SKRIVET: 2011-05-29, kl 20:09:21 | PUBLICERAT I: Lifetime

see yourself in the mirror and be proud of what you're seeing

Nu börjar det gå mot kvällen denna söndag och det betyder skola imorgon. O jag som har skjutit upp alla läxor hela helgen, blir nästan lite besviken på mig själv.. haha. Men nu ska vi inte ha några ledsna miner. Ska allt plugga sönder så fort som jag skrivit färdigt. Därför kan ni räkna med ett kortare inlägg. Jag hoppas att alla har firat sina mödrar idag. Glöm inte att det var de som satte oss alla till världen. Men kan inte säga att vi gör ett särkilt storfirande här hemma. Vi visar uppskattning och fikar nått gott till kvällen. Gemenskapen och kärleken är det som betyder mest! Men nu får jag ångest av att sitta här o skriva. Måste komma igång med pluggandet snart om jag ska få gå o lägga mig någon gång idag. Så ha det bäst sötnosar, puss!

SKRIVET: 2011-05-29, kl 19:58:00 | PUBLICERAT I: Lifetime

Konfirmation nr2 (a)

Alltid lika söt är du gumman och grattis igen till konfirmationen!

SKRIVET: 2011-05-27, kl 20:05:38 | PUBLICERAT I: Lifetime

Don't stop believing

Det blir en fredagsmys-kväll ikväll, kanske har blivit lite påverkad av vår cabaré. Var sista föreställningen på cabarén igår och efter den så åkte jag ocg ela hem med lite chips o dipp, bänkade oss i soffan och myste framför Horton, hihi. Det kan man kalla mys. Ligger i soffan nu igen och myser med penny o en skål godis. Haha hon börjar bli lite otolig på att jag sitter o knapprar på datorn, så bäst att jag slutar innan hon får spader här. Imorgon väntar konfirmation. Ojojoj, nu börjar Wipeout med, så vi hörs!
Lovade Hänäni att ladda upp en bild på vår lilla impala 64, så här är den. Puss!

SKRIVET: 2011-05-25, kl 21:42:04 | PUBLICERAT I: Lifetime

Just dance!

Är trött och speciellt ont i nacken efter en dag på park. Har gjort tre förest'llningar och haft en massa kul! Imorn blire skola igen och sedan en sista föreställning på kvällen igen. Skol dagarna går ner för räkning och jag blir allt mer nervös. det har t.ex. alltid vart så att man går och kollar på niornas cabaré och nu helt plötsligt är det vi som står där. Allt går så fort. Hehe, men från en sak till en annan. Imorn opereras penny med. Kan ju tyvärr inte följa med till veterinären, men tur är väl det att det är en "lätt" operation. Det blir nog bra tror jag (a). Slänger in en bild från dagen, lovar att det kommer fler. Puss!

SKRIVET: 2011-05-24, kl 20:40:23 | PUBLICERAT I: Lifetime

All i need is time

Usch, trött som satan, ska snart kolla på kniven mot strupen som börjar vid nio. De visar programmet från hjo idag. Ska bli riktigt intressant att se, vad han säger. Man har ju hört att det är lite katastrofalt där så måste ju se vad de kom fram till. Här kommer bilderna från tricia. Puss!

SKRIVET: 2011-05-23, kl 21:14:35 | PUBLICERAT I: MuSiC

I'm not a girl, not yet a woman

En riktigt gammal låt, men en låt som aldrig kan bli för gammal!
Var träning inför cabarén efter skolan idag. Är riktigt nervös faktiskt, men gud vad kul det kommer bli. Ska dra med mig kameran dit en dag med för att knäppa några snygga bilder. Men det blir nog på onsdag. Har fått ont i min nacke igen, vet vad det beror på med. I dansen flänger vi rätt mycket med håret och varje gång jag gör det så knakar det i nacken. Inte superskönt, men då är man glad över att man har en varm riskudde. Vi får la se hur det är med den imorn. För då är det cabaré träning hela dan. Kan ju förvarna för att det antagligen kommer bli svagt bloggande under veckan. Men såklart så ska jag försöka! (a). Ha det så gott så länge, så får vi ses när vi hörs igen, puss!

