SKRIVET: 2012-03-31, kl 12:53:25 | PUBLICERAT I: Lifetime

Kolla vad som finns bakom varje dörr, innan du börjar stänga dem.

Hej! Röjer på rummet som ser förjävligt ut. Bjuder även på en bild på... ja..eh.., ne kommer inte på vad det ska föreställa, haha. Hejdå!
Ja, jag vet inte vad jag håller på med... haha!

SKRIVET: 2012-03-30, kl 18:59:27 | PUBLICERAT I: Lifetime

"Han är uppenbarligen efterbliven"

Fredag och lov, det kan inte bli bättre just nu! Igår låg jag hemma hela dagen. Sjukt tråkigt måste jag säga. Vakna illamående och det ville inte släppa fören sent på eftermiddagen.. Skönt att det gick över i alla fall och att jag inte hade maginflensa! Det är verkligen något av det värsta jag vet, usch! Så min torsdag bestod av, ett antal filmer, sömn, flera försök till att pina i sig lite mat och senare på kvällen när jag mådde bättre, kom både syster och bror med sina respektive för att äta lite middag. Dagen avslutades med biggest loser-finalen. Jag fattar inte hur de lyckats gå ner så grymt mycket?! Det är helt otroligt i mina ögon! Nu idag åkte jag in till skolan som vanligt. Blev idrott på förmiddagen och inställd engelska lektion på eftermiddagen. Det betyder att jag åkte hem vid lunchtid = jäkligt gött! Fick mat hos farfar och farmor innan jag kom hem och satte mig vid skoldatorn för att göra färdigt en idrottsuppgift. Men nu är den klar! Har lite små skoluppgifter jag måste göra över lovet med, men det ordnar sig säkert(a). Annars har jag ingenting planerat över lovet. Blir ett lov i min smak, vilket betyder att jag tar dagarna som de kommer. Hoppas bara på att det blir fint väder, så att jag kan vara ute mycket och träna mycket agility! hihi. Den här helgen kommer det ju bli skitväder har man ju hört. Så får väl fixa alla skolgrejer, städa rummet och allt sånt mindre roligt då, så att jag har resten av det (förhoppningsvis)soligalovet fritt för galenskaper. Har bestämt att moppepeden ska ut i veckan också. Kommer kännas så grymt. Har verkligen längtat efter känslan av att köra och kunna åka när jag vill, utan att tigga skjuts hela tiden, haha. Men nu tycker jag att det luktar lite mat här i huset. Får nog springa upp och se om det är färdigt. Blir lövbiff och hasselbackspotatis, MUMS! Ni får ha det gott, Puss!
En gammal kul grej från Rix morronzoo. Lyssna på "Hundens och Kattens dagbok"

SKRIVET: 2012-03-29, kl 14:59:16 | PUBLICERAT I: pictures

Bildbomb från göteborg!

Här kommer en hel massa bilder från SM-unga bagare som jag var iväg o kolla på med klassen. Vi åkte till ett gymnasium i Göteborg där tävlingen höll till. Där kolla vi på sista timmen av tävlingen. Vi fick se hur deltagarna kämpa på för att bli färdiga i tid.
När tävlingen var avslutad, gick vi ner till skolans skolcafé (där deras bagarielever solde det de gjorde). Det var bara "något" större än där vi säljer det vi gör i skolan, haha. Vi kolla även in lite söta tårtor som eleverna där gjort, riktigt snygga!
Sedan åt vi mat som restaurang ettorna gjort, det var helt okej! Förräten och efterrätten var måltidens höjdpunkt! Efter maten åkte vi ner till Nordstan och fick lite fritid innan vi kolla in alla tävlandens bidrag som de ställt upp. Svenksa bagerilandslaget var även där och visa upp sig.
Alla deltagarna:
Och här har vi vinnaren!
Sammanfattningsvis var det en riktigt trevligdag faktiskt. Blir dock väldigt lätt trött och irriterad på allt folk som var på nordstan. Jag är nog inte någont direkt storstadstjej. För mycket folk för min smak. Somna gott i går kväll i vilket fall, hihhi!

SKRIVET: 2012-03-27, kl 22:01:02 | PUBLICERAT I: Lifetime

Göteborg med klassen imorn!

