SKRIVET: 2010-04-27, kl 19:45:47 | PUBLICERAT I: Lifetime

Here i am in Germany !

Hallo!
Ett kort inlägg. Om ni undrar sü saknas det en bokstav pü den tyska datorn som jag sitter vid nu. Sü jag har ersatt den med en tyskbokstav ;). Ni märker vilken bokstav jag menar! Vi kom hit i fredags. Resan var jätte lüng och sü, men det gick bra. Bussen stannade vid en stor parkering lite bortanför skolan i Alsfeld (där familjerna stod och vänta pü oss). Man kan snacka om att jag var nervös dü! Mina ben skaka, det var hemskt läskigt. Men det gick bra. Vi üt pü mcdonald's innan vi ükte hem till dem. Pü söndagen fick jag kolla pü Selinas (min partner) fotbolls match, efter det ükte jag med familjen till Frunkfurt. Det var jätte maffigt allt där! Sedan pü kvällen kom Alma och hennes partner Theresa :). I söndags, var jag i Alsfeld och pü kvällen grillade vi och spelade lite fotboll och sü (a). I mündags ükte vi till skolan, vi fick vara med pü tvü av deras lektioner (fattade ingenting plus att de har jätte kompliserad matte), sedan blev vi hälsade av deras rektor och lite sünt innan maten. Efter lunch fick vi lära tyskarna lite svenska sedan ükte vi hem. Idag har vi gütt pü en vandring sü jag är lite trött nu. Men kul hade vi idag! :D Imorgon ska jag till skolan igen och arbeta med prijekt arbetet ;).

Bilder kommer nör jag är hemma (a)

Puss hej!

SKRIVET: 2010-04-21, kl 21:44:42 | PUBLICERAT I: Lifetime

Germany here i come!

Heeej!
Har nästan packat klart nu inför resan. (Har lite kvar). imorgon blir det kören efter skolan sedan handla lite innan jag åker hem. Sen får man väll lägga sig tidigt om man ska orka sammlas i skolan kl 04:30 på fredag morgonen. Det börjar dra ihoop sig nu! :o :). Men kul kommer det bli. Få se hur mycket bloggande det blir de 10 dagarna framöver. Kanske blir nått inlägg. Men kommer ta med mig min kamera och ta massvis av bilder! :D.
Nu ska jag ta en snabb dusch och gå och lägga mig.
Puss hej!


inte värdens snyggaste bild, men tog första bästa! ;)

Vi ses senast om 10 dar!

SKRIVET: 2010-04-19, kl 20:59:25 | PUBLICERAT I: Lifetime

Life is hard sometimes, i think everyone knows that?

Okej, livet går upp och ner. Idag var det väl uppe sen gick det ner och nu är det påväg upp igen. Det är sånt vi inte kan bestämma över. Dagen var i början som sagt bra. Sedan vet jag inte vad som hände. Jag blev trött, börja tänka på tyskland hur nära inpå det egentligen var och hur mycket jag måste hinna med. Jag mådde inte så bra kan man helt enkelt säga. När jag kom hem hade jag typ migrän så fick hoppa över fotbollsträningen och sova så länge... och det var inget på grund av någonting allvarligt som jag inte kom på träningen utan det berodde helt på huvudverken. Det ända som hände i slutet av dan var att jag fick ett avbrott i livet för att kunna orka med allt jag har framför mig! Jag kan inte förklara på ett bättre sätt. Men nu mår jag rätt så bra igen. Huvudverken har gått ner och jag spänner mig inte längre. Så efter natten kommer jag vara på topp igen ;). Men annars nu på kvällen har jag provat mina kläder som jag ska ha på konfan. Sedan har jag gått en promenad med Penny. Imorgon börjar unghundskursen för henne. Det ska bli kul! :).

Ha det bra och puss hej!

 

P.S. Vill bara säga att jag har världens bästa vänner som bryr sig! Älskar er (L) D.S

SKRIVET: 2010-04-17, kl 15:22:40 | PUBLICERAT I: Lifetime

Bowling

Goddagens !
Har bara vart hemma idag, börjat planera packningen inför tyskland och lite sånt.
Snart åker jag in till hjo bowling för att bowla med Linus. Jag är i Tyskland när han fyller 10 år och han var lite besviken över att jag inte var hemma då. Så nu ska jag bowla, spela lite lufthockey och äta pizza med honom som en liten present ;). Har inte så mycket mer att skriva idag, mer än att Alma fyller 15 år idag. Grattis till henne! :) Bloggar snart igen.
Puss hej!