SKRIVET: 2011-05-22, kl 19:45:42 | PUBLICERAT I: Något du inte visste om mig!

Oh every day, nana

Oh, har ni märkt vi lever! Helt otroligt eller inte. Rätt väntat att vi överlevde den så kallade "dommerdagen". Tack vare en gubbe som inte vet vad han pratar om så har tusentals personer tagit självmord i onödan. Jag undrar allt hur han tänker nu. Haha, aa men annars är man precis hemkommen från stadsparken. Har dansat runt lite med girlsen. Känner att dansen blev riktigt bra. So babe, you can't miss it. Lite läskigt vare allt att åka hem när det blixtrar omkring än.. Annars har dagen varit toppen! Började med jordgubbar till frukost. Aa haha vi kan ju nästan stanna där, för att äta en talrik jorgubbar o grädde kan göra en hel dag (a). Om ni inte redan har märkt det hehe, så är jordgubbar det allra bästa jag vet (som går att äta). Men efter den underbara frukosten (haha). Drog man iväg till skövde med mamsingen. Fixade mig ett par skor till balen och en efterlängtad bikini, sen blev det ett par örhängen utav bara farten. Imorn väntar skolan med orientering och cabaré träning. Juste kanske borde nämna att gårdagen hos tricia var grym den med. Det blev ett par bilder med hem, men som dfortfarand eligger på kameran. Så ni får vänta på dem hihi. Nu ska jag se om jag kan ta mig i kragen och få lite spanska gjord. Antagligen inte, men man kan ju alltid drömma. Puss!

SKRIVET: 2011-05-21, kl 12:53:38 | PUBLICERAT I: Lifetime

Dagens, hihi

Dagens humör: Rastlös
Dagens borde: skriva på spanska redovisningen skulle vara bra!
Dagens frisyr: För tillfället handuksturban, men hade tänkt att locka håret
Dagens händelser: verkar som om det blir söta vänner
Dagens vill ha: Godis :g
Dagens köp: nada, men imorn blire shopping (a)
Dagens mat: Kommer väl bli pannkakor, hihi
Dagens artist: Brittney Spears 
Dagens tråkigaste: Sitter ensam hemma och trökar
Dagens jobbigaste: Är jätte hungrig, men är för lat för att laga någon 
Dagens godaste: Hihih, dagens godaste kommer väl förhoppningsvist under dagen och det gjorde den! Dagens godaste blev JORDGUBBAR!
Dagens väder: molnigt och blåsigt
Dagens smink: fondation och maskara skulle jag väl tro att det blir.
Dagens planer: Fick ganska nyss reda på att man var bjuden till tricia ikväll så  det är det som står på schemat denna lördag
Dagens dricka: Äppeljuice 
Dagens film:
Crossroads, en gammalgoding! 
Dagens program:
Hål i väggen.

 

Hade lite små tråkigt, hehe. Tänkte lägga upp dagensoutfit när jag ändå höll på med ett "dagens", men det får bli efter jag ätit.  Puss!

SKRIVET: 2011-05-19, kl 20:31:50 | PUBLICERAT I: Lifetime

just water

Nemen hej äntligen har jag tid att sätta mig o blogga. Det är fullfart dag in o dag ut. Idag har jag suttit i the caféteria con bänäni. Haha oj de va mer än ett språk där. Ne men jag tror inte att någon haft så kul med att sitta i caféterian någonsin. En grymt bra dag. Har garvat, ätit, spelat typ hela dagen och fått lärare att skratta så mycket att de börjat gråta. Ja det är väl så man kan beskriva dagen på bästa sätt. Hihi har fått reda på hur mitt nationella prov i fysik gick och kan säga er att jag blev grymt hyper förvånad! Men glad (a). Efter skolan blev de lite dans och allmän planering för världens bästa grej. Som sagt det är fullfart. Har fått reda på att det bara är 14 riktiga skoldagar kvar :o. Känns jätte läskigt, blir nervös av bara tanken. Haha känner mig som världens sämsta bloggare just nu, har fastnat framför herr&fru som går på 4:an, så har blivit väldigt ofokuserad nu. Är väl bäst jag slutar skriva för ikväll, pusshej!

