SKRIVET: 2011-03-31, kl 20:25:56 | PUBLICERAT I: Lifetime

impossible is just a word for not trying

Jag kan vara helt ärlig när jag säger att jag är riktigt jävla trött just nu! Idag, vare som jag nämt förut innebandyturnering. Vi vann 2 matcher och förlora en, men shit vilken dag jag haft. När turneringen var slut för oss 9:or sådär vi halv 12 typ, så tog jag och hanna oss en dusch och åt lite, sedan var det ut i hallen för att dömma 8:ornas turneringen. Det ör svårare än man tror att dömma. Så man kanske ska tänka efter en andra gång innan man klagar på dommaren, hehe. Ne men det gick la bra så. Var så himla trött och sliten efter vår turnering så hade jag svårt för att hålla orka och hänga med o liknande. Men jag var definitivt inte den ända. De flesta var slut efter att ha krigat med klubborna. Jag älskar verkligen skolans innebandyturneringar (som ni kanske märker), bara synd att detta var den sista. Lite sorgligt faktiskt. Men nu ska jag kolla färdigt på Harry Potter som jag satte på för någon timme sedan kanske. Sen ska jag nog gå och lägga mig. Orkar inte skriva mer, hihih. Efter filmen blir det SÄNGEN! Godnatt på er sötnosar!
Try your wings and see how far you get. You might be surprised!

SKRIVET: 2011-03-30, kl 21:35:53 | PUBLICERAT I: Lifetime

9B, let's go!

Go kväll!. För det är det. Har precis badat penny och nu sitter jag bara och laddar inför innebandyturneringen imorn. Sitter och funderar på hur det kommer gå med min hals. Har börjat att bli förkyld om på nytt, igen.. Spelade innebandy med laget idag mot 98:orna för sista gången den här säsong och som väntat så fick jag ont i halsen. Men det ska inte få stoppa mig! Det är sista innebandyturneringen som vi 9:or kommer att vara med på och då ska inte lite halsont få stoppa mig. Jag är super taggad! Det får bli te med massor och av honung i på morgonen och sen gå på halstabletter resten av dan. Känns som om jag börjar att bli van vid det. Har lyckats bli förkyld varje gång det vart någon rolig turnering eller liknande i skolan. T.ex. på lussevolleybollen trodde jag att jag skuklle dö så ont hade jag. Men nu ska det kämpas. och efter turneringen imorgon ska man dömma 8:ornas turnering som de har på eftermiddagen, så jag bosätter mig inprincip i hallen imorn. Det blir en redigt go dag! Men nu ska jag förbereda lite mat som ska med imorn, sedan blire sängen så att man är utvilad och redo, nu satsar vi på vinst 9B!
Har lite smått bildbrist, så det blir en söt bild från google eller nått.

SKRIVET: 2011-03-27, kl 21:44:38 | PUBLICERAT I: Lifetime

Det är en vanlig dag och jag har det bra!

Då vare kväll och här som lovat kommer inlägget. Sitter och pratar med Selina. Min kära vän från utbytet med Tyskland. Det bästa jag gjort i hela mitt liv (än så länge). Nu är ett nytt gäng från Svergie i Tyskland och har det kul. Det får en att sakna tiden där. Det bästa tipset jag har till dem, är att de ska vara öppna för nya saker och njuta av tiden där. För det kommer gå fort för dom! I alla fall, jag och Selina sitter och drömmer om hur vi skulle kunna göra i sommar för att kunna träffas. Haha och när jag säger drömmer så menar jag att vi försöker komma på hur vi kan göra utan att veta om det verkligen kommer att gå. Jag vet varken hur de har det på sommaren eller hur jag kommer att ha det. Om jag får sommarjobb så tar jag ju det såklart, även om det blir så att jag får jobba hela sommaren (det skulle bara vara kul på ett sätt). Men, men vi får la se hur det blir med det! Det är ju ett tag kvar till sommarn. Nu ska jag plugga lite teknik. Har prov på det imorn. Sen går jag la och lägger mig. Imorgon drar man med häni hem en sväng efter skola, sedan går vi och kollar in grabbarnas innebandyträning innan våran börjar.
Nu när jag ändå pratat så mycket om utbytet och selina i inlägget, varför inte ladda upp en bild från det också? Bilden är tagen precis innan bussen skulle ta alla tyskar hem igen, alltså sitsta gången jag såg selina!

