SKRIVET: 2010-06-30, kl 22:38:46 | PUBLICERAT I: Lifetime

Väst kusten

Då var man hemma igen, riktigt skönt faktiskt. "Borta bra men hemma bäst" som man brukar säga (a). Jag har haft det jätte trevligt, vi har bl a shoppat i Smögen, spelat äventyrs golf, fiskat krabbor, gått på klipporna, tagit det lungt och såklart grillat. Vi tog dagarna som de kom. Underbart! Men jag tyckte väldigt synd om min lillebror som blev åksjuk på vägen hem och ja, jag tror att ni fattar vad som hände. Även om han är jobbig rätt ofta så älskar jag honom! <3. Imorgon blire bad med ida och sedan fotbolls match :D.
Orkar inte skriva mer, känner mig okoncentrerad och trött. Så ska ladda upp lite bilder från kusten och sedan sova!
Puss hej!

SKRIVET: 2010-06-26, kl 23:30:07 | PUBLICERAT I: Lifetime

Memories <3

Jag har verkligen haft värdens bästa midsommar i hela mitt liv (än så länge)!
I början på midsommarafton åt vi en god lunch,  sedan åkte vi ner till almnäs och fira runt midsommarstången där innan vi åkte hem igen o åt (det bästa som finns) J O R D G U B B A R ! Framåt 7 eller nått på kvällen gick jag + familj upp till farmor, där ida och några av farmors och farfars kompisar även var. Det var då kvällen började att bli bäst! Jag och ida satt o flumma hur mycket som helst! Vi grilla o åt god mat, Ida börja frysa (och hade ingen bra tröja med sig) så hon låna farfars fleece-tröja. Hon har typ xs och fleece-tröjan var typ xL, fatta att jag skratta! Typ vid mitten av kvällen smsa Clara att hon var hos sin moster o fira (som bor granne med min farmor), så hon kom ner till mig och ida och vi hade ännu roligare! Vid typ 11 gick jag och ida ner till mig för att invänta albin. Meningen var att vi skulle sova i tält, men vi var väl för trötta för det. Så det sluta med att vi skulle sova i min källare. Tror att jag somna halv 4 den natten ! <3. minnesvärd kväll var det i alla fall! (L). Idag vakna jag ungefär vid 9 av att ida väckte mig.. som vanligt, haha. Sedan när albin och ida åkt hem på förmiddagen packa jag min väska inför imorgon, då det bär av till K U S T E N ! Ska bli fruktansvärt skönt! Är inte säkert, men det kan finnas internet där. Jag tar med datorn ifall. Hoppas på att jag ska kunna blogga nått under de fyra dagarna jag är borta (a). Btw resten av dagen har jag vart hos mormor och morfar typ. Mormor har fyllt 70 år i veckan, så hon hade kalas idag. '
Men nu ska jag sova så jag är pigg imorn! Om inte internet på campingen så ses vi om fyra dar!
Puss hej!
Ida och Stella på bild <3

SKRIVET: 2010-06-25, kl 10:57:46 | PUBLICERAT I: Lifetime

Midsommar!

Glad midsommar alla!!
Dagens planer ser bra ut (Y). Först blir det en god midsommar lunch, kl 2 åker vi till almnäs och firar vid midsommar stången som dom har där nere och på kvällen går vi till farmor för att grilla ! Och jordgubbar kommer vi så klart äta hela dagen (a). Så jag hoppas att ni kommer att få en lika bra dag som jag kommer! Nu ska jag nog göra mig iordning för dagen. Puss hej!

SKRIVET: 2010-06-24, kl 10:23:55 | PUBLICERAT I: Lifetime

Summerdays!

Vädret är underbart och det finns hopp om fint väder till midsommar! (a).
Igår som sagt hade jag en super sommarddag. Halv 11 i går morse cykla jag in till stan o mötte Ellen och Amanda, sedan cykla vi ner till badet, där pontus väntade på oss. Sedan solade vi o bada i timmar! Runt lunch gick vi och köpte lite jordgubbar, super gott! men dyrt... 50kr per liter.  I alla fall Efter badet följde jag med ellen hem o åt sedan cyklade vi ner till träningen :). Tack för dagen! <3. Idag ska jag, mamma och linus åka ner till badet och troligtvis kommer jag träffa ellen där ! :). Ikväll blir det grillning med fotbollen!
Har det bäst nu,
Puss hej!

