SKRIVET: 2011-11-30, kl 20:23:50 | PUBLICERAT I: Lifetime

Show must go on!

Äntligen en slapp eftermiddag! Har varit nogorlunda pigg idag i alla fall. Hade prov i morse som gick brao tror jao. Slutade sedan 11 så jag o alma stanna kvar i jönköping för att införskaffa oss litejulklappar. Hittade faktiskt ett gäng goa klappar. Har redig julkänsla nu, det ända som återstår är det som alla går o väntar på eller hoppas på att det aldrig kommer, snö. Igår var jag och fyllde i mina slingor. Superduper, håret känns så mycket fraichare! (a). Nu ska jag gå o leta upp min mobil som jag lyckats förlägga i vanlig ordning. Sen ska jag försöka få tag på min kära kusin med, let's get the rumpa ur the fotölj. Haha höll på att glömma min plånbok på mc donalds med, hahah. Känner mig redigt klantig, men det är tur att det finns folk som är så pass snälla o kommer fram med den (a). Imorgon är det 1:a dec, nu drar julmyset igång på riktigt o julkalendern med som jag inte har en aning om vad det blir för någon i år. Så länge den blir lika söt och mysig som de gamla så är jag nöjd! Ni får ha det så goet, så hörs vi!

SKRIVET: 2011-11-26, kl 23:25:30 | PUBLICERAT I: Lifetime

Bakdagsmyyyyys!

This is what we made (a)
Första gången jag fått till perfekt knäck, hihi.
Some resultat (a)
MUMMA!
Söta. Vi gjorde även chokladfras och marsipanfigurer som vi inte tog kort på. Men ska försöka att komma ihåg att göra det innan de äts upp. De blev riktigt söta faktiskt! hihi. Men det har varit en helmysig dag med goa brudar. Dagen gav en massa julkänsla, så nu är det bara snön som man väntar på så är det klappat o klart! Efter att Hanna o Maria åkt hem till sig, åkte familjen in och bowla en stund. Hade inte bowlat på jätte länge så det var kul. Kom däremot näst sist, men får skylla på att jag stått och bakat hela dan. Imorgon blire nog julstäd och lite plugg. Nu ska jag och penny lägga oss o kolla på en film. Natti!

SKRIVET: 2011-11-26, kl 12:34:00 | PUBLICERAT I: Lifetime

Julbak på g med två goa brudar!

SKRIVET: 2011-11-21, kl 21:50:49 | PUBLICERAT I: MuSiC

Wish you were here

SKRIVET: 2011-11-20, kl 22:05:54 | PUBLICERAT I: Lifetime

Du är speciell, precis som alla andra

Har vart en underbart slapp helg som avslutades med en toppen träning med plutten. Imorgon väntas heldag i köket, här ska det bakas julbröd och annat gott! Skriver inte mycket mer än så, för måste få lite sömn innan jag ska kliva upp ur sängen igen imorgon vid 5 tiden för att ta en dusch och dra till skolan. Usch sicket liv jag har. Veckan blir nog rätt så händelsefull. Vi får la se hur den utformar sig. Hare gott, natti!
Duktig liten chey jag har!

SKRIVET: 2011-11-18, kl 12:53:38 | PUBLICERAT I: Lifetime

English class.. and i need to learn how to shut up

Ja, här är väl inte alla hästar hemma riktigt för tillfället. Min konsentrationsförmåga ligger på botten. Önska mig lycka till för nu är det dags för grammatik genomgång. Yay! Dagens höjdpunkt.
En liten go bildrepris... eller?
Yeah, I'm fine. I'm just having an allergic reaction to the universe.

SKRIVET: 2011-11-17, kl 19:39:13 | PUBLICERAT I: Något du inte visste om mig!

Så sant!

Haha läste en liten rolig grej på fb som jag tänkte dela med mig av här. Brukar inte gilla sånt här, tycker väl att det egentligen bara är störande o tråkigt. Men tyckte att den här var riktigt rolig, hehe (a)
"vi tjejer ...
vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.
vi läser på schampo flaskan i duschen.
vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
vi trycker på dörren fast att det står dra.
vi säger va? fast vi har förstått allt.
vi hatar när vinden förstör våran frisyr.
vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.
vi kan se samma film 10 gånger.
vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.
kopiera detta om du känner igen dig.."
Stämmer fruktansvärt bra in på mig...haha. Har trott att jag vart ensam med vissa av dessa saker, men finns tydligen många fler som gör lika dant. Tycker det är skitkul när man läser det. Är det någon av er som känner igen sig?
Hihi, men nu ska jag gå och hjälpa mamma att baka bröd som ska ätas till frukost imorgon, MUMS. Poss!

SKRIVET: 2011-11-16, kl 21:29:06 | PUBLICERAT I: Think<3

Varje dag är unik

Tänkte bara checka in o säga godnatt!
Slänger in ett par bilder tagna med lilla mobilen under servicen med. Bild på Alma med en ursnygg "vikingahjälm" hehe. Du förgyller min vardag. Älskar dig gumman!
"En riktig vän är den som vet precis allt om dig, men fortfarande vill vara din vän"

SKRIVET: 2011-11-16, kl 09:56:37 | PUBLICERAT I: Lifetime

What does matter?