Haft en kortdag i kallkök. Riktigt gött. Idag testa vi på att göra snittar och fromage. Det blev riktigt bra om jag får säga det själv. Kom hem runt två, åt lite, sov lite i soffan(högst ovanligt), åt lite igen innan jag åkte in till innebandyträningen. Nu sitter jag i soffan igen.. och kollar på mannen som talar med hundar. Har lite ångest för att jag inte vart ute mer idag. Jag kunde ha lagt mig ute i hamocken o sovit åt minstonde. Men ne då, jag la mig i soffan i källaren ist.. Har vart upp mot 21 grader idag. Svingött ju! Hoppas det blir lika bra väder imorn. Då¨bär det av mot göteborg för att kolla bageri-u sm med klassen. Hade tänkt att ladda och ta med kameran. Vi får se om jag tar några trevliga bilder. Nu ska jag se färdigt på programmet innan jag går och lägger mig. Blir en liten go sovmorgon imorn med. En hel halvtimme, Yay! Haha man får vara glad över det lilla man får! Ne men kommer bli en grym dag. Ha det bäst, godnatt!
Svin gött! Hoppas verkligen den visar samma siffror imorn! (a)

SKRIVET: 2012-03-26, kl 18:51:59 | PUBLICERAT I: Lifetime

Funkar inte i längden!

Ligger i soffan. Till slut hamna jag här haha. Har haft en heldag i bageriet och fick jobba själv idag. Gjort smörkräm till biskvier, vaniljkräm (som jag blev riktigt nöjd med, om jag får säga det själv) och varmvispade maränger med ringlad choklad. Riktigt goda faktiskt. Tog med mig ett par hem till lillebror, vilket blev mycket uppskattat. Efter den här dagen kände jag mig grymt flötig och onyttig. Har smakat på precis allt vi gjort idag. Mådde typ illa efter lektionen. Kände att det inte funkar. Kan ju inte hålla på och äta så i tre år. Då kommer jag seriöst rulla fram! Så när jag kom hem tog jag en långpromenad med Penny. Kändes riktigt behövligt! Nu luktar det mat från köket. Så tänkte springa upp o se om det är färdigt. Luktar gott i alla fall, hihi! Puss!
De hemtagna marängerna, mums!

SKRIVET: 2012-03-25, kl 21:29:49 | PUBLICERAT I: pictures

På promenad till Vättern

Gått på promenad med Mamma och Linus, vi gick ner till Vättern och tog lite mysiga bilder.

SKRIVET: 2012-03-25, kl 15:53:51 | PUBLICERAT I: Lifetime

Våffeldagen

Söndag och jag tar igen mig en smula. Igår var jag iväg på tävling hela dagen. När jag kom hem skulle jag igentligen bara kunnat lägga mig, men slängde i mig mat, tog en dusch, bytte kläder och åkte in till Häni en stund. Var länge sen vi träffades så och det var nog ganska behövligt! Vi tog en längre promenad och bara prata. När jag senare på kvällen kom hem igen, slängde jag mig i sängen och tog sovmorgon! Nu sitter jag o väntar på att få övningsköra. Funderar på att läsa lite i min engelskabok medans jag väntar. Ikväll blire våfflor. Våffeldagen måste ju uppmärksammas, hihi (a). Klockan borde man ställt fram idag också, det betyder att det blir ljust längre in på kvällarna - Härligt!Ne nu ska jag sätta mig i solen med min bok. Vi hörs!
SötPenny. Läs på agilitydomänen om hur det gick för oss igår på tävlingen. Puss!

SKRIVET: 2012-03-23, kl 21:17:33 | PUBLICERAT I: Lifetime

Jag njuter av värme och taggar till tävling!

En fredag med grymt härligt vårväder och det blev/blir hemmakväll för min del. Får lägga mig tidigt ikväll för imorgon ska man upp strax efter 5, precis som en vanlig skoldag. Tävling i Värnamo med mirja står på schemat. Ska bli så jäkla kul och är sjukt taggad! Dagen i skolan har vart rätt go annars. Basket på idrotten och en lite kortare engelskalektion med lite gramatik och största dels rollspel som innefatta mycket skratt! Vi fick sluta tidigare, så han med tre tåget. Det innebär att jag får sitta minst en halvtimme i fagerhult ute och vänta på nästa buss. och idag gick det riktigt bra. Det var så gött att bara sitta där och njuta av sol o värme! Nu ska jag ta fram lite kläder till i morgon. Taggadtaggadtaggad!
Bilder är från Jessicas lilla iphone på fina flickor som njuter av solen under lunchen(a)

SKRIVET: 2012-03-21, kl 20:44:28 | PUBLICERAT I: Lifetime

Haha, det måste gå i familjen!

