SKRIVET: 2010-11-28, kl 13:29:35 | PUBLICERAT I: Lifetime

Första advent

Trevlig första advent (eller hur man nu ska säga). Imorse vakna jag vid 8, gick upp för trappan och får doften av saffran i näsan. HÄRLIGT! Mamma har bakat hela förmiddagen. Så det har luktat nybakna bullar hela dagen. Idag har jag även bakat pepparkakor med Linus. Det luktar så himla gott det med och vi bakar det aldrig för att äta, utan för doften och samt så får man en härlig julkänsla! Och den har kommit till mig. Jag älskar julen och allt det till. Sveriges mysigaste tradition ! Nu ska jag gå och sätta i nejlikor i apelsiner och häng upp dem, så blir det ännu mera juldoft i huset ! I eftermiddag kommer Hanna och Fia för att busa med Penny. Kulkul! Men ha en bra advent nu gott folk. Pusshej!

SKRIVET: 2010-11-27, kl 19:51:53 | PUBLICERAT I: Lifetime

Julmarknad med sötnosarna!

Jag är dunder mätt. Har precis fått trerätters midddag av bror och mor min. Jätte gott ! Och jätte mätt blev jag. Men  ändå så sitter jag här och klämmer i mig tacochips med ostsmak.. hihi. Idag har jag gått på julmarknad med Hanna och Maria. Jätte mysigt. Det var inte så många knallar i stan precis, men  vi hade mysigt ändå :), haha vi sprang runt i stan och drack glögg (fanns stånd överallt som gav bort gratis glögg hihi. Typ vid tre så åkte vi till Gate samlingssal för att få en bok som vi hjälpte till att göra i 6:an, haha.
Men lite kul ändå. Igår skulle jag, lillbrodern och två grannar åka pulka, men det var alldeles för mycket snö, haha så det gick verkligen inte. Så vi gick in o spela BUZZ och drack varm choklad. Imorgon blire nog att städa, plugga och lite sånt. Mamma prata om att hon skulle julbaka lite, så ska nog hjälpa till (a).  Men nu ska jag mysa med familjen. Njut av bilderna från dagen.
Så söta båda två :) <3

SKRIVET: 2010-11-25, kl 22:02:25 | PUBLICERAT I: MuSiC

Veckans låt!

Veckans låt blev: "It's not too late" med Demi Lovato. Jag tycker den är grymt fin, lyssnar på den jämt. Njut!

SKRIVET: 2010-11-25, kl 21:51:57 | PUBLICERAT I: Lifetime

Låt det varma vattnet rinna av alla dina bekymmer

Har nu gjort det mesta av läxorna hihi. Men det brukar funka ändå (a). Har tagit en dusch, satt mig i sängen, satt på musik och tänt ett ljus. Att få sitta i mörkret och bara ta in musiken är underbart !<3.Ska nog gå och lägga mig om en stund. Det har vart en lång dag och har som sagt vart trött hela dagen. Vissa stunder visste jag inte hur jag mådde, men det känns bättre nu, när man tagit en varm dusch. Men ha det gott alla ! Här kommer några bilder på fina Clara (som jag lovat). Det är bara att klicka på miniatyrerna så förstoras de.

SKRIVET: 2010-11-25, kl 18:39:53 | PUBLICERAT I: Lifetime

Harry Potter and the deathly hallows

Det här kan vi kalla vinter. Det har typ snöat konstant i tre dar nu.. jag går och fryser precis hela tiden och idag är jag varit ovanligt trött och eventuellt kanske lite grinig kanske. Har en del läxor just nu att göra, men kände att jag ville lägga in ett inlägg nu. Igår efter skolan åkte jag och ela till skövde för att kolla på den nya Harry Potter - filmen. "Harry Potter och dödsrelikerna del 1" Den ät hur bra som helst. Ja älskar Harry Potter och hela serien! Dock sluta den mitt i så nu måste man gå och vänta på nästa del. Hihi, men den som väntar på nått gott, väntar aldrig för länge! Här kommer trailen.
Den är verkligen värd att se. Hela serien med! Gå in på youtube.com och sök på falmens namn så kommer du nog hitta trailen på båda filmerna tillsammans. Jag längtar tills den andra! hihi <3.
Nu måste jag tyvärr göra mina läxor...........Pusshej ! (L)

SKRIVET: 2010-11-22, kl 21:53:03 | PUBLICERAT I: Lifetime

Why do i think on you?

