SKRIVET: 2011-04-28, kl 19:53:25 | PUBLICERAT I: Lifetime

Nu ska det bli ändring på livet!

Oho! Hungrig som satan, men mat blire inte fören om en kvart. Kan tala om för er att tiden går grymt sakta när man är hungrig. Så därför satte jag mig för o blogga lite så att tiden går lite snabbare och vet ni va? Det gör den faktiskt haha. Så snart är det maaaaat! Blir att fira linus lite mer ikväll vilket är lika med pizza  och tv-spel (a). Känner mig lite halvt lat sådär. Men hade tänkt att dra igång med någon träning regelbundet hemma, för jag har kommit riktigt ur form.. Samt så ska jag ta mina knäövningar på allvar. Har väl inte gjort dem på ett halvår eller nått faktiskt, hehe. Men jag får ont i knäna så fort som jag börjar att jogga lätt, så det kan nog behövas! Imorgon på hälsan så har vi girlsen i klassen styrketräning så kanske kan ta det som en liten nystart på att komma igång igen. Eftersom att jag inte har fotbollen längre så måste jag hitta nått som håller mig iform. Lite styrka och kondition skulle inte skada. För ett par dar sedan så satte jag mig på cykeln och herregud vad det var tungt. Det var väl då som jag insåg hur mycket kondition jag verkligen tappat. O jag kan säga er att det är inte kul när man upptäcker sånt. Men jag ska nog planera någon träning i helgen för nästa vecka. Kan ju medela er vad jag fixat, hihi. Nu ska det bli ändring på livet! Jag tror att anledningen till att jag är så trött hela tiden är nog att jag inte tränar lika mycket längre. Men man kan varken tänka eller träna på tom mage och det börjar låta som om det är mat på g där uppe. Pusssss!
Har fruktansvärd bildbrist, så får bli en bild på lilla mig från Hänäni!

SKRIVET: 2011-04-28, kl 06:31:36 | PUBLICERAT I: Lifetime

Grattis Linus,stor pojke idag! hihi

Godmorgon! Plattat hår och musik så här på morgon kvisten, det är sällsynt det. Men går man upp tidigt får man mycke rolig tid. Tänkte att jag kunde platta håret för en gångs skull, bara för att jag har tid. Det är inte allt för ofta som jag går med plattat hår till skolan. Vi får se hur det blir eller om det förstörs så fort som man går utanför huset. Måste bara säga ett stort grattis till min lillebror med, så: GRATTIS! hihi nu måste jag dra! Skolan om någon timme då, pussss!

SKRIVET: 2011-04-27, kl 22:31:32 | PUBLICERAT I: Think<3

Agility give me strength(L)

Hihihi, super agility träning må jag säga! Det var ju fortfarande tråkigt att jag inte kunde träna med penny, men banorna och övningarna var grymt härliga! En av övningarna har jag målat upp så den kommer antagligen ut på agilitybloggen när jag har tid, hihi. Men som sagt det känns helt underbart för tillfället. Har ont i halsen (brukar vara jätte deppig när jag får det) men nu spelar det ingen roll. Jag tror inte det är någon som förstår hur mycket agility betyder för mig och hur mycket det verkligen hjälper mig i livet. Det är obeskrivligt asså. I agilityn slipper man falska människor, där är alla sig själva och alla respekterar alla precis som de är! Plus att när man väl går ut på plan så är det bara du och hunden. Kännslan som du får när hunden har all fokus på dig och du all fokus på hunden, är obeskrivlig. All credit to penny som verkligen vill dela det med mig. Det tog emot hårt att åka idag, när penny kommer till mig så fort jag tagit i jackan och vet precis vart jag ska... Det är ju underbart att veta att hon tycker det är kul i alla fall!
Men får inte skriva mer nu, måste skicka iväg en teknikuppgift på mailen som ska in någon gång snart och sedan sova. Imorn så fyller min lillbroder hela 11 år, haha. Så då blir man väckt halv 6 bara för att fira honom på sängen innan pappa hunnit åka till jobbet. Trevligt värre, men ska man hålla på traditionerna så ska man. Pussss!

SKRIVET: 2011-04-27, kl 17:22:07 | PUBLICERAT I: Lifetime

Just as you know it's a falls smile bitch!