Haha, för någon halvtimme sen gick strömmen en kort stund här hemma. Min lillebror satt ensam i källaren o spela dator och såg på TV. När strömmen hade gått börja han ropa "Hallå! Hallå! Tola! Gick strömmen?! Haha och i o med det, har jag nu hittat personen som är blondare än mig! Det måste ju vara nått som går i familjen. Annars har dagen vart helt okej. Fixat lite på uppgiften som jag var tvungen att göra om, cyklat in till stan med hanna för att fixa grejer till Hjo's agilitytävling, hämtat lillkusin på dagis och fått ihoop en tårta (som för det mesta bara ville jävlas med mig). Skulle baka tårtbottnen och laga mat innan hanna kom på cykeln för att sedan med mig fortsätta in till stan, men hann bara göra pannkakssmeten innan strömmen gick.. så det blev mat inne på Hjogrillen ist, hihi. Gott det med! Nu myser jag med Penny framför mästerkock och snart blire att provsmaka tårtan. Vardagslyx, hihi!

Det var lite bilder på tårtan och från kvällspromenaden med Penny. Imorgon blire skola som vanligt igen. Svenska och matte, yay!

SKRIVET: 2012-03-20, kl 16:13:35 | PUBLICERAT I: Lifetime

Soft!

Hellu, svingo tisdag! Nu på förmiddagen har vi lärt ett femtiotal dagisbarn att sprittsa cupcakes. Haha, så gulliga! Efter att de åkt sprittsa vi några cupcakes som skulle serveras till lunchen som restaurangarna har hand om. Sedan blev det kort städ och hem. Kom hem runt 1, wonderful! Imorgon har jag en ledig dag också. Hur gött är inte det? Blir att cykla in till stan med Hanna för att söka efter några sponsorer till Vår kommande agilitytävling i vår. Sen får vi se vad jag hittar på mer för kul. Nu ikväll blire innebandyträning som vanligt. Hare, puss!
(Bildrepris)

SKRIVET: 2012-03-19, kl 21:13:46 | PUBLICERAT I: Lifetime

Kärlek är som vinden. Du kan känna den, men inte se den

Sitter och gör om en inlämmningsuppgift.. alla i klassen får göra om den, eftersom vi fått fel information om den. Känns som om man ödslat tid på den eftersom man inprincip måste göra om hela, men men. Det är bara att bita i det sura äpplet och göra. Gör inte så jätte mycket egentligen. Vi har fått ledigt på onsdag tack vare uppgiften, hihi! Gött. Dagen har spenderats i bageriet. En hel del bröd och marsipanrosor gjordes. När jag kom hem slängde jag ihop en kladdkaka, sen har jag imprinsip bara suttit och chillat i soffan, fixat lite med uppgiften och lite sånt. Imorgon blir det halvdag i metodköket. Den här veckan innebär det sprittsning med dagisbarn, gulligt! Nu ska jag se Maria Wern och sen blir det sängen. Puss!
Min rossammansättning eller vad man ska säga (a)

SKRIVET: 2012-03-18, kl 21:01:36 | PUBLICERAT I: Lifetime

Ingen försovning i morgon tack!

Ligger nyduschad i soffan och ser slutet på miljonjakten. Har vart på sista inomhusträningen för den här säsongen. Skönt! Vill ni läsa med om träningen så är det som vanligt bara att klicka in på agilitydomänen (a). Nu ska jag läsa lite i min engelskabok och sen blir det sängen. Vill inte vara med om någon försovning i morgon igen, usch nej! Imorgon väntas heldag i bageriet. Antingen är det den här gången eller nästa gång som vi ska göra påskbakelser. Skulle nästan tro att det är nästa gång, men man kan ju alltid hoppas, hihi. Vi får la se.
Tog bilden med mobillen uppe på brukshundsklubben, när vi lasta av alla hindrer där. Det är synd att jag inte har med mig systemkameran i sånna här lägen, haha. Men ha det gott, Puss!

SKRIVET: 2012-03-17, kl 20:57:15 | PUBLICERAT I: Lifetime

Den här dagen kan bara inte bli segare...