SKRIVET: 2011-03-27, kl 12:08:50 | PUBLICERAT I: Lifetime

Glöm inte att ställa om klockorna idag, gott folk..

för nu äre sommartid (yyy'
Sitter och kollar på Beck med emil och i eftermiddag blir det agility träning. Så bloggar mer ikväll!

SKRIVET: 2011-03-26, kl 11:12:31 | PUBLICERAT I: Lifetime

Här sitter vi,

jag och min pluttis. Är ensam hemma, för min kära familj är i lidköping på en veteranmarknad tror jag att det var. Haha, jag har sån koll altså. Det är lördag, härligt! Man får njuta för snart är det en ny skolvecka igen. Ska väl inte göra så mycket idag. Hoppas på att älsklingen kommer hit. Vi får la se. Ni får ha en bra dag, puss!

SKRIVET: 2011-03-26, kl 08:03:00 | PUBLICERAT I: Något du inte visste om mig!

Who doesn't love commercials?

Godmorgon! Första inlägget i nya katogorin då. Hihi, ja vad ska man säga? Jag har märkt att jag älskar vissa reklamer! Igår kväll t.ex. så satt jag och kolla på tv, och skrattade hur mycket som helst åt vissa reklamer. Det kanske kan bero på att det är kväll, man kanske är lite trött och flummig. Det är ju mycket som är roligare på kvällen! Har lagt in tre gammla reklamer som jag tycker om. Ica reklamen är så jävla skön, judit & judit vem gillar inte dem? Det finns ju många juddit o judit - reklamer som jag tycker om, men tänkte att jag bara lägger upp en och den sista med babyn var så grymt söt till en början (innan de tjöta ut den och bytte ut babyn osv) haha. Jag är lite speciell jag med. Men det är väl det som gör oss till människor!
(Inlägget är tidsinställt. Skulle väl tro att jag ligger och sover nu)

SKRIVET: 2011-03-25, kl 22:59:21 | PUBLICERAT I: Lifetime

Me and my drum (yyy'

Gokväll gott folk. Man kan ju undra vad ni har för er en fredagkväll som denna? Själv sitter man i sängen, lyssnar på lite music och är lite allmänt social. Jag har fixat ihop ett litet bildspel med bilderna från dagen med ida som jag lovade. Så jag hoppas att ni sätt att jag lagt ut den här nedan. Men annars flyter livet på bra, eller nått. Längtar fortfarande extremt mycket efter skolavslutningen, men idag blev jag plötsligt väldigt nervös över att sluta 9:an. Jag vet inte vad jag var nervös för riktigt, för jag har så mycket som jag ser fram emot. Kanske för att mista mina vänner eller tiden som man haft i grundskolan. Men jag har några månader kvar av att njuta! Bra det. Föresten så har jag funderat ut en ny kategori som jag tänkt kalla för "Något du inte visste om mig". Här hade jag tänkt att berätta om lite smått och gott om mig själv som jag inte nämnt här på bloggen. Det kommer antagligem bli lite onödigt vetande. Men det är det som är poängen! Tänkte ge det en chans i alla fall. Allt är värt ett försök (a)

SKRIVET: 2011-03-25, kl 22:26:10 | PUBLICERAT I: pictures

Craziness is just the second name, but i love you babe!

SKRIVET: 2011-03-23, kl 22:01:54 | PUBLICERAT I: Lifetime

nobody's perfect, so just be yourself !

Om ni undrar så bara älskar jag min kusin. Orkar inte skriva så värst mycket just nu. Har haft en helskön dag. Vi har fotat, men orkade inte ladda in fler än 3 på datorn ikväll. Så rästen kommer väl någon annan dag. Vissa av bilder borde och kommer bli osädda här på bloggen, haha. Vissa är sjuka, men vi är i alla fall oss själva. Men som sagt det kommer fler söta bilder inom kort, eller aa! Imorn är det skola igen och sen planera och gå igenom materiel för en agilitykurs som jag jag ska hjälpa till på (som jag berättat tidigare). Vi får se om det blir något bloggande imorgon. Kanske inte orkar eller hinner. Den som lever får se. Nu blir det nog sängen. Godnatt!

SKRIVET: 2011-03-23, kl 09:24:08 | PUBLICERAT I: Lifetime

Studiedag, dags att plugga eller?

