SKRIVET: 2010-05-20, kl 22:19:03 | PUBLICERAT I: Lifetime

Härliga dagar, Friends. . . what should i do without you?!

Tänkte skriva ett litet kort inlägg innan jag går och lägger mig och läser lite spanska (har läxa där tills imorn men har inte hunnit att arbeta på den), men som tur är, är inte vår lärare så hård med läxorna. De två senaste dagrana har varit härliga. I onsdags hade vi orientering på morgonen uppe i högaliden. Jag cykla in till  med Albin (för första gången i mitt liv ;)) sedan mötte vi hanna.n, alma, ellen och jimmy i stan. Så tog vi sällskap upp till högaliden. Sedan sprang jag tillsammans med ellen och orientera i skogen. Vi hitta inte kontroll nummer 5, utan virra bort oss tutalt, haha. Men efter några om och men så hitta vi den, så vi kom i mål efter 57 min. inte den bästa tiden (det fanns de som var värre) och jag är nöjd ändå. Efter orienteringen cykla jag och alma med hanna.n hem och fick duscha och så där. Sedan kom albin, jimmy och ellen till hanna med cola, godis m.m. så satt vi framför hennes tv och kolla på gammla filmer haha! Det var roligt. efter orienteringen hade vi typ 3 timmar innan vi var tvugna att gå tillbaka till skolan.

Idag slapp vi idrotten för att 7:orna hade orientering. Så jag, ellen, alma och hanna cykla/gick och tog massa kort med ellens kamera. På lunch rasten åkte vi och åt glass, satt nere vid bryggan och följde med hanna när hon skulle ta ett tredje hål i örat.

På eftermiddagen nu har jag vart och tränat agility med både stella och penny. Det går bara bättre och bättre nu! Det är jätte roligt att se hur de utvecklas på planen! När jag kom hem efter agilityn grillade mamma och pappa, gott var det! 

Imorgon är det fredag och om en vecka kommer Selina <3 Jag längtar!! Men nu ska jag gå och lägga mig som sagt, puss hej!


Vitsipporna vissnar. . .


alma

det var så mysigt att cyklaaaa :D måste göras om ju!

jag va också hemma hos hanna ;);););) (a)

<3


tola

Ja, det måste det helt klart! I sommar kanske vi kan ta en lång cykeltur :D



sorry almi ;) <3



PUBLICERAT: 2010-05-21, 15:38:29 | URL: http://tolajohansson.blogg.se/

Skriv här om du har nått att säga!

Ditt söta namn Kommer du hit ofta?

Din e-post(publiceras ej)

Blogg/hemsida?

Skriv vad du har på ditt hjärta!<3