Sitter och myser med vovven framför gladiatorerna. Snart kommer maria och räddar mig från denna sega lördag för en myskväll, sweet! Rena rama hjältinnan. Ja annars var det allt jag hade idag, hahaha. Puss!

SKRIVET: 2012-03-16, kl 20:45:42 | PUBLICERAT I: Lifetime

It's a mystery

Fredag, dagen börja inte riktigt som jag tänkt mig. Hade planerat att gå upp tio i fem för att duscha och göra iordning som vanligt. Men jag vakna inte fören mamma kom ner o väckte mig kl 6 och tio över 6 går jag vanligtvis ut till bussen. Fick lite panik! På med kläder i med linser, slänga i allt jag skulle ha med mig i väskan (självklart hade jag idrott idag också) och slänga sig ut till bussen. Usch, hatar sånna mornar och det tog minst en o en halv timme innan jag kommit ner i varv. Lite tur ändå att vi hade idrott idag ändå (och speciellt på morgonen), så att jag kunde göra mig iordning i skolan. Annars har dagen varit helt okej, vart lite trött hela dagen men det har väl sina skäl. Vi var ju på ishockey igår, som var grymt roligt! Det var definitivt inte sista hockeymatchen jag går på. Synd bara att färjestad förlora.. men men sånt är livet. Man kan inte ligga på topp hela tiden. Vi kom hem runt 12 tror jag, så det blev inte många timmars sömn. Det kan vara anledningen till att jag försov mig. Ikväll ska jag bara ligga hemma, kolla på film och ta igen mig. Men innan filmmyset börjar blir det minuten och fruktsallad med mamma. Gott! Ni får ha en bra kväll, Puss!

SKRIVET: 2012-03-14, kl 20:16:30 | PUBLICERAT I: pictures

Studiedag

Haft studiedag, Har fått lite gjort. Tränat lite agility, fotat och bakat cupcakes. Men annars har jag mest gått o degat. Imorgon väntas långdag i skolan med matte o svenska. Efter skolan ska jag möta upp systeryster för att äta innan pappa och lillebror kommer och vi alla åker och kollar färgestad o HV71 spela. Kommer bli min första hockeymatch som jag ser live. Blir nog en bra kväll. Så nu ska jag ladda upp med en cupcake framför mästerckock och sedan lite läsande i min engelska bok. Här får ni bilderna jag fotat på en promenad med Penny idag. Älskar ljuset på bilderna om jag får säga det själv. De skriker verkligen vår!
Puss!

SKRIVET: 2012-03-13, kl 22:57:35 | PUBLICERAT I: Lifetime

Just thinking of you

Trevlig dag med mycket sol o skratt. Halvdag i metodköker, resulterade i en sallad, två pajer med vaniljsås och 12-tåget hem. När jag kommit hem gick jag ut på baksidan med Penny en liten stund för att busa/träna lite och njuta av sol och värme. Nu ikväll har jag vart på innebandyträning med goa brudar. Vi kanske inte är grymast på innebandy, men vi har riktigt roligt under träningarna i vilket fall. Imorgon väntas studiedag, gött! Lite segt att man typ är ensam om det. De flesta hade studiedag i måndags, haha.. men har ändå en hel del att görs imorn och det verkar även som om jag måste ta hand om min sjuke lillebror imorn. Har lovat att laga vad han vill som inte är allt förkomplicerat. Så som på order verkar det som om jag ska koka lite makaroner och få ihop en köttfärsås. Det är komplicerade grejer det! Men vi hörs, puss!

SKRIVET: 2012-03-12, kl 21:39:26 | PUBLICERAT I: Lifetime

Vårfeelings

Ligger i soffan och slappar i vanlig ordning, haha. Dagens höjdpunkt? Nae. Det som gjort dagen var definitivt vädret! Så underbart härligt hare vart. Upp mot 17 grader tror jag det har vart som mest, Grymt. Älskar känslan av vår efter en alldeles för lång vinter! Dagen har spenderats i bageriet. Blev en hel del bröd bakat, men även strasskakor för att träna sprittsning och vi träna lite på att göra marsipanrosor. Efter skolan åkte jag och mamma o simma en sväng. Efter det hamna jag här, haha. Imorgon har vi halvdag i metodköket. Vi slutar 11 och på onsdag väntas studiedag, wonderful! Kollar just nu på Maria Wern. Överväger om jag ska se färdigt filmen eller gå och lägga mig. Vi får se hur det blir. Puss!
(Mobilbild från bageriet)

SKRIVET: 2012-03-11, kl 21:05:21 | PUBLICERAT I: Lifetime

Du är grym!