Sitter i skolan, slutar om en timme typ kanske. Har vart lite dåligt med uppdateringar. Har tänkt på det men aldrig hunnit ta mig tid till det. Men det är väl ingenting som är så mycket anorlundare. Går och fryser och är trött hela jävla tiden. Ja låter verkkligen som om allt är i sin ordning. Igår vare innebandyträning som vanligt. Köpte en ny klubba i måndags eftersom golvet slipat ner min brors klubbe som jag "lånat" i två år hehe. Så när den sprack förra träningen var det dags att införskaffa sig en ny och egen klubba. Så det blev preniär för den igår. La väl märke till att jag spelat med en för gammal klubba i två sesånger. Gick så mycket bättre med den nya! Ja man lär sig nått nytt varje dag. Idag när jag kommer hem ska jag bara sova. Kommer säkert inte bli så, men man kan alltid försöka. Den här veckan har vi vartit i köket både måndag och tisdag heldagar (bortsett att våran grupp fick ha service lektion mån eftermiddag) riktigt kul. Har lite julkänsla efter dessa lektioner eftersom vi bland annat bakat pepparkakor, lussekatter, Janssons o.s.v. Juste, stog med en kompis och rullade 176 köttbullar igår med. Haha, lite segt kanske.. Men nu börjar lektionen. Ha det toppen bra puss!

SKRIVET: 2011-11-12, kl 18:00:15 | PUBLICERAT I: Lifetime

someone like you

Hellu! Hoppas ni har en bra dag. Har varit i skövde med mamsen och shoppat lite. Riktigt mysigt faktiskt och några inköp blev det. Det blev bland annat en skjorta, en topp och två tights. Riktigt nöjd! Ikväll blir det middag med släkt och familj. Ska fira lite farsdag. Bakpotatis är det som står på menyn, MUMMA! Men nu ska jag få systerystern att göra en inbakad fläta på mig. Önska mig lycka till! Puss!
En helt normal bild på syrran min (a)

SKRIVET: 2011-11-11, kl 18:41:17 | PUBLICERAT I: Lifetime

Beautiful day

Illgo dag! Riktigt skönt att inte behöva kliva upp vid fem och slippa åka buss o tåg i trre timmar. Var ute och sprang med alma i förmiddags. Det blev 5 km. Vi bakade lite idag med. Blev pappsens favorit kaka som han ska få på farsdag. Då blir han förhoppningsvis glader. Nu sitter jag nyduschad i soffan och kollar på mysteriet på greveholm. Julskänsla är precis det jag har. Ikväll blire kinamat juvligt! Dunder gott. Nu ska jag nog passa på och skriva lite svenska uppgifter, hoppas ni får en helmysig kväll för det ska jag ha. Puss!

SKRIVET: 2011-11-10, kl 22:02:53 | PUBLICERAT I: Lifetime

Lovely!

Godkväll! Har haft en redigt slapp dag med lite smått och gott! Började dagen med att komma med ett försenat tåg från habo till jönköping som egentligen skulle gått tidigare. Så slapp stressa upp till skolan. Svenska lektionen på morgonen innehöll, film som var riktigt dålig och hade typ inga bra special effekter. Hokuspokus hette den i alla fall om ni nu vill kolla på en dåligt gjord film, haha. Men slappt vare i alla fall. Den andra halvan av lektionen satt vi och gjorde inbjudningar till våra familjer till julbordet som vi ska anordna i december. En person som jag som älskar att pyssla tyckte det var lite sådär småroligt (a). Efter lunch drog vi oss emot mattesalen, men ingen lärare kom på en halvtimme så matte lektionen hade blivit inställd. Kunde ta tåget till skövde vid 2 och gick sedan där o vänta på att persson skulle sluta, så vi kunde åka till lilla hjo och ta en fika innan agilitymötet. Drog till Netto som öppnade idag o köpte lite billigt godis (Y). Sen gick vi till klubben för möte. Vi har nog gått runt hela jäkla hjo idag. Har faktiskt lite ont i fötterna nu. Imorgon blir det sovmorgon! Våran engelska lektion blev inställd och pratade med min idrottslärare, så kunde stanna hemma och ta en springtur här ist för att åka typ tre timmar för att spela badminton i skolan. Illgött! Så tänkte att jag tar 5km-rundan med bebis. Blir nog bra. Lägger nog in några bra styrke övningar på det med, så får jag nog den dagens idrottspass. Nu ska jag nog lägga mig o kolla på film hihihihi. Puss!
Bebis, imorgon är det du och jag som går ut och springer!