Haha jag vet, en liten ilsken rubrik. Det har ju sina anledningar, men inga som är värt att prata om. Idag vare skola som sagt och den börja med att typ halva klassen fick panik över ett prov som vi trodde vi skulle ha idag men som var nästa vecka, hehe. Annars så känner jag vekligen att jag varit ovanligt glad idag eller flummig rättare sagt. Kan kanske bero på att jag var lite övertrött. Men det är faktiskt lite kul att vara flummig ibland, speciellt i skolan. Man kanske inte får så värst mycket gjort, men det är en helt annan femma. Ikväll blire agilityträning, fast utan Penny tyvärr eftersom hon fortfarande går på pencillin. Så skulle få träna med Hannas lilla gulleplutt idag. Så det blir nog bra en då så sätt. Är bara lite tråkigt att Penny inte får följa med eftersom hon tycker det är så grymt kul. Men det blir bra sen när hon är helt frisk, färdig opererad och allt för då kan hon aldrig få tillbaka sjukdommen igen. Men nu måste jag äta en bit innan hanna kommer o hämtar mig innan träningen. Puss!
Får bli en bild på pennyplutten som får tråkigt nog stanna hemma idag..Känns riktigt jobbigt faktiskt.

SKRIVET: 2011-04-26, kl 22:27:23 | PUBLICERAT I: Lifetime

Skola imorn.. det blir väl härligt?

Gokväll gott folk!
Detta blir inte långt kan jag ju börja med att säga. Är ju skola imorn så måste gå och lägga sig i tid vettu. Känns inte så hämskt med skola imorn faktiskt, men har fortfarande panik över läxorna. Har typ ett antal prov som ligger och väntar på mig. Inte kul :(. Haha, men till nått annat. Ikväll så drog hanna mig in till stan för att kolla på fotbolls match. Det var f 96's seriepremiär, så det var klart man åkte in! Hade det lite mysigt där vid planen med hänipäni. Dock skadades bästa kusinen sig, så fick typ kramp i magen. Men pratade med henne nyss och vi hoppas på att det har gått bra! Känner jag henne rätt så ger hon sig inte i första taget! Men aa nog skrivit idag. Nu ska jag sova, så att jag kan vara go o gla mot mina "kära klasskompisar" imorn, haha. Bjuder på en söt bild på häni, ja och på en mindre söt bild på mig. Natti!
Vill bara säga att bilderna är från fotbollsplanen om ni inte lagt märke till det och att de kommer från hannas söta kamera, hihi :3

SKRIVET: 2011-04-26, kl 10:14:17 | PUBLICERAT I: Lifetime

That day is going to be awesome, i just want to tell you that.

Hihih, okej jag vet nog vad ni tänker, seeeeg! Jag är seg på att skriva ibland. Det kommer i perioder och det är lite b faktiskt. Har ganska nyss vaknat till. Vakna väl typ för någon timme sen, men ligger fortfarande o drar mig i sängen. Det är ju bäst att passa på såhär sista dan på lovet. De flesta går väl till skolan idag, men tur som man har så har vi studiedag idag. Dagen kommer spenderas hemma med ett gäng böcker som jag skjutit undan hela lovet. Har faktiskt lite smått panik över dem, så måste sätta mig och beta av några. Var faktiskt så pass duktig att jag gjorde en redan igår (a). Jag vill be om ursäkt om det blivit många inlägg som kommit efter eller att det jag berättat om har vart lite rörigt, men jag har det att skylla på att jag haft ett fantastiskt lov, har vart med någon nästan varje dag så det har blivit många åk in till stan. Så när jag bloggat så har jag varit riktigt trött måste jag säga! Nu går jag runt och längtar tills på lördag. Jag vet att ni inte kan gissa vad som händer då! Bilden ger er bara en liten ledtråd, hihi.
Lisebeeeerg såklart! Det är fridtidsgården i Hjo som anordnar. Åker med bästa häni och det verkar som om det är massa härligt folk som hänger med. Jag vet en sak som är säker, den dagen kommer bli awesome! Både jag och hanna pratar om det hela tiden och gud vad vi har planerat (a). Liseberg is just a wonderful place!
Nu ska jag ut och se vad det är för tv-spel som  lillbrodern min spelar. Om ni undrar så ligger mitt rum vägg i vägg med tv:n, så hör typ allt ljud som tv:n ger ifrån sig. Kanske inte jätte härligt när man lyckas vakna av den bara för att man har en bror som är grymt morgonpigg, haha. Men jag måste ge honom lite credit för att han sänker när man bankar i väggen. Vill bara säga, för att vara min lillebror så är det riktigt bra! Men han har lite förståelse när man sover i alla fall och tur är väl det (y). Men vad skulle jag göra nu igen? haha. Juste kolla vad han spela. Ni får ha en toppen dag, tycker jag allt! Om det blir sol och varmt idag så, njut av det! För jag har hört att det ska bli lite kallare. Jag hoppas att de ljuger för oss. Men man kan aldrig va på den säkra sidan. Ja som sagt njut av vädret som påsken fört med sig. Pussssssss!

