SKRIVET: 2012-02-29, kl 19:25:54 | PUBLICERAT I: MuSiC

Euphoria

SKRIVET: 2012-02-29, kl 19:22:27 | PUBLICERAT I: Lifetime

Skottdag

Vart en rätt go skottdag kan jag väl påstå. Skola till 11 och hemma vid två precis som alla andra onsdagar. Vädret är i helt mi smak, vår. Allra bäst! hihi. Jag hoppas verkligen att den har kommit för att stanna. I eftermidag i alla fall har jag vart duktiger. Har tränat lite slalom och vändningar med Penny på baksidan. Har även suttit i solen på trappan och klippt hennes tassar. Tar längre tid än vad man tror. Längtar tills mamma tar henne till trimmern framåt sommaren, så att hon/vi slipper den ett tag. Det känns som om hon tycker det är skönt med. Vi gör det ju ändå mest för hennes skull. Efter att jag vart lite sådär småduktig och tagit extra hand om Penny slogs jag av en irriterande huvudverk. Har nu tagit en ipren och sitter o väntar på att den ska lätta så att jag kan plugga lite matte till matteprovet imorn. Jag hoppas på det bästa. Mamma har lovat att komma hem och göra fruktsallad till mig om en liten stund också. Sött! Nu ska jag snart se om vädret håller sig framöver. Håller verkligen tummarna. Imorgon är det långdag i skolan svenska och matte.. knappast det roligaste, men jag överlever. På eftermiddagen ska jag försöka få med mig pappa ut till bilen och övningsköra lite, hihi. Men ni får ha det bäst, puss!
Tar en lite äldre bild med brist på nya.

SKRIVET: 2012-02-28, kl 15:37:53 | PUBLICERAT I: Lifetime

Hur gött?

En förmiddag fylld av espressos och cappuccinos och en eftermiddag med sooool! Sätter mig på altanen och pluggar lite. Ikväll blir det innebandy, hur bra? En helt underbar dag. Nu ska jag dra mig ut i solen. Måste ju njuta av den nu när den väl har kommit! Vi hörs, puss!

SKRIVET: 2012-02-25, kl 19:29:04 | PUBLICERAT I: Lifetime

Hos hannananananananana

Toppendag i tidaholms ridhus. Super mysig dag med härliga människor. Imorgon kommer troligtvis banor och lite resultat från tävlingen på agilitydomänen. Just nu sitter jag hos hanna och ser lite på step up 2. Snart kommer maria hit med och det blir lite mys med bästa. Bjuder på lite oförklarbara bilder, haha.
Haha, puss!

SKRIVET: 2012-02-24, kl 21:10:11 | PUBLICERAT I: Lifetime

We are gonna take it

Friday night och jag sitter i soffan framför minuten med en skål godis och taggar sönder inför imorn. Tävling väntar, illgött! Vart en rätt bra skoldag. Den börja med innebandy, härligthärligt. Det är verkligen en riktigt underbar sport! Innebandyn följdes av tre timmars engelska. Efter skolan gick jag en sväng på stan i väntan på tåget. Köpte ett vanligt svart linne (det har typ gått hål på alla mina gamla) och lite godis som jag satt o proppa i mig på vägen hem, hihi. Nyttigt osv. När jag kom hem drog jag med mig pappa ut till bilen för att övningsköra. Har väl inte så mycket att säga om den. Har ju inte kört alls många gånger, så jag har problem med bilens position, jag kollar på växelspaken när jag växlar så att jag har noll koll på vägen i några få sekunder och sen har vi ju dessa kärringastop. Men inga sura miner. Rom byggdes ju inte på en dag. Jag tycker det är skit kul i alla fall. Har planerat att jag ska dra med mig pappa ut på söndag igen för en liten sväng. Nu ska jag packa agilityväskan så att det bara är att åka imorn. Oh, börjar på att bli nervös. Inte bra! Önska oss lycka till, så hörs vi. Puss!
Penny dagen innan förra tävlingen (i tibro). För mer agilityprat -> Agilitydomänen.