Söndagkväll och helgen har dragit förbi. Den har varit rätt go ändå. Lördagskvällen spenderades störstadels med bästa bruden. Jag och maria åkte först på kvällen in till pontus för att äta lite och kolla på melodifestivalen. Efter det hade vi absolut ingen lust att åka hem redan, så begav oss mot tidaholm för att se om det var lite mer liv där än i Hjo (som är helt jävla dött på kvällen..). Såklart vare det. Vi ströga och träffa lite trevligt folk. Kom väl hem vid 2 tiden. Blev en bra kväll tack vare Maria. Med henne blir allting awezum! I eftermiddag har jag tränat agility med bästa hunden. Träningen gick sjukt bra. Så nu har jag fått nya krafter inför veckan. Ni får läsa mer om träningen på agilitydomänen. Imorgon väntar heldag i bageriet, härligt! Inte lika jobbigt att gå upp tidigt en måndagmorgon när man vet att man ska ha praktiskt hela dagen. Göttgött! Nu ska jag mysa med plutten. Puss!
Haha, sötnosen med kompis!

SKRIVET: 2012-03-10, kl 18:19:15 | PUBLICERAT I: pictures

Sweet!

Myslördag med familjen. Börja med en efterlängtad sovmorgon! Vid middag kom toffe en sväng med sin nya bil. En riktig snygging vare! Synd bara att han inte köpt den till mig, haha. Bakade en liten go efterrätt på kladdkakemuffins och jordgubbar. hihih sweet! Ska nu göra iordning mig lite snabbt för att träffa lite vänner. Ha en bra lördag, puss!

SKRIVET: 2012-03-07, kl 21:33:13 | PUBLICERAT I: tipsis

Yummie!

Dagens godsak!
+
=
Underbart gott, nu går jag och lägger mig och hoppas på att värken i huvudet försvinner. Godnatt!

SKRIVET: 2012-03-07, kl 20:03:23 | PUBLICERAT I: Lifetime

discover the world's hidden miracles

Usch! Sitter invirad i en filt och fryser fruktansvärt mycket. Aningens ont i huvudet och småförkyld är jag också. Orkar verkligen inte bli sjuk nu! Vill inte!vill inte!vill inte! Haha, någon som har något tips på hur man slipper att bli sjuk? Har annars vart en rätt galen dag. Sov inte många timmar förra natten, så har nu levt på överskotts energi hela dagen. Haha skrattat har jag gjort i alla fall (a). Skolmessigt har vi vart på studiebesök på ett café i jönköping och sedan vart det sammanfattning av branschdagarna. Vi sluta så pass, så jag kom med två tåget hem. Härligt skulle man ju kunna tycka. Men det blev försenat med en halvtimme, så missa min buss hem. Åkte då ist till mamma i tibro så åkte jag med henne hem. Nu väntas mumsigheter till mästerkock. Hoppas att det hjälper mot förkylningen också. Ha det bäst, puss!
Var tvungen att sitta o vänta på mamma en stund på hennes jobb. Roade mig själv lite med kontorssaker, haha. Det ända man kan roa sig med på ett kontor. Men jag satt i alla fall och stämpla min 18års-dag på små papperslappar,hihi. Längtar till den dagen så oerhört mycket. Längtar till körkortet, friheten och allt annat härligt bös som hör där till! Typ bara ett år och fem månader kvar nu, hihi! (a).

SKRIVET: 2012-03-06, kl 22:41:15 | PUBLICERAT I: Lifetime

It doesn't matter what you're saing

Haha, sitter o deghar i soffan som vanligt. Kollar lite på big brother, riktigt ovanligt kan jag säga er. Dagen har vart bra med en del galenskaper. Som söta emma som var klantig nog att skicka in busskortet under bussen.. fan vad jag garvar när jag tänker på händelsen, haha! Men annars har vi vart på rätt goa studeibesök idag. Vi började med frukostbuffé på eurostop. Hotellfrukost är så sjukt gott! Haha värd bild på min frukost här då, haha.
Sedan blev det ett litet besök på bageriet på ica maxi..
...och dagen avslutades med ett besök på arla i Jönköping.
När jag kom hem slängde jag i mig lite mat och begav mig till innebandyn. Nu ska jag gå o lägga mig hade jag tänkt. Sista branschdagen väntar imorn. Sen blir det vanliga lektioner på torsdag och fredag. Men jag hoppas att ni fått en härlig dag, Puss!