SKRIVET: 2011-04-24, kl 11:43:53 | PUBLICERAT I: Lifetime

Påskdagen!

Hihih, förlåt men det blir inga bilder. De ligger fortfarande på kameran och hinner inte ladda över dem nu. Jag har så mycket att göra, så bloggen får inte lika mycket tid. Jag vill mer med bloggen än vad jag hinner med. Men jag kämpar på ändå. Nu ska jag ringa hanna och sen se ifall nilsson har vaknat än, innan jag ska göra iordning mig. Påskdagen kommer att tillbringas i stan och i kväll blir det grillning vid strandpromenaden med bästa! Ja så det är väl bäst att jag rör på mig. Ha en grym dag, pusss!
Ne men ser man på jag hade visst några av bilderna på datorn hihi (a)
Påskmaten är det bästa!
Förutom godis fick man en vinstlott av mami och dadi. Haha 25 kr det är alltid nått(yyy)

SKRIVET: 2011-04-23, kl 16:39:27 | PUBLICERAT I: Lifetime

påskoutfit, inte vanligt så njut av det (a)

Hihi, har precis suttit ute med familjen. En härligt god påsklunch blev det. Kommer någon bild på det sen skulle jag tro. Men hade bara lust att visa min outfit idag. Inte för att jag brukar göra det. Ne, men älskar tröjan som jag har på mig idag så kände att jag var tvungen att visa den (a). Köpt igår på Cubus. Favorit affären för tillfället. Men jag tror att jag, linus, mammsen och pappsen snart ska åka in till stan o äta glass, blir årets första i så fall. Mums! Vi höres väl. Här kommer outfiten. Pussss!

SKRIVET: 2011-04-23, kl 12:31:23 | PUBLICERAT I: Lifetime

Känner mig dålig på bloggningen idag.

Härlig mogron eller vad säger ni? Hann inte blogga igår. Så berättar lite nue. I torsdags var jag med Inis. Hade inte träffat henne på jätte länge och då menar jag verkligen länge! Så det var kul att träffa henne igen. Vi pratade en hel del om tyskland. Trevligt, trevligt. På kvällen sen var jag, HP och Häni ute vid vättern o grilla. Hel mysigt kan jag ju ta o berätta för er. De två brudarna är helt underbara! Bilder från kvällen har ni ju redan sätt. Igår åkte jag och Ela till skövde för att shoppa lite. Köpte en collegetröja, en topp plus en efterlängtad skinnjacka! Underbart (a). På kvällen sen åkte jag till Clara för att grilla, men åkte rätt snart hem igen. Fick sån jäkla migrän. När jag kom hem la jag mig och kolla på Harry Potter Dödsrelikerna del 1, som ela köpte i skövde. Men orkar faktiskt inte skriva med. Känns lite ovärt att sitta inne o blogga när det är så underbart väder och påsk. Ska nog gå ut en sväng med bebisen. Lovar att jag kommer att fota mitt påskfirande hihih. GLAD PÅSK på er! Pusssss!
Här är ännu en bild från grillningen vid vättern. HP's och hänis påskeld, haha.

SKRIVET: 2011-04-22, kl 10:27:32 | PUBLICERAT I: Lifetime

See you later!

Just nu får bilderna tala om i gårkväll, för nu måste jag snabbt göra iordning mig för att åka in till skövde! Vill bara nämna att de kommer från hannas kamera.

SKRIVET: 2011-04-22, kl 01:08:38 | PUBLICERAT I: Lifetime

I'm gonna tell you more tomorrow !

Har haft en underbar dag idag och nu ligger jag i sängen och luktar som en rökt fisk haha... Men berättar mer om det och varför imorgon.  För nu ska jag sova. Bilder från kvällen kommer med. Haha bjuder (snäll som jag är) på en "söt" bild nu. Orkade inte leta reda på någon bättre och orkade inte vända på den häller för den delan. Så ni får väl stå ut med nackspärr eller så får ni helt enkelt låta bli att vrida på huvudet (a). Nu är viktoria trött så godnatt!