SKRIVET: 2011-05-18, kl 21:44:46 | PUBLICERAT I: MuSiC

Lipstick

Haha, har gått o haft den här på hjärnan hela dagen. Det är faktiskt helt okej, ju mer man lyssnar på den desto bättre blir den (a)

SKRIVET: 2011-05-17, kl 16:35:01 | PUBLICERAT I: Lifetime

I'm not a perfekt person, but who are?

Alltid lika trött o seg efter skolan (suck!) Har även blivit helt stel i kroppen underdagen efter allt dansande inför cabarén. Speciellt i rygg o nacke. Snart kommer Hanna hit så ska vi åka iväg på nybörjarkurs. Så måste väl ett nått, så att man inte går och blir hungrig. Panpizza får det bli. Snabbt o enkelt. Pusshej!

SKRIVET: 2011-05-16, kl 19:32:02 | PUBLICERAT I: Lifetime

Rundtur i the city, haha

Åh, här har ni en hungrig viktoria kan jag lugnt säga! Direkt efter skolan åkte jag hem till hänäni, så åt vi litte grann, sedan drog vi oss ner mot park så fort som möjligt, för lite dancing. Kan ju lugnt påstå att det är hur härligt som helst att skaka loss på dansgolvet (a) hihi. Ni ska bara veta det att our dance are going to be awesome! Ojojoj, nu kom mamma hem och alla vet vad det betyder. Snart är det maaaaaat! Så ska släpa mig upp till köket så att man slipper hungra mer. Haha det lät som  om jag värsta svälter. Men det gör jag inte, eller jo, eller nja. Är bara hungrig helt enkelt. Okej, inte det bästa inlägget jag gjort, men måste få mat i mig så att jag kan tänka klart. Pussss!
Fick bli första bästa bilden, nu äre jag som springer upp o äter!

SKRIVET: 2011-05-15, kl 13:52:38 | PUBLICERAT I: Lifetime

Speedway = bildbomben återkommer!

Här kommer sammanfattning av dagen på ullevi som utspelades igår. Det mesta består såklart av bilder. Ja vad ska man säga mer än det som bilderna redan berättar, vi åkte vid ett ungefär som jag sa igår. Vi gjorde ett matstopp i Alingsås och åt grymt go mat! Asså det var sjukt gott! Musses grillhouse hette stället och är ni i Alingsås eller åker förbi det, glöm inte att äta där! Restaurangen finns i stockholm också. Det påminner mig, där kanske jag kan äta när jag är i stockholm med skolan. Hihi, gud vad bra det blev. Btw, rekomenderar stället i alla fall (Y). Sedan kom vi fram till Göteborg vid 5 tiden tror jag och tävlingen satte igång vid 7. Så hade vi en grym kväll, med mycke spänning, skratt, glädje osv. Det är så kul att åka iväg och kolla på speedway med familjen för verkligen alla tycker om det och njuter av det! Nu får bilder berätta resten.
De blir bara lite smutsiga!
Jag är så snäll så att jag bjuder på some funny pictures(a)

Antonio Lindbäck vann alla sina heat förutom det sista då han fick problem med cukeln. Halka ner på en tredjeplats pga det. Men det var bra jobbat! Den bästa svenska föraren enligt mig (a)

Haha som han sa själv, min systers normala pojkvän!
Dags för prissermoni, haha
Tävlingen avslutas alltid med en jättestor fyrverkerishow. Något som man missar på tv:n.
Alltid lika häftigt! 