SKRIVET: 2012-02-23, kl 10:07:29 | PUBLICERAT I: Lifetime

På svenskalektion

Gud vilket härligt väder det är ute! Love på allt denna dag! Att ha veckans tråkigaste skoldag känns inte så jobbigt med detta väder. Imorse hade jag bara lust att sova bort hela dagen. Vakna av att det regna och blåste som f*n ute. Kändes som om det skulle bli en skit seg dag, but i had totaly wrong! Har fått riktig vårkänsla. Hoppas all snö smälter bort under dagen. I eftermiddag väntar tre timmars matte. Slutar la som vanligt skulle jag tro. Jag tappar konsentrationen, får smått huvudverk av alla tal och bli fruktansvärt flummig. Det är väl så min eftermiddag kommer se ut. Ikväll ska jag soooova! Har vart lite småseg hela veckan, så idag ska jag lägga mig tidigt och sova ut! Det är ju inte helt smärtfritt att vända sovtiden från 10/11 till 5 på morgonen efter ett lov, haha. Annars har veckan ändå gått fort. Imorgon är det ju fredag, dunderhärligt och på lördag väntar tävling med bästa vovven. Nu drar lektionen igång igen, dags att skriva lite dialoger. Hare bäst, puss!
Får bli ännu en bild från i somras. Underbaraste kusinen med (a).

SKRIVET: 2012-02-22, kl 18:00:39 | PUBLICERAT I: Lifetime

Penny 3år

Hellu, seg som satan. Vet inte vad som är med mig. Var riktigt segt att ta sig upp ur sängen i morsen och under resten av dagen har det gått lite upp och ner. På lektionen var jag ganska borta. Tur att vi bara gick till 11 idag. Innan jag begav mig hemmåt köpte jag en liten leksak till bebis som fyller 3 år idag. Stort grattis till underbaraste hunden i världen! Känner att jag inte kan blogga just nu. Huvudet kolapsar.. Ska gå och äta lite lax ist, mums! Ha det gott, puss!
Det får bli en bild på penny från i somras, bara för att jag längtar något så sjukt enormt till värmen! ge mig,ge mig,ge mig!

SKRIVET: 2012-02-20, kl 18:31:14 | PUBLICERAT I: Lifetime

Cook some food

Usch, nu får jag skärpa mig rejält! I helgen åt jag tre vaniljbullar och en halv semla och idag har jag lyckats klämma i mig en kanelbulle och två småsemlor.. om jag fortsätter såhär i tre år frammåt kommer jag rulla ut på studenten, haha. Ne men jag känner mig grymt onyttig, så ska försöka göra en liten förändring. Eller ja. Jag ska tänka på att inte äta så många kakor hela tiden.. Definitivt inte så mycket jag ätit nu det sista. Det är gött att det är träning imorn i alla fall. Bra dag annars. Rätt kul att va i bageriet. Imorgon blire kortdag. Kommer la hem vid lunch, göttkött! Nu ska jag gå upp o laga lite mat till mig och brorsan min. Mamma o pappa jobbar sent, då får man rycka in så att man blir mätt till kvällen, hihi. Ha det bäst, puss!
Haha, bjuder på bilden med brist på andra.

SKRIVET: 2012-02-20, kl 06:10:00 | PUBLICERAT I: Lifetime

Who likes early mornings?

Ja, upp ur sängen lyckades jag i alla fall ta mig. Även om det var lockande att ligga kvar. Det var bara att kliva upp när klockan ringde för sista gången, ta en dusch, försöka stoppa i sig en så kallad frukost, packa ner bageriekläderna och nu är jag påväg ut till vägen för att vinka till mig bussen. I Jönköping väntar bageriet göttans! Hoppas ni får en bra dag, så hörs vi. Puss!

