SKRIVET: 2011-12-31, kl 18:19:54 | PUBLICERAT I: Lifetime

2011 byebye, 2012 hello darling!

Hos maria, vi gör hos redo för kvällen. Är helt redo för att invänta nya året. Bilder får ni alla nästa år då marias kortläsare är helt obekriplig. Teknisk, ja du det kan diskuteras. Men en mysig låt fick jag in i alla fall. Gott nytt år älskade!

SKRIVET: 2011-12-30, kl 16:59:00 | PUBLICERAT I: Lifetime

Gör året värt att minnas!

Vart tar tiden vägen ? Nyår imorn, gahaa! Men känns ändå bra, ska inviga nya året med bl.a. goa brudar. Sjukt grymma! Ska bli härligt med ett nytt år. Det blir ett nytt år med nya tider, nya händelser, nya människor. Året som gått har varit väldigt händelsefull, full med förändringa, nya människor och upplevelser. Ett toppen år. Ett nytt nyårslöfte som jag tänkt avlägga under tolvslaget och som jag sedan kommer försöka hålla på livet ut. Jag ska försöka vara så positiv som jag kan mot allt som sker, även se saker med andras ögon, inte bara mina egna. Jag tror jag funnit vem jag är under det gångna året. Nu är det dags för att bli den jag vill vara. Jag hoppas att ni njuter av sista dagen på året imorn, gör året värt att minnas! Puss!

SKRIVET: 2011-12-29, kl 13:42:06 | PUBLICERAT I: pictures

Christmas lights

Här kommer några av bilderna från min jul
Den mest eftertracktade julklappen under julklappsleken, haha
Julklapparna som jag lyckades få när leken sluta (a)
Happy faces under julafton hos farfar

SKRIVET: 2011-12-26, kl 13:23:34 | PUBLICERAT I: Lifetime

Annandag jul

Kom precis ur duschen. Det är dags att göra sig iordning för tredje och sista dagen av julfirande. Vid tre drar sig familjen upp till farmor. Jag hoppas att det bjuds på någonting annat än julmat. Blir lite smått illamående av tanken att proppa i mig fler köttbullar, prinskorvar, janssons och skinka. Seriöst har inte känt mig hungrig på hela helgen. Kommer rulla fram snart om det ska fortsätta såhär. Haha, men har haft tre grymt mysiga dagar såhär långt. Min släkt är helt underbar. Skulle kunna påstå att den här släkten älskar att retas och skratta. Skulle inte byta dem för någonting i hela världen. Igår firade vi med mammas sida av släkten vilket var mysigt och aningens trångt i mormor och morfars nya lilla lägenhet. Kameran åkte med, men inga bilder togs. Glömde bort det totalt. Men jag får en ny chans idag. Bilderna från den 23:e och den 24:e kommer när allt julfirande är över. Jag hoppas att ni haft en grym jul och att ni kommer få ett bra avslut på året. Vi hörs, Puss!
Penny får stå för bilden

SKRIVET: 2011-12-25, kl 14:04:11 | PUBLICERAT I: Lifetime

Juldagen

Dag två av tre av julfirande är på g. Jag drar till kära mormor och morfar för att träffa andra sidan av släkten. Peace!

SKRIVET: 2011-12-24, kl 22:57:01 | PUBLICERAT I: pictures

Myyys i soffan!

Go dag. Det är nog den lugnaste julen vi haft här någonsin. Man har äntligen fått en julafton som man inte behöver åka till en massa olika på en o samma dag. Vi spenderade dagen hos kära farfar med riktigt god julmat! Ingen gör så god julmat som en av mina farmödrar (jo jag har två). Nu ikväll sitter vi och kollar på lite klassiska julfilmer som går på 1:an. Fick bland annat en ny webbcamera av mina underbara föräldrar idag, som självklart har invigits. Resultatet ser ni här nedan. Men nu ska jag snart iväg på midnattsmässa så måste göra iordning mig lite snabbt. Det är alltid lika mysigt att avsluta julaftonen i kyrkan med vacker song och många tända ljus. Hoppas ni haft en fantastiskt härlig dag.
Sömniga?

SKRIVET: 2011-12-24, kl 10:34:19 | PUBLICERAT I: Lifetime

Merry Christmas!

We wish you a Merry Christmas; 
We wish you a Merry Christmas; 
We wish you a Merry Christmas and a Happy New Year. 
Good tidings we bring to you and your kin; 
Good tidings for Christmas and a Happy New Year.

Frukost med familjen framför sista delen av julkalendern, det är en tradition som aldrig bryts. Om en stund bär det av mot farfar. Bäst att komma igång att locka håret. Hoppas ni får en helt underbar dag. God Jul!