                                                                                  

SKRIVET: 2010-04-16, kl 23:02:20 | PUBLICERAT I: Lifetime

"You've Got A Friend"

When you're down and troubled
And you need a helping hand
And nothing, nothing is going right
Close your eyes and think of me
And soon I will be there
To brighten up even your darkest night

You just call out my name
And you know wherever I am
I'll come running to see you again
Winter, spring, summer or fall
All you have to do is call
And I'll be there, yeah, yeah, yeah.
You've got a friend

If the sky above you
Should turn dark and full of clouds
And that old north wind should begin to blow
Keep your head together
And call my name out loud, yeah
Soon I'll be knocking upon your door

You just call out my name
And you know wherever I am
I'll come running, oh yes I will
To see you again
Winter, spring, summer or fall
All you have to do is call
And I'll be there, yeah, yeah, yeah.

Ain't it good to know that you've got a friend
When people can be so cold
They'll hurt you, and desert you
And take your soul if you let them
Oh yeah, but don't you let them

You just call out my name
And you know wherever I am
I'll come running to see you again
Winter, spring, summer or fall
All you have to do is call
And I'll be there, yes I will.

You've got a friend
You just call out my name
And you know wherever I am
I'll come running to see you again (oh baby don't you know)
Winter, spring, summer or fall
All you have to do is call
Lord, I'll be there yes I will.
You've got a friend

Oh, you've got a friend.
Ain't it good to know you've got a friend.
Ain't it good to know you've got a friend.
You've got a friend.



Allvarligt det är en grymt fin text (L)

SKRIVET: 2010-04-14, kl 21:15:35 | PUBLICERAT I: Lifetime

The sun is wonderful <3

Shit, det skulle verkligen inte göra nånting om denna veckan bara spolades förbi. Nästa fredag bär det av till Tyskland;o. Jag kan inte fatta att det ligger så nära inpå nu. Man har alltid tänkt att jaja men det är 2 månader kvar och nu är det bara inprinsip en vecka kvar!' Vad har man gjort i 2 månader? Ja, jag och Alma har planerat, haha. Vi har bestämt hur vi ska göra på bussen och eftersom vi fått två kompisar som partners så ska vi kolla om vi kan sova över så vi slipper att vara ensama hela tiden, och det är tur att de går i samma klass! (a). De senaste dagarna har vi suttit på någon av bryggorna vid strandpromenaden och pratat i solen, sedan´har vi fått springa till bussen bara för att vi glömt tiden haha!

Men lite om livet, Fotbolls träning på måndagen, jag klippte/slinga håret på tisdagen (blev jätte nöjd. Klippte inte av så mycket som jag gjorde förra gången) och idag är det onsdag. Har tränat fotboll idag med ;). Vi är ute på gräs nu. Det är rätt så kul, men planen är rätt så dålig i alla fall tycker jag. Imorgon har jag utvecklingssamtal sedan om jag skulle hinna så ska jag till Team sportia där ifk hjo har klubb kväll (alla inom klubben får 20% rabatt på allt (Y)). Sedan på fredag tror jag inte att jag kommer att göra någonting speciellt. Men vem vet, det skulle verkligen inte vara helt omöjligt att jag har glömt nått. haha!

Nu måste jag läsa igenom mina omdömen från skolan tills imorn... men här kommer lite bilder från bryggan med Alma.

             Okej det blev fler än vad jag hade tänkt och jag vill påpeka att de är tagna med min urkassa mobil kamera. Det är bara att  klicka på bildrna om du vill se dem i större format. Puss hej!

SKRIVET: 2010-04-10, kl 23:30:08 | PUBLICERAT I: Lifetime

Djävulen bär prada

Ligger och kollar på "Djävulen bär prada" som är grymt bra.
Men efter den ska jag nog sova, god natt!


SKRIVET: 2010-04-10, kl 22:42:00 | PUBLICERAT I: Lifetime

It happends very much right now...