SKRIVET: 2012-02-19, kl 21:25:30 | PUBLICERAT I: Lifetime

Time to go back

Gokväll! Nu är lovet över. Imorgon blire att gå upp kl 5.. suck. Förstår inte hur jag ska lyckas pressa mig upp ur sängen. Men annars är det nog det ända som inte lockar för tillfället. Ska bli riktigt jäkla gött att börja veckan med en dag i bageriet, sweet! Dagen har varit helt okej annars. Först middag hos toffe o jenny och sen agilityträning. Man är alltid på så sjukt bra humör efter en träning med bebisen. Det ända som skulle göra livet bättre just nu skulle va om jag visste att det skulle vara 25 grader varmt och solsken ute när jag ska bege mig till skolan. Fan vad jag längrar till sommaren! Nu ska jag dra mig iväg och tvätta av mina köksskor. Råka spilla på dem sist vi var i köket, så de ser inte så himla mysiga ut för tillfället. Klantig som vanligt? Jo tack jag vet. Men hoppas ni fått ett lika mysigt lov som jag och god fortsättning. 5 veckor kvar till påsklov för er som längtar till det. Kommer gå riktigt fort tills dess känner jag på mig. Aja, hare gött. Puss!
Ni får kika in på agilitydelen för att läsa mer om träningen och se lite "Penny in action"-bilder, hihi(a). (Klicka bara på bilden)

SKRIVET: 2012-02-19, kl 10:54:10 | PUBLICERAT I: pictures

Bakresultat

Mumma!

SKRIVET: 2012-02-18, kl 15:51:20 | PUBLICERAT I: Lifetime

Vår påvääääääg!

Sista helgen, sen tillbaka till skolan. Bageriet väntar på måndag morgonen, så passa på o värmde upp idag. Har stått o bakat semlor och vaniljbullar på förrmidagen som vi snart ska smaka på. Ska ta kort på dem, så att ni får se hur de blev. I torsdagskväll blev det inget fix med bilder, drog iväg till maria ist. Galna saker händer med den bruden! Igår gjorde jag... typ inget haha. Är lite sådär seg. Verkar som om alla i familjen är det nu det sista. Ska bli skönt och komma tillbaka till vardagen igen. Riktigt härligt då snön smälter utanför också. Våren är på vääääääg! Illgött! Kvällen kommer antagligen spenderas med goa brudar. Ingen vet vad som väntas, men det brukar ju bli mys i vilket fall. Så varför oroa sig? Kinamat lockar ju, ska nog försöka få igenom det förslaget hihihi. Nu ska jag snart dra mig upp för att fixa lite kaffe till fikat, hihihi. Puss!

SKRIVET: 2012-02-16, kl 15:31:36 | PUBLICERAT I: pictures

Ute i skogen

Nu har vi vart duktiga. Ganska nyss hemkommen efter en go prommenad. Tog mig själv i kragen och släpade både mig och penny ut och upp till hålstammarna. Känns härligt! Kan i alla fall se tillbaka på dagen och se att jag har gjort någonting vettigt. Kan bli så att det blir det ända vettiga jag kommer göra idag, haha. Funderar på att rensa datorn på bilder och lägga dem på ett usb. Ska nog formatera om min dator för den börjar bli fruktansvärd seg! Vi får se om jag gör nått alls. Här har ni några mobilbilder från promenaden i alla fall.
Puss!

SKRIVET: 2012-02-15, kl 23:30:14 | PUBLICERAT I: pictures

Sweet

Ja, vad har har jag gjort de senasta dagarna. Känner att jag inte riktigt inte kan blogga för tillfället. Är alldeles för seg i huvudet haha! Men Hanna kom igår efter lunch någon gång, vi gick ut en snabbsväng för att fota men kom fort in igen. Vi frös för mycket om händerna haha. Senare kom ida och vi hade en myskväll! I dag har vi bara softat, vi har egentligen inte gjort så mycket vettigt, haha. Som om vi någonsin gör det (a). Ska nog snart lägga mig, är skit trött. Bjuder på några bilder som blev tagna under den korta stunden som vi var ute. Puss!
Ensammer...
Men ack så fin!

