SKRIVET: 2010-05-30, kl 22:34:16 | PUBLICERAT I: Lifetime

Helgen = GREAT med stort G

Jag har verkligen haft en underbar helg! :*

I fredags efter skolan visa jag, hanna, alma och maria tillsammans med ellen runt våra tyskar i stan. Vi tog en glass på frestelsen och hade lite kul i lekparken, hehe (a).
På kvällen åkte jag och Selina ut till Maria och träffa, hanna och alma + tyskar där med. Vi bada badtunna, prata och hade allmänt roligt :D.

På lördagen följde Selina med mig på återträffen med konfan. Vi åkte först till varnhems kyska och sedan till...(trumvirvel)... LISEBERG! Yeah, där hade vi det skit roligt rent utsagt! Det gjorde inget att det var för mycket folk för jag hade världens bästa sällskap med mig. Vi hade super roligt! Vi åkte så mycket vi hann med och de nya sakerna jag åkte/gick var spinnrock och Spökhotellet Gahsten (stavning). Jag gick tillsammans med hanna, ellen, selina, melina och miriam där inne. Jag kan säga så här att jag hade ren panik där inne. Jag kan inte säga att jag grät så, men tårarna rann när jag kom ut. Det var det absolut värsta jag någonsin har gjort! Usch, aldrig mer asså! Jag var inte ensam heller, jag tror att jag och miriam var de som var räddast. Men i bussen efterråt när jag prata med maria, så kändes det skönt och faktiskt lite roligt att jag gick och fick se hur det var. Men aldrig mer! Men vi hade jätte roligt i alla fall :*.

Idag har vi vart med Alma och Theresa i Jönköping på a6 och shoppat lite. Köpte t.ex. en ny bikini (väl behövd kan jag ju säga) och jag fick en ny kudde av mamma som snart ska invigas ;). Vi hade det jätte mysigt tyckte jag allt :)<3. Efterråt åkte vi hem till alma och kolla på deras dunder SÖTA kattungar. Grymt söta var de! (a). Efter det åkte vi hem och tog det lugnt, sedan spelade vi lite fotboll med, maria, miriam, hanna och melina :).
Och nu ska jag bara sova, imorgon efter skolan ska hela gruppen paddla kanot och klättra!
Vill tacka för helgen och alla minnen som jag fått från den (L). God natt!
Bild tagen av alma på en av hennes kattungar, jag hoppas att det var okej att jag tog den? (:

SKRIVET: 2010-05-27, kl 21:44:38 | PUBLICERAT I: Lifetime

De tråkiga är att dagarna kommer gå så fort nu..

Dagen har varit mycket bra! (a). Selina kom och det kändes hur kul som helst! :D.
När vi slutat skolan, var jag och alma tvugna att visa halva gruppen av de tyska eleverna runt skolan och ja, det gick väl sådär. Efter halva rundturen var jag och alma att springa med våra partners med väskor som vähde ton till bussen, så vi inte skulle missa den. Ja, vi hann med bussen, men det kändes jätte dumt att lämna alla där, utan att göra färdigt rundturen. När vi kom hem så prata jag och Selina A LOT! (Y). Jag visade henne lite saker vi åt och sedan åkte vi in för att kolla på cabarén (lärarna hade sagt att vi skulle ta med våra partners till cabarén), men när vi kom dit fick vi inte gå in :s. Alla från tyskland hade reserverade platser, men vi fick inte ens gå in. Så medans de satt och kolla på en cabaré på svenska och inte fatta någonting, gick vi runt där utanför i ungefär 1 och ½ timme...verkligen jätte roligt. Men jaja, that's life, antar jag. Nu sitter jag här och ska nog träna lite på spanskan. Selina har gått och lagt sig (tror jag). Men det är ju inte så konstigt, när hon åkt buss hela natten och sedan vart med mig en hel dag, hihi :) Men det är både kul och konstigt att hon är här. Men mest kul! <3.
Måste sluta nu. imorgon kommer det nog bli bilder tagna! Efter skolan ska jag, alma, hanna och maria visa våra partners runt i hjo och hanna.n och ellen hänger med en sväng o äter glass :). Sedan på kvällen blir det badtunna hemma hos maria! :D. Det tycker jag låter som en bra dag (a).