Okej, nu har det gått ett litet tag sedan jag uppdatera senast. Har ju ingen tid för nånting känns det som. Det är så j***a mycket som man ska göra och vara med på. I torsdags vare möte efter skolan om tysklands resan. Jag ser fram emot det jätte mycket, men gud vad nervös jag kommer att vara på bussen dit. Men det kommer bli kul, jag och Alma har börjat planera nu, hehe ;).
Igår, sista lektionen som är lika med svenska gick jag Hanna, Alma och Ellen runt på skolan och fråga folk om kärlek (ett oråde vi har på svenskan nu). Vi gick och fråga barn från 0-2, de gav så söta svar. Gud, man känner igen den blyga, nyfikna, "löjliga kärleken" med baciller, som man hade när man var liten. Hahahaha. Men efter skolan följde jag med Ellen hem tillsammans med Hanna och Albin. Fick smörgåstråta och så hade vi lite kul :). Sedan tog vi bussen hem till mig och nån timme efter det åkte vi till gårn.
Idag Åkte jag till Skultorp med konfan och sköt luftgevär, det var roligare än vad jag  trott ;). Sedan åt vi på en vägkrog innan vi bada på skövde arenan, Den roligaste dagen på länge! Shit vad roligt vi hade (Y'.
I morgon är det kursstart på Tidaholm bk ;).

Ha det bäst, puss hej!

SKRIVET: 2010-04-10, kl 21:04:25 | PUBLICERAT I: Lifetime

Haha

Jag och värdens bästa granne, tänkte göra en liten rolig prat-film (eller nått).
Blev inget av den, men nu har hon grejat lite med den och la upp den på facebook.
Så här kommer den ;) <3.



Vi fjantar oss lita, HAHA!

SKRIVET: 2010-04-06, kl 19:04:30 | PUBLICERAT I: Lifetime

A short one... ^^

Ett litetkortare inlägg. Skolan börja idag.. men det blev en ganska slapp dag där vi hade engelska, hk (vi lagade mat hela lektionen), spanska och sedan idrott. Inte så mycket, onsdagarär däremot värre. Efter skoldagen hängde jag och Ellen med till Hanna. Vi gick ner till melins o köpte glass, hoppa stuttsmatta (och tog lite roliga bilder) m.m. Nu har jag precis kommit hem och ätit. Måste träna Tyska sedan blir det en lugn kväll med inte så mycket att göra! ;).
 Ha det bra, puss hej!



Jag passade på att ladda upp resten av de bra vår-bilderna som jag hade på vår andra kamera, lägger de som miniatyr så är det bara att klicka på dem för att förstora.

SKRIVET: 2010-04-05, kl 21:48:56 | PUBLICERAT I: Lifetime

Svar...

Här kommer svaren på frågorna!

Varför börja du blogga? / Vad fick dig börja blogga ?
Min kompis hade en sida på zoomin där han la upp lite roliga länkar m.m. jag tyckte det verka kul så jag startade en egen sida där jag la upp lite roliga bilder. Där fanns en blogg-flik på sidan också som jag börja skriva på. Sedan visa en annan kompis mig blogg.se som jag tyckte verka bra så jag startade den här bloggen och sen har jag hållt på sen dess ;)

blogg.se eller dovete?
Jag föredrar nog blogg.se, det passar bra för mig ^^.

Vad vill du göra med ditt liv?
Jag vill skaffa familj (bli en familje människa), ett bra jobb och bli framgångs rik i agility. det är mina mål i livet. Jag strävar inte efter så stora saker ;)

Vad använder du för program till bilderna?
Jag använder Photoscape som jag nyligen har installerat på datorn :)!

Hur länge har du haft blogg?
Jag har haft blogg i ungefär 9 månader (a)

Hur ofta bloggar du?
Ja, det varierar. Det går i perioder. Ibland bloggar jag inte alls ofta och ibland flera gånger omdan.

