-01-20, kl 19:56:42 | PUBLICERAT I: tipsis

Crêpes!

Mums! Vart med alma idag. Vi har bland annat gjort crêpes. De blir jätte goda. Vi tog ett par kort på de vi la i dem. Tips om du vill ha en god efterrätt. Det är bara att göra vanliga pannkakor och sedan fylla dem med en massa gott som ni har hemma. Vi fyllde bland annat våra med frysta hallon, björnbär, jordgubbar, banan, kiwi, choklad (vi använde oss av vanlig chokladsås) och sirap. Blåbär är även jätte gott att ha i. Sedan rullar du bara ihop dem och ställer den i ugnen på 250 grader i 5-10 minuter. Strö sedan riven choklad (vit,mörk,ljus, efter smak) över rullarna. Supergott!

SKRIVET: 2011-01-19, kl 21:04:39 | PUBLICERAT I: tipsis

Gör på kvällen och ät på morgonen!

Godkväll gott folk! Ännu en dag har gått. Skönt! Vet inte vad det är, men det är nått som jag verkligen längtar efter. Kanske är det sommaren eller kanske att skolan bara ska ta slut. Skolarbetet är så himla jobbigt och energislukande. Orkar inte med det. Men dan har ändå varit hyfsad. Ni kan ju bara ta och gissa vem som var en med i det vinnande-paret av kockduellen på hemkunskapen idag? Hihi, jag. Är  stolt! Eller nått sånt (a). Jag och Ellen lagade köttfärsfyllda paprikor med klyftpotatis, rotfrukter och sallad med en enkel fruktsallad till efterrätt. Jätte gott vare faktiskt. Idag på eftermiddan har jag pluggat lite, busat med lillkusinen och gjort en hallon och yuogurtmosse (stavning) som jag ska ha till frukost i morgon. Har aldrig ätit det innan, så får väl se om det är gott. Men det ser gott ut i alla fall. Jag tipsar verkligen om att man kan göra nått riktigt gott på kvällen som man sedan kan äta till frukost på morgonen, då man inte orkar göra nått. Men nu kan jag inte skriva mer. Ska gå och äta paj med familjen (Y). Imorgon blir det att va med Alma. Pusshej!
Vi får se om den är god eller inte, men det tror jag hihihi!

SKRIVET: 2011-01-18, kl 14:40:57 | PUBLICERAT I: Lifetime

Håltimmar, Bussar och bibliotekarier, hihih

Gud vad seeeeegt! Dan har varit skitbra idag och så förstörde bussen allt. Hehe eller inte allt. Inte mycket igentligen (a).  Idag hade vi matte på morgonen och sen elevensval (har läxhjälp) och det var helt okej. Sen kommer våran svenskalärare och säger att vi inter har någon slöjd så vi för helt plötsligt 2 timmars lunchrast. Så söta pontus bjöd mig på pizza, hihi. Gott! Men åt alldeles för mycket så, går och har ont i magen nu, hehe. Efter lunchen hade vi SO och sedan skulle vi ha haft Biologi, men den lektionen ställdes in den med. Så vi (jag och alma) fick lov utav våran SO-lärare att sluta 10 min tidigare så att vi skulle hinna med en tidigare buss, så att vi skulle slippa vänta så länge på vår vanliga buss. Men gissa vad? Haha, vi springer till bussen för att vi ska hinna, men när vi kommit fram så kommer det aldrig någon buss.. Haha vi vet varken om vi missat den eller om de tagit bort den bussen. Så nu sitter vi på biblioteket och lyssnar på när bibliotekarien skrattar! hihi. Men om jag hinner ikväll ska jag ta lite bilder och lägga ut, men vi får se. Är även inte nöjd med min header så ska försöka få ihop en annan som passar. Inte för att jag tror att jag kommer att lyckas, menmen Pusshej!