Goodmorgon! Härligt med studiedag o.s.v! Men jag tog ingen vidare sov morgon, men spela roll. Tänkte slänga in ett litet blogginlägg såhär på morgon kvisten. Berätta vad för kul som händer idag, oho! Snart hade jag väl tänkt att gå upp och äta frukost, ligger fortfarande kvar i sängen om ni undrar. Sen ska jag väl ta en dusch och göra lite små läxor som jag har om jag orkar (antagligen inte). Mot lunch sen, drar jag in till bästa kusinen! Vi har inte vart på jätte länge, så det är en saknad brud jag åker till idag!  Sedan framåt 7 tiden drar jag mig upp till hundklubben för kursstart. Ska vara hjälpinstruktör på en nybörjarkurs. Pirrigt, med dock veldigt spännande (yyy'
Nu ropar min mage efter mat, så måste väl gå och mata den. Ni får ha en grymt härlig dag. Jag hoppas på fint väder med sol och utan blåst (höll ju på att blåsa bort igår). Pusshej!
Det fick bli en liten charmig bild på penny. Föresten så har jag anmält mig till DM:et nu, både med penny och med stella!

SKRIVET: 2011-03-21, kl 21:10:14 | PUBLICERAT I: tipsis

Om du aldrig kämpar och tar i lite extra, hur ska du då komma någontstans?

Ja, här kom en lång rubrik igen. Ni får la stå ut med det (a) Det var en härlig träning föresten! Har precis duschat och ätit lite. Nu blire världens bästa hotell på 3:an sedan går man väl antagligen och lägger sig.
Godnatt alla underbara!

SKRIVET: 2011-03-21, kl 17:43:48 | PUBLICERAT I: Lifetime

Put a smile on your face. it might be fake, but you manage to get someone else to smile

Lång rubrik jag vet. Nyss frös jag, men inte längre! Vet inte varför jag nu gjorde det, för det är så himla gött ute! Volymen är på topp, det är måndag och det betyder innebandy träning. Så ska tagga mig lite inför den, siktar på att bli riktigt svettig, haha (a). Här ska man ta i. För det mesta så har det varit en härlig dag faktiskt. Den har la haft sina nackdelar med såsom, försovning, prov, arga lärare osv. Har en känsla om att våran klass kommer få en redig utskällning imorn. Bara en känsla asså! Nemen, ska byta om nue. Bjuder på en liten bild på mig själv. Redigerad, det är inte ofta som det sker, men då och då händer det.

SKRIVET: 2011-03-20, kl 09:58:40 | PUBLICERAT I: MuSiC

I en värld full av liv!

Godmorgon!
Kom hem för en liten stunds sedan, från emil. Har inte träffat honom på 2 veckor, så åkte till honom igår. Älskar dej <3. Men hade lite lust att blogga nu. Kom på att jag inte lagt ut veckans låt på evigheter, så här kommer den. Det fick bli en disney låt, från lejonkungen. En värld full av liv med Meta Roos. Njut! Tycker att den är härlig + att den påminner om barndomen.
I eftermiddag blir det kalas hos farmor, hehe. Men nu orkar jag inte skriva mer. pusshej!

SKRIVET: 2011-03-18, kl 14:37:43 | PUBLICERAT I: Lifetime

Freeeeeeedag!


Sitter här och funderar på om jag ska steka pannkakor eller inte. Blev helt plötsligt jätte sugen på det. Pannkakor får det nog bli. Ska nog se om vi har någon glass till (onödigt vetande, men ändå). Btw så hatar jag snön. Trodde att någon skämta med mig eller att jag fortfarande drömde imorse när jag vakna och kolla ut genom fönstret. Nästan hela trädgården var grön, att sedan vakna och se att typ 30cm snö lagt sig på¨hela gräsmattan, då blir man deppig. Inte för att det är det ända som tygner på dagarna nu, men det är gött att det är fredag som är lika med helg ! Nu ska jag gå upp till köket, för har bestämt mig. Pannkakor får de bli (a)