SKRIVET: 2012-02-14, kl 14:00:55 | PUBLICERAT I: Lifetime

Alla <3's dag

Oh! Har fått lite saker gjort, hihihi. Rummet är genomstädat, bilder ihop sammlade så det är bara att skicka iväg dem på framkallning, CV omskrivet och sommarjobb kollat. Hihih, duktig jag känner mig! Om en stund kommer Hannisen hit. Vi ska ut o fota lite. Vi får se om det blir några bra bilder. Tveksamt haha. ne nu ska jag inte vara sån(a). Ska dra och platta till håret lite. Men jag hoppas att ni får en underbar alla hjärtans dag allesammans!
Mina två underbara brudar!

SKRIVET: 2012-02-12, kl 20:55:18 | PUBLICERAT I: Lifetime

Uppladdning

Galenskaparna på så ska det låta, fan va bra de är, drag till 110%! haha. Imorgon ska jag ta en dag till att göra en massa "måste ta tag i"-saker. Har faktiskt dragit samman en att göra lista som lyder (utan inbördes ordning, hahah):
- Hitta CV och uppdatera detta
- Kolla upp sommarjobb
- Storstäda rummet (förjävla dammigt)
- Bada bebis
- Skriva lite på en uppgift som jag ligger lite efter på (så att jag kommer i fas med den)
- Fixa mina bilder (ladda över på datorn, fixa usb så jag kan flytta dem dit och kolla om jag ska framkalla några bilder)
- Fixa och lägga upp dagens övningar på agilitybloggen
Har säkert glömt någonting nu, men det är en hel del som ska göras. Så laddar nu upp med popcorn, Teddyfilt, myshund och wallander! Gokväll!

SKRIVET: 2012-02-12, kl 18:03:38 | PUBLICERAT I: Lifetime

SUN - day

Hemma igen. Ligger i soffan och kollar in repris av gladiatorerna med en sömnig bebis bredvid mig. Kan väl säga att hon förtjänar att få sova. Ja, årsmötet var helt okej, kanske inte riktigt min grej sådär. Men det har vart en riktigt bra dag. Solen har vart framme och skinit på mig hela dagen. Har verkligen gett mig energi. Superhärligt! As gött att ligga här med o känna att jag inte behöver gå upp vid 5 och tvinga mig ut i kylan vid 6 i morgonbitti. Underbart! Igår spenderades kvällen med två grymma brudar. Vi drog oss ut i skogen med grill, choklad, marshmallows, pinnbröd o.s.v. Riktigt myyys! När vi frusnat och mörkret började dra in, bar det av hem igen då ingen av oss hade med någon ficklampa. Lite småläskigt att gå i skogen bland vildsvin och andra läskiga djur i mörkret. Här hemma blev det sedan melodifestivalen som bjöd på en heldel heltokej bidrag. Myskväll! Bjuder på ett par bilder från skogen (a)
Två söta hundar fick följa med också, det var dom nog glada för. Nu ska jag gå upp och se om det planeras någon mat för kvällen. Puss!

SKRIVET: 2012-02-12, kl 13:27:58 | PUBLICERAT I: Lifetime

Sun gives me strenght!

Agilityträningen direkt på morgonen satt fint. Underbar start på dagen. Nu ska jag göra iordning mig för om 5 min kommer hanna hit för att åka lite skridskor och sedan bär det in till klubben för medlemsmöte, typ. Blogg när jag kommit hem, med lite bilder från helgen och sånt skoj. Agilitybloggen uppdateras också ikväll om träning. Ja, så vi hörs!