En gammal bild på mig och alma när vi var påväg till underbara tyskland! L.O.V.E

SKRIVET: 2011-01-16, kl 20:56:38 | PUBLICERAT I: Lifetime

Första agilitytränignen för året - Love it

Förlåt, nu i helgen har jag krånglat alldeles för mycket med bloggen tycker jag allt! Men designen som jag har nu kommer jag nog behålla ett litet tag till och se om jag fortfarande tycker om den. Men det är massor av grejer som inte är inlagda än. Jag ska till exempel försöka att få in en slags profilbild om det går förstos. Hihih, men kanske lite mer om dagen nu. Idag har jag vart på årets första agilityträning och Penny förvånade mig verkligen. Det gick så jäkla bra! Jag är så stolt över min bebis (L). Jag älskar verkligen agility. Det är så himla härligt och underbart! Nu vill jag bara att snön ska försvinna helt så att jag kan gå ut på baksidan och träna. Det har ju börjat att töa nu, så jag tycker att det kan fortsätta. Nu sitter jag och kollar på minuten, ska nog kollla lite på engelskan och sedan ta en dusch innan jag går och lägger mig. Imorgon är det skolan igen. Suck! Orkar inte med det, men det är ju som alltid bara att bita i det sura äpplet och göra så gott man kan. Ha det så bra nu alla söta, pusshej!

SKRIVET: 2011-01-15, kl 23:38:40 | PUBLICERAT I: Lifetime

Förändring

Okej, jag hade tänkt att blogga ikväll! Men sen hittade jag lite roliga grejer, så jag började att göra om bloggen helt! hihih. Men jag blev rätt nöjd faktiskt. Den är inte riktigt färdig än. Har massa små grejer kvar, men det får jag ta en annan dag för nu är jag alldeles för trött. Så ska nog gå och lägga mig nu. Imorgon blir det agility. Kan knappt vänta. Men kommer nog blogga igen imorn, men om inte det sker så kommer det väl ett inlägg någon annan dag, snart igen i alla fall. Men sov så gott alla nu. Godnatt!

SKRIVET: 2011-01-14, kl 20:40:38 | PUBLICERAT I: Lifetime

Funny brother!

Lillbrodern och hans kompis sitter framför datorn och är helt fascinerade av att data musen rör sig själv (de tror att det är nått fel på den,haha). Lite längre bort sitter jag med en trådlös datamus. Det roliga är att de inte märker nått ! (a). Jag har så härliga syskon ibland! I eftermiddag har jag vart med sofie och haft det trevligt. Nu: Let's dance - nejtack, Supermario - jaa!
Ha en superkväll alla! I helgen ska livet leka (Y)

SKRIVET: 2011-01-13, kl 20:05:03 | PUBLICERAT I: Think<3

Agility is my world !

Asså ni fattar inte hur mycket jag längtar till våren/sommaren och agilityn. Snön är skit jobbig. Den kan ta och smälta för nu är den bara kall och i vägen, usch! Våren KOM! Jag går bara och väntar till helgen då första agilityträningen för säsongen börjar! Jag är så jäkla laddad och jag tror att penny är det med!
Ida, kolla bara på sötnosarna som är laddade inför säsongen! SÅ fort snön är borta tar vi med dem ut på plan tycker jag allt! 
Härligt (L) !
- Vi vill ut och träna!
(a)

SKRIVET: 2011-01-12, kl 17:20:21 | PUBLICERAT I: tipsis

Super Mario = (Y)

Tjoho! Tänkte att det var dags för ett litet tips. Jag skulle vilja tipsa om ett grymt roligt spel. Supermario wii! Du kan spela ensam och tillsammans med 3 stycken till. Jag rekomenderar at6t spela med någon det är roligast! Spelet får till och med mig och min lillebror att ha kul och skratta tillsammans (hehe vi bråkar rätt mycket). Linus köpte det efter jul och jag har spelat det massor! Man kör olika banor, för att komma till nästa värld. Det roligaste med spelet är att det är precis som det gamla super mario. Riktigt kul ! värt att prova!
Nu sitter jag och myser med Penny! Ska plugga lite matte, har matteprov imorn. Så ska typ bara kolla igenom kapitlet så att jag har koll på allt! Nu när skolan börjat, så börjar allt jobb direkt! Men nu kom nog pappa hem precis. Han prata om att köpa med sig semlor hem, så ska nog gå upp och se efter. Det lät som att det bara skulle bli jag och han som skulle äta, haha. Vi får la ha det mysigt tillsammans med våra små semlor (a). Årets första !
Men nu får ni ha det bäst så länge. Pusshej !