SKRIVET: 2011-03-17, kl 18:40:45 | PUBLICERAT I: Think<3

You'll Be In My Heart

Tror att låten passar lite in på hur många känner just nu..<3 

SKRIVET: 2011-03-16, kl 18:24:14 | PUBLICERAT I: Lifetime

Don't ever cry, bitch

Tjoho! Halva vekan har nu gått, wonderful. Lilllördag är här, hehe eller snart har den gått igen då menmen. Tiden går fruktansvärt fort tycker jag. Hinner inte med riktigt. Det är så mycket som snurrar runt just nu. Har alltid nått att göra, både roliga och tråkiga. Men det gör absolut ingenting om tiden går på lite extra till skolavslutningnen. För längtar verkligen tills skolans slut. Är så himla trött på allt jobb i skolan, att komma hem och vara helt slut och behöva sätta sig med en massa lexor så fort som man kommer hem. Ja man kan väl säga att jag är väldigt skoltrött. Ni kanske har förstått att jag inte riktigt har orkat med att blogga det senaste. Men det kommer när det kommer (Y). Har sånt himla sug att träna agility, utomhus! Den mesta snön på baksidan har smällt och tänkte då trycka ner mina egna hinder i marken, så att jag skulle kunna börja träna mer regelbundet. Men inter det, marken är frusen så det är helt omöjligt att trycka ner en slalompinne i den marken, snark -.-  . Man får la vänta, det sägs ju att den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge. Nu ska jag sätta mig med dagens läxor som består av: det sista av biologi inlämningen, spanska glosor och lite matte. Jag hoppas att ni får en roligare kväll än mig, med lite mindre läxarbete. Puss på er!

SKRIVET: 2011-03-16, kl 18:05:19 | PUBLICERAT I: Think<3

Don't play with the fire !

SKRIVET: 2011-03-13, kl 12:26:44 | PUBLICERAT I: Lifetime

Balklänning klar = happyface!

Happyface! Som jag sagt i ett par inlägg innan, så skulle jag åka och kolla efter en balklänning till skolavslutningen. Sagt och gjort. Vi åkte lite efter 9 imrose och jag hittade den klänning som jag pratat om i ett år. Ela har sagt att den är jätte populär och går först, så jag blev så himla glad när jag hitta klänningen. Så nu är den tingad! Himla gött att det gick så smidigt, så är jätte glad. Och snart bär det av på agility med. Det kan inte bli bättre! Ha det gott, så hörs vi snart igen. Pusshej!

Bjuder på en bild, snäll som jag är :)

SKRIVET: 2011-03-12, kl 22:32:27 | PUBLICERAT I: Lifetime

Oho my god that was a really big surprise, or not!

Ja, vad ska man säga? Har precis kollat på melodifestivalen och jag hatar att tidningarna hade rätt. Jag är såååå överraskad, eller inte! Det är inget fel på låten så i sig, men den ska inte reprensentera svergie i eurovision.. JAg är inte överlycklig precis, haha. The Moniker eller Swingfly kunde gott ha vunnit ist! Nu ska jag gå och lägga mig för orkar inte vara uppe. Man får la ära Eric lite med en bild i alla fall han vann ju trots allt, men låten behövs ju inte läggas in för den kommer antagligen spelas sönder totalt nu på radion ändå så. Ja man får la säga grattis, med. (det är inte en allt för glad viktoria som går och lägger sig nu).
Godnatt, gott folk!

SKRIVET: 2011-03-12, kl 12:36:00 | PUBLICERAT I: Lifetime

12/3

Hihi, har namnsdag idag om ni ville veta. Viktoria (eller Victoria som det står i alla kalendrar) (a). Haha, ne men hade lite tråkigt så tänkte att ni kanske ville veta. Har tagit en paus i pluggandet. Har äntligen kommit igång med biologi-inlämningen men är långt ifrån klar, men jag är helt klar med engelskan! Så lite duktig känner jag mig allt. Har lite bild brist så la in ett par bilder på teckningar jag målat, om ni undrar vad det är alltså.
Ja så kan det va, ikväll blir det melodifestivalen.  Vi får la hoppas på det bästa! Pusshej!

SKRIVET: 2011-03-12, kl 09:45:10 | PUBLICERAT I: Lifetime

Det är gött att bli bortskämd ibland (y)

Ibland är man allt lite bortskämd! Vaknar, går upp och ser att systeryster står och steker pannkakor till familjen som frukost. Det är riktigt sällsynt, men oho så gott (a). Så blev det en bra morgon på en pluggdag. För det är det jag kommer göra. Jag har massa att göra tills nästa vecka, så ska försöka att fixa så mycket som möjligt idag. Imorgon ska jag åka och kolla på klänning till skolavslutningen/balen och sedan på eftermiddan blire agility (love it). Kom på att jag inte berätta vad jag gjorde igår eftermiddag, jo jag och hanna åkte till skövde efter skolan och jag är jätte glad för har hittat ett par jeans, det är ytterst sälsynt. Så blev jätte glad! Mysig eftermiddag de. Men nu ska jag börja med pluggandet, så får vi se hur länge det håller på. Pusshej!
snön smälter (L)

SKRIVET: 2011-03-11, kl 21:30:33 | PUBLICERAT I: Lifetime

Why does things like this happen?

