SKRIVET: 2010-10-30, kl 22:23:10 | PUBLICERAT I: Lifetime

Örebro över helgen !

Nu ligger jag på hotellrummet och kollar på tv. Har inte så mycket annat att göra så tänkte blogga lite. Kvällen igår hos Clara var rolig! Ett par bilder från kvällen kommer när jag kommit hem. Jag tog inte så många bilder, hade ju fullt upp med att umgås med mina underbara vänner! Vad skulle jag göra utan dem?<3 Idag åkte vi iväg på morgonen mot örebro.  Vi gjorde ett litet stopp vid en galleria. Köpte ett par vantar. Det blev inte så mycket shopping precis. Hade ju med två killar som inte var på något shopping-humör. Så vi åkte snart igen, men mamma lovade att vi skulle åka dit igen innan jul bara hon och jag och ta en shoppingdag. När vi kom fram till hotellet kollade vi in rummen, lämnade våra grejer och åkte sen igen.  Vi åkte då som sagt till leklandet. Det var faktisk kul, men usch vad varm och svettig man blev. Man skulle springa genom gångar med förhinder och massa sånt. Så, så fort som vi kom tillbaka till hotellet så gick vi till hotellets pool. Jag kan ju säga att det inte var den varmaste poolen jag badat i. Den var jätte kall, så det var skönt att värma sig i bastun efteråt. Efter att vi badat gick vi och åt och nu sitter jag som sagt framför tv:n och äter godis, hihi. Imorn ska jag äta en god hotellfrukost ! (a). Det bästa med att bo på hotell. Sedan åker vi till örebros äventyrsbad "Gustavsvik". Ska bli kul! Sedan efter en toppen dag i poolen bär det av hem igen. Det kommer nog bli en riktigt bra dag. Men ni får ha det så bra. Pusshej!

SKRIVET: 2010-10-30, kl 14:24:53 | PUBLICERAT I: Lifetime

Hej testar att blogga från mobilen med lit...

Hej testar att blogga från mobilen med lite hjälp från hanna och emelie. Vi får se om detta kommer fram. Just nu sitter jag på mac donald's och väntar på mat. Efter att vi har ätit ska vi till något sorts lekland. Jag bloggar mer när jag kommer tillbaka till hotellet och kan skriva på min dator istället. Puss hej!

SKRIVET: 2010-10-29, kl 16:43:57 | PUBLICERAT I: Lifetime

Bilder från LR-party

Här kommer ett par bilder från sminkpartyt. Hinner inte blogga nu egentligen. Ska gå och göra i ordning mig inför kvällen med brudarna !<3
Ha en super kväll precis som jag ! Puss hej

SKRIVET: 2010-10-27, kl 16:53:25 | PUBLICERAT I: Lifetime

Frusen är jag efter 5 km i regn..

Usch, sitter o värmer upp mig i soffan. Vi sprang skoljoggen idag i regnet ! Fyf*an säger jag bara. Blev genom våt. Så, så fort jag kom hem tog jag mig en dusch, gjorde en kopp varm choklad och sedan hamna jag här med en stor filt om mig. I kväll är det dags för smink party. Ska försöka att jobba lite matte innan. Behöver plugga lite. Imorn blire som sagt öppet hus på katedralskolan som väntar efter skolan. På fredag ska jag till Clara och träffa trevligt folk. Sedan har vi bestämt att jag, mamma, pappa och linus ska åka till örebro över helgen. Vi ska typ bo på hotell och bada på Gustafsvik m.m. Ska bli kul ! Nu ska jag gå och göra i ordning mitt hår. Puss hej !

SKRIVET: 2010-10-26, kl 21:24:34 | PUBLICERAT I: Lifetime

Love killer

Jag absolut älskar låten <33

SKRIVET: 2010-10-26, kl 21:13:04 | PUBLICERAT I: Lifetime

i love my hair

Hej, här har ni en grymt glad och nöjd Viktoria Johansson. Har nu klippt och slingrat håret och är super nöjd! Det blev mörka slingor. Kolla på bilden för att se resultatet. Jag klippte även upp luggen och tog bort allt det slitna i håret, hihi.  Dagen har varit okej annars. Satt i caféterian idag.., de var rätt segt i mellan åt, men det funka. Imorn sitter jag i caféterian igen, men bara halva dan. Vi har skoljoggen imron med. Det är sista året vi ska springa den. Riktigt skönt faktiskt. . . ehmm förlåt men jag kan inte konsentrera mig på att skriva. ÄR för trött i huvudet. Ska nog lägga mig faktiskt. Puss hej !
NÖJD !