Här kommer en uppdatering! Kan ta o berätta att det blev inget skövde i lördags, så missa tyvärr stad i ljus.. det hade annars varit mysigt att se. Men det kom annat i mellan och bara för att jag har världens bästa mamma som lyssnar,så blev det riktigt lördagsmys i stället. Älskar er! I söndags blev det städning och lite läxor.  Mamma hängde upp julgardinerna och jag fick värdens julkänsla. Då kände jag att det bara var snön som saknades (eftersom att den hade töat bort). Och vad kom idag, jo SNÖ. Eller jag tror att det var idag, haha den kom i alla fall. Så nu kan det komma lite till, sedan kan det bli typ 20 minus ute och snön kan få stanna tills vintern ska va över. Det tycker jag låter bra. Så vi får väl se om det händer ;). Idag var det skolan igen. Kändes både bra och jobbigt att komma tillbaka igen efter praon. Men det är bara att bita i det sura äpplet och köra på de sista veckorna innan jullovet. Har nämligen tagit reda på att det är ungefär 4 veckor kvar till jullovet ! Och nu så är det bestämt att den 4 ska jag och mamma åka till Göteborg och handla! Jippie, säger jag bara. Det längtas det verkligen till. Btw, idag efter skolan har jag tillbringat eftermiddagen med söta clariiiis. Vi fota lite, kolla på en halv film och lite så, haha. Vi viste inte riktigt vad vi skulle göra. Och typ en liten stund innan hon var tvungen att åka hem så kom vi på at vi kunde göra en rolig film, men den blev inte så lång. Haha! Men bilderna som vi tog orkar jag inte lägga in nu (de ligger kvar i kameran). Så jag lägger in bilderna på marsipan figurerna jag gjorde när jag praoa på Vete&Råg.
Ha det bäst, pusshej ! <3

SKRIVET: 2010-11-20, kl 12:12:57 | PUBLICERAT I: Lifetime

Julen närmar sig med stormsteg !

God morgon!
Tänkte bara ladda upp bilderna från igår. Nu ska jag städa mitt rum, hade jag tänkt och eventuellt göra lite läxor. Ikväll ska jag åka till skövde med familjen och ska kolla på stad i ljus. Sen har vi planerat att åka hem och mysa med årets första glögg. MUMS ! Här kommer bilderna:
Jag drog bak johannas stol när hon skulle sätta sig, för att se vad  som hände.
Ja ni ser väl resultatet (a).
Så söta tillsammans! <3

SKRIVET: 2010-11-20, kl 01:00:09 | PUBLICERAT I: Lifetime

Komplicerat, varför ska allt vara just det... komplicerat?

Ja, rubriken säger mycket. Det är väldigt mycket just nu och det mesta ska vara så himla komplicerat. Just nu sitter jag i soffan, kollar på TV och myser med min kära Pennyplutt. Jag sitter och tänker på allt som har skett i veckan och vad fort det har gått. Jag har nog inte berättat vad jag gjorde igår. Ja så ska ta och berätta det. JAg vaknade då kl 5 på morgonen.. trött, var jag då verkligen. Jag fick ta bussen till skövde och sedan byta buss till Skara. Det satt hur många som helst på den bussen. Men aa i alla fall. När jag kom fram till Katedralskolan, så fick jag vara med ettorna i bageriet hela dagen. Det var både lärorikt och roligt, hihi. De var roliga ;). När dagen tagit slut så tog jag bussen hem då, först till skövde såklart. Där träffa jag på Hanna och Sofie som också var på väg hem. Haha shit vad vi flummade på bussen hem. hihih. När jag kom hem så åt jag, sedan vare bara att gå och lägga sig, för upp skulle jag igen kl10 för att vara med hela natten o baka på Vete&Rågs bageri. Skit kul vare verkligen! Det är verkligen min grej, eller aa kommer att bli i alla fall ;). Jag kom sedan i morse typ vid halv 6. Då tog jag någon macka och gick sedan o la mig igen. I eftermiddag / kväll så har  jag först varit med Ida och Clara, sedan gårn. Men nu är jag super trött så ska sova så gott. God natt gottfolk!
Ida och Filip, ett gulligt par <3. Fler bilder kommer nog imorn, eller senare idag? hihi

SKRIVET: 2010-11-16, kl 16:17:26 | PUBLICERAT I: MuSiC

Introducing Me - Nick Jonas.