SKRIVET: 2010-06-23, kl 23:07:36 | PUBLICERAT I: Lifetime

God natt!

Har haft en toppen dag vid poolen och fotboll på kvällen! :D<3
Tack för en underbar sommardag (a).
God natt på er! <3

SKRIVET: 2010-06-21, kl 21:29:01 | PUBLICERAT I: Lifetime

H&M

Kan bli snyggt tillsammans (:
49,50:-
199:-

SKRIVET: 2010-06-21, kl 16:34:22 | PUBLICERAT I: Lifetime

No camp this year, so i hope for next year instead. . .

Har bytt tillbaka designen och bytt headern, som kanske märks. Jag vet inte varför med den nya designen kändes rörig eller nått och jag trivs väldigt bra med den här! Headern blev jag väldigt nöjd med! Så den får nog ligga kvar ett bra tag, tror jag.
Idag har jag Kollat på när min lillebror var på simskola sedan har jag spelat golf och ätit glass m.m. med honom och ida. kul!Jag, mamma och linus har dessutom bestämt att vi ska åka iväg hela nästa vecka. Vi ska bo på (som verkar) en fin och rolig camping. Allt är inte bestämt fullt ut, men troligen blir det så! Skulle ju på hundläger nästa vecka men pg.a att penny börjat löpa får hon inte komma och Stella kan jag inte häller ta (löpning på gång där med). Så vi får pengarna tillbaka och jag får åka nästa år istället.. Var ledsen igår över det. Har längtat i typ ett halvår, om inte mer och så blir det inte av. Det är riktigt tråkigt. Men resan jag, mamma och linus har planerat nu låter också härlig. Det är skönt att få komma iväg lite (Y).
Just nu sitter jag och lyssnar på musik, men ska nog gå  ut en stund.
Här kommer en låt av Britt Nicole - Glow
Puss hej!

SKRIVET: 2010-06-21, kl 00:03:45 | PUBLICERAT I: Lifetime

GoOd NigHT!

Har precis fixat en header till Ida så ska nog sova nu (a)

SKRIVET: 2010-06-20, kl 20:43:30 | PUBLICERAT I: Lifetime

20/6

Ja lite uppdatering kan ju behövas!
Börjar med att berätta att jag var med Ellen i fredags. Vi kollade på lite designer till bloggen och som kanske märks har jag ändrat min. Få se hur länge den får stanna. Ialla fall på eftermiddagen blev det fotbolls träning och efter det kom mamma hem med pizza (a). Hehe. I lördags fick jag ställa väckarklockan så jag kunde vara inne i stan vid 9. Skulle hjälpa till på vättenrundan. Fick dela ut dricka till trötta människor i 4h + att jag kom med i radion. Ville egentligen inte men hon bara börja prata med mig, så jag fick väl ställa upp. Jag lät säkert jätte konstig! :s. Jag hade ju inte så stor koll än hade typ precis kommit dit.. Jaja efteråt åkte jag hem och kolla på det kungliga bröllopet. På kvällen kom hanna och sov över här. Vi kolla på "Dagboken" som är värd att rekomendera! 
Idag spelade vi fotbollsmatch mot Tidan. Vi vann med 3-0, Göttkött! (Y). Efter matchen följde jag med Ida hem (som nu har skaffat blogg, kolla in den!) och fira hennes lillebror (haha min kusin) på födelsedagen. Grattis!
Imorgon följer jag med mamma och lillbrorsan till simmskolan för att bada med ida och sedan blire minigolf, hahaha!
Mycket text blev det idag, men nu ska jag fixa en header till Ida ;).
Ha det bäst nu,
Puss hej!

SKRIVET: 2010-06-19, kl 16:21:21 | PUBLICERAT I: Lifetime

Design "under editing"

Sitter i soffan, gör om bloggen och kollar på ""det kända bröllopet" :)

SKRIVET: 2010-06-18, kl 21:36:03 | PUBLICERAT I: Lifetime

Hahah, 17-06-10 <3

Matilda kom igår och sällskapa mig. Jag tänkte kyla ner henne lite, så starta ett vattenkrig som hon verkligen älska! Hahaha. Vi filma det hela och gjorde en liten video medans vi torka. Så lägger upp den här:
Puss hej!

