SKRIVET: 2010-12-31, kl 17:19:23 | PUBLICERAT I: Lifetime

Happy new year!

Har egentligen inget speciellt att blogga om, men jag ville önska er alla bloggläsare ett gott nytt år, för 2011 är på g! Sedan har jag även lovat att visa min outfit för kvällen, så den kommer här nedan för. Jag vill tacka alla som gjort mitt år grymt! Sommaren 2010 var bäst och kommer alltid finnas i mitt minne! Jag hoppas att 2011 blir minst lika bra som detta år. Nästa år börjar jag gymnasium, vem vet kanske flyttar? Har ingen aning om det, men det är det som är spännande! 2011 kommer bli förändringens år för mig ! Och 2010 ska avslutas på ett underbart sätt med gott folk! Så jag hoppas att ni kommer ha en underbar kväll och än en gång GOTT NYTT ÅR ! (L)
Pussssssssssssssssssssssssssssssss!

SKRIVET: 2010-12-30, kl 16:35:46 | PUBLICERAT I: MuSiC

Äntligen fann jag veckans låt!

Usch, nu är man trött i fötterna. Har spelat ishockey med Linus och hans vänner i 2 ½ timme. Så jag sitter helt utslagen i soffan just nu! Hihi, men jag har kommit på att jag missat veckans låt i flera veckor nu och jag har försökt att komma på en bra låt! Och jag har hittat den tack vare Ida! Ida har pratat om en disney-låt från lejonkungen hela veckan. Den lockar fram barndomsminnen! Vi kollade alltid på lejonkungen och lekte lejonkungen på kalas! Så därför får just denna låten bli veckans låt! Plus att den är helskön att lyssna på (a). Njut!

SKRIVET: 2010-12-30, kl 10:29:18 | PUBLICERAT I: Lifetime

.P.O.W.E.R.

Tjoho alla glada !
Står i köket och väntar på att min frukost ska bli klar. Kokta ägg (a). Så jag tänkte slänga in ett inlägg nu på morgon kvisten. Vaknade kl 8 i morse. Kände för att gå upp tidigt. Det är skönt det med ibland. Idag har jag planerat att kolla igenom lite skolböcker som jag tagit med hem över lovet. Har ju lite prov och annat tråkigt när jag kommer tillbaka. Sedan ska jag ut på isen en bra sväng hade jag tänkt och baka en efterrätt till nyår. Ja, så så ser min dag ut idag. Ganska skön och slapp dag :). Men är kommer lite bilder som jag och matilda tog igår!
Armbågspower (Y)
Hinner inte ladda upp fler, mina ägg är klara nuuue! Pusshej !

SKRIVET: 2010-12-29, kl 21:23:00 | PUBLICERAT I: Think<3

i vått och torrt finns ni där

Vrf ska jag äns försöka bry mig längre? Det är ändå inte mödan värt. Jag låter skiten rinna av mig och jag ställer mig där med tankarna om saker som i alla fall är värt att bry sig om. För det är inte det här.
I vått och torrt (L)!

SKRIVET: 2010-12-29, kl 12:15:14 | PUBLICERAT I: Lifetime

Granneday, hihi

God morgon! Sitter här med handduks turban. Det blir ett kort inlägg nu. Matilda kommer om en timme så måste göra mig i ordning tills dess. I måndags var jag i skövde med Ida! Helt underbart. Vi gick hur många omvägar som helst. Och när vi skulle hitta ett bra ställe att äta på så var jag tvungen att ringa mamma ett par gånger haha! Men vi hitta en pizza restaurang med amerikanska pizzor mums! Jag köpte en väst, ett linne, en väska och värmeskyddande spray till håret. Kläderna ska jag ha på nyår när jag åker till Sofie, så bilder på den outfiten kommer senare. Men nu måste jag reda ut mitt hår och sminka mig. Bästa grannen är snart på väg ! Ha det bäst nu. Pusshej!

SKRIVET: 2010-12-26, kl 18:12:40 | PUBLICERAT I: tipsis

Rolig klocka!