Men har det bäst,
                 Puss hej!


SKRIVET: 2010-05-27, kl 15:56:15 | PUBLICERAT I: Lifetime

La la land

SKRIVET: 2010-05-26, kl 22:05:17 | PUBLICERAT I: Lifetime

Selina are coming tomorrow

Hej! Förlåt för det inlägget innan. Jag var verkligen tvungen att avreagera mig lite.
HAr inte ni känt någon gång att ni aldrig räcker till, att ni bara vill falla ihop och stoppa tiden och att ni är nära till att bryta ihop bara för ingenting räcker? Så kände jag idag. Så jag var bara tvungen att skriva ut lite känslor. Men jag älskar verkligen mina vänner och det borde de veta! (L). Men det var skönt att ställa sig på planen och spela en match även om vi förlora. Just nu gör det ingenting! nu sitter jag och äter godis, det är väl bra? or not! Jag äter alldeles för mycket godis just nu, kan ingen stoppa mig? :o.
Imorgon kommer äntligen Selina, åååhå vad jag LÄNGTAR! :D. Det ska bli så kul (a). Men det känns veldigt overkligt. Men kul! :D:D:D Är hyperglad för det, hehe ;).
På lördag blir det Liseberg det blir super kul hoppas jag. Hoppas det blir fint väder med! (Y)
Föresten så såg vi 9:ornas cabare idag. Den var väl rätt så bra ändå ;). Lite skratt blev de allt, haha!
Men nu ska jag lyssna på lite musik och sedan sova.
God natt!

SKRIVET: 2010-05-26, kl 15:59:04 | PUBLICERAT I: Lifetime

Let me choose and don't say things like that to me..

Jag skulle aldrig ens tänka tanken på att jag någon gång skulle ångra någonting stort som hände sommaren 09. Någonting som faktiskt förändra en del i mitt liv. Det finns en som vet precis ALLT om mig och det är hon. Hon är en av de bästa sakerna som har hänt mig och det är inget jag tvivlar på. Penny den Amerikanska cocker spanieln är mitt liv. Det är hon som vet precis allt. Det är hon som aldrig, aldrig, aldrig skulle säga någonting av det jag säger till någon annan. Hon är den som är hemma och väntar på mig, som vill vara med mig och som aldrig sviker mig. Hon är allt i ett. Hon är min.
Jag har inte all tid i värden, det har jag inte. Jag tycker nog att ni borde förstå det. Jag kan inte vara överallt och det vet ni! Oturligt nog har mina två största intressen krockat i veckan, men jag ger inte upp för det. Jag sluta med fotbollen för att jag tappa glöden en aning och att jag skulle vara redo för en förändring i min vardag. Men efter ett helt år utan fotboll visste jag hur mycket det betydde! Jag är inte bäst, jag är säkert inte ens bra, men jag spelar för det är kul och för att jag ska utvecklas. Men när jag fått upp glöden och jag fått lov av mina föräldrar att börja spela igen, så länge som jag tog hand om penny först, är det värsta som kan hända att någon frågar om jag verkligen hinner med och om jag borde sluta för att jag inte kan vara med på varje träning. Det kan faktiskt sänka en. Jag vet, jag har vetat att det skulle bli mycket som händer den här vårterminen. det är mitt problem inte era. Jag bestämmer om hur jag ska göra i mitt liv och jag väljer båda. Sen får ni tänka hur ni vill, men jag vill inte att ni kommer och tjatar på mig, att jag ska göra ditt och datt. Det kommer vara som det är nu i ungefär 2 veckor till, sen slutar pennys kurser och jag kan vara med på alla träningar på fotbollen. Men just nu får det bli en fotbollsträning och en hundkurs per vecka, okej? Jag är trött på att känna att jag inte räcker till. Snälla låt mig bestämma och sluta tjata. Ni ska veta att jag har fått gett bort lika mycket från båda hållen.
Tack Maria för att jag fått prata ut en aning med dig. Efter det och efter detta inlägg känner jag att jag kan koncentrera mig och FORTSÄTTA göra mitt bästa.
Nu kan jag äntligen ladda inför fotbollsmatchen! (Y)

SKRIVET: 2010-05-25, kl 17:13:31 | PUBLICERAT I: Lifetime

Unghundskurs snart!