SKRIVET: 2011-04-20, kl 10:39:07 | PUBLICERAT I: Lifetime

In love for a while

Vaknar idag vid halv tio av att mamma kommer in och berättar att Penny spytt hela natten och att hon bara äter köttbullar och godis (som man ser hur hon pinar i sig). Vi skulle tro att det är problem med hennes halsmandlar igen och om det nu skulle va det så blir det operation. Som tur är så är det varken någon farlig eller komplicerad operation. Men i alla fall hon ska till veterinären idag och sen får vi se vad han säger om att träna agility ikväll. Jag hoppas att han säger att det är okej, men om inte så får vi väl ta en mys kväll jag och bäbisen istellet. Har varit uppe en sväng också och vad är det jag ser? Jo jag ser faktiskt ingen sol. Jag får nog planera om dagen, för höjdpunkterna finns inte. Vi får la hoppas att solen tittar fram någon gång idag i alla fall, hihih. Ja det verkar ju som om jag ska sitta här hemma och hoppas hela förmiddagen. Men det kanske behövs det med någon gång i livet. Men får väl gå upp och äta frukost snart. Man kan inte hoppas på tom mage (a).
(bild från google)
Hihi, har glömt att berätta för er att programmet "kniven mot strupen" som går på tv3 ska hjälpa en restaurang i hjo. En pizzeria rättare sagt som ligger på hjotorg. Tror verkligen att det behövs och kommer bli riktigt kul att se programmet! Har ätit där flera gånger, men skulle aldrig gå dit det senaste, eftersom att flera har blivit magsjuka efter besöken på restaurangen. Så jag tycker att det är perfekt om alexander (kocken i programmet) kan hjälpa dem, för de lagar faktiskt rätt goda pizzor.
Men det var lite kul igår när jag, ida, hanna och elisa var påväg ner för hamnbacken och prata om när programmet skulle komma. Vi trodde de skulle komma nästa vecka, men så ser vi alexander och ett kameragäng komma på andra sidan gatan upp mot torget. Lite kul vare att de kom just när vi prata om det plus att få se honom i verkligheten förstoss. Men som sagt det ska bli riktigt kul att se programmet sen!

SKRIVET: 2011-04-19, kl 23:08:01 | PUBLICERAT I: MuSiC

Da Da Dam, Da Da Dam (a)

Har haft en underbar dag! Har spenderat stora delar av den med underbara kusinen i det lika underbara vädret. Vi har bland annat tränat, vart ute och gått och vi var nere vid gårn en sväng med hanna o elisa för att jag och hanna skulle anmäla oss till lisebergsresan som jag typ tjatar om hela tiden. Men det kan bero på att det kommer bli så himla bäst! Men anyway, tycker att det är grymt härligt när jag märker hur mycket jag är ute nu när det är så fint väder. Livet kan inte va annat än bra när vädret är som det är på ett lov. Enda nackdelen som skulle kunna finnas skulle väl va att det inte blir så mycket gjort på mina små läxor som ligger och väntar på mig. Ska väl ta tag i dem imorn. För har bestämt att det ska vara mycket sol imorn, så att jag ska kunna ligga och steka i solen sammtidigt som jag kanske gör ett par läxor. Det kan nog behövas, hehe. Annars äre väl bara agility imorn som mer står på schemat. Göttkött säger jag bara. Mitt liv rullar på väldigt bra nu, känner jag!
Ikväll så fastnade jag framför tv:n en stund. De hade försnack om eurovision song contest. Brukar inte vara alls intresserad av det så, men nått gjorde att jag fastna. I alla fall, fick höra findlands bidrag som jag bara älskar. Kan väl inte säga att jag är så jätte mycket för lugna låtar så, men denna är så härlig så det inte är sant! Jag får en underbar känsla av den (a). Just listen to it,
Really wonderful! Men nu ska jag sova, haha. ja så godnatt !

SKRIVET: 2011-04-19, kl 08:52:53 | PUBLICERAT I: Lifetime

Godmorgon solstrålar!

Det känns lite kul att det första jag tänker på när jag vaknar är att blogga. Så varför inte slänga upp datorn i knät och göra det? Känner mig riktigt duktig nu. Ja, vad ska man säga att man gör då? Jag ligger i sängen och har precis vaknat. Smsar lite med hanna. Annars händer det inte så mycket mer än att pappa och brorsan åker till skövde för att köpa utemöbler. Det betyder att jag får en ensam morgon, lugn och skön! Ska nog vänta med att gå upp fören de  har åkt. Sen annars idag ska jag som jag nämnt innan in till ida, sen på kvällen blire nybörjarkurs. Nu ska jag nog bara ligga här och chilla lite innan jag går upp och äter frukost. Är inte så fruktansvärt hungrig faktiskt, men det kommer väl, hehe. Puss!
Hihi, bjuder på en gammal sommarbild från typ 6:an eller nått sånt. Stolen kan jag medela er är grymt skön att sitta i (a)

SKRIVET: 2011-04-18, kl 22:09:29 | PUBLICERAT I: Lifetime

Just listen to what i have to say!

