SKRIVET: 2011-10-31, kl 23:06:26 | PUBLICERAT I: Lifetime

Just stay with the smile

Gokväll! Är riktigt trött. Fick inte till internettkontakten här på hotellet fören nu, så det blir bara lite kort skrivet. Dagen på kolmården har varit helmysig. Vädret har varit toppen och typ inget folk så här på höstkanten = Skönt! Vart halloween idag med eller? Firar inte det så i vår familj, så har lite dålig koll på exakt när det är. Men tänkte fira det lite. Kommer antagligen va lite trött imorn när jag kommit hem, så funderar på att jag ska lägga mig o kolla på gosht wisper för dens skull. Aja trevlig halloween i vilket fall (A) Hade gott, natti!

Lägger bara in en bild för internettet är så fruktansvärt segt. Ni får många fler när jag kommit hem. Kamerabatteriet höll någorlunda idag, så det blev några bilder i alla fall, hihi!

SKRIVET: 2011-10-31, kl 08:16:00 | PUBLICERAT I: Lifetime

eye of the tiger

Godmorgon! Ska snart dra mig ner mot restaurangen och äta lite goer frukost. Idag bär det av till kolmorden. Kameran åker såklart med. Ska försöka fotografera några söta djur. Får se hur det går. Har lite halft dåligt batteri i kameran. Men mysigt blir det vilket som. Hoppas att ni får en lika mysig dag som jag. Puss!

SKRIVET: 2011-10-30, kl 22:15:01 | PUBLICERAT I: Lifetime

och du tror på det själv med eller?

Gokväll! Hur jäkla härligt som helst med höstlov! Har inget från skolan som man måste göra eller tänka på under lovet. Så har en hel vecka som man bara kan gå och va. Känner verkligen att jag kan gå och slappna av i veckan nu. Hoppas verkligen på att känslan håller i sig. Igår kom några goa gamla kompisar hem o myste. Blev hemmagjord pizza och en massa spel. Hade det riktigt trevligt och det var behövligt. Ni är grymma hela bunten, älskar er!




Helt insatta i tv:n, spelet är på fullaste allvar. Liv och död haha!

Ligger just nu på ett hotell i Norrköping och kollar på beck, mys! Ser fram emot frukosten imorn. Hotellfrukost, så underbart gott haha. aja ni får ha en bra kväll. Natti!

SKRIVET: 2011-10-26, kl 21:06:29 | PUBLICERAT I: Lifetime

Say fuck you and smile

Nu börjar uppdateringarna komma allt mer eftersom. De kanske inte är så långa, men vad gör det? Man får ta en sak i taget. Kan själv känna att det kan vara jobbigt att läsa långa bloggupdaterad. Men det kanske bara är jag som är lat av mig haha (a). Imorgon blir det sista agilityträningen tror jag nog att det var. Lite ledsamt sådär.. Inte helgen som kommer nu utan helgen efter det börjar inomhusträning. Gud så deprimerande. Det betyder att det snart inte kommer att gå att träna agility ute på orginalplanerna. Fast längtar ändå till vinter, snö och jul nu helt plötsligt. Älskar när marken är täkt av snö, stjärnorna lyser i himlen och alla fönstrer är prydda med ljus och adventsljusstakar. Älskar även alla goda dofter som är typiska för julen, gemenskapen, myset. Tror nästan jag älskar allt som har med december och jul att göra. Har laddat upp med ny vinterjacka, termobyxor, vinterskor, halsduk och vantar så nu får det gärna bli december och de första snöflingorna kan falla. Härligt med höstlov nästa vecka i alla fall. Har en känsla av att den kommer bli rätt så go! Men ska läsa lite om muskler, skelett, träning, leder o.s.v innan jag ger min tid åt kudden. God natt gott folk!
Har lite smått bildbrist, så fick bli en vacker kusinbild hahah (a). Inlägget blev så vintrigt, så då passar det väl bra med en sommarbild på det? Härligt med kontraster.

SKRIVET: 2011-10-25, kl 10:00:55 | PUBLICERAT I: Lifetime

En liten värdelös update

Hygien nu, sedan hem o plugga. Känner att jag har ett fantastiskt intressant liv just nu...
Men hann inte blogga så mycket mer nu. Lektionen börjar igen. Ska försöka att blogga när jag kommer hem. Här har ni en riktigt fin liten låt i alla fall. Puss!

SKRIVET: 2011-10-24, kl 17:06:12 | PUBLICERAT I: Lifetime

Let's sleep everybody (a)

Gött att vara hemma vid 1, men är ändå dötrött. Har suttit och försökt att plugga ända sen jag kom hem och det går verkligen inte. Står helt still i huvudet på mig.. Funderar att ta ett riktigt varmt skumbad. Ta med mig datorn upp ställe den vid badkaret och se på remember me med. Eftersom det inte blev så att jag såg den igår. Sen ska jag nog bara lägga mig i sängen och rensa hjärnan inför morgondagen. Usch.... vill bara sova bort hela veckan. Godnatt!