Om ni får chansen gå och kolla på speedway live!

SKRIVET: 2011-05-15, kl 12:23:00 | PUBLICERAT I: Lifetime

Sverige på en tredje plats, bra Saade!

Ja, får säga grattis till Eric! Det var faktiskt riktigt bra jobbat av honom. Kul att Svergie hamna på topp 3 för en gångs skull (y). Trodde europa skämta med mig där jag satt i bilen, när jag hörde att det gick så bra för Sverige. Just nu sitter jag o kollar på reprisen. Måste ju få se hur de ser ut. En nackdel när man sitter o lyssnar på radion, även fast resultatet kom hela 3 sekunder innan tv:n haha. Det var mest det de satt o tjata om och man fick inte höra poängutgivningen ordentligt. Så jag rekomenderar TV:n ändå. Haha som jag sa så sov jag en stund under röstningen. Var så j*vla trött. Men vakna så att jag hörde de tre sista länderna. Bilder från gårdagen kommer lite senare när jag vaknat till lite. Vaknade ju för typ en timme sen så, är ganska nyvaken än. So see you later guys!
Men vi måste ju säga att det blev en svensk seger ändå eftersom vinnarens låt haede svenska låtskrivare och körare. Hihih svergie har sina stunder. Har lagt in vinnarlåten som ni kan se, den är rätt bra faktiskt. Men det var ju inte ett överflöd av bra låtar i esc kan man ju lugnt säga. Men ioför sig, det har det ju aldrig vart! haha

SKRIVET: 2011-05-14, kl 22:38:46 | PUBLICERAT I: Lifetime

Tävlingen fick brytas p.g.a regnet, så nu ...

Tävlingen fick brytas p.g.a regnet, så nu sitter jag i bilen på väg hem och lyssnar på eurovision song contest på radion. Vet inte vilken låt i ordningen som spelas just nu, men kan ju inte påstå att låtarna är särskilt bra. Men vill säga er att jag har en hel del att berätta om när jag kommer hem. Det blir nog imorn som jag gör de och då kommer bilder med. Det finns vissa som är lite optimistiska till att speedway är kul, men då har man inte sätt det live! Det är riktigt roligt att sitta o heja på svenskarna och Antonio Lindbäck är bäst såklart!(a) ska visa bild på honom sen med. Nu ska jag fortsätta att lyssna på dåliga låtar och kanske sova en stund. Är riktigt nöjd med dagen kan jag säga, tackar min älskade familj för den! Ha en fortsatt trevlig kväll, puss!

SKRIVET: 2011-05-14, kl 11:05:44 | PUBLICERAT I: Lifetime

Good luck, you gonna need it!

Kom precis på att jag kommer missa eurovision song contest ikväll. Kommer ju inte hem fören någon gång inatt. Inte för att jag brukar följa tävlingen så, men finalen är alltid kul att se när sverige är med. Även fast jag inte tycker om de svenska bidrag som går till esc. Men har hört att årets svenska bidrag har blivit populär i tävlingen och att det kommer gå bra för saade. Förstår faktiskt inte hur eftersom att det är en sån grymt tjötig låt. Men vi får väl hoppas på att det går bra för honom i finalen. Skulle ju alltid vara kul med en vinst för sverige för en gångs skull, haha. Men tycker att det var lite dålig planering i en av delfinalerna. Efter Saade's nummer som innehåller glassplitter så kommer nästa land som ska framföra sitt bidrag barfota. Visst låter det härligt? Vi får la hoppas på att alla har skor på sig som ska uppträda efter "Popular".

SKRIVET: 2011-05-14, kl 10:49:28 | PUBLICERAT I: Lifetime

someone like you is hard to find!