Här är det en helt vanlig fredag, jag ligger i soffan och ser på "varning för barnen" (som är ett roligt program som jag rekomenderar) med ela och på typ andra sidan jorden är det naturkatastrof.. Vad underligt livet kan vara. När vi kom tillbaka till skolan efter idrotten imorse vid 11, får vi reda på att en tsunami slagit till i Japan, bara några timmar innan. Så hela klassen satt och titta på live nyheter från japan (tror jag att det var ifrån) under hela matte lektionen. Visserligen gött att slippa matten, men jag tycker det är så jävla hemskt! La in ett klipp från tv4 med bilder från den pågående katastrofen. Usch, kolla bara!

SKRIVET: 2011-03-08, kl 20:15:00 | PUBLICERAT I: Lifetime

Fettisdag, nationella kvinnodagen, pannkaksdagen

Fettisdag, nationella kvinnodagen och vet ni vad jag har fått höra att det är pannkaksdagen idag med. Det har tydligen alltid vart pannkaksdagen varje fettisdag. Nått jag inte hade någon aning om, menmen man lär sig nått nytt varje dag (yy' . Hihih, ja men så är det. Har precis gjort semlor utav alla slag med mamma, som jag snart ska börja mumsa på. Såklart så tog jag bilder! Det här kommer bli min andra semla för dagen, för visst har man fått semlor i skolan. Vår skola är rätt bra ibland och det kan ju bara bli bättre när de bjuder alla elever på semlor, hihi. Så när dagen är slut så har man väl ätit 2 ½ semla, är det fettisdagen så äre (a). Ja, ska väl snart gå och lägga mig med. Har jätte stor lust att lägga mig tidigt, men vi får väl se hur det blir. Men först ska jag äta min semla som bara står där på soffbordet och läskar. Här kommer bilderna.
Hemma hos familjen johansson får alla den sorts semla de vill ha:
Vaniljkrämsgrädde, vaniljkrämdsgrädde med blåbär, Grädde med blåbär och med vaniljkräm i botten
(klicka på miniatyrerna för förstoring)
Ha det gott, pusshej!

SKRIVET: 2011-03-08, kl 18:25:20 | PUBLICERAT I: Think<3

Våren visar sina spår

Här har ni en som är glad! Gick ut för att se om det fanns nått kul att ta kort på och vet ni vad jag hittade? Blommor, som kommit upp vid vår husvägg. Jag bara älskar att våren är påväg! (L)

SKRIVET: 2011-03-07, kl 20:53:35 | PUBLICERAT I: Lifetime

Ska in i duschen och fräscha till mig inför dejten med kudden!

Godkväll på er alla busungar ute i världen!  Haha, godkväll på er andra också (a). Är hemma efter en svettigt inderbandyträning och nu väntas duschen och sedan sängen, men det blir såklart lite musik och annat där emellan skulle jag tro. Om internettet inte vill krångla så jag kan ha på spotify:n, annars vet jag vad som hamnar på tippen imorn! Apropå imorn, så händer det inte så mycket speciellt. Skola, med elevensval osv, hem plugga lite, göra lite annat smått och gott, gå och lägga mig och helt plötsligt så är det en ny dag! Haha, vilket liv man har, men har vart på ett riktigt bra humör idag känner jag. Vi får la hoppas på att det blir lika dant imorn. Nu ska jag hoppa i duschen. Puss!
Blir en bild från i sommras, bara för att våren är på väääääääääääääääääg! (yyyyy'

SKRIVET: 2011-03-06, kl 11:03:19 | PUBLICERAT I: Lifetime

I can't find someone else who are just like you!