Jag fattar inte, jag kan sitta och tänka på vad jag ska blogga om eller hur jag ska blogga, men för det första så tar det evigheter innan sidan kommer upp och för det tredje, när den väl gör det så hinner jag inte, orkar jag inte eller så tappar jag tråden så fort som jag börjara att skriva. Förstår inte varför, haha. Men aa, ni ska inte behöva läsa mitt gnäll nu när jag äntligen skriver lite. Idag har jag vart inne hos hanna, vi skulle som sagt gå till fridtidsgården och anmäla oss till lisebergsresan. Men gissa vad, fridtidsgården var stängt idag för att de var i ullared (snark). Så vi får gå dit imorn. Ska in till Stella och Ida imorn för att bland annat träna agility, så får dra med dem ner till gårn en sväng så att man blir anmäld någJag tror att resan till liseberg kommer bli grym verkligen! Just nu sitter jag och äter some candy. Eller äter och äter, har ätit rättare sagt. Jag känner mig lite äcklad av godis just nu. Har nog ätit för mycket, hihi. Men ska nog kolla lite på tv och sen sovaaa. Älskar att sova, om ni undrar. Så ska nog sova riktigt länge nuuu. Pusss!
De säger på nyheterna att solen kommer stanna hos oss över påsk, det betyder en glad viktoria!

SKRIVET: 2011-04-18, kl 09:55:38 | PUBLICERAT I: Lifetime

Vårväder(L)

Här kommer en jätte snabbis, har precis vart ute o gått i det helt underbara vårvädret och duschat, hihih. Om en halvtimme ska jag dra mig in till stan för att träffa hänänibänäni. Vi ska bland annat anmäla oss till en resa till liseberg på valborg. Som kommer bli awesome! Men ¨måste torka håret mitt nu. Hoppas att ni får en superdag och ett underbart lov! Bloggar mer i kväll om jag orkar. Pusss!
Haha, sitter vid mamma och pappas dator för tillfället så det fick bli en random bild. Jag <3 Glass, eller nått liknande, hihi.

SKRIVET: 2011-04-17, kl 12:26:00 | PUBLICERAT I: Lifetime

DM 2011

Goodmorning angels! Svagt med bloggande, jag vet. Men i fredags var jag med hanna hela eftermiddagen, vi kollade på bland annat "The last song". Såg bara halva filmen för var tvungen att åka hem då. Men den är riktigt bra! Igår var jag i Falköping på DM hela dagen. Var ju min och pennys andra tävlingen och är faktiskt riktigt nöjd med våran prestition. Även om det blev diskningar i alla lopp. Det låter värre en vad det är. Men jag tycker att det är grymt avslappnande att vara på tävling, hihi. Man har ingen press på sig, den ända som sätter pressen är du själv plus att du inte behöver bevisa någonting för nån. Den ända du behöver ha samspel med är din hund. Jag tycker det är härligt i alla fall! Och när vädret är bra blir det ännu bättre. Dock blåste det massoor igår och jag har blivit solbränd i ansiktet. Tycker faktiskt att det är lite så där halvt hämskt för är jätte röd.. Får gå med fondation, så att det inte ser så hämskt ut, haha. Seriöst, jag ser ut som en kräfta i ansiktet. Det är inte kul :(. Här kommer en liten bildbomb från dagen.

Vårt lag på sista bilden, hihih

SKRIVET: 2011-04-15, kl 16:45:27 | PUBLICERAT I: Lifetime

Färjestad SM-guld 2011

Orkar egentligen inte blogga nu, men ville bara berätta att FBK tog SM-guldet igår! Riktigt gött! Haha och nått  mer som är gött är att det nu äntligen är fredag och lov. Super skönt och behövligt ! (y)

SKRIVET: 2011-04-14, kl 20:45:49 | PUBLICERAT I: Lifetime

Helt inne i matchen (a)

Hihih, sitter med grabbarna i familjen och kollar på SM-final i ishockey. Har tränat agility i eftermiddag, som för övrigt gick bra och bänkade mig framför TV:n så fort jag kom hem. Man vill ju missa så lite som möjligt när färjestad är så nära SM-guldet. Vinner de den här matchen så är serien över och det ser ljust ut (Y). Period 2 är över nu och färjestad leder med 2-0 mot skillefteå. Det betyder att de bara behöver hålla ut i period 3 så är guldet deras. Nu ska jag sugas in i matchen, så bloggar jag mer imorn (a). Puss!

SKRIVET: 2011-04-13, kl 21:57:30 | PUBLICERAT I: Lifetime

Go to bed and dream a sweet dream!

