SKRIVET: 2011-07-27, kl 12:21:01 | PUBLICERAT I: Lifetime

I’m no beauty queen, I’m just beautiful me

En liten hälsning från trappan ute i solen. Sitter med penny och myser lite iväntan på att det är dags att åka in till lilla hjo o jobba. Lång bloggpaus blev det här hörni, men jag kommer tillbaka i sinom tid. Det är bara lite saker jag måste göra först. Men ha det allra bäst och ett stort lycka tilll, till tricia som far till Belgien idag. Ha det gott, puss!

SKRIVET: 2011-07-19, kl 10:10:15 | PUBLICERAT I: Lifetime

Allt är klart!

Flygbiljetter till tyskland är nu bokade. Dunerhärligt. !2 till 16 augusti, längtar enormt!

SKRIVET: 2011-07-16, kl 10:36:15 | PUBLICERAT I: Lifetime

Ett år äldre men fortfarande lika snygg (Y) haha

Ett år äldre men fortfarande lika snygg (a). Igår firade jag dagen med att äta pannkakslunch på moster elins med familjen, hem o äta lite jordgubbar, sedan förberäddes det inför kvällen som blev super. Kunde väl inte blivit så mycket bättre. Vill tack mina söta vänner för alla gratulationer! Idag blir de jobb, sedan kanske man ska fixa nått till kalaset imorn. Ja, och imorn blire jobb på förmiddagen och släkt kalas på eftermiddan. De blir mys de! Men nu ska jag göra mig iordning och sedan sticker jag! Ha det gott, puss!
Får bli en gammalbild, hihi.

SKRIVET: 2011-07-14, kl 15:21:31 | PUBLICERAT I: Lifetime

Bloggpaus mer eller mindre

Är hos hanna nu för tillfället. Vi får väl se vad vi hittar på, just nu är hon väl lite sur på mig, men vi behöver inte ta detaljerna varför. Bloggpausen håller i sig ett litet tag framöver mer eller mindre. Bilder från falkenberg o friluftsteatern på vallarna blev de inget av. Duktig som jag är glömde jag kameran där vi skulle sova, så man kan väl säga att det var onödigt att släpa med kameran överhuvudtaget, eftersom det inte fanns något annat roligt att ta kort på, än vallarna. MEn teatern var awesum! Det var nog en av de roligaste teatrarna de gjort. Kan rekomendera den enormt! Men vi får se när vi hörs nästa gång, imorgon kanske. Jag är nog ett år äldre nästa gång vi hörs i alla fall. Puss!
Sicka söta bilder man kan hitta på hänis dator. Det är visst nått hon har glömt att berätta för mig här tror jag..

SKRIVET: 2011-07-09, kl 19:41:46 | PUBLICERAT I: Lifetime

Bloggpaus!

Har en liten bloggpaus nu. Vi får se hur länge den håller på. Det är jobb hela helgen och sedan på tisdag drar jag med familjen till falkenberg och kollar på den nya stefan o krister teatern "Pang på pansionatet" (längtar som satan!). Sover på bed and breakfast, sedan på onsdagen tar vi ullared på vägen hem och på torsdag blire jobb igen. Så därför drar jag till med en bloggpaus. Kameran åker med till Falkenberg, så ska försöka få ut dem på bloggen så fort som möjligt när jag kommer hem. Men ni får ha det så bra som bara går fram tills det, bada mycket och njut av värmen, så ses vi. Puss!

SKRIVET: 2011-07-06, kl 16:12:04 | PUBLICERAT I: pictures

Pictures of yesterday

Här är lite bilder från igår när vi var i karlsborg. Gick guidad tur på fästningen, det var lite mys sådär (a). När vi kommit hem drog jag snart in till stan igen för att träffa häni o thörn. En helt okej dag! Om ett par timmar ska jag åka in på möte, så chillar nog tills det. Ha det gott!

SKRIVET: 2011-07-04, kl 13:07:44 | PUBLICERAT I: Lifetime

Städtime!

Ja det är verkligen behövligt! Så medans penny ligger i fåtöljen o har de myyys, ska jag försöka få någon ordning på röran.
Puss!

SKRIVET: 2011-07-03, kl 18:09:23 | PUBLICERAT I: Något du inte visste om mig!

Life, love and happiness

Söta vovvar som man fick springa med på uppvisningen! Favoritraserna dessutom, amerikansk cocker spaniel o shetlands sheepdog hihi. Så jäkla söta o underbara!

SKRIVET: 2011-07-03, kl 17:56:32 | PUBLICERAT I: Lifetime

Grattis älskade underbaraste mamma!

Det sägs ju att frukosten är den viktigaste måltiden på hela dagen. Den som äter en regäl frukost står sig en hel dag och det ska jag säga er att efter dagens frukost är jag fortfarande mätt och klockan är redan kvart i 6. För att fira mamma som fyller år idag, så samla vi familjen och åt en kalasfrukost. På bordet stod:
Varma frallor, kex, 4st sortes skinka, leverpastej, ostar, tonfiskröra, kycklingröra, grönsaker, frukter, marmelad, ägg, pannkakor med tillbehöv och jordgubbar! hihi om ni undrar (a). Efter frukosten åkte jag till linderydshage för att vara med på en agilityuppvisning på linderydsfesten. Penny som har varit sjuk får äntligen börja träna igen, så gjorde jag uppvisningen som en nystart för oss, vilket kändes härligt! Snart blir det maaaat igen, haha. Ha de gott, puss!

SKRIVET: 2011-07-01, kl 11:47:29 | PUBLICERAT I: Lifetime

1:a juli, men vart tog sommarvädret vägen?

Jobbet och kalas hos mormor igår. Idag ska jag hjälpa systern min att flytta! Bloggar mer ikväll, för nu har jag en söt liten vovve som sitter mitt på köksgolvet och blinkar åt mig. Anar att det är någon som vill gå ut. hihi. Puss!