Dagen idag har väl vart bra. Hade konditionstest på idrotten (sista lektionen). Det gick väl bra. Kan varken säga att jag är missnöjd eller nöjd. Försämra mig med 3 sekunder, och det är inte alls mycket. Efter idrotten stanna jag, hanna och alma kvar i hallen och . . ja, kul hade vi Hahahhaa! Ska nog inte säga vad vi gjorde ;). Men det sluta med att jag och alma sprang till bussen bara för att vi var sena. När vi skynda oss till bussen kom det en husbil förbi åkande. En annan bil kör ut från en infart och backar rakt in i husbilen. Skit läskigt, när det händer precis framför en! Mannen i husbilen var inte glad när han steg ur husbilen, kan jag ju lungt säga.
Snart blir det hundkurs med pennyplutt som ÄNTLIGEN har blivit vaccinerad! Fjärde gången gilt, eller vad?(a) hehe.
Bild tagen av mig under engelskan (jag och albin skulle ta bilder på fisk affären, (fråga mig inte bara))
Puss hej!

SKRIVET: 2010-05-23, kl 11:53:53 | PUBLICERAT I: Lifetime

It doesn't matter, i have things to do anyway !

Inte lika fint väder idag :(. Men det gör ingenting, haha det är nästan bra.
Har läxor att göra och måste städa mitt och några andra rum idag, så det är bara bra att det inte är så bra väder. För då har man en anledning att vara inne, eller nått ;).
Ikväll blir det fotbollsträning :). Och imorgon skola. Det  händer inte så mycket annat speciellt nu.
Puss hej!

SKRIVET: 2010-05-22, kl 23:02:43 | PUBLICERAT I: Lifetime

I must say, i want more days like this one (L)

Heeeeeej!
Denna underbara dag börja med att jag och mamma gick med Penny ner till Vättern (Y).
Penny sprang om kring på stranden och hoppa i vattnet lite då och då, jag och mamma gick vid stranden och tog lite härliga bilder. Vättern var väldigt stilla och blank idag. Hade jätte stor lust att bada, men det var skit kallt! :s

   

Efter promenaden till vättern så påbörja vi städningen i källaren. På torsdag kommer Selina och då ska hon sova i Linus rum  och Linus ska sova i källaren. Så vi röjer i ett rum och så ska vi göra iordning dem tills på torsdag då! Mellan 1 halv 2, var vi så hungriga så vi tog en paus och åkte in till stan. Vi beställde pizza och la oss på en filt på strandpromenaden.

   

Efter ett tag i solen, bestämde vi oss att åka till hamnen. Där ringde pappa och Linus (som vart på traktorpulling hela dagen) att de var påväg hem. Så vi gick till stadsparken och mötte de för att köpa glass! :) Sen åkte vi hem.

När jag vart hemma ett tag, så kom Clara :D. Hon var hos sin moster, som bodde granne med min farmor, som bor nära mig och som jag inte hade en aning om att det var så. Hahah världen är allt liten ;)<3.
Men måste bara säga att det verkligen, verkligen har vart en toppen dag idag! Till och med vädret har vart på min sida idag. och folk som sa att det skulle regna nu i helgen, HA. Man ska inte lyssna på så¨nt utan ta dagarna som de kommer! Nu ska jag sova, Puss hej! (L)


SKRIVET: 2010-05-21, kl 15:53:20 | PUBLICERAT I: Lifetime

Värmen är helt j***a underbar!

Det är skönt att ha en bärbar dator, då kan man både sitta ute och blogga sammtidigt ;).
Sitter ute i vår "hängstol" eller vad man nu ska kalla det?  och Penny springer runt över allt och jagar fjärilar bland annat. Hon är så söt. Vädret är helt magiskt, sommaren är äntligen här. Den har precis staratat. Om en vecka kommer Selina <3 och om typ 3 veckor går vi på sommarlov! Underbart, det finns så mycket som jag vill göra!   I torsdags på rasten tog jag, ellen, alma och hanna.n bilder med ellens kamera (tror jag har sagt det innan) och några av dessa bilder ligger ute på ellens blogg så gå in och kolla!
I kväll kanske jag ska cykla till gårn en sväng (om inte mina föräldrar bestämt någonting annat). Jag har fått lust för att cykla nu för tiden, tack vare ellen, alma och hanna. Haha, det är säkert mina föräldrar tacksamma för ;).