SKRIVET: 2012-03-05, kl 21:49:52 | PUBLICERAT I: Lifetime

Somehow, you always makes me smile

Gokväll! Ligger rätt medvetslös i soffan och tänkte se om jag ändå kunde blogga lite om dagen. Vi får se hur det går. Vi har i veckan branschvecka i alla fall. Det betyder att vi mån-ons åker på olika sorters studiebesök för att få bättre uppfattning om de olika delarna av yrket som vi utbildar oss inom. Det är en riktigt go vecka och dagen har varit toppen. Vi var på en liten glassfabrik i taberg vid namn mormor magda. De blev lite information om företaget, glasstillverkning och glassätning, hihi. Vi var något mätta när vi gick där ifrån. Kan rekomendera att ni åker dit i sommar och testar deras därproducerade glass, som var grymt god! Det var ett riktigt mysigt ställe också. Om ni vill veta vart det ligger, vad som menas med därproducerat och sånt, så kan ni gå in på deras hemsida (darproducerat.se). Efter besöket gick vi o kolla in lite olika konditorier (till en uppgift), åt och sedan begav vi oss hemmåt. Träffa söta maria på vägen hem, som gjorde min dag ännu bättre. Ikväll har jag vart o simmat med mamma och bror. Riktigt gött. och nu är jag sådär härligt degig i benen. Imorgon väntas frukostbuffé på eurostp, besök på arla och ica maxis bageri i jönsköping. Blir nog bra. Nu ska jag snart dra mig mot sängen. Puss!
Bild som ägarna tog på oss alla. Vi skapar det nya modet här med våra underbara hårnät(a)

SKRIVET: 2012-03-04, kl 14:06:08 | PUBLICERAT I: Lifetime

If nothing goes right, go left

Var att gå upp tidigt idag. Gick (som traditionen säger) upp vid 8tiden för att äta frukost framför vasaloppsstarten. Lite meningslöst kanske eftersom jag egentligen inte tycker det är överdrivet kul. Men det är la någonting med det som får mig att gå upp tidigt en söndags morgon för att se en hel jord av folk som försöker ta seg upp för loppets första backe. Annars har jag plockat iordning på mitt rum idag.
Blev lite bättre ordning på det i alla fall. Man ser ju åtminstone stolen och soffbordet, haha. Nya lakan blev det och. Något av det bästa som finns när man kan lägga sig i nya lakan. Nu ska jag måla upp en agilityövningen till träningen i eftermiddag och göra iordning mig lite. Hanna och jag ska även idag filma lite hur våra träningar ser ut. Så ni får hålla utkik på agilitydomänen om det. Ha det gott, Puss!

SKRIVET: 2012-03-04, kl 13:51:09 | PUBLICERAT I: Lifetime

Nytt o fräscht

Här kommer bilder på tillskottet till min garderob.
Vanlig collegetröja från cubus 199:- och linne från JC 39:- (köpt i veckan tillsammans med ett linne till, på JC's utförsäljning på a6 hihi).
Topp - gina tricot 99:-
<- jeans från cubus 199:-, -> jeans från ginatricot 199:-
Inte så jätte stor skillnad på dem egentligen, men älskar ljusa jeans till våren o sommarn!
Blev en perfym också innan vi begav oss hemmåt. Köpte den jag haft innan. Trivs bra med den, kör alltid på sånt som jag vet funkar, hihi.

SKRIVET: 2012-03-03, kl 22:25:29 | PUBLICERAT I: Lifetime

Lämna ditt bakomflutna framför dig

Seg lördagskväll, verkligen. Så jävla rastlös. Någon som vill hitta på nått nu? Är öppen för alla förslag haha. Har i alla fall vart hos farmor på släktkalas under eftermiddagen. Träffa på en liten syssling där på 10 månader grymt gullig unge måste jag säga. Småbarn är ju så jävla charmiga. När mina storasyskon får barn är jag förste barnvakt helt klart! haha. Nu sitter jag och degar på mitt rum. Lämna familjen ute i soffan med mamma mia. Kollar runt lite på nya bloggar. Lite småtrevligt sådär eller aa, haha roligt att hitta några nya bloggar att följa. Finns la egentligen inte så mycket mer att säga. Hoppas ni får en mer intressant lördag än jag. Puss!
Bild från i sommras när jag försökte mig på att cykla på en enhjuling. Hade väl lyckats göra ett tramp utan att trilla när bilden togs, hahaha.

