SKRIVET: 2012-04-25, kl 19:32:34 | PUBLICERAT I: Lifetime

Med en stark vilja är allting möjligt!

En riktigt häftig grej(enligt mig) som det talas och skrivs om här är två 19åriga killar från Hjo som idag börjat sitt gymnasieprojekt med att springa vättern runt. Det är 33 mil. Sjukt! De beräknar att vara hemma igen efter sju dagar. Det betyder att de måste springa 4,5mil per dag. Det är en riktig prestation. Idag sluta jag tidigt som vanligt och när jag blev upplockad av farfar i brandstorp kom de båda två joggandes påväg in i brandstorp. Tror verkligen att de kan klara utmaningen och är jätte nyfiken på hur det kommer gå för dem dagarna framåt. De bloggar varje dag om hur långt de har kommit och hur allt ligger till. Rekommenderar verkligen att läsa den. Så klicka in på vatternrundan.blogg.se
Sommarbild på mig och saknad får pryda dagens inlägg. Nu ska jag plugga och ladda inför nationella prov som jag i morgon eftermiddag är av med. Sen är det inte långt kvar till långhelg. Härligt! Även fast jag ganska nyss har fått reda på att värmen jag hoppats på inte kommer.. Life is a bitch sometimes!

SKRIVET: 2012-04-24, kl 19:42:17 | PUBLICERAT I: Lifetime

För underbar

Älskar vad som börjar visa sig på buskar och träd. Det börjar gå mot lite varmare väder också, det är sjukt skönt! Min skoldag har annars varit kort. Den bestod av nationella i två timmar. Det betyder att jag rest längre än vad jag vart i skolan denna dag. Ibland ifrågasätter man ju vad man har för liv? Men trivs man där man är så gör man. I framtiden ska jag inte ha ett jobb som ligger längre ifrån mitt job än att jag kan cykla till det, hihi. Men efter denna beresta dag spendera jag hela eftermiddagen ut i solen med underbara hunden. Får ju njuta av solen när den väl vågar visa sig för en. Nu ska jag kolla på halv åtta o sen blire top model. Ska försöka räkna lite matte också, men det vet man ju hur det bruka gå med det. Aja, bäst att ta tag i det när man ändå har det i huvudet. Ha det gott, Puss!

SKRIVET: 2012-04-23, kl 20:07:32 | PUBLICERAT I: Lifetime

Allt kan vända

Godkväll! Hoppas allt är bra med er! Imorse kändes allting bara så jävla dåligt rent ut sagt. Kände att jag inte ens hade behövt kliva upp ur sängen utan stannat kvar under täcket och spolat över hela dagen. Men sen under eftermiddagslektionen började det sakta men säkert släppa. Prata en himla massa om lite allt möjligt, mest om framtidsdrömmar. Det är kul att känna att det finns människor som tycker lite som en själv gör ibland. När jag sedan kom ut sken solen och då var bekymmervecken i pannan nästan helt borta. Nu ikväll har jag plockat iordning på rummet mitt. Ska bli kalas till helgen för bror min, så passa på¨att ta rummet nu när jag ändå hade ork till det. Har även mailat med Selina och vi ska snart på att bestämma flyg hit till svergie. Det planeras för att hon ska komma hit en vecka i sommar och följa med oss på vår semester till Rättvik. Längtar redan, hihi! Nu ska jag nog sätta mig med matten. Prov på sannolikhetslära på onsdag, urk. Nationellaprov i svenska imorn med för den delen. Men det är dock det ända som står på schemat imorn. Hoppas det blir sol imorn då, så att man kan sitta ute hela eftermiddan lång! Ha det gott, puss!
Tysklandsresan 2011 - en resa jag mer än gärna gör om!

SKRIVET: 2012-04-21, kl 19:08:03 | PUBLICERAT I: Lifetime

Laddar myskväll med bakpotatis, Mumma!

En härlig, men kall lördag har det varit! Börja dagen med att skriva det sista om min bok som jag läst på engelskan innan jag åkte iväg in till stan för att jobba lite. Var något oglassigt väder idag, så blev att jag fick åka hem ganska snart igen. Det resultera i att det bara blev jobb en timma idag. Får hoppas på att det blir bättre väder imorn! När jag kom hem åt jag lite och sen drog jag med mig hanna till bhk för att träna lite agility. Nu har jag precis lagat lite mat åt familjen. Bakpotatis, nomnom! Längtat efter min bakpotatis i två veckor nu, haha! Älskart! Nu ska jag duka upp lite mys i källarn lagom till att potatisarna är klara i ugnen. Sen blir det Eva o Adam. Haha, när jag såg att det skulle gå på tv ikväll så är jag bara tvungen att se det. Så jäkla go. Barndomsminnen långa vägar! Nu måste jag börja duka, maten är snart klar, göett!