Hihihi, jag tycker att det är skit roligt att få julklappar som man önskat sig för länge sedan och som man sedan glömt av. Det har faktiskt hänt mig ett par gånger. Min farmor är helt underbar när det gäller sånt. Jag tror det var i slutet i oktober eller nått sånt, då jag satt med mina kusin hos farmor och kollla i en rolig katalog. Där hittade vi bland annat klockan nedanför. Tyckte att den skulle vara rolig att ha. Så jag sa att jag skulle vilja ha den i julklapp. Hehe, Hon går ju så klart och köper den då och såklart så har jag glömt det till jul. Det är skit kul! Så jag skulle vilja tipsa om att om någon säger något som den vill ha, köp det direkt. Även om det är till en julklapp och det kanske är mitt i sommaren när du köper den. Hihi (a).
Hehe, klockan som jag fick, har som ni ser ett litet förvar bakom sig. Jätte smidigt (Y)

SKRIVET: 2010-12-26, kl 12:12:26 | PUBLICERAT I: Lifetime

Julbilder kommer här!

Här kommer bara en liten bråkdel av alla julbilder jag har tagit i år. Njut! Nu ska jag spela sims 3 med Linus, som har försökt att få igång spelet hela dagen ;) Pusssssssssss på er!
- och denna är till...
Lillkusinen försöker få Emelie att vara med på kort, gulligt hihi!
Hoppas att ni har haft en GOD JUL!

SKRIVET: 2010-12-26, kl 11:15:55 | PUBLICERAT I: Lifetime

Annandag jul (a)

Annandag jul, känns skit skönt att julfirandet är över nu. Jag har haft det jätte mysigt, haft kul med familjen, ätit god mat och fått jätte fina presenter! Men det är ändå skönt att mitt firande är över. Det blir så mycket på en gång. Det är kalas på kalas, så till slut blir man trött. Så denna dagen är den dag som jag bara tar det lugnt, smälter maten jag proppat i mig i helgen och pilar på mina julklappar (a). Ni ska snart få se vad jag har fått. Men kan berätta hur jag har firat denna jul. I torsdags kväll den 23 sammlades familjen johansson för att äta årets första julbord, mysa med massa julgodis och dela ut julklappar! På julafton sen åt vi alla en traditionell julfrukost med film som presterade år. Sedan vid tolv åkte vi till farfar och lossas farmor, för att fira där. Vi åt, bytte julklappar innan kalle anka och när kalle anka var slut åkte vi vidare till mormor och morfar för att fira med mammas del av släkten. Mormor och morfar har typ 2 meter snö så såklart var vi ute och härja i den. Halv 12 på julafton satt jag i kyrkan med farmor och farfar, ida och julia och var med på midnattsmässan, det är pricken över i:t för mig. På Juldagen vakna jag vid 1.. hihhi Vadå trött? Kl 4 gick vi upp till farmor för att fira en sista gång för denna julen. Idag ska jag bara slappa och vara laaaaaaaaaaaat ! Riktigt härligt (Y). Har haft en toppen jul ! Imorgon är mellandagsrean med Ida i skövde inplanerad. Ska bli kul för har inte vart med ida på evigheter! Så det blir underbart. Man måste ju shoppa loss för alla pengar man fått under julhelgen (a). Men nu har inlägget blivit så långt så jag laddar upp lite julbilder i nästa inlägg! Men här kommer de flästa presenter som jag fått denna helg :).
Inte riktigt alla klappar är på bild men många ! hihih.
Halsbandet från Ida (L)
Min nya mobil som jag fick av mamma och pappa! (L) en LG kp500, den är perfekt för mig!

SKRIVET: 2010-12-24, kl 15:00:00 | PUBLICERAT I: Lifetime

God Jul!

Jag vill önska alla en riktigt goooood juuuul!
Jag hoppas att alla har en riktigt trevlig dag med släkt och vänner! Glöm inte att se Kalle Anka som börjar nu! Ha en riktigt god jul nu, Julpussar från mig <33

SKRIVET: 2010-12-23, kl 22:53:53 | PUBLICERAT I: Lifetime

God kväll! Sitter och myser med familjen. ...