SKRIVET: 2010-06-17, kl 13:11:14 | PUBLICERAT I: Lifetime

Summerdays!

Härligt att sommarvärmen äntligen är här!
Ligger ute i solen och myser med penny! (L) (men penny börjar  nog att tycka det börjar att bli lite för varmt just nu). Love på att man har sommarlov nu! Annars händer det väl inte så mycket idag. Ska väl vara ute i solen hela dan!
Igår vare jag med ida (och albin kom en sväng). Vi hämta stella så hon och penny fick leka en stund. Funderar på om jag ska göra det idag med :). I alla fall, på eftermiddagen cyklade jag och ida ner till storebro för att se ifall det gick att bada där än, men det var för kallt! solen får värma vattnet ett par dar till (Y). Men efter det hade vi fotbolls match mot fågelås. De var bra! och tyvärr så förlora vi. Men det är bara att ta nya tag! Imorgon kanske jag ska vara med ellen och halv 5 blire fotbolls träning.
Har det bäst,
puss hej!

SKRIVET: 2010-06-15, kl 23:34:13 | PUBLICERAT I: Lifetime

Snygga toppar från Cubus!

Hade lite tråkigt och ingen lust att sova så kollade runt lite på nätet och hittade snygga toppar på cubus, :)
129:-
99:-

SKRIVET: 2010-06-15, kl 22:38:21 | PUBLICERAT I: Lifetime

Grillkväll!

Har nästan precis kommit hem från en dunderkväll!. Har inte haft så kul på hela sommarlovet haha (inte för att det har gått så mycket utav sommarlovet, men ändå). Jag har i alla fall haft jätte kul! Om jag var tvungen att välja det bästa som hände ikväll, väljer jag nog när ellen skulle skvätta vatten på mig nere vid vättern, så hon lyckas att kasta iväg sin sko så den flyter ut, haha. Jag höll på att dö av skratt när hon skulle hoppa i för att hämta den! Vi skulle gå ner för att doppa fötterna, ellen däremot doppa nog mer än så (a). Kul vare i alla fall! Hahahhahaah. Men jag har haft en bra kväll och det är skönt att solen har börjat att komma fram (Y). Fortsätt så nu bara!
Imorgon har vi match mot NFIF, det blir kul för det är min syrras gamla lag och min förra förening (eller vad jag nu ska säga). Så extra kul ska det bli. Nu visar vi dem vad vi går för!  Annars är det inget mer som händer just nu. Ska nog kolla min facebook och lite annat, sedan blir det väl sängen.
Puss hej!

SKRIVET: 2010-06-14, kl 16:29:04 | PUBLICERAT I: Lifetime

... 14/6

Gillar inte vädret. Idag har jag haft jätte tråkigt och inte fått något vettigt gjort alls. Det är tur att jag har fotbolls träning ikväll, så man kommer ut lite (Y).

SKRIVET: 2010-06-13, kl 17:44:25 | PUBLICERAT I: Lifetime

?

Var är sommarvädret och solen som ska göra mig brun?!

SKRIVET: 2010-06-13, kl 17:12:49 | PUBLICERAT I: Lifetime

Bilder från studenten

Här kommer bilder från studenten och studentbalen! (:
Avslutar med min favorit bild! (a). Detta var bara några få av alla bilder vi tagit! haha och det är många.

SKRIVET: 2010-06-11, kl 10:36:40 | PUBLICERAT I: Lifetime

Student 2010!

Om 1 ½ timme åker man in till tibro för att kolla på student. Så måste göra mig iordning inför det. Efter studenten åker vi hem och firar brodern min, med hela släkten. Antagligen åker brorsan igen för att festa hela natten lång ;).
Puss och GRATTIS CHRISTOFFER PÅ STUDENTEN (lite i förskott)
Måste ju även säga grattis till Jenny, Jonatan och Lindell! (Y)