Jag säger bara det man får se mycket när man bläddrar runt bland en massa bloggar. Vissa bloggar är jätte roliga att läsa och vissa är... ja, jag gillar inte att tracka på andra och på vad de gör. Tycker jag inte om en blogg, så går jag inte in och läser den. Så enkelt är det! Men som sagt det är kul att bläddra runt lite för att se om man hittar en ny favorit och man vet aldrig vad man får se. De två bloggarna som jag följer (som inte är någon av mina kompisars) är foki och tinkerbella. Tycker väl att tinkerbellas blogg börjar bli lite enformig, men tycker verkligen att ni ska kika in på den. Hon tar bland annat grymt fina bilder och gör roliga videoinlägg. På fokis blogg får man alltid se nått nytt! Annars ligger jag väl o chillar i sängen. Har varit uppe en gång o ätit och nu skulle jag igentligen behöva gå upp igen för att ta en dusch. Men känner mig alldeles för lat för att göra det (a). Men kommer få tvinga upp mig ändå sen för vid ett, bär det av till göteborg! Fram tills dess får jag köra på "bara fem minuter till" haha. Nu ska jag forsätta att läsa runt lite på randombloggar. Pussss!
Kameran följer såklart med till göteborg, så bilder från dagen garanteras !

SKRIVET: 2011-05-13, kl 22:52:26 | PUBLICERAT I: Lifetime

Speedway roligare än vad man tror!

Gokväll gott folk! Nu är man go o gla i magen. Har suttit med min underbara familj, ätit en massa tårta, skrattat o haft det trevligt. Och imorgon fortsätter det trevliga. Då bär det av till göteborg vid lunch för en toppen dag! Ska bli speedway för hela slanten. Får hoppas på att det blir en härlig dag, men det kan nog inte bli annat än bra när man har en sån underbar familj. Ska väl snart gå o lägga mig. Ni får ha en go helg och en bra natt med många söta drömmar (a) Pussss!
(googlebild)

SKRIVET: 2011-05-13, kl 17:11:20 | PUBLICERAT I: Lifetime

You're the monkeyking!

Ojojoj, redan fredag! Kändes som om det var måndag igår. Dagen i skolan har varit SLAPP! Om man ska berätta lite kort o gott om det så skulle det väl låta typ såhär: Film, idrott, film, film, lunch sen hem. Det har varit riktigt mycket hjärngympa idag, eller inte hihi. Men det är härligt med slappa fredagar. Annars idag så ska man fira världens bästa stora syster! Tror hon bli 21 idag (a). Eller tror o tror jag vet! Så det väntas smörgåstårta ikväll = MUMS. Ne usch nu blev jag hungrig. Får väl gå upp o se om det finns nått som jag kan äta som en apptitretare kanske. Pusss!
Ett stort grattis till min apsyster! (L)

SKRIVET: 2011-05-12, kl 17:14:47 | PUBLICERAT I: Lifetime

Svarta mjukisbyxor en varm dag = inget jag rekomenderar

Igår vare värdens varmaste dag asså. Haha hade inget att ha på mig och sen så såg det ut att bli lite kyligare, så det fick bli mjukisbyxor. Nått som jag inte rekomenderar att ha en dag som igår. Fick typ solsting så, så fort som jag kom hem bytte jag om direkt! Igår hade vi allra sista nationella också. Så himla skönt! Och kändes som om provet gick rätt bra det med. Det gör ju det hela mycket bättre! Nu har vi typ bara 5 veckor kvar i skolan också, bara var av att hälften går bort till en massa annat som cabaré, lov, orientering, stockholmsresa o.s.v. Kommer bli så grymt skönt att få sommarlov men riktigt läskigt på samma gång. hihi ja ni vet ju varför. Men nu ska jag träna lite spanska glosor (får hänga i nu det sista!), sen far man iväg på sommarmöte. Men ni får ha det så gott, pusss!

Titta bara på coolingen (a)

SKRIVET: 2011-05-09, kl 19:34:49 | PUBLICERAT I: Think<3

Don't blow bomb's..

...blow bubbles !

