SKRIVET: 2011-02-27, kl 18:37:29 | PUBLICERAT I: tipsis

Maria Aragon!

Hej, vill visa några klipp och låtar från youtube på en 10 årig tjej som heter Maria Aragon och som är grymt bra på att sjunga! Såg ett klipp på henne på malmboorgs och har nu suttit typ hela eftermiddagen (för det blev ingen agilityträning) och lyssnat på henne. Hon är helskön! Det skulle inte förvåna mig om hon blir en stor sångerska. Här kommer en liten musikbomb, hihih njut(a)
The climb (hon pratar lite i början)
My heart will go on (hon pratar lite i början)
Born this way
Maria får prata med Lady Gaga, jag tycker att klippet är jätte gulligt. Det måste ha vart jätte häftigt!

SKRIVET: 2011-02-27, kl 13:03:03 | PUBLICERAT I: Lifetime

I love you baby, more then you know!

Kände att det var nödvändigt att slänga in ett inlägg. Kan ju ta o erkänna att jag egentligen inte orkar. Jag känner på mig att jag kommer bli sjuk i veckan! Har ont lite över allt, är helt jävla förkylld, ont i huvudet o magen då och då. JAG VILL INTE, hör de! Men det ska inte få stoppa mig ändå! Jag ska slå tillbaka, så gott jag kan. Men  innebandyträning imorn kan jag nog bara glömma. Har tänkt att åka dit och kolla iallafall. Igår var jag i tidaholm hela dagen och tillbringa timmar i ett ridhus, hihi. Som ni kanske vet så var det agilitytävling där igår. Jag hjälpte till som funktionär hela förmiddagen och på eftermiddagen var det dags för pennys premiärlopp! Första loppet var penny lite för laddad (hon hade ju väntat på att få komma ut på banan hela dagen). Efter andra loppet var jag så j*vla stolt över henne! Det blir nog en bra agility hund utav henne med en dag med  (Y)<3.  Nu ska jag försöka att göra nått så att jag känner att jag mår lite bättre till agilityträningen efter lunch om det blir någon. Ni får ha det så bäst sålänge. Pusshej!
Bild från sälen

SKRIVET: 2011-02-23, kl 19:33:47 | PUBLICERAT I: Lifetime

Here i am!

Tjohoo! haha, brukar faktiskt inte skriva hälsningsfraser här på bloggen. Men hade bara lust att göra det idag (a). Ja det har väl inte hänt så mycket speciellt, som inte händer för övrigt. Har läxor som måste göras och ett rum som måste städas, det låter rätt vanligt för mig. Lillbrodern har frisknat till och är på rethumhör = en irriterad syster. Ingen innebandy blir det idag heller.. och inte heller på någon utav onsdagarna framöver. De har ställt in onsdagsträningarna för att det kommer så lite folk, suck. Trött på snön och kylan är jag med. Fy, jag kanske har nämnt det tidigare, men jag läääääääääängtar verkligen till våren nu! Varje gång jag får en gnutta vårkänsla så blire antingen kallare eller så börjar det snöa. Orkar inte med det. Det är värre än skolan just nu. Men ska inte sitta här och gnälla, det finns de som har det mycket värre. Man ska inte sörja det man mist utan glädjas över det man har. Ta vara på det du har innan det försvinner!
Nu ska jag gå och städa, slänger in en låt. Pusshej!

SKRIVET: 2011-02-22, kl 19:05:23 | PUBLICERAT I: Lifetime

Penny 2år

Usch vad tiden har gått. Jag kommer hem och mamma påminner mig om att penny fyller 2 år idag! Det var ju inte länge sedan vi fick henne jue! Tiden går fortare än man tror. På lördag kommer vår första agility tävling med. Kul det kommer bli. Ja så eftersom det var hennes födelsedag, så gjorde mamma såklart en lite korvtårta till pluttisen. Jag kan säga att den låg inte kvar på talriken speciellt länge (a).
2009
2011
Vuxit, men fortfarande lika söt!<3
Har jätte ont i halsen, så ska nog gå upp och ta nått varmt och dricka. Sen blire la att sätta på en film och plugga lite biologi. Pusshej

SKRIVET: 2011-02-20, kl 19:43:17 | PUBLICERAT I: MuSiC

Jag är en jävel på kärlek!