Introducing Me är veckans låt! Den kommer från Camp Rock 2. Jag tycker att den är så skön att lyssna plus att Nick är grymt söt i filmen! Nate (Nick) i filmen presenterar sig själv för en tjej han gilla genom en sång. Njut ! :)
http://www.youtube.com/watch?v=UILg-PIt_l0
Tyvärr så gick den inte att bädda in på bloggen. Så Klicka på länken ovan så kommer du till klippet.
Ha det bäst, pusshej!
Han är så söt! *Bild på Nick Jonas från filmen*

SKRIVET: 2010-11-15, kl 22:46:57 | PUBLICERAT I: Lifetime

Har haft en superdag men vet fortfarande inte vad jag ska välja

Gooodkväääälll!
Dagen hart varit lång, men jätte rolig och lärorik. Jag fick gå upp kl 5 imorse, för att ta mig en dusch, äta och sedan få skjuts utav mamma till Töreboda. Jag har då varit där hela dagen för att prova på livsmedelsprogramet inriktning bageri och konditori, på Kanalskolan. Det var jätte roligt, men det gjorde inte det lättare att välja inför gymnasievalet. Varför ska det vara så svårt att veta vad man vill? Blir tokig på mig själv. Men aha, idag då så har jag fått baka bröd. Har inte smakat på det, men det ser jätte gott ut. Fick med mig en påse med brödet hem, så då vet ni vad jag ska äta till frukost! Efter att jag bakat bröd, så fick jag vara med 3:orna och göra bakelser. Se bilderna nedan. Är faktiskt riktigt stolt över mig själv. Mina bakelser såg lika bra ut som 3:ornas, hihih (a). När dagen var slut så fick jag ta tåget hem. Det var lite spänt. Jag gillar verkligen inte tåg.. men även det gick bra. Man vänjer sig ju alltid. På onsdag ska jag tillbaka till Kanalskolan för att kolla in inriktningen: Kök och servering. Det blir spännande det med. Men nu ska jag soooova.  Kolla in bilderna och säg gärna vad ni tycker??
Pusshej !

SKRIVET: 2010-11-14, kl 14:17:29 | PUBLICERAT I: Lifetime

Hej folket! Sitter nu på fyranhuset och ät...

Hej folket! Sitter nu på fyranhuset och äter med halva släkten. Har bara gått iväg en sväng från allt folk, men nu ska jag gå tillbaka för att äta lite tårta!(a). Pusshej

SKRIVET: 2010-11-13, kl 22:59:21 | PUBLICERAT I: Lifetime

Helt fantastiskt att jag överlevde spökvandringen!

Orkar egentligen inte att blogga nu. Är alldeles för trött efter en händelserik kväll. Men ville brara lägga in ett inlägg och berätta att jag lever. Jag överlevde spökvandringen! Helt otroligt. Jag som blir så j*vla rädd på sånt här gjorde det, och det var skit kul, hihi! Ett tag trodde jag inte att jag ens skulle ha gått in i skogen och påbörja promenaden, men tack vare älskade Ida så gjorde jag det ändå! Hihi, vad stolt man kan vara över sig själv (a). Ska klart åka dit nästa år igen. Då kommer jag säkert att våga gå in i skogen i alla fall.
Just nu sitter jag och kollar på nya mobiler. Är så himla trött på den jag har nu.. Jag vill inte ha en som är för dyr, men ändå en bra som jag kommer kunna ha länge. Har hittat denna:
En Sony Ericsson E15i X8.......VILL HA!