Är så jävla trött just nu, rent ut sagt! Är hemkommen från agilityträningen och slängde mig i sängen direkt. Det är så himla mycket som händer just nu. Att hänga med i allt och försöka hålla humöret på topp hela tiden, är inte det lättaste alla stunder. Verkligen inte när man blir j*vligt irriterad på saker och ting. Men jag ska försöka att inte ta ut allt på er. Jag kan ju bara säga att det är himla skönt att det är lov snart! Saknar min pojk med. Vi träffas typ inte på veckorna. Blir mest på helgerna eftersom att jag har så himla mycket att göra varje eftermiddag. Sen har han inte gratis sms längre heller, jobbigt! Haha, ni kankse tror att mitt liv ligger på botten just nu, men det gör det verkligen inte. Men det är ju så, när man väl börjar att gnälla på nått så fortsätter det. Man kommer på nya och nya saker som man går och tycker är lite sådär små jobbigt. Men usch.. jag kan ju inte sitta här och gnälla! Ne nu får jag ta och gå o lägga mig, så jag kommer på lite posetiva tankar. Kanske kan drömma nått sött som man kan sitta och fortsätta på att dagdrömma om imorgon, när man har en hel dag med bara tråkiga teoretiska ämnen. Hihi, man kan ju alltid hoppas. Godnatt på er sötnosar!

SKRIVET: 2011-04-13, kl 09:58:59 | PUBLICERAT I: Lifetime

Uppsatsen klar, nu kan man pusta ut för ett tag!

Gud vad sköööööönt! Engelska nationella uppsatsen är över! Känner att det gick ganska bra med, så jag är hel nöjd (a). Så nu har vi bara engelska muntliga och matten kvar. Sen är allt över och man kan slappna av lite extra. Just nu har vi hål timma i typ en timme, så står med hanna och alma i biblioteket och kollar runt lite på datorerna. Nästa lektion blir bild och sedan lunch (Y). I eftermiddag blire agilityträning! Längtar, hoppas bara på att det inte börjar att regna, hihi. Ne men det här inlägget kanske inte blev det bästa.. tappar typ tråden på vad jag ska skriva hela tiden. Så slänger in en go låt! Puss!
Fick höra den igår, haha känner mig lite efter. Men den är bra i alla fall och videon är härlig!

SKRIVET: 2011-04-12, kl 16:16:54 | PUBLICERAT I: Lifetime

Don't dream your life, live your dream

Jag känner verkligen att jag blivit duktig på att blogga. Det brukar gå upp och ner, beroende på lite vilket humör man är på faktiskt, hehe. Men just nu är jag på topp! Har precis klämt i mig tre mackor. Om någon timme eller så ska jag väl dra mig till Hundklubben med hanna för att lära nybörjarna lite agility. Hihi nemen, aa. Men innan det tänkte jag komma igång med en ny blogg som jag och hanna skapat tillsammans. Okej, jag vet vad ni tänker. Varför skapar hon en ny blogg när hon redan har en? Men jag tyckte att det var en bra idé som hanna kom med. Bloggen handlar nämligen om vårat största intresse, agility. Så allt som skrivs på den bloggen handlar om det. Ni får gärna kika in om ni vill. Men vill bara förvarna att vi skapa den igår, så designen ser absolut inte ut så som den kommer att göra när den är klar. Men som sagt kika gärna in ändå, hihi. Agilityliv Pussss!

SKRIVET: 2011-04-12, kl 16:06:19 | PUBLICERAT I: MuSiC

What faith can do

Everybody falls sometimes
Gotta find the strength to rise
From the ashes and make a new beginning
Anyone can feel the ache
You think it’s more than you can take
But you're stronger, stronger than you know
Don’t you give up now
The sun will soon be shining
You gotta face the clouds
To find the silver lining
I’ve seen dreams that move the mountains
Hope that doesn’t ever end
Even when the sky is falling
I’ve seen miracles just happen
Silent prayers get answered
Broken hearts become brand new
That’s what faith can do
It doesn’t matter what you’ve heard
Impossible is not a word
It’s just a reason for someone not to try
Everybody’s scared to death
When they decide to take that step
Out on the water
It’ll be alright
Life is so much more
Than what your eyes are seeing
You will find your way
If you keep believing
I’ve seen dreams that move the mountains
Hope that doesn’t ever end
Even when the sky is falling
I’ve seen miracles just happen
Silent prayers get answered
Broken hearts become brand new
That’s what faith can do
Overcome the odds
http://www.elyricsworld.com/what_faith_can_do_lyrics_kutless.html
You don't have a chance
(That’s what faith can do)
When the world says you can’t
It’ll tell you that you can!
I’ve seen dreams that move the mountains
Hope that doesn’t ever end
Even when the sky is falling
And I’ve seen miracles just happen
Silent prayers get answered
Broken hearts become brand new
That’s what faith can do
That's what faith can do!
Even if you fall sometimes
You will have the strength to rise

SKRIVET: 2011-04-11, kl 21:26:14 | PUBLICERAT I: pictures

Give love a try

Drog med mig hanna ut på mopeden. Vi åkte ner till vättern och några sköna bilder blev det. Hade inte tänkt att skriva så mycket just nu, är lite trötter, hehe. Så hoppas att ni haft en bra början på vekcan. Imorgon fortsätter den. Godnatt sötnosar!