SKRIVET: 2011-05-09, kl 18:46:11 | PUBLICERAT I: Lifetime

De sista dagarna kommer bara flyga iväg

Nemen hej! En måndag som inte varit lika tung som alla andra. Det måste vara vädret. Ja men annars har det väl inte hänt nått speciellt. En rätt vanlig måndag faktiskt. Jo förutom att vi fick vegitariskt till lunch och jag som älskar kött! Så var hur hungrigsom helst när jag kom hem. Annars så har jag tagit lite nya vårbilder på pennyplutten nu i eftermiddag. Hihi, blev nöjd med två av bilderna. Så la såklart upp dem här. Har typ kommit in i en fotgrafiperiod.
Haha, Sitter framför tv:n med min lillebror som kollar på disney. Kul att det kommer julspecialer på våren och när det äntligen blivit varmt! Då är det ju jätte härligt med julkänsla eller vad tycker ni? Hihi, sarkasm är alltid kul. Ser fram emot morgondagen. För det första så slipper man äta frukost här hemma, för den får vi så sött i skolan, göttkött! Sedan blir det att åka ner till park för att träna dans (a). och på onsdag har vi det absolut sista nationellaprovet, så himla skönt ska det bli att bli av med dem! Underbart (Y). Ska dra upp en sväng nu. Puss!

SKRIVET: 2011-05-08, kl 13:50:13 | PUBLICERAT I: Lifetime

The sun makes me happier!

Om ingen visste det så älskar jag verkligen sommarvärmen och doften av grillat! Ja det stämmer nu blir det grillad mat på beställning (Y). Har legat ute i solen hela förmiddagen, så nu är man lite hungrig. Verkar som om det är dags att bänka sig vid matbordet snart. Bjuder på två pinfärska vårbilder. Ojoj, nu äre visst time to eat. Ha det gott!

SKRIVET: 2011-05-08, kl 11:19:36 | PUBLICERAT I: Lifetime

Big bildbomb!

Här kommer en redig bildbomb från konfirmationen i vara!
När jag kom hem så väntade en Crazy kväll med bästa fisken! Hon satt o grilla uppe vid lingonudden (typ 2km från där jag bor visade sig) så jag cyklade för att möta henne. Hihi på vägen hem till  mig igen, stanna vi mitt i vägen för att fotografera en skvätt. Vi satte oss mitt på vägen o filosoferade. Det roliga va att vi inte tänkte på att vi satt där. Men sen kom en tant o fråga om vi mådde bra när vi satt där. Haha lite kul vare (a). När vi sedan kom hem så blev de singstar för hela slanten. Har inte sjung tsingstar på minst ett år. Men vi hade sjukt kul. Har inte skrattat så mycket på en gång, på ett bra tag! Har inga bilder från kvällen, eftersom att de ligger på hänis kamera. Så klicka in på hennes blogg för mer (a) (hannnanilsson.blogg.se). Nu ska jag ut o sola, puss!

SKRIVET: 2011-05-08, kl 09:53:17 | PUBLICERAT I: tipsis

Charlie St. Cloud

Här har ni trailen till världens bästa film! Kolla på den och ni kommer förstå vad filmen handlar om. Den är grymt bra! Det är min nya favorit film och det är ju ett litet plus att Zac Effron har huvudrollen, grr. Jag kan lova er att ni kommer gråta. När jag och häni satt o kolla på filmen, så var vi så inne i filmen så att vi glömde att vi hade en fett stor godispåse bredvid datorn. Jag brukar inte vad den som har så lätt för att gråta på film, men det gjorde jag på den här. Så jävla underbar! Rekomenderar den stort!
Av mig får den fem av fem (y)

SKRIVET: 2011-05-07, kl 08:34:10 | PUBLICERAT I: Lifetime

Godmorgon solstrålar! Det sitter en ganska...