SKRIVET: 2011-01-11, kl 20:12:44 | PUBLICERAT I: MuSiC

Veckanslåt - Dreaming people

Förlåt för att jag glömt veckanslåt i alla fall. Men har riktigt mycket att tänka på som jag inte riktigt orkar med. Men här kommer den i alla fall! Det är Jay från Idol med vinnarlåten. För jag tycker att det är många som bara går runt och drömmer, så jag tycker titeln passar lite in på mitt liv nu. Dreaming people, njut!

SKRIVET: 2011-01-10, kl 16:36:16 | PUBLICERAT I: Lifetime

I love my dog!

Min helg har varit grym! Har vart med två av alla söta som alltid har funnits där och jag älskar dem verkligen! På lördan började jag helgen med att gå upp tidigt! Typ sådär halv 6, hehe. Kvart i 7 kom hanna och hennes mamma och hämta mig, så åkte vi till falköping och tog tåget till Göteborg, där vi sedan fortsatte med spårvagn mot svenska mässan. Jag har ju redan berättat att jag skulle till My Dog och jag vill bara säga till alla som gillar hundar där ute att detta är nått jag verkligen rekomenderar! Det var riktigt kul! Det fanns ett 30-tal utställningsringar där det pågick hundutställningar hela tiden! Det pågick även en agilitytävling i klass 3 och massor av uppvisningar. Freestyle, hundaktivitet, hundteater, Cesar Millan höll föredrag och svara på frågor. Det var verkligen en superdag! Hundteatern var bäst ! De spelade upp snövit och de 7 dvärjarna och alla skådespelare var hundar. Det var verkligen roligt att kolla på! Man fick masso roliga tips på tricks som man kunde lära sin egen hund. Ja jag säger det igen, det var riktigt kul och jag är jätte tacksam för att jag fick följa med Hanna och hennes mamma! Tåget hem sen blev en halvtimme försenat, men det gjorde inte så mycket egentligen. Men jag och hanna åkte aldrig hem. Vi blev av släppta hos Maria, där vi kolla på film prata och hade det mysigt. Ja där sov vi över och söndagen gick riktigt fort sen. Och nu är det måndag och det är skola imorgon. Riktigt jobbigt. Jag vill verkligen inte !! Vill gärna hoppa över den sista terminen och börja direkt på gymnasiet. Orkar inte med längre.. (L). Men jag har nått att längta till denna veckan i alla fall! Agilityträningen börjar på söndag. YES! säger jag bara. Ni kan inte förstå hur länge jag längtat och hur mycket jag verkligen vill! Agilityn har blivit mitt liv nu. Jag skulle gärna vilja byta plats med Pennyplutt och leva livet utan problem och känslor!  Men nu ska jag nog gå och ta en promenad med henne! Så ni får ha det så bra. Pusshej!

SKRIVET: 2011-01-07, kl 21:18:32 | PUBLICERAT I: Lifetime

Love is in the air

Hihih, känns inte som om jag har skrivit på jätte länge, men det kanske inte var så länge sen ändå. Jag har bara den känslan. Kanske för att det har hänt mycket som jag inte har berättat om. Igår morse skrev jag ett inlägg som jag såklart glömde att publicera, haha! Det kanske är lite typsikt mig (a). Men ni vet säkert att jag vart och bowlat och bilderna från det får ni i slutet av detta inlägg för nu ligger de äntligen på datorn! Igår gjorde jag inte så mycket på dan, men sen på kvällen blev det film-mys <3. Idag har jag vart i skövde med syrran. Jag följde med henne som lite sällskap. Hon skulle fixa inlägg till skorna, och köpa plattång. Sen annars idag så har jag planerat inför morgon dagen som jag verkligen ser framemot jätte mycket! Jag fick chans att följa med Hanna och hennes mamma till en hundmässa i Göteborg. Jag blev jätte glad över att jag fick följa med. Hihi, längtar! Mässan heter MY DOG! Vad jag vet så innehåller den bland annat en hund utställning, en agilitytävling, en freestyletävling och Cesar Millan "Mannen som talar med hundar" kommer dit! Jag tycker att det ska bli skithäftigt! Men det blir att lägga sig tidigt idag. De kommer och hämtar mig 06:45. Men kul kommer det att bli ! (Y) Här kommer några bilder från bowlingen. Pusshej!