SKRIVET: 2011-04-11, kl 17:06:16 | PUBLICERAT I: Lifetime

Born this way - Lady Gaga, Maria Aragon

SKRIVET: 2011-04-11, kl 17:05:30 | PUBLICERAT I: Lifetime

It makes me smile!

Härlig vårdag! Älskar att man bara kan gå ut utan att frysa! Sitter för tillfället på altanen. Låg innan och hade det underbart ute på stuttsmattan, men khar man en lillebror som vill hoppa så har man. Har haft ont i huvudet hela eftermiddagen, det är mindre kul. Som tur var så fick vi sluta tidigare sista lektionen, så jag och alma gick ner till vättern för att sitta där och bara njuta av solen. Haha, vi hade lite kul. Vi gjorde ett par försök till blogginlägg med mobilen, men det blev jätte flummigt och ja.. vad ska man säga? Tror faktiskt inte att jag har någon lust att lägga upp videon här, hihi. Jag gjorde bort mig helt totalt, när vi sedan satt vid busshållsplatsen. Inget jag tänker gå in på något vidare mycket. Nu ska jag ut på stuttsmattan igen och visa grabbarna hur man gör några coola trix eller aa, haha. Än en gång härligt väder! Pusshej!

SKRIVET: 2011-04-10, kl 15:38:38 | PUBLICERAT I: Lifetime

Underbar helg, kan man lugnt säga!

Wonderful saturday! Hade det jätte trevligt med laget på bowlinghallen. Bilderna talar ju om en hel del. När alla började dra sig hemmåt, fortsatte jag, hanna, emma och amanda att ha en trevlig kväll med skratt. Blev att sova hos hanna och emma sedan. Tack för kvällen! Den var underbar och vädret idag är lika så. Ska nog snart gå ut igen och få lite mer sol på mig. Det är så himla härligt! Jag har linne och kjol på  mig och kan bara gå ut utan att frysa. Solen får mig att leva på riktigt. Ska gå och se om jag kan finna mina sunglasses now. pusss!

SKRIVET: 2011-04-09, kl 16:56:18 | PUBLICERAT I: Något du inte visste om mig!

Jag kanske är lite intresserad ändå.

Hihih, har precis tagit mig en dusch och fastna framför ishockey (sm-finalen) igen. Det är tredje gången jag gör det den här veckan. Kan inte säga att jag är speciellt intresserad av det, men det är ändå nått som jag att det är grymt kul att kolla på. Om ni undrar vilka det är som spelar så är det färjestad och skellefteå som är i finalen. Än så länge leder färjestad finalen. Kan ju inte direkt säga att jag bryr mig om vem som vinner, men hejar väl lite på färjestad ändå eftersom man har en familj som håller på dem. Men nu ska jag kolla på sista perioden av matchen, sen ska jag göra iordning håret och sen drar man sig mot bowlinghallen. Vädret är underbart förästen, så passa på att gå ut och sola lite. Hamna inte framför TV:n som jag lyckas med hela tiden, haha. Pussss!

SKRIVET: 2011-04-09, kl 13:47:59 | PUBLICERAT I: Lifetime

En lördag med sol, det gillar vi!

Jag är trööööött, men oh så glad! Tog en redig sovmorgon idag, härligt det! Vaknade väl för en o en halv timme. Snart ska jag gå upp och äta hemmagjord pizza som jag hör att pappa håller på med där. Sedan hade jag väl tängt att gå ut och busa lite med plutten och sedan ska jag göra mig iordning för att sedan åka in till stan i eftermiddag. Det ska bli bowling med innebandylaget för hela slanten. Kameran ska såklart med in! Igår hade jag nationella proven i engelska, det kändes som om det gick bra i alla fall. Så jag tror att det gjorde det faktiskt! Är så glad att det är över. Men nu vill pappa ha lite hjälp där uppe, så måste gå, hihi. Pusss!
Gammalbild från hjo bowling, där kvällen ska spenderas med goa vänner!

SKRIVET: 2011-04-07, kl 16:23:13 | PUBLICERAT I: Lifetime

No life without agility!