NI ÄR BÄST, LIKA BRA SOM EN FLODHÄST!  HAHAHAHAHA, NE (a) (L)



Puss hej!

SKRIVET: 2010-05-21, kl 13:08:36 | PUBLICERAT I: Lifetime

Fredag, ½ timme kvar innan helgen!

Har svenska nu, om en halv timme slutar vi och då bär det av hemmåt!
Fredag idag och vädret är underbart, härligt! (L)

SKRIVET: 2010-05-20, kl 22:19:03 | PUBLICERAT I: Lifetime

Härliga dagar, Friends. . . what should i do without you?!

Tänkte skriva ett litet kort inlägg innan jag går och lägger mig och läser lite spanska (har läxa där tills imorn men har inte hunnit att arbeta på den), men som tur är, är inte vår lärare så hård med läxorna. De två senaste dagrana har varit härliga. I onsdags hade vi orientering på morgonen uppe i högaliden. Jag cykla in till  med Albin (för första gången i mitt liv ;)) sedan mötte vi hanna.n, alma, ellen och jimmy i stan. Så tog vi sällskap upp till högaliden. Sedan sprang jag tillsammans med ellen och orientera i skogen. Vi hitta inte kontroll nummer 5, utan virra bort oss tutalt, haha. Men efter några om och men så hitta vi den, så vi kom i mål efter 57 min. inte den bästa tiden (det fanns de som var värre) och jag är nöjd ändå. Efter orienteringen cykla jag och alma med hanna.n hem och fick duscha och så där. Sedan kom albin, jimmy och ellen till hanna med cola, godis m.m. så satt vi framför hennes tv och kolla på gammla filmer haha! Det var roligt. efter orienteringen hade vi typ 3 timmar innan vi var tvugna att gå tillbaka till skolan.

Idag slapp vi idrotten för att 7:orna hade orientering. Så jag, ellen, alma och hanna cykla/gick och tog massa kort med ellens kamera. På lunch rasten åkte vi och åt glass, satt nere vid bryggan och följde med hanna när hon skulle ta ett tredje hål i örat.

På eftermiddagen nu har jag vart och tränat agility med både stella och penny. Det går bara bättre och bättre nu! Det är jätte roligt att se hur de utvecklas på planen! När jag kom hem efter agilityn grillade mamma och pappa, gott var det! 

Imorgon är det fredag och om en vecka kommer Selina <3 Jag längtar!! Men nu ska jag gå och lägga mig som sagt, puss hej!


Vitsipporna vissnar. . .

SKRIVET: 2010-05-20, kl 16:51:24 | PUBLICERAT I: Lifetime

idaelfs.blogg.se

Ja, vinnaren för phototävlingen blev idaelfs.blogg.se, med veldigt svagt motstånd.
Hihihi :). Du får en länkning utav mig nu ;).

SKRIVET: 2010-05-18, kl 17:21:07 | PUBLICERAT I: Lifetime

Dagen slut 12:20

Okej, jag vet att jag byter header hela tiden, men nu har jag nog fixat en som jag kommer hålla fast vid i ett tag.
Sluta 12:20 idag, bara för att vi inte hade någon idrott. Då jag och Alma åkte hem och åt pannkakor ist :).
Men nu har jag så mycket för mig. Alma åkte hem för ett tag sen med bussen, Penny ligger och sover i fåtöljen bredvid mig och snart blir det unghund ! (Y). Nu ska jag äta !
Puss hej!
Haha, var ute och tog lite bilder idag med, kände att jag var tvungen att fixa lite nya. Tyckte om den här men jag ser så himla seriös ut bara! :o

SKRIVET: 2010-05-17, kl 22:10:33 | PUBLICERAT I: Lifetime

Good night, sleep tight!