SKRIVET: 2012-03-03, kl 14:23:30 | PUBLICERAT I: Lifetime

Never let go

Godag, kort uppdatering kommer här. Har vart i skövde med mamma en sväng. Har vart lite ont om kläder i garderoben, så var tvungen att fylla den lite, hihi. Det var en nöjd och något fattigare tjej som kom hem efter den lilla shoppingturen. Inköpen lägger jag upp imorn troligen. Nu blir det snart mat, sen kalas hos farmor. Ikväll får vi se vad som händer. Lutar väl mest mot en hemmakväll. Vet inte riktigt vad jag tycker om det, men aa. Den som lever får se. hihi Puss!
Får bli en bild från skolavslutningen. Har lite smått bildbrist.

SKRIVET: 2012-03-02, kl 18:23:09 | PUBLICERAT I: Lifetime

Crazyness makes the days more interesting

Ja, engelskan gick lite utför efter inlägget. Det posetiva är väl att vi hade kul i alla fall. Crazyness makes life funnier. Sen bar det av hem. Brukar sitta ensam på sista bussen hem och idag var busschauffören riktigt pratglad haha. Och bjöd på ahlgrens bilar gjorde han med. Det var en trevlig typ det. Känns som om de är lite ont om dem bland bussbolagen. Hihi, men nu bär det alldeles strax iväg till syster. Hitta ett band i min garderob, så passa på att göra Penny lite extra fin. Så får hon också hänga med (a).

SKRIVET: 2012-03-02, kl 14:02:12 | PUBLICERAT I: Lifetime

Nice ice

Hihihih, fyndig rubrik. Eller inte.. (a) Typ en timma kvar till helg. Svin gött. Dunderhärligt väder idag med, älskart! Dock var jag ju så smart så att jag tog vinterjackan idag, bara för att jag frös i morse. Det bra är väl att jag inte fryser i alla all, haha. Hade idrott på förmiddagen. Kondition, styrketräning och livräddning genomfördes där. Rätt okej ändå. Vi lunch gick vi o köpte glass på mc donalds. Haha, så ätit min första Mcflurry idag. Haha lite efterbliven som vanligt. Den var helt okej i vilket fall. Ikväll ska familjen åka o fira Jonathan (systerns sambo), blir säkert trevligt. Nu börjar lektionen. Snart helg!
Ja, men årets första glass blev ju avklarad i samma veva (a). Hare gott, puss!

SKRIVET: 2012-03-01, kl 20:10:56 | PUBLICERAT I: pictures

Those who don't believe in magic will never find it

Hihi, fredag imorn. Vart har veckan tatt vägen? Har vart en rätt go vecka ändå, hoppas på att den slutar bra med helgen och, men den blir säkert bra som alltid. Dagen har varit helt okej. Svenska o matteprov.. gick rätt bra ändå, men kunde inte tänka klart i slutet av matteprovet, haha. Men får godkänt i alla fall, rätt göett. I eftermiddag, tog jag med mig pappa ut för att övningsköra lite. Vi körde lite längre än vi brukar. Har väl ingen större kommentar på min körning. Jag är väl inte ett proffs precis haha. Men ni får passa er, i'll be! (a). Nu sitter jag o kollar på sista natten med gänget. En gammal go film. Väntar på att kakan ska bli klar i ugnen så att jag kan lägga glasyr på den. Jo det är sant. Jag fick rycket o bakar på en torsdagskväll. Händer inte ofta det, haha. Så det blir silviakaka till biggest loser, mumma!
Lite mobilbilder från perrongen. Har man inget att göra i väntan på tåget så har man inte.
Hitta ett par från tåget också. Känner mig generös så bjuder på dem med hihi.
Viktoria letandes efter något nytt. Hitta hon någonting? Nej, samma gamla träd o städer..
Fina Alma!
Haha, ja?
Ha en bra kväll, puss!