SKRIVET: 2010-11-12, kl 23:11:29 | PUBLICERAT I: Lifetime

LAKSHMI

De visade ett program på TV400 tror jag att det var, om en tvåårig flicka som hade två armar och två ben (berätta om det i förra inlägget). Det var faktiskt ett riktigt bra program och hemskt på samma gång. Kommer inte riktigt ihåg vart de var ifrån. Indien eller nått skulle jag tro. Men folket där trodde att hon var någon sorts gudinna. Så hon blev döpt efter denna gudinna. Lakshmi heter hon och hon är jätte söt. Läkarna erbjöd dem att operera bort de extra benen och armarna på henne. Det var som två kroppar satt ihop fast med ett hjärta eller nått. Föräldrarna fick välja mellan att tillåta operationen de erbjöds eller att låta henne bli så (det fanns då en risk över att hon inte skulle överleva i framtiden). Ett jätte intressant program!
Klicka på bilderna för att förstora och/eller klicka på länkarna om du vill veta lite mer: Tv4 eller Tv.nu
Gud vad läskigt att födas ihopväxt med en tvilling.. :s De visa också ett litet klipp i programmet på två pojkar som hade ihopväxta huvuden... gud vad jobbigt att leva så livet ut och aldrig få vara ifred!

SKRIVET: 2010-11-12, kl 23:06:57 | PUBLICERAT I: Lifetime

kväll, 12 november

Har typ precis kommit hem från en superkväll och tänkte blogga om dagen. Skolan var okej, som den brukar va. Matte provet gick bra kändes det som. Lite klurigt var det allt, men det är lite kul! När jag kom hem efter skolan, så fastna jag framför TV:n. Berättar om programmet i nästa inlägg!Efter att mamma kommit hem, gjort hemmagjord pizza, så åkte jag in till Hanna Lundell och hade en kväll med mycket skratt! Nu ska jag nog sova. Det blir ingen sovmorgon imorn. Ska åka in till Skövde på morgonen och kolla på Kavelbrogymnasiet där. Sedan på kvällen ska jag antagligen gå en spökvandring som jag fatta det som var 40 min lång. Fy fan säger jag bara ! Lilla jag som är så jäkla lätt skrämd. Usch, ryser utav bara tanken, men jag ska göra det ! ;). Sedan på söndag är det farsdag för de som missat det. Så ska gå ut och äta med familj och halva släkten. Det blir trevligt. Men ha en fortsatt bra kväll ni som inte gör som jag (a). Pusshej !

SKRIVET: 2010-11-11, kl 17:04:02 | PUBLICERAT I: MuSiC

Music in my soul <3

Okej kör en premier på en ny kategori som jag skapat! Här kommer jag att försöka att ladda upp en grymt bra låt varje vecka. Det behöver inte vara en ny låt, utan det kan komma gamla bra låtar som jag inte kan släppa. Idag blire "We'll be Alright" av Travie McCoy. Den är så himla go o lyssna på.

SKRIVET: 2010-11-10, kl 21:53:39 | PUBLICERAT I: Lifetime

Homeworks all day long..

Godkvääälll!
Sitter framför TV:n med mamma och pappa. Har typ bara pluggat sedan jag kom hem.. Vet inte riktigt varför, men jag får panik när jag t.ex har prov i någonting och jag inte känner mig säker på det. Usch då blir jag hyper nervös. Men känslan av att man har gjort ifrån sig bra på ett prov, är underbar! Det är någonting med det och mig. Typ vid 5 någon gång gick jag ut en sväng för att ta lite vinter bilder, men det blev inte så många. Det kan bero på att när jag stod och fota och vände mig om för att kolla upp mot huset, så ser jag i köksfönstret att penny står på köksbord och kollar på våra fiskar. Så det var ju bara att gå in och skälla ut henne, sen gick inte jag ut mer idag. Ja ibland kan man verkligen bli galen på henne ! Men här kommer de bra bilder jag tog:
Det blev inte så många bilder, men de som blev, blev bra (a). Men nu orkar jag inte skriva mer. Pusshej!

SKRIVET: 2010-11-09, kl 16:28:00 | PUBLICERAT I: Lifetime

Snö? Nej tack!