Okej, jag vet att det inte blivit nått bloggande på ett par dar och jag ber om ursäkt för det. Det dumma är att jag egentligen inte hinner blogga nu häller. Så ska ta det kort. Igår startade min agilitykurs med penny och jag vill bara säga att det är fan så mycket härligare att springa ute än i ett ridhus! Träningen igår var awsome (a). Love it! Idag blire agilityträning igen. Bara härligt alltihop. Dock är skolan riktigt seg nu för tiden. Det har ju varit massa tyskar i skolan hela veckan så det har ju gjort det lite roligare, men annars har dagarna gått riktigt långsamt. Det är nått som har kommit nu det senare. Men då äre gött att det snart är påsklov. Tyvärr, men hinner inte blogga mer nu. Måste äta och fixa iordning lite agility saker till träningen. Har fortfarande kicken kvar från igår! Jag älskar bara den här sporten! Pussss!
Min blivande champion!

SKRIVET: 2011-04-04, kl 14:26:57 | PUBLICERAT I: Lifetime

Svenska lektion, snart hem!

Svenska här då. Står i biblioteket med snygga brudar och ska skriva om en gammal författare. Slutar om typ 40 min. Då blir det bussen hem och sen ut på baksidan för slalomträning med pennyplutt. Bäst att passa på så länge vädret håller sig fint! Jag och pappa tog ut mopeden igår, den gick i gång, efter en stund hahah. Jag hoppas på att pappa hittat ett nytt batteri så, man kan få den att starta på en gång och slipper att stå i typ 20 min o försöka innan skiten hoppar igång. Förhoppningsvist får vi till det ikväll så att jag kan ta en första tur med den för i år. Vi får hoppas på det bästa!
Usch lektionerna går riktigt segt nu när vädret bara blir bättre. Men man får väl kämpa på nu det sista. Det är ju inte långt kvar till avslutningen och den underbara sommaren! Men måste nog börja skriva om gubben nu eftersom arbetet ska vara klart på torsdag. Ha det bra så länge, puss!
Don't play with the fire!

SKRIVET: 2011-04-03, kl 21:39:19 | PUBLICERAT I: Lifetime

I'm gonna get there!

Ja, sådan hund sådan matte, eller vad äre man säger. Jag har börjat känna mig allt mer lat nu för tiden. Inte bra, haha. Men kan bero på att jag har rätt mycket att göra hela tiden! Just nu är jag super trött. Sicken överraskning va? eller inte. Lite kul, man går upp och vad möter man vis trappans top, jo en utslagen hund. Sötnosen, inte orka hon posa för kameran häller, haha. Ne hon känner väl på sig att agilityn kommer att dra igång i veckan på fullt allvar, så då kanske det är bäst att ladda upp sig för det! Kommer bli härligt tycker jag, och jag är nästan bombsäker på att penny tycker detsamma! Men nu ska jag nog lägga mig och se på en film eller något innan jag somnar. Det är ju skola imorn igen. Pusssss!

SKRIVET: 2011-04-03, kl 21:18:01 | PUBLICERAT I: tipsis

Minnet bra men kort!

Tog kort på penny nyss och hittade då kort på min och marias goa efterrätt som vi gjorde igår, hade precis glömt det. Minnet är bra men kort (y). Men tänkte bara slänga in ett par bilder på det, haha.
Chokladpudding, vaniljglass, värmda hallon, appelsin, kiwi och banan = MUMS!
Vi älskar att exprimentera lite, hihi. Jag lovar, det var gott (a)
Prova gärna själva. Det är bara att ta lite gosaker som man har hemma och gör något mumsigt. Det är inte så svårt om man har lite fantasi.

SKRIVET: 2011-04-03, kl 12:18:15 | PUBLICERAT I: Lifetime

när jag var ett vårdsvinsbaaaaaaaaaarn!

Okej, jag vet att det har vart lite svagt med bloggandet i helgen. I fredags kväll hade jag inte tid till det. Va med älskade emil och då kan man såklart inte blogga (a) hihi. Igår morse hade jag planer på att blogga, men lat som man e så gjorde jag såklart inte det. Så det får bli en liten uppdatering nu! Igår på förmiddagen var det lungt här hemma. Jag städa mitt rum så det blev skinande rent, eller aa. Det har lite mindre damm i alla fall. Sedan framåt eftermiddagen var jag himla rastlös. Kunde inte ta mig någonstans heller. Så söta maria kom. Sen fram åt kvällen. Åkte vi in till stan för att äta pizza med Pontus. Haha impuls. Sen åkte vi runt och ströga mest hela kvällen. Det är gött att komma ut och träffa lite folk ibland. Lika gött som att sitta hemma för sig själv. Man behöver båda (i alla fall jag). Men nu idag vakna jag för typ en timme sen. Ska göra iordning mig och gå ut och se om mopeden startar. Det har ju börjat bli vår, och då äre klart att lilla mopedisen ska ut den med. Jag hoppas bara på att den inte vill jävlas med mig.. Vi får la se. Ni får ha en bra söndag! Njut utav den för snart är det en ny vecka igen. Puss!