SKRIVET: 2011-12-23, kl 16:27:24 | PUBLICERAT I: Lifetime

Dan före dopparedan

Nu står granen färdigklädd vid tv:n i källaren. Allt är färdigt inför morgondagen. Om ett par timmar kommer syskonen för lite familjefirande med julbord, uppesittakväll, julklappslek, skratt och anmält mys. Nu ska jag våga håret och sen hjälpa mamma med maten. Ha det bra!

SKRIVET: 2011-12-22, kl 17:12:16 | PUBLICERAT I: Lifetime

Julloooov!

Jullov, gött som in i. Sitter och chillar lite och njuter av jullovets början. Har dekorerat apelsiner och målat naglarna (det händer allt oftare nu för tiden). känner att jag får in lite färg i vardagen. Nu ska jag upp och äta lite innan syster kommer och hämtar mig. En myskväll väntar. Ska försöka att hinna med att ränsa kameran på bilder, så att många härliga julbilder kan tas i helgen. Men nu, skynda skynda!
Doftar ljuvligt!

SKRIVET: 2011-12-22, kl 08:53:54 | PUBLICERAT I: Lifetime

Christmastime is coming up

Godmorgon! Antagligen sista inlägget jag gör från skolan i år. Tre dagar kvar till jul för er som inte var medvetna om det. Jo jag vet, jag räknar ner haha. Idag är det dags för skolavslutning, det betyder ledigt imorn och tid för att klä granen, laga julmat och mysa med hela familjen. Gud, älskar verkligen den här traditionen! I tisdags vare lek & trivseldag i skolan, vilket innebar att alla inriktningar och klasser från restaurang och livsmedel delades in i grupper och tävla mot varandra i små lekar. Sen på kvällen vare innebandyträning. Igår vare friluftdag. Det innebar dougeboll (typ spökboll), minifotboll och för de som gick vidare i den lilla turneringen fick spela trebents bandy och blindfotboll. Riktigt kul att se på haha! Igårkväll blev det godisbak med mammi. Myys! Ikväll ska jag inviga jullovet med bio med underbaraste systern. Vi är lite efter, så vi ska se den nya twilight, hihi. Har försökt att komma iväg på den sen den hade premiär (vilket är ett tag sen), men har inte blivit av fören nu. Men ska nog bli en trevlig kväll. Hoppas ni får en lika underbar dag som jag förhoppningsvis får. Puss!
Bjuder på lite julkänsla (a)
Tyckte inte om den här låten när jag först hörde den förra året, men har ändrat mig en aning. Den är rätt mysig faktiskt.

SKRIVET: 2011-12-18, kl 21:50:26 | PUBLICERAT I: Lifetime

Hjo väcks äntligen till liv!

Här igen! Äntligen har jag slutat frysa efter att ha vart i stan. Åkte dit för att se på grannyran med hänäni. Jo det är sant, det händer äntligen lite i lilla Hjo. Vanligtvis syns det inte en människa ute på gatorna, nu var nog hela hjo på torget för att se de blivande miljonärerna och Ulrik Munther. Lite trevligt sådär. Lite läskigt enligt mig att det är tvinspelning o.s.v. En kamera gubbe kom och rikta kameran rakt mot mig o hanna. Då jag genast gömde mig bakom henne. Inte riktigt min grej så. Hanna hade med sin kamera o fota lite, vilket jag inte hade. Orkar inte släpa med den precis vart jag än går. Men verka som om hon skulle vara snäll o skicka en o annan bild som jag kunde lägga upp här, but not tonight. Men om ni vill se bilder från hela ståhejjet så kan ni gå in på en kompis blogg. Träffa  henne inte på plats, men hon fick ett par snygga bilder i alla fall. Lite kul att hon hamna på närbild utan att veta om det. Puh, verkligen tur att det inte var jag hihi. Men eftersom jag inte har några bilder själv åt er, så tänkte jag bjuda på en av låtarna som Ulrik sjöng. Så bra är den och så snygg är han. Jag vet att jag låter som en fjortis som är helt "förälskad" i en kändis, men han är verkligen dunder söt. Smälter typ. haha (a)
Juste forgott to say. Pogrammet sänds på nyårsdagen om ni vill veta. Godnatt!

SKRIVET: 2011-12-18, kl 14:24:30 | PUBLICERAT I: pictures

fjärde advent

Här är lite bilder från förmiddagen
Nu är allt klappat o klart! Nu är det bara själva julen som saknas. 6 dagar kvar nu. Sjukt! Men nu har jag lite brottom, måste fixa lite mat och göra iordning mig innan jag drar mig in till stan för att träffa en goer vän och gå på grannyran. Men kan berätta mer om det ikväll. Puss!