Snöööööööö?` Jag har frusit hela dagen. Det är jätte kallt ute, blåser och snöar.. Har ont i huvudet nu. så sitter och tar det lugnt i soffan med penny<3. Dagen har vart  okej. Känner att jag fått mycket gjort i skolan. Kan kanske bero på att jag har läxhjälp som elevensval. Skit gött! Så jobbade lite matte, svenska och tränade till Fysikprovet då. Vi hade matteprov idag gick riktigt bra! På torsdag har vi fysikprovet och på fredag har vi nästa matteprov. Sedan har vi typ inga läxor på ett tag. För vi har prao nästa vecka. Är lite nervös inför det. Ska till Kanalskolan i Töreboda två dar, Katedralskolan en dag och på ett riktigt bageri här i hjo. Så, så ser framtiden ut. Förlåt om jag inte bloggat tidigare men antingen så har jag inte hunnit eller så har jag varit alldeles för trött. Har t.ex inte berättat att jag följde med hanna till vår kusin i Vara. Emelieee :). Det var riktigt mysigt faktisk! Men nu hinner jag inte skriva mer, ska på utvecklingssamtal snart. Kommer nog gå bra. Pusshej !

SKRIVET: 2010-11-06, kl 19:35:20 | PUBLICERAT I: Think<3

Ta det ifrån mig..

Jag fattar inte. Finns det en mening med allt? Vad är ödet? Är det bara så att jag känner nått? Jag får ont i huvudet. Jag tänker och funderar alldeles för mycket på saker och ting.. Känslor som aldrig blir besvarade kommer sakta krypande fram. Vad ska jag göra? Kan man inte få bestämma själv vem man ska ha känslor för? Skulle egentligen tänkt berätta om vad jag har haft för mig, men kan inte. Allt annat snurrar i huvudet på mig. Du ploppar upp hela tiden. Ska tända några ljus på mitt rum nu, lyssna på musik och vänta..
Kanske är det så att jag saknar dig?

SKRIVET: 2010-11-03, kl 17:10:10 | PUBLICERAT I: Lifetime

The darkness don't make me happy

Usch vad mörkt det är ute. Klockan är 5 och det är lika mörkt som om klockan var 8/9. Det gör mig lite deppig och trött. Snart kommer snön  med och man går redan runt och fryser.. Jag är ingen vinter människa som ni kanske förstår. Är ju född mitt i sommaren (a). Det känns som om det är lite dålig uppdatering, men jag har vårt internet att skylla. Idag har vi även inte haft någon ström mellan 12 och 14:30. Almnäs skulle kolla elen eller nått sånt. Så jag har haft lite tråkigt. Jag har bland annat suttit och räknat matte idag. Haha, så nu har jag bara en kurs kvar. Sedan har jag vart ute med Penny, tränat slalom med henne, kollat på film på datorn och lite så. Nu ska jag hitta på nått att baka som jag kan bjuda på imorgon, då sminkparty står på schemat. Har bjudit in några vänner, så jag hoppas på att det ska bli kul. Vi får la se vad som bjuds på (Y).
Juste bilderna från kvällen hos Clara har ju inte kommit upp än. Får be om ursäkt, men det är som sagt inte mitt fel. Ska försöka hinna med dem ikväll, annars kommer de som småning om. Ha det så bra, pusshej!
Bjuder på bilden ;*

SKRIVET: 2010-11-02, kl 10:53:29 | PUBLICERAT I: Lifetime

Godmorgoooon! Har varit vaken i någon timm...

Godmorgoooon! Har varit vaken i någon timme nu. Hade tänkt att blogga igår och idag, göra hiss/diss och lite sånt kul, men såklart så funkar inte internetet här hemma.. Så jag bloggar som ni kanske förstår från mobilen nu. Fast detta sms kommer ju säkert inte att komma i ett stycke. Jag fattar inte varför det blir så? Någon som kan hjälpa mig med det? Jaja, i alla fall. Idag ska jag mest ta det lugnt. Snart ska jag gå upp till farmor en sväng, hade jag allt tänkt att göra. Ikväll kanske det blir bowling, men det beror på hur mycket pengar jag har.. Känner att jag har väldigt mycket som kostar pengar just nu och det kommer ju inte bli bättre sen precis. Julen kommer ju snart och då ska man hålla på o köpa julklappar. Så vi får som sagt se. Men nu ska jag gå och göra i ordning mig. Ha det så bra! Pusshej