När jag gick in på youtube för att söka på den här grymt goa låten (för att lägga in den på bloggen), så hitta jag klippet på den här sköna tjejen. Var bara tvungen att lägga in det klippet med. Just dance baby!
Här kommer hela låten!

SKRIVET: 2011-02-20, kl 16:53:55 | PUBLICERAT I: Lifetime

I don't like the game you play

Ooho, det är riktigt gött att vara hemma igen, men jag saknar redan sälen. Igår vare riktiht kallt ute i backen. Typ 17 minus och 35 minus uppe i topparna, bara för att det blåste. Men solen sken lik underbart! Jag kan berätta att jag gjort två rätt snygga vurpor de här dagarna som jag sitter och skrattar själv åt. Ena gången fastna jag i ankliften och flög rätt in i en snödriva och andra gången kom jag i värdens fart ut ur skogen, flyger över ett gupp och landar på rumpan. Haha, har säkert ett blåmärke efter det. På kvällen låg jag och Hanna i våra sängar och flummade för fulla muggar, härligt det (a)! Men nu är jag hemma igen. Tillbaka till verkligen och skolan som börjar imorn. Nu ska jag bara ligga i soffan med min lilla plutt i knät. Familjen är på kalas, men orkar inte åka dit efter att ha suttit i en bil hela dan. Jag hoppas att ni haft ett lika underbart lov som jag! Här kommer ett par bilder från dagarna i sälen.
Har fler underbara bilder, men orkar inte ladda upp dem nu. De kommer nog komma lite utspridda i framtida inlägg skulle jag tro (Y).
Pusshej!

SKRIVET: 2011-02-18, kl 23:12:36 | PUBLICERAT I: Lifetime

Godkväll! Ligger nu i sängen i sälen med h...

Godkväll! Ligger nu i sängen i sälen med hanna i sängen bredvid. Vi båda är helt slut i kroppen efter skidåkningen under dagen. Vi begav oss rätt ut i skogen genom att bara följa spår, utan att veta vart vi var exakt eller vart vi var påväg. Jag ramla tyvärr en gång, men vi tog oss tillbaka med kroppen i behåll. Så inga brytna ben än, men det är en dag imorgon med! Vi gick även på promenad till ica för att handla. Nått jag inte förstår är hur vi lyckades hamna mitt i en backe, haha. Det är tur att man inte känner någon här (a). Imorgon kanske jag skickar er en bild. Vi får la se vad som kommer. Ni får ha det bäst och sova gott med många söta drömmar, godnatt på er!

SKRIVET: 2011-02-17, kl 08:00:00 | PUBLICERAT I: Lifetime

Vi är påväg!


Nu kommer jag antagligen sitta i Perssons bil tillsammans med hanna och hennes familj påväg till Sälen-Lindvallen. Det är där vi var och åkte med konfermationen, så det kanske är en fördel att man redan känner till backarna. De är riktigt goa vad jag minns (a). Jag känner på mig att det kommer bli jätte kul verkligen! Men jag kommer sakna min Emil nått så enormt! Det är tur att man har en mobil så att man kan smsa i alla fall. Men det kommer nog bara bli något mobilinlägg, när jag är där uppe. Jag hoppas att jag kom ihåg att ta med min kamera så att ni kan få se lite bilder (det kommer inte bli några bilder från backen för min del, släpar inte med den dit precis), men ändå! Men vi hörs nog snart igen från mobilen! Här kommer någon mer bild från Lindvallen som kommer från google om ni undrar.



Kommer bli härligt!