SKRIVET: 2012-02-10, kl 14:45:45 | PUBLICERAT I: pictures

English lesson(a)

Ja lektionerna blir vad man gör det till. Färdigt med allt arbete, nu går jag på efterlängtat sportlov Peace!

SKRIVET: 2012-02-08, kl 19:59:22 | PUBLICERAT I: Think<3

Say fuck you and smile

Sitter i soffan och softar framför halv åtta. Tänkte ta mig igenom några matteuppgifter för att friska upp mitt minne lite. Har ett litet mattetest imorgon. Känner mig lite physiskt matt idag även om det bara vart kortdag i skolan idag. Kan väl påstå att jag tycker att vissa människor tänker med ****** och är så jävla själviska. Förlåt för hårda ord, men måste skriva av mig. Hatar att jag är personen som tystnar i hetsiga jäkligt löjliga disskutioner utan att berätta för personerna hur jävligt unödig disskutionen är. Jag sitter och bubblar upp inom mig, men säger inget. Jag blir liksom tillbakadragen. Sen smäller allting i lugna hemmet så får min kära familj höra på all skit ist. Blir så jävla frustrerad så min röst börjar darra när jag pratar om det. Kan inte sätta ord på saker o ting. Skitsnack är vad det är! Att vissa människor inte kan fatta att vi alla är olika individer och funkar på olika sätt. Det är inte lika lätt för alla. och främst av allt: Väx upp för fan! Lyssna på er själva. Ni bråkar om något så fruktansvärt löjligt som ligger på mellanstadienivå, ni går på gymnasiet. Verkar inte som om alla har förstått det. Tänk på varför ni är där och förstör speciellt inte för alla andra bara för att du/ni inte har någon lust att lära dig och vara med. Det finns vissa som faktiskt är där för utbildningen och inte har lust att sitta o lyssna på en massa skit bara för att ni har något jävla problem som inte finns! Tänk efter!


You can try but never stop me

You can hate but never break me
No one can control me
'Cause this is what I'm made of


P.S. jag är ledsen att ni fick ett så tråkigt inlägg. Men måste skriva av mig för att orka åka tillbaka och lyssna på ännu mer. Det blir så ibland. Jag mår annars riktigt bra och jag kan väl påstå att det ska bli underbart med lov. Känna att jag lever, släppa loss lite, träna, chilla och bara ladda om på nytt. Bageriet väntar efter lovet underbart! Puss!

SKRIVET: 2012-02-07, kl 16:19:18 | PUBLICERAT I: pictures

BILDBOMB!

Andra kusingänget ute på uttflyckt. Här kommer ett helt kompani med härliga bilder från experiment stället vi var på under lördagen, så får de prata för sig själva(a)
Från vilket håll kommer ljudet från emelie?
Bubbelmannen!
Kärleksparet! Träffa älsklingen Arne. Giftemål är planerat till maj. Ni är välkommna!
Inte alls udda..
Svävar den?!
Maktkamp!
Det må se ut att jag vinner, men tänkte vara snäll o låta storasyrran vinna för en gång skull, hehe (a).
Haha vadå pose?
Fikatime!
Haha, ja vad ska man säga?
Mumma!
Min... efter besöket här åkte vi iväg för att bowla och äta lite pizza. Bra dag! Nu ska jag äta lite mat innan jag ska förbereda mig för innebandy träningsmatch, kulkul! Puss!

SKRIVET: 2012-02-05, kl 22:48:09 | PUBLICERAT I: MuSiC

Just wait...

Ska skriva om helgen och allt som händer så fort jag hinner, har mycket att göra typ hela tiden och nu i veckan äre mycket skolarbete och sånt som ska göras färdigt innan lovet som är grymt efterlängtat. Kallt som satan är det med, men det är ni nog fullt medvetna om(a). Ha det bäst så länge. Natti!
En helt underbar låt som jag bara inte kan sluta lyssna på. Är nog första gången jag fastnat för en låt där ingen sjunger. Underbart!