SKRIVET: 2011-12-18, kl 00:20:05 | PUBLICERAT I: Lifetime

Bedtime

Gokväll! Ligger i sängen och kollar på film. Är trött som satan och aningens ont i magen. Har nog ätit alldeles för mycket ikväll. Men vad ska man göra? Det blev falsk fläskfilé med potatis gratäng. Gudomligt gott kan jag säga er! Om ni inte testat det kan jag råda er att göra det. Men hade tänkt att sova nu. Man kan ju hoppas på att man slipper att vara trött en dag. Hade tänkt att leka tomte imorn och packa in lite julklappar haha. Natti!
Min syster och hennes pojkvän var hundvakter åt denne "lilla" sötnosen. Så fiin!
Ne då, ingen storleksskillnad här alls (a).

SKRIVET: 2011-12-16, kl 12:38:28 | PUBLICERAT I: Lifetime

Grattis underbaraste pappa!

Hellu, sitter i skolan nu igen. Fick sån huvudvärk igår kväll så kunde inte skriva. Det måste varit filmen från mattens fel. Idag är jag däremot mycket piggare. Gick upp typ halv 5 eller nått för att väcka pappa som fyller 45 år idag. Det blev smörgåstårta till frukost vilket startade upp dagen på bästa sätt! Hade idrott i morse. Vi körde typ tävlingslekar och sånt. Nu är det dags för engelska. Vi ska se på en film om en liten stund. Hoppas innerligt att den är tusen gånger bättre än den vi såg igår. Ikväll blir det lite mer firande av pappsen. Vi skulle nog åka in till stan också. De ska typ inviga det nya torget med en eldshow eller något liknande som familjen ville se. Det blir nog intressant. Imorgon kommer halva släkten hem för att äta middag och på söndag väntar agility och förhoppningsvis, julklappsinpackning och julgodis bakande. Det blir nog en slapp och mysig helg. Tänkte bjuda på ett par bilder från frukosten, jo ni hörde rätt. Kameran kom fram i morse. Kände mig lite smart när jag satte minneskortet i datorn direkt efter så att jag kunde ladda upp bilderna nu. Jag har mina stunder ibland. Känns som om de blir färre o färre bara. Men ni får ha en grym fredag kväll.
Sista bilden är på presenten som pappa fick av mig. En bok där man får uttrycka hur mycket ens pappa betyder för en. Väldigt lyckad och rolig att fylla i. Bilden i boken är på pappa och mig som bebis, hihi (a)

SKRIVET: 2011-12-15, kl 13:55:33 | PUBLICERAT I: Lifetime

Lättroad?

Så jäkla uttråkad... Har mattelektion eller historia? Vi har i alla fall sätt en film om 1:ans historia. Intressant? Tror det är första gåmgen jag verkligen kännner "vad ska man ha för nytta av det här i livet?". Gud, värre än våra gamla so-lektioner. Så därför är det extra gött att ha rast nu och att det är fredag imorn. Har däremot försökt få in fallande snö här på bloggen. Hade det förra året, men det verkar som om det blivit mer komplicerat än vad det har varit. Ska försöka med en sak till och funkar inte det så skiter jag it. Fattar inte varför tiden ska gå så förbannat sagta. Ne nu får jag rycka upp mig. Önska mig lycka till. Ne men usch regnar nu också... mm, lyckad dag. Vi hörs hemma, förhoppningsvis är jag lite roligare då. Poss!
Summer, come and rescue me

SKRIVET: 2011-12-14, kl 22:19:37 | PUBLICERAT I: MuSiC

Hold my hand

SKRIVET: 2011-12-12, kl 21:03:48 | PUBLICERAT I: Lifetime

Varnar redan nu..

Hihi, Alla klappar köpta/beställda. Super härligt. Känns bra och kan inte vänta tills julafton och se hur alla reagerar. Alltid lika kul! Dagen har varit bra. Blev till att göra trerätters  idag till oss själva, mumma eller typ (a). Men nu fick jag ont i magen bara sådär... usch. Men ska dra och måla naglarna hade jag tänkt innan sängen väntar. Chock? Har hittat ett nagellack jag trivs i. Det är typ genomskinligt, haha.. Imorgon slutar jag tidigt. Sedan blir det nog innebandyträning. Men nu får ni ha det bäst. Kan inte skriva ordentligt idag verkar det som. Får skylla på att jag fortfarande är trött efter helgen. Jao, natti!
Bildrepris(L)

SKRIVET: 2011-12-11, kl 16:15:19 | PUBLICERAT I: Lifetime

Nice try

Riktigt go helg! Harry Potter maraton med 3 helt underbara brudar. Vi startade upp maratonet kl 3 i går och vi var färdiga halv 10 i morse. Kan väl inte påstå att jag sovit så mycket i natt. Men  mysigt vare. Nu väntas en efterlängtad agilityträning. Poss!