SKRIVET: 2010-10-24, kl 20:23:56 | PUBLICERAT I: Lifetime

My update has been better

Dagen har varit lugn. Har inte gjort alls mycket. Hjälpt mamma och ela att sätta ihop min och elas nya garderob. Den är stor med mycket plats för våra kläder. Större och snyggare än våra gamla! (a). Jag har även torkat penny efter att hon badat, hjälpt linus med sina jultidningar och lite sånt. Men nu på eftermiddagen/kvällen så har jag vart uttråkad, så gjorde ett schema på vad jag ska göra nästa vecka ;). Då är det läsvecka som jag redan har nämnt innan i tidigare inlägg, hihi. Men låt bilden tala. Nu ska jag hjälpa pappa med maten. Puss hej !

Veckans schema !

SKRIVET: 2010-10-23, kl 21:35:54 | PUBLICERAT I: Lifetime

A short one comes here ^^

Här kommer en kortis !  Har vart med Hanna hela dagen. Vi har inte gjort så mycket, fotat lite, kollat på film, suttit vid datorn och lite sånt. Nu sitter jag och har rätt tråkigt. Är rätt trött med.. ska nog lägga mig o kolla på en film snart. Föresten så har jag världens bästa mamma om någon vill veta! <33


Idol bild på Hanna som jag gjorde när vi kolla på film, hehe. Söt som hon är :)
(Klicka på bilden för att komma till hennes blogg)
Måste tacka dig för hjälpen med att få in en låt utan video. (se nedan) Tack !
Ha en bra kväll, nu orkar jag inte skriva mer.. god natt !

SKRIVET: 2010-10-22, kl 20:54:19 | PUBLICERAT I: Lifetime

Here're the pictures on the cold autumn

Nu ska jag gå o göra mig en kopp varm choklad (a)(a)(a)<3

SKRIVET: 2010-10-22, kl 20:36:57 | PUBLICERAT I: Lifetime

Snow in october ?

Snöööööö? Någon måste skämta med mig... Det är oktober och det har redan snöat ett antal gånger. Vintern får inte komma än ! Jag blir ju deppig. Jag använder min vinterjacka men fryser ändå. Hur ska den här vintern sluta? Var ute och fota en liten stund. Tappa känseln i fingrarna. Bilderna kommer sen föresten:}. Nu sitter jag ensam framför TV:n. Mamma, pappa och bror min är på bilorientering, men det skönt att det äntligen är fredag! Det är behövligt med helg nu. Nästa vecka har vi läsvecka. En hel vecka med bara läsning, gött ! Nästa vecka är det även min tur att sitta i caféterian och jag ska klippa och slinga håret. Har funderat på att slinga håret med ljusbruna slingor, så det kommer nog att bli så. Lite spännande att göra nått helt nytt. Vågar inte färga hela håret så därför får det bli slingor :).
Nu ska jag gå och hämta lite godis (a) ,hihi. Puss hej !

SKRIVET: 2010-10-21, kl 21:15:00 | PUBLICERAT I: Lifetime

Victoria och Daniel har besökt Hjo, tror inte det är någon som har missat det!

Goooooooooood kvälll!
Har haft både en bra och mindre bra dag idag. Har varit lite sur, för vår klass har väldigt svårt att komma överens om klasströjor. Blir lite små sur på när det ska velas och krångla så..
Men nått speciellt och roligt som har hänt är att kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökt Hjo idag. Tycker att det är rätt häftigt att få se dem i verkligheten om man haft det som en liten dröm sen man var liten :}. Videon här nedan är från lokalnyheterna som gjort ett reportage om detta. Själv är jag inte med men min kära broder är hihi. Han står i bakgrunden med en mössa med flames på ;). Sötingen, haha glad han med för att ha sätt Victoria. Kul,kul ! Nu sitter jag och myser i soffan. Har tränat lite engelska, har prov i morgon. Jag hoppas på att det ska gå bra, blir lite orolig när det gäller engelska prov. Engelska är inte mitt starka ämne, men det är roligt !
Sitter och kollar på lyxfällan nu och ska jag fortsätta det. Vill bara nämna att jag inte kan fatta hur folk tänker ibland ! Puss hej och ha det bäst !
Mobil-bild från Hanna :)

SKRIVET: 2010-10-20, kl 16:52:41 | PUBLICERAT I: Lifetime

school.....