God kväll! Sitter och myser med familjen. Vi har ätit, delat ut julklappar och nu sitter vi och äter julgodis framför bingolottos uppesittakväll. Jag har bland annat fått filmer och en ny mobil! Är jätte glad. Så jag bloggar såklart från den nu! Men ni får ha en super kväll nu. Pusshej!<3

SKRIVET: 2010-12-23, kl 15:10:23 | PUBLICERAT I: Lifetime

Christmas days (L)

Snart jul allihopa! Jag hoppas att alla har fått den härliga julkänslan och verkligen längtar tills imorn! Jag kan säga att jag verkligen längtar. Men för mig börjar julafton ikväll. Snön yrar utanför fönstret, skinkan ligger i grytan på spisen, presterade familj som inte bor hemma är snart på väg hit och julklappande ligger under granen. Snart ska jag gå ut till köket och hjälpa mamma att laga mat :). Jag älskar verkligen julen! Imorgon blire det farfar på dan, sedan mormor och morfar på kvällen. Till farmor åker vi till på juldagen. Igår blev det ingen Hiss&Diss. Vi fick besök från pappas kusin, med familj. De kommer varje år innan julafton. De bor i Göteborg och vi träffar de endast en gång om året. Så det är speciellt. De kommer alltid så byter vi julklappar ! Fick en skit snygg necessär, den läggs ut på bild med de andra jag får i jul, men det kommer såklart efteråt! Jag kanske inte ha berättat att jag även fått ett riktigt fint halsband av min älskade kusin. Tack så jätte mycket ! Men den kommer såklart med ut på bild ;). Nu ska jag ut i köket för att hjälpa mammsen. Ha en riktigt trevlig jul alla nu. Pusshej (L)
Penny kikar ut genom fönstret, söt som hon är <3

SKRIVET: 2010-12-22, kl 12:01:32 | PUBLICERAT I: Think<3

This is in my head right now

Listen to the song and you will understand...

SKRIVET: 2010-12-22, kl 10:19:19 | PUBLICERAT I: Lifetime

Christmas is soon here (L)

God morgon! Jag hoppas att alla söta människor har sovit gott!
Igår satt jag hela eftermiddagen och försökte få in en meny över headern. Det gick bra i början, sen var jag tvungen att göra om det typ 3 gånger och nu är den vit så att den inte syns... snark. Vad trött jag blir när det inte funkar som jag vill. Men jag känner att jag håller på att rösta upp min blogg lite. Har fixat två nya kategorier "Jag tipsar" och "Hiss&Diss". Första inlägget till "Jag tipsar" kom igår. Idag ska jag nog få in en Hiss&Diss. Jag ska även städa mitt rum idag, baka bröd, hitta på nått skojsigt med Penny och ladda batterierna. Julen är här om 2 dar, men för mig börjar julen i morgon kväll, hihi. Vi firar jul på kvällen den 23 dec med familjen, bara för att det blir så stressigt när vi ska åka runt till hela släkten på julafton och  juldagen. Men nu ska jag äta frukost, vi hörs snart igen. Puss!

SKRIVET: 2010-12-21, kl 19:31:01 | PUBLICERAT I: tipsis

Tips på gott julgodis!


6 1/2 dl vetemjöl
4 dl florsocker
1 dl kakao
500g socker
125g kokosfett
1 1/3 vatten
Blanda vetemjölet, florsockret och kakaon i en skål. Koka upp kokosfettet, vattnet och sockret i en kastrull. Häll den kokande lösningen över den torra blandningen. Rör om noga! Ta sedan fram en långpannna med plåtpapper i botten. Häll blandningen i långpannan och platta ut till valfri tjocklek. Vänta tills den stelnat. När den gjort det, skär du valfritt stora rutor och där har du karamellerna. Lätt som en plätt!

SKRIVET: 2010-12-20, kl 21:59:06 | PUBLICERAT I: Lifetime

Fixochtrix, imorgon julavslutning!