SKRIVET: 2011-11-09, kl 16:35:54 | PUBLICERAT I: Lifetime

All i wanna say that they don't really care about us

Usch! Går och fryser precis hela tiden. Blir riktigt trött på att gå och behöva spänna sig hela tiden. Ikväll drar jag iväg på kursavslutning på agilityn, då åker vinterjackan på, helt klart! Skolan flyter på. Känner att jag börjar komma in i det ordentligt nu. Känns skönt, för börjar få mer flyt i uppgifterna som vi får. Vi har börjat med ett sorts projekt nu med. I december ska vi anordna ett julbord, så det är typ temat på alla våra lektioner under hela månaden. Men det ska bli riktigt kul! Nu ska jag spela lite wii med min "käre" lilleölbror och hans kompis. Puss!
Haha okej, bjuder på bilden (a)

SKRIVET: 2011-11-06, kl 20:57:55 | PUBLICERAT I: pictures

Mer höst kan det inte bli!

En redig höstdag hare varit, bra slut på höstlovet. Ska inte skriva så mycket nu. Är riktigt trött. Har Hjälpt min käre mor och far med lite hemma arbete. Har krattat hela baksidan, ni kan se bilderna nedan. Det tog hela jäkla förmiddagen. Men kändes rätt gött när det var gjort sen  (a). Sedan blev det agilityträning som gick super! Har en så duktig litan bäbis. Nästa söndag börjar träningarna i ridhus, känns som om vintern är nära nu. November.. bara en månad kvar till december och allt julmys, hihih. Nu ska jag snart lägga mig, upp vid 5 imorn igen. Det är hårda tider. Ha det bra, här kommer bilderna. Puss!
För och efterbilder på trädgåden. Skillnad? Ne det tycker jag då inte, hihi (a)
Penny med hennes "lilla" pinne.
Sötnosen<3

SKRIVET: 2011-11-05, kl 23:52:59 | PUBLICERAT I: Lifetime

Alla helgona

Har haft en riktigt bra dag faktiskt med släkt o familj! Helmysigt. Om jag ska berätta om den kort så skulle det väl låta typ så här. Det blev black and whit på fyran huset i tidaholm (super gott!), hem till guldbröllopsparet för att äta tårtorna. När vi lämnat firandet bar det av till kyrkogården för att tända ett ljus på en släktnings grav. Väl hemma kommer mammsingen med pepparkakor, glögg och skumma tomtar! Hur mysigt som helst! Sedan blev det wii-spelande med lillbrodern resten av kvällen. Ja, det var väl hela dagen i stora drag. Nu ska ja lägga mig. Kudden skriker efter mig. Hoppas att ni fått en mysig dag ni med och att även ni skickat en tanke till nära och kära uppe i himlen. Natti!
Sweet dreams and a beautiful nightmare

SKRIVET: 2011-11-05, kl 11:10:15 | PUBLICERAT I: Lifetime

You'll make it

Godmorgon! Händer lite smått och gott nu på dagarna. Igår var jag hos pontan som bjöd på go kina mat och annat gott, det tackar jag för. Vi spelade bland annat våghals 2 vilket jag kan rekomendera stort. Var riktigt roligt faktiskt! Idag har jag bkat lite tårta så här på morgonen. Min kära mormor och morfar hade guldbrölopp igår så ska fira dem idag. Tänk vad underbart egentligen! Ska väl dra mig till duschen. Ha det bäst! Här får ni bild på ena tårtan. Puss!

SKRIVET: 2011-11-03, kl 11:59:22 | PUBLICERAT I: Lifetime

I can see it in your eyes

Godmorgon! Sitter och äter en lätt frukost, ska snart äta igen. Kände att frukosten blev lite onödig nu, haha. Efter lunch drar jag in till underbaraste kusinen. Ni får ha en toppendag! Puss!

SKRIVET: 2011-11-02, kl 23:29:26 | PUBLICERAT I: pictures

En djurisk bildbomb!

Tänkte bjuda på några av de bästa bilderna från kolmården, enjoy!
Härligt att kunna ligga i solen och lata sig!
Gooorillaaaaa!
Söt!
Chimpanser in action
Fick ingen bra bild på det finaste djuret i hela parken, så fick redigera det rätt mycket. Blev inte direkt bra det häller. Men man ser vad det är på bilden i alla fall (a)
Fiskmatning efter delfinshow!
Söta delfiner som vill vara med på bild (a)
En kramgo björn!

Avslutar med favoritbilden för dagen
Ja, har känt att jag vart lite oklar, men har vart i norrköping med familjen från söndag till tisdag. Det var riktigt trevligt och vi var på kolmården under måndagen. Vi hade verkligen tur med vädret och hur mysigt som helst.
Idag har jag träffat hanna,  vi var bland annat o simma med hennes familj. Trevligttrevligt. Skulle egentligen gått på agilitymöte nu ikväll, men det blev flyttat till nästa vecka på grund av sjukdom. Gjorde väl inte mig någonting. Hade väl ingen vidare lust att gå på möte idag. Imorn bär det av in till stan för att träffa lite trevligt folk. Hade gott, Natti!