Dagen har varit, bra, kul, annorlunda, lite tråkig, uppfriskande och kort.
Idag hade vi som sagt tema dag. Det var lite kul, haha! Ja, jag går inte in på detaljer. Men jag har faktisgt lärt mig lite av vadera ;). Nu på¨eftermiddag/kvällen har jag suttit lite framför TV.n, spelat fotboll med Linus och sprungit lite med mamma (inte för att det blev så mycket springande) menmen. Nu ska jag nog sova.

puss hej!

SKRIVET: 2010-05-16, kl 17:46:15 | PUBLICERAT I: Lifetime

A new week are coming

Är hos kusinen på kalas och hjälper henne med hennes blogg!

Blir inte mer bloggande den här veckan, men det kan nog bero på att det börjar en ny nästa vecka ;).Imorgon har vi tema dag (kärlek) i skolan, så får se vad det innebär. På tisdag blir det unghundskurs med Penny plutt och på tisdag håller jag och hanna agility tillfället på torsdag.

Puss hej!

 

SKRIVET: 2010-05-16, kl 17:43:12 | PUBLICERAT I: Lifetime

Fireflies - still good !

SKRIVET: 2010-05-15, kl 22:53:24 | PUBLICERAT I: Lifetime

This is my day and i'll go to bed now....

Ooho, nu är jag redigt seg..
Dagen har varit bra tycker jag allt ;).
Man vakna halv 10 och var tvungen att gå upp för att göra iordning sig inför matchen idag, de var samling 10:45. Japp så knappt vaken åker man in till samlingen. Sedan bar det av till Kållandsö bortanför Lidköping.. Trodde jag skulle somna i bilen men helt otroligt så höll jag mig vaken. Matchen börja kl 1 och den gick väl sådär om jag ska vara ärlig. Fötterna ville inte lyda idag, men jag hade mina ljusa stunder ialla fall och matchen sluta med 2-1 till oss. Trodde att det skulle vara kallt idag när jag vakna i morse och såg hur grått det va (+ att det regna). Men det var riktig sommarvärme (L). Och det klarna upp under matchen.
Jag kom hem igen ungefär vid 5 tiden (?). Lillbroden hade kalas på bowlingen så jag var ensam hemma. Skönt det. För jag hade huvudverk..  Jaja, så framtill att jag kom hem så har dagen varit bra tror ja. Hehe det känns som jag skriver lite onödiga saker idag. Men det är säkert för att jag är jätte trött. Ska nog sova nu.
Imorgon får man åka bil igen.. till Vara för att fira en av mina kusiner :).

Men God natt på er!




OBS. Glöm inte tävlingen >klicka här< för att komma dit + att jag tar ut vinnaren någon gång i veckan. Puss o kram!

SKRIVET: 2010-05-15, kl 20:29:49 | PUBLICERAT I: Lifetime

Bättre sent än alldrig!

Tysklan = saknar enormt!

Skulle verkligen inte orka ladda upp alla bilder som jag tagit i tyskland (de är över 400).
Men här kommer några i speciellla format ;) (elr vad jag ska kalla det)







PUSS!

SKRIVET: 2010-05-14, kl 10:12:53 | PUBLICERAT I: Lifetime

Tävling - ta en bild!

Hej hade lust med en lite tävling!
Det går ut på att ta eller visa någon bild som du redan tagit som har med naturen att göra.
Bilden kan se ut precis hur som helst så länge den påminner om naturen, som t.ex. nånting
om miljö eller bara ett coolt träd.

Regler:

1. Du tar en bild eller tar fram en bild du redan tagit.

2. Ladda upp den som ett inlägg på din blogg och skriv gärna lite om den.

3. Du skriver en komentar till detta inlägg att du är med och länkar till ditt bidrag.

Jag tar ut vem som vinner på söndag eller på måndag och vinnaren får en länkning!
Så gå ut och ta lite bilder :).



Lycka till!

SKRIVET: 2010-05-13, kl 11:45:28 | PUBLICERAT I: Lifetime

Mikaela 20 år!



Happy birthday to you,
i have been on a zoo.
and there i sew a monkey
with a picture like you!
Mmham ^^

Haha älskar dig!