Tjolahopp nu händer det grejer här! Har egentligen ingen tid att blogga just nu, har redan suttit hela kvällen och fixat lite roligheter på bloggen min. Hoppas att ni gillar det! Jag har bland annat fixat en signatur efter varje inlägg, en stöd rosa bandet - band, en gilla knapp och snö. Snön har alla nu så jag tänkte inte lägga in det på min blogg, men fick lust till det i alla fall. Idag har jag annars haft en slapp dag i skolan med mycket film och långdans! Sedan har jag kollat på lillbroderns skolavslutning och i morgon blire min! Så ska lägga mig snart så jag är pigg o glad då! Här kommer julbilderna jag lovat !
Gott med julgodis! Går och smyg tar hela tiden, hihih. Ha det bäst nu. Pusshej!

SKRIVET: 2010-12-19, kl 17:24:37 | PUBLICERAT I: Lifetime

Brudar, ni är bäst! ♥

Jag älskar glögg! Sitter framför TV:n med mamma och pappa och dricker glögg. I helgen har jag vart hos Clara med Ida och johanna. Vi hade det helmysigt! Vi hade tänkt att kolla på film, men när vi försökt att få på filmen i typ en timme så gav vi upp och satte oss på Claras rum och prata. när Claras föräldrar sedan kom hem så kollade de om det var nått fel på Tv:n eller playstationet, men det var bara en kabel som inte var i satt ordentligt. Haha typiskt! Jag tror vi somnade typ vid 1. Jag tror att vi var trötta hela kvällen. På morgonen fick vi pannkakor av Claras snälla mamma och jag försökte ändra min, Claras och Idas blogg (boxlife.blogg.se) men det gick inte så jätte bra, hihi. Ni kan kika in en sväng själva. Nu ska jag snart pynta granen som har tagits in, sedan ska vi göra julgodis och jag har lovat Linus att lära honom att göra en marsipan gris som jag själv lärde mig att göra på praon. Vi får se hur det går. Jag ska såklart ta fram kameran, så bilder kommer förhoppningsvist ikväll. Men ni får ha det så bra så länge. Pusshej!

SKRIVET: 2010-12-17, kl 17:13:24 | PUBLICERAT I: Think<3

Gör inte så.....

Har haft lust (har även ingen lust nu häller) att blogg nu den senaste veckan.. Jag har inte riktigt haft koll denna veckan. Har ju som ni vet vart sjuk. Det var ju inte så speciellt kul. Sedan på onsdags kvällen fick jag reda på nått hemskt. Så jag har varit lite nere, tankar har snurrat i huvudet och jag har vart trött och inte speciellt engagerad i skolan.. Men ska göra i ordning mig nu. Ska på julbord ikväll. Det blir nog kul hoppas jag!
Bara så du vet så betyder du massor, du får inte göra så mot dig själv. Du är värd så mycket bättre!<333

SKRIVET: 2010-12-14, kl 15:21:03 | PUBLICERAT I: Lifetime

Att va sjuk är icke kul..

Här kommer ett par bilder från när vi gjorde pepparkakshuset som jag lovat.
Tänker inte skriva så jätte mycket. Orkar egentligen inte. Har vart hemma hela dagen. Jag låter för jävligt rent ut sagt. Men hoppas att jag kommer tillbaka till skolan imorn igen. Det är ju sista veckan nu innan jullovet. Det var ju lussevolleyboll igår, det var jätte kul, men hade så j*vla ont i halsen så till sist så tog halstabletterna slut, så orkade inte spela de sista matcherna. Så jag satt och dömde lite istället med Alma :). Men det blev en bra kväll ändå. Men nu ska jag nog sova en stund. Pusshej !

SKRIVET: 2010-12-12, kl 21:04:39 | PUBLICERAT I: Lifetime

Lussevolley imorgon!

