SKRIVET: 2012-03-29, kl 14:59:16 | PUBLICERAT I: pictures

Bildbomb från göteborg!

Här kommer en hel massa bilder från SM-unga bagare som jag var iväg o kolla på med klassen. Vi åkte till ett gymnasium i Göteborg där tävlingen höll till. Där kolla vi på sista timmen av tävlingen. Vi fick se hur deltagarna kämpa på för att bli färdiga i tid.
När tävlingen var avslutad, gick vi ner till skolans skolcafé (där deras bagarielever solde det de gjorde). Det var bara "något" större än där vi säljer det vi gör i skolan, haha. Vi kolla även in lite söta tårtor som eleverna där gjort, riktigt snygga!
Sedan åt vi mat som restaurang ettorna gjort, det var helt okej! Förräten och efterrätten var måltidens höjdpunkt! Efter maten åkte vi ner till Nordstan och fick lite fritid innan vi kolla in alla tävlandens bidrag som de ställt upp. Svenksa bagerilandslaget var även där och visa upp sig.
Alla deltagarna:
Och här har vi vinnaren!
Sammanfattningsvis var det en riktigt trevligdag faktiskt. Blir dock väldigt lätt trött och irriterad på allt folk som var på nordstan. Jag är nog inte någont direkt storstadstjej. För mycket folk för min smak. Somna gott i går kväll i vilket fall, hihhi!



Skriv här om du har nått att säga!

Ditt söta namn Kommer du hit ofta?

Din e-post(publiceras ej)

Blogg/hemsida?

Skriv vad du har på ditt hjärta!<3