Haha, sitter och skriver sångtexter med Ida på msn haha, exempel här,

I say:

Är inte särskilt bra på fotboll

Ida says:

har aldrig hoppat över häck och vattengrav"

I say:

har inte den fysiken i praktiken, är jag ganska svag

Ida says:

jag är ingen vidare på kortspel, jag tycker inte om när hästar springer

I say:

det kostar allt för mycket i mitt tycke, vem bryr sig vem som vinner

Ida says:

men de finns saker jag kan som ingen annan man skulle orka med

I say:

vinter och trix ingen annan kan, kom hem till mig så får du se;)

Ida says:

jag är en jävel på kärlek, jag är en jävel på att kyssa flickorna jag är en jävel och ingen kan slå mig på fingrarna där

I say:

men nu tog ju du hela refrängen :(

Ida says:

aajjemän ! :D

I say:

Tack då, jag ville ju vara med på den med faktiskt... ;)
Saknar dig gumman! <3

SKRIVET: 2011-03-05, kl 23:19:51 | PUBLICERAT I: Lifetime

Oh My God!

Blev hemkörd av Maria och Hanna för typ en halvtimme sedan. Mina två små söta brudar. Maria rädda min kväll, fanns stora risker att jag skulle suttit hemma och haft tråkigt, pga att jag inte haft någon skjuts, men det fick mig inte denna gången! Nu ska jag sova för är jätte trött och imorgon kommer mamma och väcker mig kl 8 för att vi ska se på vasalopps starten. Det är alltid lika kul och se alla trängas, hihi. Slänger in en låt från melodifestivalen som gick till final ikväll, har upptäckt att den är rätt go att lyssna på plus att den fastnar, så går och sjunger den hela tiden. Ja, detta blir la det sista jag gör ikväll. Godnatt på er!

SKRIVET: 2011-03-05, kl 12:37:32 | PUBLICERAT I: Lifetime

heeeey, hey baby!

Igår fick vi äntligen klasströjorna som man har längtat efter i ett halvår, så självklart är tröjan på! Var lite osäker på hur det skulle se ut med rosa text, men jag erkänner att det blev riktigt fränt. Igår efter skolan hängde jag med Hanna hem, vi gjorde lite pannkakor och sedan kom ida och hjälpte oss att äta upp dem. Sedan gick vi ner till torget och tog hål i öronen, så nu ska man gå med dem i 6 veckor. Men det är gött. Sedan när jag tagit bussen och kommit hem så, åt jag lite sedan åkte man ut till älsklingen. Nu är jag hemma igen. Det är nog mat nu, så kan inte skriva så mycket, men nu vet ni lite om vad jag har gjort i alla fall. Bjuder på två bilder, pusshej!

SKRIVET: 2011-03-02, kl 19:33:04 | PUBLICERAT I: Lifetime

I flow with the life's wave

Heeeeeeeej!  haha, glad? Nja inte så värst eller livet flyter ju på gött, men kan inte säga att jag är överlycklig för tillfället när jag suttit med engelska läxa i timmar-.- Fattar ju inget häller. Men nu är jag äntligen klar! Om det blev bra? Det vet jag inte. Jag undrar om någon fattar när jag skriver på engelska över huvudtaget, men det återstår väl och se. Imorn har man biologi prov så ska plugga lite. Känner att jag inte har förberätt mig lika mycket inför provet som jag brukar, menmen det är bara att köra på och se vart man hamnar. Jag har väl annat för mig med? Ett liv kanske? haha, ne men man ska ju ha ett liv efter grundskolan med och vill bara klara av det. Längtar så grymt mycket till skolavslutning, då är skiten äntligen över och man får lite variation! (Y). Eehm vad blev det här för inlägg eller? hahah, vad duktig jag känner mig. Men ska väl ta tag i biologin nu, ska även gå ut med farmors söta voffsingar när mamma säger till, hihi. På fredag kanske det blir två nya hål i öronen med, göttkött. Ska försöka uppdatera snart igen. Förhoppningsvist bir det ett normalt inlägg då! Ni får ha det bäst så länge och leva livet fullt ut. Pusshej!
Solen skiner, snön börjar att smälta och det sägs att det ska bli plusgrader (nu hoppas viktoria på vår!) och ni kan inte gissa vad familjen har i tankarna för framtiden (a)

SKRIVET: 2011-03-01, kl 22:10:55 | PUBLICERAT I: Lifetime

Bara för att jag har lust!

Slänger in en låt och en bild, bara för att jag har lust. Låten är gammal men ändå(a). Hinner inte med att blogga, har både en massa skit och en massa skoj för mig, men en sak är säker och det är att jag är riktigt trött på skolan och alla dessa krav! Får panik snart seriöst. Får speciellt panik, när jag känner att jag inte klarar av nått och sedan bara skiter i det, för att jag inte har kraft kvar för att bry mig. Inte bra! Men ska sova nu, godnatt alla söta!