Suuuuuuuuuuuuurt ! hihihih, sitter och äter suragodisar :$. Men det var inte det jag skulle prata om. Skulle berätta att Jay vann idol i fredags och inte Minnah. Visst jag tyckte att Minnah var bäst över lag i fredags, men att det var faktiskt helt okej att Jay vann. Han gjorde vinnarlåten lika bra som Minnah. Har haft den låten på hjärnan hela dagen!
Igår var jag och mamma i tidaholm och handla lite. Jag hitta faktiskt de sista julklapparna som jag behövde. Så när jag kom hem så satte jag på Sunes jul och hade julklappsinpackning. Så nu kan julen komma, jag är redo!  (Y). Idag har jag stått i garderoben på Hjos hotell tillsammans med Sofie hela förmiddagen. Efter det gick vi till Hanna.L en sväng, åt och sedan kyrkan för att kolla på lucia. Nu sitter jag och äter godis (igen). Känns som om jag gör det hela tiden. Inte bra....
Imorn blire först skola, sedan hem till hanna.n. Vi ska göra i ordning oss förr lussvolleybollen. KUL!  Vi ska vara spice girls (a). hihihi. lussevolley börjar 20:00, sedan med mycket skoj och spelande följer jag med Sofie hem vid typ 12 och sover hos henne över natten ! Kommer bli skojj ! Men nu ska jag packa och sova. Så hare så bra ! :)
(pepparkakshus-bilderna kommer nog inte än på ett litet tag. Jag hinner inte med allt som jag vill..)
Ha det bäst nu. Puss hej !
Bild på hannas senaste familjemedlem, gullegull!

SKRIVET: 2010-12-10, kl 22:04:03 | PUBLICERAT I: Lifetime

Minnah borde vinna Idol !

Gooooooood kväll!
Sitter i soffan med Hanna och penny. Vi har vart ute och åkt skridskor. GÅr nog ut till isbanan imorgon igen. Det var vinterns första åk, härligt (a). Nu har vi precis kollat på¨idol och cirkus möller visas på TV:n. Jag kan säga att det inte är det bästa programmet jag sätt, men det är lite komiskt när man är trött, haha. Väntar på att få veta vem som vinner idol. Själv tycker jag att det borde bli Minnah ! Idag var hon helt klart bäst ! Igår var jag hos farfar och gjorde pepparkakshus med familjen (en jultradition). Tog lite bilder då, som jag nog lägger ut imorn. Skriver mer imorn, för nu vill hanna ha datorn.
Bild på bruden som ska vinnaaaaaaaaaaa !
Pusshej

SKRIVET: 2010-12-07, kl 22:11:53 | PUBLICERAT I: Lifetime

Jag känner mig efterbliven....

Okej, jag känner mig jätte efterbliven.... Alla pratade ju om Twilight ett bra tag och sa att den var så himla bra o.s.v (jag tänkte inte så mycket på det, kände inte riktigt för att kolla på den), sedan blev det ett himla ståhäjj om New moon och nu även Eclipse. Jag har aldrig känt för att kolla på dem. Men nu typ hundra år senare (känns det som) har jag kollat på den första filmen Twilight med Clara och gissa vad? Jag älskade den såklart. Det är så himla typiskt mig att vara så efterbliven ! haha. ne men ändå. Så nu står såklart alla tre filmerna på önskelistan till jul. Haha jag skrattar åt det när jag tänker efter. Men.. aa, hahah. Har som ni nu kanske förstår vart med underbara Clara. Men hon var nog lite sur på mig när jag åkte eller, haha kanske inte (a).
Kan bara berätta litte kort innan jag slutar att skriva, att i söndags åkte jag som sagt till marknaden och var där halva dan. Satt med goda vänner och kolla på när de sålde godis. Kvällen slutade med att jag hade fått en blödande läpp av simon och jag slängt snö i hans ansikte som hämnd, haha fråga inte ! På kvällen bjöd syrran hela familjen på en god middag ! Men nu ska jag sova, har skola imorn precis som allt annat folk, men efter skolan blir det pepparkakas bak hos mormor, hihih. God natt!