Godmorgon solstrålar! Det sitter en ganska nyvaken Viktoria i bilen just nu. Tänkte skicka iväg ett inlägg från mobilen innan jag lyckas somna. Det blev en liten halvstressig morgon, men nu är man som sagt på väg. Vi kom hem från farmor senare än vad vi trodde om ni undrar varför det inte blev någon filmrecension. Men den kommer för filmen är helt underbar. De säger ju att den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge! Har inte riktigt bestämt mig om jag ska åka på crusingen ikväll. Ni lär väl märka hur det blir. Har ju hela dagen på mig att ändra mig om och om igen. Vi får se vad jag är på för humör ikväll. Först väntar konfirmation. Ha de gott, pusssss!

SKRIVET: 2011-05-06, kl 16:53:16 | PUBLICERAT I: Lifetime

Beautiful girls allover the world (a)

Har man massor att göra så finns det inte så mycket tid till bloggen. Och just nu så har jag inte så mycket insperation till att blogga. Så det blir en allmän kortis nu, tänkte skriva om en film lite senare. Igår så var jag i tidaholm hela eftermiddagen. Tidaholm bk anordna en deltävling i nybörjarcupen som jag hjälpte till med. Hade faktiskt riktigt kul! Blev såklart ännu roligare när det går bra för de man känner (Y). Dagen idag har varit riktigt slapp! Spanska, orientering (typ en timmes rast) och sedan två lektioner beståendes av film.  Sluta halv ett, det är inte så dåligt de (a). Nu i eftermiddag blir man väl meddragen till farmor o farfar. Men det är gött med fredag i vilket fall. Imorn måste man upp tidigt.. konfirmation i Vara vid 10 väntar. En av mina söta kusiner konfirmerar sig och då äre klart man kommer! Sen på kvällen blir det antagligen crusing i tidaholm,hihi. Vi får la se vad dagen för med sig. Ha en bra fredagskväll i alla fall med myyyyyys! Puss!
When i see your face it's not a thing that i would change. Becaus you're amazing just the way you are.

SKRIVET: 2011-05-03, kl 20:51:26 | PUBLICERAT I: Lifetime

There's a light in the darkness

Ja, har väl inget speciellt att blogga om egentligen, men ska man försöka få in ett inlägg varje dag så ska man! Livet rullar vidare i en rasande fart. Är väl bara 7-6 veckor kvar på högstadiet. Grymt skrämmande faktiskt. Men dock riktigt skönt med sommarlov. Är lite nervös för sommarjobbet jag fått, men ser fram emot det hur mycket som helst på samma gång! Jag tror att jag är nervös för att klanta mig nu i början, men det går nog bra tror jag. Tänk att stå o sleva glass, träffa och vara social mot människor plus att de som redan jobbar där verkar hur härliga som helst. Hihi, jag tror jag mest ser fram emot det ändå (a). Föresten så började vi att träna på dansen som vi ska dansa på cabarén. Det är faktiskt riktigt kul att dansa igen. Så här nu i efterhand så ångrar jag att jag sluta dansa faktiskt. Men därför är det så himla kul att var med på nått sånt här. Det är typ bara 2 och en halv vecka kvar till cabarén, så det blir verkligen att träna nu! Men det ska nog inte blio några problem, hoppas vi på! Men nu måste jag plugga till bildprovet som vi har imorn och inte förra veckan som alla trodde då, haha. Fan hysterigt det blev. Kommer nog sakna min klass när högstadiet är över. Den är rätt go ibland ändå. Ne,men usch jag vill inte.. Godnatt!

SKRIVET: 2011-05-02, kl 21:05:11 | PUBLICERAT I: Lifetime

Don't let other people tell you what to do!