SKRIVET: 2011-10-23, kl 18:24:15 | PUBLICERAT I: Lifetime

För jag kan inte dansa!

Haha, hade tänkt att plugga men kände att jag bara skulle kolla igenom några bloggar först. Fick se en lite rolig grej som min kusin lagt upp på sin blogg. Var bara tvungen att pröva det själv. Ja här får ni själva se vad jag menar. Mobba mig inte för att jag inte kan dansa... Tola dansar fuldans . Ne nu dags för att plugga. Sen Remember me tror jag nog att det blir.
Kom på att jag inte berättat om helgen. Det har varit great med stort g. Traktorträff i tidaholm med maria på fredagen. Riktigt trevligt. Kul att träffa lite nytt folk. Sov sen hos maria och på lördagen bar det av till ullared med maria, toffe och jenny. (Lillbrodern blev sjuk så de fick va hemma), men riktigt jäkla trevligt hade vi även fast det var sjukt mycket folk. Kom väl vid elva tiden någon gång och kanske inte kom in fören framåt 12 halv 1. Tur att man hade riktigt bra sällskap. Hittade lite roligt där också. Köpte bland annat filmen där. Så ska väl se om den är nått att ha. Men nu måste jag dra. Puss!

SKRIVET: 2011-10-20, kl 21:49:08 | PUBLICERAT I: Lifetime

Fly with me

Hemma, nyduschad och lite halvt stressad sitter jag i sängen. Just nu är det en jäkla massa jag vill ha fått gjort, men är det någonting av de sakerna som är klara? Ett stort fett nej på det! Orkar inte.. Kändes behövligt med en grymt bra och rolig träning idag och att mamsingen kommer hem efter en föreläsning och är riktigt glad! Förra helgen blev allt bara så jäkla jobbigt. Jag visar inte mycket av mina känslor. De sväller över när jag på kvällen gått ner på mitt rum och stängt dörren om mig. Tankar susar förbi i en jäkla fart. I veckan har livet byggts upp igen och snart är allt back to normal. Fredag imorn vilket känns både bra och jobbigt. Helgött med helg, ska åka iväg med maria på fredagkvällen och med mami, jenny och bröderna mina till Ullared på lördagen. Kommer bli himla gött att komma iväg. Det jobbiga är att jag har massor av skolarbete som måste vara klart och redovisas nästa vecka. Längtar grymt till höstlovet! Kommer bli awesome. Men ha det toppen bra, så hörs vi!

SKRIVET: 2011-10-16, kl 14:26:54 | PUBLICERAT I: Think<3

Shit happens...

... and it's nothing we can do about it

SKRIVET: 2011-10-13, kl 10:12:10 | PUBLICERAT I: Lifetime

Jag får se då, ååhå det luktar korv!

Shit redan fredag imorn. Jäklar vad fort veckan gått. Gör väl det när man vaknar går tills skolan för att ha ett par lektioner, åker hem, äter och sedan lägger sig igen. Usch, ska jag hålla på så här i hela mitt liv?
Fråga mig förästen inte om rubriken,  det är aningen invecklat.
Har precis bränt hela jävla munnen på min varma choklad som jag precis köpte nere i bageriet. Snart ska jag skriva en krönika om kniven mot strupen men först lite bubble trouble med alma. Har man tråkigt så har man. Sen blire matteprov i en timme och hem till lilla vovven. Agility är på g! Puss!
Bild från hannas (sötnosen till vänster) kamera, tagen på emelies (sötnosen i mitten med brunt hår) kalas som utspelade sig i helgen. Gillar ljuset i bilden (a)

SKRIVET: 2011-10-11, kl 21:08:58 | PUBLICERAT I: Lifetime

I don't know why I just am who I am

Super härlig träning trots huvudverk, känner att jag är hyfsat säker på bakterier, matförgiftning o.s.v, men är ändå nervös för första provet som vi ska ha imorgon. Nu ska jag ner o duscha sedan dyker jag ner i sängen. Vet att det är dålig uppdate, men det får ni leva med ett tag. Snart är det höstlov. Vet inte när men vet att det är snart. Då blir det mer bloggande. Här får ni en sång som man aldrig blir trött på som ett plåster på såren. Puss!
Haha, videon asså. Har faktiskt inte sätt den tidigare. Gjorde min kväll (a)

SKRIVET: 2011-10-08, kl 09:49:16 | PUBLICERAT I: MuSiC

längtar efter någon som kan rädda mig

SKRIVET: 2011-10-02, kl 10:08:25 | PUBLICERAT I: Lifetime

En glad viktoria skriver!

Hihih! KM:et igår gick skit bra! Jag och Penny nollade oss igår för allra första gången. Så jäkla underbart (a). Annars kom jag 7:a på hela alltet, är en riktigt nöjd flicka just nu. Vill bara ut o träna nu hela tiden! Ja nu vet ni det haha. Puss!
Världens bästa underbaraste hund någonsin! (L)