Har läxor så det både räcker och blir över.. haha. Denna veckan fick jag göra SO-provet i går för att missat det, sedan hade vi Hk-prov idag. Båda proven gick väl bra. Tror att jag blir godkänd på dem i alla fall. Idag hade vi konditionstest på idrotten (2km) också, jag fick håll efter första varvet som in i och när jag var färdig hade jag väldigt svårt att andas. Är ju lite förkyld fortfarande, så det är väl inte så konstigt. Men jag förbättra mig med 20 sekunder så är rätt nöjd med den ;). Imorgon kommer Victoria och Daniel till Hjo, så vi har fått lov att gå dit om vi vill, så länge vi har sagt till läraren som vi har då och att det är okej för den. Så ska nog faktiskt gå då, hihi. Nu måste jag gå och byta om, ska snart åka till fotbollsträningen ! Puss hej !

SKRIVET: 2010-10-16, kl 16:17:55 | PUBLICERAT I: Lifetime

Penny Kajsa Alma Elisabeth Johansson <3

Har sagt det innan och nu säger jag det igen, jag älskar min hund ! Hon är värdens bästa och även när hon är som allra mest olydig så älskar jag henne ändå. För hon är bäst. Hon är den som lyssnar allra mest . Älskar henne grymt mkt ! Jag kan inte fatta att vi kunde ha en sån tur när vi köpte henne ! <33

SKRIVET: 2010-10-15, kl 17:29:00 | PUBLICERAT I: Lifetime

På bättringsvägar

Äntligen har jag lust, tid och ORK till att blogga. Har varit sjuk och hemma från skolan i två dar, inte kul.. Har haft jätte ont i kroppen (och minst sagt i huvudet) sen har jag även haft tendens till feber...usch. Men nu mår jag mycket bättre och orkar att skriva ! I onsdags efter skolan följde jag och Alma med Ellen hem för att fota och fika :d. Bilder kommer nedan. Vid 5 gick vi tillbaka till skolan igen för det var dags för gymnasievisning. Alla kom verkligen o gav oss en himla massa broschyrer som man ens inte ville ha.. haha. Men jag ska åka till olika gymnasium ist för att praoa v.46 om det går bra för dem. Skulle egentligen fixat det i torsdags, men blev ju sjuk så :/. Får fixa det på Måndag ist. Men nu ska jag spela lite TV-spel. Här kommer lite bilder ;). Puss hej!
Två super sööta tjejer ! <3
Hösten är både fin och kall !

SKRIVET: 2010-10-12, kl 22:10:48 | PUBLICERAT I: Lifetime

Är för trött.....

...usch !

SKRIVET: 2010-10-12, kl 21:25:34 | PUBLICERAT I: Lifetime

Bullbaaaaaaaak !

Okej wow, jag har bakat bullar :o. coolt ! haha men ändå, för att det ska  hända lite på bloggen ;)

SKRIVET: 2010-10-11, kl 21:45:47 | PUBLICERAT I: Lifetime

Läges rapport !

Heeeeeeeeeeej!
Det blir inte  så långt inlägg just nu. Blir i stor del endast en läges rapport. Måste plugga SO nu egentligen.. har prov på torsdag om politik. Ska bli skönt när det är över!. Imorgon ska jag bara göra läxor. Om jag har tur så hinner jag med ett o annat blogginlägg med. Igår så baka jag bullar och tog lite roliga bilder där med. Så förhoppningsvisst så kommer de in en kväll ;). Nu blire SO som sagt sedan sängen. Imorgon är det en ny dag med nya problem..
Glöm dagens bekymmer, imorgon kommer nya
Puss hej !
Värdens sötaste hund som aldrig gillar att kolla i kameran, utan blundar ist. Det är väl blixtens fel.

SKRIVET: 2010-10-09, kl 21:40:54 | PUBLICERAT I: Lifetime

Bodaborg får tummen upp från mig !