SKRIVET: 2011-02-16, kl 21:21:13 | PUBLICERAT I: tipsis

Silviakaka

Här kommer receptet på Silviakakan taget från http://kalasgott.blogg.se/. Om ni aldrig gjort denna så kan jag berätta att den är jätte lätt att göra och inte det minsta besvärlig. Den är hur god som helst med! Jag tipsar verkligen om den. Den är bra närsom, vid kalas, utflyckter, vanligt fika, ja typ jämt! Hur god som helst, haha(Y)<3.

Silviakaka
1 Långpanna

Kaka
4 Ägg
4 dl Strösocker
4 dl Vetemjöl
4 tsk Bakpulver
4 tsk Vaniljsocker 
2 dl Vatten

Glasyr
100g Smör
1 dl Strösocker
1 msk Vaniljsocker
1 Äggula 
Kokosflingor

Gör så här
1. Kaka: Vispa ägg och socker fluffigt
Tillsätt mjöl, bakpulver och vaniljsocker.
Häll i vattnet och rör smeten slät.
Häll smeten i en bakplåtspapperklädd ugnsplåt.
Grädda i 175°c, 25-30 min.
Låt kakan svalna och börja sedan på glasyren.

2. Glasyr: I en kastrull, smält smöret tillsammans med 
sockret samt vaniljsockret. Vispa försiktigt ned äggulan 
bred genast ut den ljumna glasyren över kakan.
Avsluta med att strö över rikligt med kokos.
Gör och njut! Nu ska jag ta mig en dusch och sedan hoppa i sängen för imorgon blire Lindvallen! :D
Pusshej!

SKRIVET: 2011-02-16, kl 14:29:20 | PUBLICERAT I: Lifetime

Att skuta upp på saker = Mycket att göra i slutändan

Hihihi, nu känner jag att jag är igång igen med bloggandet! Kanske beror det på att det är lov. Who knows? Imorn åker jag som ni vet. Så har packat nu på förmiddagen. Ska baka en kaka idag med som jag ska ta med imorn, men har inte riktigt bestämmt mig om vad det kommer att bli. Just nu lutar det mot Silviakaka eller någon annan kola, kokos, flinger - kaka som jag inte vet vad den heter. Haha kanske gör båda delarna, beror på om jag orkar eller inte. Men funderar i alla fall på att lägga in receptet på det jag gör här sen efteråt. Men än en gång så beror det på om jag orkar, hehe (a). Den som lever får se! (Y).
Vet inte vad som flög i mig igår. Hade tänkt att i alla fall börja packa igårkväll, men så satte jag på Avatar och kolla på den ist. Den är ju bra och så, men det betyder att jag har desto mer att göra idag. Att jag ALLTID ska skuta upp saker hela tiden! Blir riktigt trött på mig  själv. Men nu ska jag nog ta mig i kragen och gå upp o baka, sedan packa färdigt (så mycket som går), städa lite, plugga lite och förhoppningsvis blogga med. Nu blev det genast veldigt mycket att göra. Så vi hörs!

SKRIVET: 2011-02-15, kl 14:55:36 | PUBLICERAT I: Think<3

i love you baby ♥

SKRIVET: 2011-02-14, kl 17:51:18 | PUBLICERAT I: Lifetime

Glad alla ♥'s dag!

Glad alla ♥'s dag alla underbara där ute! Jag vill bara önska er en underbar dag med era kära, själv så kan man inte spändera dagen med sin älskling.. ♥ men jag hoppas att ni kan göra det!
En nytagen bild av Hanna på sötaste Penny ♥
Ett kort och kärleksfullt inlägg blev det och nu blire snart innebandy, sötnosar. Hare gott pusshej!

SKRIVET: 2011-02-13, kl 13:51:35 | PUBLICERAT I: pictures

Bilder jag lovat tidigare!

Okej, tänkte att jag nu ändå kommit igång och bloggat igen kunde passa på att ladda upp bilderna från ida som jag lovat att ladda upp, vi får se hur många som kommer upp. Tog ju så grymt många ! Men vi börjar med söta Clara i alla fall:
Nu orkar jag inte ladda upp fler, ska göra iordning agilitysakerna (a)
Pusshej!