SKRIVET: 2010-06-09, kl 21:50:32 | PUBLICERAT I: Lifetime

Fight for this love

Orkar inte skriva så jätte mycket ikväll. Sitter och lyssnar på musik, äter lite godis och funderar på hur jag ska ha håret imorn ;). Dagen har varit bra, fotboll på aktivitetsdagen. Det var faktiskt rätt så kul till sist! Spela mot masssa killar som är jätte duktiga på fotboll. Vi var bara 6 st tjejer, så våga inte riktigt spela ordentligt, haha! Ja sluta tidigt idag då, så halv 3 kom syrran så gjorde vi pannkakor, prata och lite annat (a). Nu ikväll har jag kollat på lillebroderns skolavslutning, sedan hamna jag här typ. I morgon är det skolavslutning = sommarlov , göttkött!
På fredag tar Toffe studenten, kul! :). Slänger in en bild på vad jag ska ha på mig imorn på skolavslutning.
Puss hej!
P.S. Fick schema på när jag ska jobba i sommar på Hamnbacken. Blev nöjd faktiskt, men det blir mycket cyklande in till stan känner jag på mig ;) D.S

SKRIVET: 2010-06-07, kl 22:14:47 | PUBLICERAT I: Lifetime

cocoo.se

Snygga halsband fån cocoo!

Klicka på miniatyrerna för att förstora(:

SKRIVET: 2010-06-07, kl 21:55:11 | PUBLICERAT I: Lifetime

Soon summer on real!

Då var sista riktiga skoldagen slut för det här året, det är skönt som in i! Måste få ladda om nu, känner jag. Komma ifrån och få en nystart igen (Y). Imorgon blir det vanliga lektioner på förmiddagen och sedan städning på eftermiddagen. På kvällen är det sista gången på hundkursen.. då ska vi visa dem vad du har lärt dig, gumman!  <3. Du är värd allt! Dig kan jag lita på upp till 100%. Vad skulle jag göra utan dig?!
På onsdag har vi allaktivitetsdag, jag fick fotboll tror jag! Så åker då ner till Landbyvallen, för att spela lite boll ;).
och dagen efter slutar vi skolan, hur härligt som hälst! Nu börjar sommaren på riktigt (L). Bara vara hemma och ha chans att spendera mer tid på sånt som jag älskar (a). Det är livet för mig.
Ha det bäst nu,
puss hej!

SKRIVET: 2010-06-06, kl 22:33:44 | PUBLICERAT I: Lifetime

Nationaldagen

Usch, går kväll var inte alls kul. Flera som jag inte alls ofta ser gråta + mig själv storgrät. Tänk dig själv, att du lärt känna någon väl, fått en helt nu vän som du fått dela jätte många minnen med, åker hem och du vet aldrig säkert om du kommer träffa den igen. Den är en kännsla som inte går att beskriva! <3.
Gruppkram med hela gruppen!
Ansträngda leenden... Love på er!<3 (Almas bilder (hade inte med min kamera)).

6/6 = Sveriges nationaldag. Var hemma hela förmiddagen och sov.. kl 2 cykla jag in till stadsparken för att möta ellen! Vi tog en glass på frästelsen och gick upp mot hallen för att kolla på fotboll. Efter matchen som slutade 3-1 tror jag cykla vi till Mullsjön och bada. Det var faktiskt rätt så varmt i vattnet! Skönt var det i alla fall. Tack för dan ellen! :).
Nu måste jag verkligen sova.. har ont i huvudet som in i *******.
På torsdag får vi sommarlov, HÄRLIGT!
God natt!

SKRIVET: 2010-06-06, kl 11:02:18 | PUBLICERAT I: Lifetime

De åkte igår - många tårar föll

Du gav mig en resa, du gav mig en ny vänskap och du gav du mig minnen jag aldrig kommer att glömma! (L)

SKRIVET: 2010-06-04, kl 16:53:25 | PUBLICERAT I: Lifetime

Ikväll blir det grillning med comeniusgruppen

Ligger ute och solar tillsammans med Selina och lyssnar på spotify! Livet är allt bra ibland (a).

SKRIVET: 2010-06-01, kl 22:34:10 | PUBLICERAT I: Lifetime

Let the pictures talk

Här kommer några få bilder från helgen! <3
(Klicka på bilderna för förstoring)
Fredag:
Lördag: På lördagen var vi på liseberg så had einte kameran med mig då..
Söndag:
Almas underbara kattungar får avsluta:)
Puss, god natt!