Vad skulle du helst vara - döv eller blind?
Den är svår men jag skulle nog välja döv. Då kan man fortfarande se vad som händer, sedan kan man bli förstod med hjälp av teckenspråk ;)

Vem är din förebild?
Jag har ingen speciell så i livet men när det gäller agility har jag Jenny Damm som förebild! :)

Vad gillar du mest att göra?
Jag älskar att vara med mina kompisar, träna fotboll och agility (Y)

Hur gammal är du?
Jag fyller 15 i Juli ;)

Vad är ditt favorit plagg i din garderob?
Jaaaha, då kommer nog en svart tröjja (vet ej vart den kommer ifrån, har fått den) och ett par nya jeans från ginatrico ;)

Favo affär och favo märke?
Favorit affärerna är nog H&M, ginatrico och Cubus. Favorit märke har jag inte ;)

Hur kommer du på alla idéer till din header?
Jag sitter ofta och trixar lite med olika bilder. Så kanske jag hittar en ny grej som jag känner passar in, sedan blir det bara lite. Jag lägger inte så mycket tankar bakom headern ;)

När började du blogga?
Jag kolla upp exakt och jag börja blogga 2009-08-13 ;)


Tack så mycket för dem! :)<3

                        Nu blir det Johan Falk - film nästa (a)

SKRIVET: 2010-04-05, kl 12:12:29 | PUBLICERAT I: Lifetime

Salem Al Fakir - Keep on Walking

Jag brukar inte gilla honom men låter faktiskt veldigt bra!


SKRIVET: 2010-04-05, kl 12:07:40 | PUBLICERAT I: Lifetime

V.14



Ellen det är bra att jag har dig! Har blivit påmind att det är gårn på fredag och konfa på lördag. Tack! (a)

SKRIVET: 2010-04-04, kl 22:49:26 | PUBLICERAT I: Lifetime

Soon is holidays over

Lillbroder tjata fram stuttsmattan idag och när den kommer fram då är det officiellt vår! (a) Har vart ute nästan hela dan idag, det börja med att man fick gå till kyrkan, sedan har jag tränat lite agility, tyska och sen har man hoppat lite och tagit lite bilder ;) Har laddat upp några stycken av bilderna, har fler som är bättre på en annan kamera men har inte kortläsare vid den datorn jag sitter vid nu, så de åker antagligen in efter hand efteråt.' Det är bara att klicka på bilderna för förstoring!

     

Puss hej!

SKRIVET: 2010-04-03, kl 22:42:08 | PUBLICERAT I: Lifetime

Fråga mig! Bilden säger allt du behöver veta.

SKRIVET: 2010-04-03, kl 21:14:14 | PUBLICERAT I: Lifetime

Glad Påsk på er!

Glad påsk!
Hoppas att påsk haren varit hos er för det har han varit hos mig ;).
Har fått underkläder och fotbolls - strumpor.
Spela sässongens första fotbolls match idag, det var ingen serie match utan mer träning mot Moholms SK i Tibro. Furlust blev det med 4-3, vi ledde med 2-0 i första halvleken men vi tappa lite i andra halvleken. Men för mig gjorde det INGENTING, det var så skönt att få ställa sig på planen igen (Y) & kul var det! Nu ska jag mysa med min familj framför TV:n med massa godis efter en fin påskafton med solsken och god mat!
Puss hej!



En av påsk tårtorna jag gjorde igår ;)

SKRIVET: 2010-04-01, kl 22:54:47 | PUBLICERAT I: Lifetime

go shopping all day long


Har shoppat lite i dag. Har inhandlat:

Ett par Jeans, en tröja och ett par jeans leggins från ginatricot

Ett par skor från skokannonen

Underkläder från Lindex


En härlig dag måste jag säga! Solen har lyst på oss och värmt min rygg, skönt! (a)
På eftermiddagen hjälpte jag min käre bror och hans kompis att göra sig i ordning för att gå ut
och påska för grannarna och som tack fick man lite godis. Men detta kommer inte bli bra, om
jag ska äta godis nu hela påsk helgen så kommer jag rulla fram i skolan på tisdag, hahaha. Men 
jag får tänka efter lite innan jag glufsar i mig allt för mycket (Y). Ja, men har inte så mycket mer
att säga idag, bloggar nog imorn igen men tills dess puss hej!

SKRIVET: 2010-04-01, kl 22:20:17 | PUBLICERAT I: Lifetime

Prov av mig från PhotoScape