SKRIVET: 2011-02-13, kl 11:35:24 | PUBLICERAT I: Lifetime

Sportlov 2011 kommer bli bäst

Okej, jag måste be om ursäkt för att jag tagit en liten bloggpaus utan att förvarna. Men det har varit så jävla mycket just nu och jag har varken hunnit eller haft ork till att blogga, den senaste tiden. Veckan har varit slapp, men ändå utmattande. Men nu har vi sportlov som kommer bli bäst! Vi har haft våra 2 första nationella som har gått jätte bra för mig tror jag (det kändes bra) och sen vet ni att jag har vart i Sunne på onsdagen. Jag tror att det var den roligaste dagen som jag någonsin har haft ute i backen. Även fast jag blev påkörd av Hanna Lundell ett antal gånger och hon fick mig även att tappa balansen i liftarna ett större antal gånger, så jag var helt mörbultad när jag kommit hem. Men på bussen hem vare mys på allra högsta grad med film och fika hihihi(a).
Igår var jag hos Hanna som ska åka till sälen på torsdag till söndag och jag har fått lov av mina föräldrar att få följa med dem! Det kommer bli grymt kul! Sälen är ett så himla härligt ställe att va på!
Idag står agilityträning på schemat och om två veckor har jag ooch penny vår första tävling tillsammans (längtar!) men kommer vara jätte spänd. Ja livet leker med mig för det mesta för jag har min älskling med (L).
Men nu måste jag gå och göra i ordning mig. Ni får hare bäst! Pusshej!



SKRIVET: 2011-02-08, kl 20:45:03 | PUBLICERAT I: Lifetime

Underbart värre

Helgen har varit underbar, tjejkvällen var underbar, dagen har varit underbar, du är underbar, morgon dagen kommer säkert också bli awsome! Livet leker med mig just nu (L). F*n vad jag är glad rent ut sagt! Första nationella provet gick hur bra som helst med idag. Imorgon ska jag upp TIDIGT, för då bär det av till Sunne för att åka skider med riktigt goa vänner hela dagen! Det kan inte bli bättre nu asså. Pusssssss på alla underbara där ute!
En grymt härlig bild från kvällen hos Ida (det kommer fler när jag hinner) <3

SKRIVET: 2011-02-05, kl 15:23:05 | PUBLICERAT I: Lifetime

Tagga tjejkväll!

Snart åker man till Ida och taggar för en grym tjejkväll! Sedan blire övernattning och imorgon släktkalas. Tar med kameran idag, ha det bäst! Här kommer en go låt så hörs vi nån annan gång,
Pusssssss!

SKRIVET: 2011-02-04, kl 15:25:23 | PUBLICERAT I: Lifetime

Happy Birthday Cousin!

Okej, jag vet inte vad jag säga riktigt. Igentligen så har väl inget speciellt hänt så förutom att veckan gått grymt fort och att jag mår riktigt jävla bra! Jag kan säga så mycket att det finns en person som får mitt liv att gå så mycket lättare (L). Annars så har dagen bara flygit förbi. Vi slutade 20 i ett, så tog en tidig buss hem. Vilken härlig kännsla att gå av bussen, känna solen i ansiktet, se att gräset börjat komma fram ordentligt under snön och att höra fåglarna. Men något som är ännubättre är att året runt har jag en glad och underbart söt liten hund som ligger och väntar på mig i hallen när jag kommer hem <3. Men nu ska jag gå upp och se om linus vill spela lite tv-spel! Ha det bäst nu denna underbara fredag.
Men innan jag går så vill jag säga ett stort grattis till Ida bästa kusinen Johansson på sin 15års dag! (L)

SKRIVET: 2011-02-01, kl 16:20:38 | PUBLICERAT I: Think<3

You make me smile (L)