SKRIVET: 2010-12-05, kl 11:36:28 | PUBLICERAT I: Lifetime

All i need is you

Gott folk! Vi är nu inne på andra advent. Trevligt eller hur?
Igår blev det inget bloggande när jag hade kommit hem. Var alldeles för trött och seg i huvudet för det. Men vad skulle man förväntat sig efter en dag med bara shopping och hundratals människor att trängas med? Hihi, men jag hade det riktigt trevlig i Göteborg med mamma igår. Vi kommer lagom till att gallerian öppnar. I början var det typ inga där, men jag kan säga er att det fyllde på rätt bra rätt fort! När vi vart där i kanske en halv timme, så börjar någon spela och sjunga. Vi gick för att kolla vem/vilka det var. Vi får se att idol är där och de som har åkt ut idol nu på slutet står och sjunger. Jag fick bland annat se Geir Rönning och Elin Blom. Det var faktiskt riktigt kul ! Men tog inga bilder. De finns bland minnerna (a). Lägger in en låten som Geir sjöng i göteborg (det är han som sjunger nu med). Tycker att han är grymt bra!
Men vi stod inte och lyssna så jätte länge där framför scenen, kan jag ju lugnt påstå. Men ändå. Ja vad ska man säga mer. Vi gick runt och handla julklappar +  att jag köpte en tröja (se bild nedan) och en bh till mig själv.  Så har 3 julklappar kvar, sen är jag helt klar ! Jag har verkligen fått julstämningen i kroppen nu. På vägen hem i går satt vi och åt tomte skum = GOTT ! Idag blire julmarknad på almnäs ! Ännu mera julstämning :). Sen ska jag nog inte göra så mycket mer. Här kommer en bild på dagens outfit.
Ha det så bra, pusshej!

SKRIVET: 2010-12-04, kl 09:05:29 | PUBLICERAT I: Lifetime

God morgon! Sitter just nu på tåget till g...

God morgon! Sitter just nu på tåget till göteborg med mamma. Vi har kommit förbi falköping, så, så länge har vi inte åkt. I göteborg blir det julshopping hela dagen! Härligt <3. Nu vet jag att detta sms kommer att dela på sig till flera inlägg på bloggen, men det får jag ändra när jag kommer hem. Ni får ha en grymt bra dag alla, så bloggar jag igen när jag kommit hem ikväll. Pusshej!

SKRIVET: 2010-12-02, kl 08:30:00 | PUBLICERAT I: MuSiC

Veckans låt!

Veckans låt blir en jul låt bara för att vi gått in i december nu. Tycker att den är en härlig jullåt. Jag blir glad när jag hör den! Här nedan har jag lagt in ett youtube-klipp eller rättare sagt Cocacolas nya reklam som är lika härlig. Låten spelas i reklamen, hehe. Aha men i alla fall. Kolla på den om ni har lust. Tycker att den är mysig (a).
Har det gott ! Pusshej <3
P.S om ni undrar är detta ett tidsinställt inlägg. Hade lust att pröva! Precis just nu sitter jag antagligen och skriver SO-provet som jag pratade om igår. Hhihi, lite komiskt. Jag hoppas att det går bra för mig (Y) D.S

SKRIVET: 2010-12-01, kl 16:41:39 | PUBLICERAT I: Lifetime

1 dec = 24 dar kvar till jul !

Hej alla sötnosar där ute i världen ! Snart närmar sig Julen. Bara 24 dar kvar, eller 23 kanske. Eftersom denna dag snart är slut, hihi. Så nu börjar nedräkningen.
Jag har tänkt varje kväll i hela veckan att jag skulle blogga, men har inte haft orken. Men nu har jag tagit mig i kragen. Har även hittat lite söta animeringar på google. La upp några stycken eller haha flera stycken.
Ja men i alla fall, det har inte hänt så himla mycket i början på denna vecka. Det har varit segt att gå upp, det har varit krångel med bussarna (på grund av vädret), det har varit normalt i skolan, jag har varit super trött (och eventuellt lite grinig, kan jag faktiskt erkänna) och jag har somnat direkt när jag har lagt mig. Det ända som kanske är lite roligt att berätta är om Lussevolley bollen. Ska vara med i samma lag som Alma, Hanna x2 och Ellen! Vi kommer bara inte på vad vi ska klä ut oss till som alla vill. Men det löser sig alltid !
Imorgon har man SO-prov... inte kul. och på eftermiddagen har jag inget planerat. På fredag kväll blir det antingen julfest på gårn eller kalas hos kusin och på lördag åker jag till GÖTEBORG med mami! Längtar som sjutton. Ska julhandla, fika och umgås med min älskade mamma. Som sagt längtar grymt mycket (L).  Nu får alla ha det så gott tills nästa gång vi hörs!