En av Elas favorit låtar! ;)

ETT STORT GRATTIS! (L)

SKRIVET: 2010-05-10, kl 21:26:09 | PUBLICERAT I: Lifetime

A walk to remember

Har börjat lite smått med att skriva en filmanalys på "A walk to remember" till svenskan.
Den filmen är bara så fin! <3




I morgon skola och sedan unghundskurs i Tidaholm :).

SKRIVET: 2010-05-10, kl 17:05:19 | PUBLICERAT I: Lifetime

Moppedag ;)

Idag har jag vart på moppedag, med praktisk mopedkörning, brandövning och mycket mer.
På brandövningen skulle vi gå in i ett rökfylltrum och hämta en docka. Jag och Lilly gick in
tillsammans. Det var rätt läskigt! Kom vi in, fullt med rök och kolsvart. Ingen av oss våga gå,
sedan spruta de in ännu mer rök så vi kom snart ut igen, hehe ;). Det kommer aldrig bli en
brandman av mig, haha. Nu ska jag åka och träna agility med Stella och Penny om en halv timme.
Puss och Kram!


på bild: Penny och Grannhunden Gizmo <3

SKRIVET: 2010-05-09, kl 20:43:23 | PUBLICERAT I: Lifetime

Konfirmation

Hallå!
En bra helg har detta varit! I lördags regna det, men idag kom solen fram ;).
Igår var det förberedelser inför konfirmationen för hela slanten och idag var det konfirmation.
Vakna halv åtta och tog en dusch, sedan åt jag och gjorde iordning mig innan jag fick skjuts till
kyrkan. Vi träna där på själva gudstjänsten sedan fika vi och bytte om iför bildtagning. Kl 11
börja Gudstjänsten och efter det blev det firande här hemma. Fick många fina pressenter!
Tack för uppvaktningen kära släkt :).

Nu sitter jag framför TV:n och tänkte kolla "Virus i Bataljonen" som jag spelat in i lördags för att
jag var på Tidaholms crusingen (som var sådär i år p.g.a det dåliga vädret). Men jag fick aldrig den
sista delen inspelad på filmen, bara för att TV4-nyheterna ska komma mitt i! Hatar när det ska bli så.



I morgon är det moppedag med klassen i kleven. Sen på tisdag efter skolan blir det hundkurs med
Penny, och på torsdag och fredag har vi ledigt! Skönt de.




     

     

Ja, så då är man konfirmerad då ;)

Förästen så är jag nog klar med designen, ska nog bara fixa någon grej till.
Har det bäst, Puss hej!

SKRIVET: 2010-05-07, kl 23:13:36 | PUBLICERAT I: Lifetime

Desgin - ändring på G

Ska göra om min design, har den här tillfälligt bara.
Ska försöka att hinna med att fixa lite imorn, men det är rätt osannorlikt. Men en uppdatering kommer imorn i alla fall. Det vet jag ;). Nu ska jag nog snart sova!

God natt!

SKRIVET: 2010-05-03, kl 21:28:48 | PUBLICERAT I: Lifetime

3/5

Har haft kompledigt hela dagen, skönt det. Hade tänkt att packa upp, landa och lite så. Men så blev det inte. Har fått jobba engelska och lite svenska (det är de jag har kunnat), vart ute och lekt med Penny, vart tvungen att hjälpa mamma att kraffsa löv, ätit, planerat och ja sen var dagen slut... Måste packa upp i veckan, har konfermation på söndag :). Jag kommer inte hinna med allt jag måste göra...
Måste gå, puss hej!
Saknar tyskland nått så enormt! (L)

SKRIVET: 2010-05-02, kl 22:58:22 | PUBLICERAT I: Lifetime

Hemma igen,

Japp, då var man hemma igen.....:) Jag har haft grymt kul och fått minnen för livet (L). Herregud vad jag kommer att sakna dem. Sverige är verkligen inte som Tyskland! Det har vart en lång dag idag, men bussresan gick veldigt bra. Har pratat hela kvällen och allt känns bara som en dröm nu när man är hemma igen! Är mega trött nu, så ska sova. Bloggar imorn, har kompledigt då (a). Puss hej!