Gokväll! Känner mig grymt stolt över mig själv, hihi. Har gjort som jag sa och fixat ett litet träningsprogram som jag bestämt mig för att göra minst 2ggr i veckan. Så genomförde programmet för första gången idag. Trampa på vår crosstrainer i en halv timme, sedan gjorde jag ett antal övningar som t.ex. knäböj, situps, utfallssteg o.s.v. Känner mig ganska nöjd faktiskt. Nu sitter jag med pennyplutten i knät och kollar på total black out. Det är riktigt kul faktiskt. Så det blir inte så långt inlägg nu, för ska fortsätta att kolla på programmet. Imorgon skola igen, bästa ämnet är väl elevensval, då blir det dans inför cabarén som är lika med kul, hihi(a). Nu tog visst programmet slut, men måste ändå ut med penny nu. Puss!
Bjuder på ett par bilder från kalaset. Hade dock bara en kusin som ville vara med på kort.. hihi, men ack så söt!
Crazyness is our thing babe!

SKRIVET: 2011-05-01, kl 22:20:19 | PUBLICERAT I: MuSiC

Price Tag

Har sjungt på den här låten hela veckan och äntligen har jag fått reda på vad den heter! Den är sjukt go enligt mig, hihi (a)

SKRIVET: 2011-05-01, kl 12:41:58 | PUBLICERAT I: Lifetime

Valboooooorg kunder inte bli bättre!

Vet inte vad jag ska säga, dagen igår var så jävla härlig. Men jag kanske kan börja från början. Vill bara förvarna nu för ett långt inlägg!
I fredags sluta vi halv 1 som vi gör varje fredag, hehe. Var väl hemma typ vid halv två någon gång. Då vare bara att fixa lite mat, packa, duscha och sedan åka in till hänäni där man sov över natten. Vi kollade bland annat på film. Hade tänkt att skriva om filmen i ett annat inlägg någon gång för den var grymt bra! Men i alla fall, vid halv nio typ nästa dag, så åkte vi ner till stationen för en resa till liseberg som blev awesome! Gick runt på liseberg för det mesta med Hänäni och Thörninater. Att va på liseberg är alltid kul, men gårdagen var riktigt jävla underbar! Hehe, det finns saker som man bara måste åka när man är på "lisse" som hanna säger, haha. Balder, Flumeride, jukeboxen, spinnrock, uppsvinget är ett måste för mig. Ett minne som kommer sitta kvar riktigt länge är hanna när vi åkte uppsvinget sista gången. Kan inte berätta vad det var såhär över text, det måste berättas irl. Men jag bara satt och gapskratta åt henne, haha! Jag kan nog säga att det finns ingen annan som är som henne. Så jävla go är du häni! Sen gjorde jag framsteg också. Åkte den nya attraktionen, Atmosfear! Haha ne det gjorde jag verkligen inte, men jag åkte faktiskt uppskjutet som jag aldrig gjort innan. Brukar vara riktigt skrajj när det gäller såna, men det förvånade mig verkligen att jag knappt var nervös. Sen gick jag runt och var blöt typ hela dagen, vi åkte flumeride och colorado ett par gånger. Sådär lagom till att man hade tårkat så drog vi dem igen, hehe. Ne men som sagt det var riktigt kul! Har inga bilder från dagen, brukar inte ta med kamera till liseberg. Bussresan hem var lite rolig också, hehe. Älskar verkligen att retas och det är ju extra kul när folk är lite trötta. Haha, men blev själv rätt trött sen och då fick man sota över att man retat andra. Ne men det är mysigt att åka buss (a). Hihi, när jag kom hem sen så var jag riktigt seg, så la mig direkt. Klockan var väl runt halv två då (om det är intressant att veta). Men en grym valborg var det verkligen, Liseberg is the place to be!
Men nu måste jag göra iordning mig. Blir släkt kalas vid 3, så då får man verkligen inte se ut som jag gör nu. Ser seriöst ut som ett monster! Orkade inte ens ta bort sminket igår kväll, så ni kan nog förstå hur förgävlig jag ser ut, haha! Men ska se om jag kan ta lite söta kort på några av mina söta kusiner idag. Har lust att fota lite. Men först, se till så att man ser ut som en människa igen. Pusss!
Får bli en bild från google, på de söta lisebergskaninerna. Har bildbrist, men det är så tråkigt med inlägg utan bilder. Så jag hoppas att det blir bra med den här, hihi!