SKRIVET: 2011-01-06, kl 11:16:00 | PUBLICERAT I: Lifetime

Skrev inlägget i går morse, men glömde publicera, hahah !

God morgon !
Igår var dagen riktigt bra. Efter lunch kom hanna och hämta mig så åkte vi in till stan för att bowla med Pontus och Måns. Vi hade riktigt kul och gissa vem som vann? Jo ja hihi. Men det var bara kul att bowla! (a). Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra på förmiddan. Ska nog gå och ta mig en dusch nu, hade jag nog tänkt. Sen ska jag nog gå ut med penny en sväng. Så får vi se vad kvällen bär med sig <3. Bilderna från bowlingen kommer när jag orkat ladda in dem på datorn. Pusshej !

SKRIVET: 2011-01-05, kl 12:04:46 | PUBLICERAT I: Think<3

Dreaming people

SKRIVET: 2011-01-04, kl 19:33:49 | PUBLICERAT I: Lifetime

Kul, kul, kul !

Hehe tycker det är lite läskigt att höra sig själv prata.. Men här kommer ett nytt videoinlägg (Y).
Vill bara förvarna att att jag säger att ni ska ha det så bra väldigt många gånger i slutet och att min pappa kom in typ mitt i men ändå! Kommentera gärna vad ni tycker!

SKRIVET: 2011-01-03, kl 10:29:19 | PUBLICERAT I: Lifetime

Take each day as it comes

God morgon!
Ligger i soffan med tangentbordet och datamusen i knät. Vi har kopplat upp datorn i TV:n. Det är faktiskt riktigt kul att sitta så! Igår blev det ingen hockey och inga bilder. Men har äntligen fåt med mig några ut till isen (a). Så efter lunch typ kommer ida hit, sedan vid 3 gå vi till isbanan för att spela lite hockey med några :). Okej, jag tycker om att spela hockey veldigt mycket om det är på skoj ! För jag är inte ett dugg bra på det, hihi. Men nu är jag riktigt hungrig, så ska nog gå upp och hämta lite frukost. Haha, ni får njuta av bilden så länge. Den bjuder jag på. Pusshej !

SKRIVET: 2011-01-02, kl 17:59:09 | PUBLICERAT I: Lifetime

året börjar bra (Y)

Då har 2 dagar på det nya året gått och de har varit helt okej! Min nyårsafton kunde nog inte blivit så mycket bättre! Trevligt folk och mycket prat och skratt! När klockan var typ halv 12 gick vi ner till torget för att fira 12 slaget där nere och kolla på raketer o.s.v. Det var bra där nere bara att det regna i massor och att en raket smällde typ 3 meter ifrån oss haha. Det är lite roligt när man tänker på det så här, men jag var verkligen skit rädd !! På nyårsdagen åkte jag in till Hanna.L, Maria och Pontus. Vi hade lite mys och så. Vi kolla på "säg att du älskar mig", den var inte ett skit bra. Bara sorgsen. Den har ju ett klart budskap så, men det var ändå ingen bra film. Så jag rekommenderar den faktiskt inte. På kvällen när jag kom hem la jag mig i sängen o kolla på twilight. Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har grejat med videoinlägget, gått ut med penny och lite sånt. Och nu på eftermiddagen så har vi kopplat in vår nya dator till TV:n så vi har haft lite kul med det. Men ska jag se om jag kan få med mig någon till isen, hehe. Pusshej!

SKRIVET: 2011-01-02, kl 12:05:00 | PUBLICERAT I: Lifetime

Jag testar bara, hihi!

God morgon! Testar ett videoinlägg på bloggen. Det är inte det minsta långt, och jag kan inte prata ordentligt, men. Det kommer ett nytt tror jag en annan dag. Så ni får nöja er med detta försöket ;)