Jag kan säga att jag har haft en riktigt bra helg över lag. Har som sagt vart på gårn med gott folk, sov över där (eller ja fick inte så mycket sömn) och Bodaborg blev de med hela gänget idag ! Har haft jätte kul och bodaborg var BÄST!
För de som inte vet vad det är, så kan jag berätta att det är lite som fångarna på fortet, fast inte lika extremt. Du går in i ett rum tillsammans med ditt "lag" och ska där lösa en uppgift som ni måste klara av för att komma till nästa rum. För er som inte har provat så rekommenderar jag det verkligen! Idag var första gången jag var där och jag kan lova er att jag kommer komma tillbaka! Asså det var så jävla roligt (a).
Nu sitter jag framför TV:n  med datorn i knät och är helt utmattad. Har suttit här sen jag kom hem typ, hihi. Kollar just nu på American funniest home videos, asså vissa klipp är ju sjukt roliga ! Haha ! Här kommer ett par klipp som jag hitta på youtube.com
Det andra klippet är lite längre :). Men det finns mycket roligt ! Nu ska jaggå och kolla på en film, sedan blire god natt för mig (a). Puss hej

SKRIVET: 2010-10-08, kl 17:00:08 | PUBLICERAT I: Lifetime

Livet leker ibland och ibland allt för ofta..

Så kan det gå ibland ! Haha, vi sluta 13:00 idag. Så jag och Alma tänkte ta 13:45 bussen hem. Vi gick till Norreport, för att kolla lite (de hade rea, hihi). 13:44 kolla jag på klockan, och vi båda två fick panik ! Vi rusa ut ur butiken och ser bussen komma. Vi springer "dramatiskt" till busshållsplatsen och gissa vad? Vi hann! haha. Fan va kul, men så fort har jag nog aldrig sprungit förut (a). Lite pinsamt vare de när busschauffören frågar om det var jobbigt, när man flåsande kliver in i bussen, haha ! Men det är skönt att det är fredag idag och jag måste be om ursäkt för att jag inte bloggat på jätte länge, ungefär en vecka sedan för att vara mer exakt. Har haft jätte mycket läxor i veckan så har inte hunnit att sitta vid datorn.. Idag så pratade de om gymnasieval med klassen och det fick mig att tänka på att grundskolan är snart över. Alla vänner lämnar man kvar.. Det kommer både bli kul och tråkigt. Tänk vad tiden går, usch! Jag vill verkligen inte splittras med mina underbara vänner <3 De gör livet värt att leva för (a). Älskar dem ! och snart ska jag packa och åka till dem på gårn ! Vi ska sova över där och imorn blir de bodaborg med dem ! Fyfan vad kul det kommer att bli. Men nu ska jag dra ! Puss hej och ha en bra helg (Y)
Looooooooooooooooooooooooooooooooove

SKRIVET: 2010-10-03, kl 21:28:13 | PUBLICERAT I: Lifetime

Ta dagen som den kommer

Tyvärr, det blev inget inlägg igår i alla fall. Jag blev för trött. Men igår var jag med mamma och linus i skövde och shoppa. Det var ju sån där shoppinghelg i skövde med tåg som gick mellan centrerna m.m., så det var massor av folk där! Jag köpte ett par mjukisbyxor från cubus för 149:-, en tunn stickad tröja från ginatricot för 139:-, ett par skor från skokanonen för 300:- och "Harry Potter, den flammande bägaren". Så nu har jag äntligen alla 6 filmerna. hihi. Har även tänkt att se den nya Harry potter filmen. Ellen  prata om att den skulle komma på bio i november eller nått ;).
När jag kommit hem från skövde la jag mig o kolla på film sedan, blev det mys med familjen ! Vi åt räkor, kex, nybakta frallor, olika sorters ost, frukter och mycket mer. Så gott !
Idag sov jag till typ 11, hihi. Skönt de. Spelade lite wii med min broder på förmiddagen och tränade spanska. Sen kl 3 åkte vi på kalas hos Ida, hennes lilla syster fyllde år. Ida du är för goer ! Hur skulle livet vara utan en Ida Johansson?? Föresten kolla gärna in boxlife.blogg.se, haha lite oserös, men ändå!
Nu sitter jag och glor på film i soffan och äter lite godis (a). Imorgon har jag sovmorgon ! Så gött att börja veckan med sovmorgon till 10 (Y). Men ha det bäst, ta dagen som den kommer ! puss hej

SKRIVET: 2010-10-02, kl 19:52:28 | PUBLICERAT I: Lifetime

Här kommer äntligen bilderna från gårn !

Denna bilden får avsluta ! Ett nytt inlägg kommer förhoppningsvist senare. Puss hej