SKRIVET: 2011-12-09, kl 23:05:02 | PUBLICERAT I: Lifetime

Amanda Fondell

Det är rätt, det var du verkligen värd. Grattis!

Nu ska jag alldeles strax springa ner to the kudde som ligger och väntar på mig i sängen. En myshelg är på g. God natt kära vänner!

SKRIVET: 2011-12-09, kl 22:26:02 | PUBLICERAT I: MuSiC

Idolfrossa

Idolkväll. Final och tycker att idolerna är sjukt duktiga! Brukar bara kolla på auditions och sen finalen, men har märkt att årets idoler har varit och är grymma! tycker att det är skit svårt att välja vem som ska vinna mellan amanda och robin. Båda är sjukt duktiga på vad de gör. Bara att de har två helt olika stilar. Har inte tyckt om amanda alls innan. Har haft svårt för henne, men hon växer hela tiden i mina ögon och jag skulle faktiskt kunna se henne vinna ikväll. Hon är faktiskt strået vassare än robin ikväll. Ojoj, nu blev det mer idolsnack här på bloggen än vad själv är van vid, så vi kryddar la det med några låtar från tha stars.


Moa "When i held ya" Så jävla bra rent ut sagt! Synd att de inte kunde va 3 i finalen. Förstår inte hur de kan vara så sjukt bra?!

SKRIVET: 2011-12-07, kl 20:21:05 | PUBLICERAT I: MuSiC

You'll come back when it's over

SKRIVET: 2011-12-06, kl 15:49:31 | PUBLICERAT I: pictures

Let it snow, let it snow, let it snow

SKRIVET: 2011-12-06, kl 10:20:42 | PUBLICERAT I: Lifetime

Hej mitt vinderland, nu är du här!

Godmorgon, steg upp och möttes av en vit planet. Snön har äntligen kommit! Kom visserligen igår, men idag är den nästan 1dm hög, hehe. Igår hade vi julbord i skolan. Va i skolan från 8-21 på kvällen. Så ni kan tro att jag somna så fort jag la mig i sängen väl hemma. Men kul vare. Idag har vi kompledigt. Vilket är ganska behövligt och skönt. Ska försöka ta mig ut i snön och ta kort på vårt nya vinterland. Vi får se vad som händer. Ikväll står innebandy på schemat som vanligt! Ha en toppen dag gott folk!
Tog en snabb bild genom fönstret (a)

SKRIVET: 2011-12-03, kl 23:06:13 | PUBLICERAT I: Lifetime

Mys i trappan?

Ja, sitter och gör nått som man kanske inte gör varje dag. Sitter med vovvsingen och datorn i trappan haha. Hade ingen internettkontakt i källaren (där jag brukar sitta) och orka inte gå hela lååååånga vägen upp till köket. Så hamna i trappan. Den här dagen har gått skit fort, rent ut sagt. Vakna kanske vid elva, åkte på en julmarken här i närheten, sedan skövde, hem och äta och nu blev klockan vem vet hur mycket? Haha, känns typ som om jag aldrig gör nått speciellt på helgerna utan bara sover bort dom. Men köpte nått i skövde som jag typ aldrig köper. Blev förvånad själv faktiskt. Hitta en klänning på cassles för 499:- som fick ett nytt hem. Hur otroligt är inte det på en skala, att den nu hänger i min garderob? haha. Ibland hittar man de där guldkornen. Men funderar på att lägga mig i soffan och kolla på en film. Vet inte vilken, men tyckte att det lät som en bra idé. Natti!
Här är lilla klänningen som fick flytta hem till mig (a)

SKRIVET: 2011-12-02, kl 08:37:50 | PUBLICERAT I: Lifetime

En jul man sent ska glömma

God morgon gott folk! Sitter i skolan och chillar lite innan lektionen. Börjar kvart över nio, men kan ju aldrig ta sovmorgon. Så det fick bli att gå upp som vanligt. Fredag idag, vilket är super härligt! Blir nog en rätt så slapp dag idag. "Dansuppvisning" på idrotten och sen engelska. Passade på att kolla på julkalendern nu när jag inte hade nått att göra. Det har ju känts som om julkalendrarna bara blivit sämre och sämre för var dag, men årets kalender var ett riktigt lyft! Så söt och mysig, precis som det ska vara <3. Det kan vara så pass att den får hamna i min lilla samling med de BRA julkalendrarna, där bland annat mysteriet på greveholm och diselrotter och sjömansmöss har hedersplatserna. Haha, jag vet. Jag är lite barnslig vad gäller julkalendrar, hihi. Nu ska jag nog försöka få alma från stolen och träna på dansen med mig. Önska mig lycka till! Puss