SKRIVET: 2012-04-18, kl 15:11:08 | PUBLICERAT I: Något du inte visste om mig!

Say fuck you and smile

Hitta den här teenager posten på en klasskompis blogg. Var tvungen att lägga in den här för det är precis så jag gör för att förhindra hetsiga diskutioner jag inte orkar med. Antingen det eller så håller jag tyst och äger ut personen i mitt huvud ist, haha!
Lite smådålig bloggning för övrigt, men mycket skolarbete som måste göras. I förgår satt jag med svenska från det att jag kom hem till att jag gick och la mig. Igår slutade jag senare än vad jag brukade för att göra svenska np - den muntliga delen. Var verkligen sjukt nervös innan, men jag tror att det gick hyfsat bra ändå. När jag kom hem var det bara att byta om och ta sig in till sista innebandy träningen för säsongen. Känns lite tråkigt att inte få träffa alla goa vänner varje tisdag nu. Men vi får hoppas på att det kommer igen till hösten. Nu ska jag räkna matte. Sannolikhetslära, ja men gud vad roligt! Hoppas att ni får en roligare eftermiddag än vad jag har framför mig, Puss!

SKRIVET: 2012-04-15, kl 21:42:19 | PUBLICERAT I: Lifetime

Smått panikslagen här..

Avslutar en riktigt go helg med ishockey-final. Bråkigt som fan. Jobbat idag, vart riktigt lugnt. Va inte riktigt glassvärme, men ändå skönt att börja lite lugnt och känna sig in i rollen igen. Det kändes verkligen bra att få komma tillbaka till den lilla kiosken och sleva lite go glass. Ett plus att få provsmaka de nya glassnyheterna och, hihi. Imorgon blir det heldag i bageriet. DEn sista dock, så får njuta ut av den. Kommer inte bli så mycket blogg under veckan skulle jag tro. Prioriterar svenska presantation till np på tisdag och matteprov på torsdag som jag inte kan ett skit till. Får lite smått panik här..hehe. Ska snart gå mot sängen. Känner att jag behöver börja den här veckan utvilad, om bara hockeyn kan sluta någon gång. Måste ju se vem som vinner!
Bjuder på några bilder från kvällen med mina små flickor<3
Puss!

SKRIVET: 2012-04-14, kl 18:51:40 | PUBLICERAT I: Lifetime

Grillmyyyys!

Precis hemkommen efter en asgo agilityträning med underbaraste hanna, nu är mina favorit flickor påväg hit för lite grillning! Så måste dra fram grillen. Fullt upp, that's for sure! Imorgon väntas jobb, riktigt trevligt. Livet leker med mig den här helgen. Fått igång moppen idag med = en sjukt glad tola! Ojoj, nu måste jag skynda iväg. Puss!

SKRIVET: 2012-04-13, kl 18:59:49 | PUBLICERAT I: Lifetime

Har ni sett vilken dag det är?

Fredagen den trettonde, ooh! Otursdag... haha. Det har inte hänt någonting ovanligt hemskt, ÄN. Dock har jag huvudverk. Det kanske är det som är dagens otur. Riktigt gött med fredag i vilket fall! Inviger denna helg med mys med värdens underbaraste hund! Snart ska jag även gå o äta lite go mat. Kvällen spenderas hemma med film, orkar inte så mycket mer. Hare goet, Puss!
På upptäcktsfärd!

SKRIVET: 2012-04-11, kl 16:51:04 | PUBLICERAT I: Något du inte visste om mig!

Love the style

(Bilder från weheartit)

SKRIVET: 2012-04-09, kl 18:59:24 | PUBLICERAT I: Något du inte visste om mig!

"Tjejer ska ha kurvor, det är bara hundar som tänder på ben"

Haha, tyckte att det var ett litet roligt citat! Har annars spenderat min sista lovdag på bilmässa i Jönköping. Riktigt trevligt! Höjdpunkten var helt klart utställningen med elvis temat. Mycket fint fick man se. Fanns riktig potensial för härliga bilder som jag kunde visat upp här för er, men klantig som man är så tog jag med mig kameran utan minneskort... Orkar inte med mig själv ibland! Tog dock lite bilder med mobilen, men orkar inte lägga upp dem ikväll. De dyker väl upp i andra inlägg när jag har bildbrist eller liknande. Annars köpte jag mig en bandana på mässan. Har velat köpa mig en jätte länge och nu äntligen blev det av. Trivs svinbra i den, men har inte bestämt mig riktigt om jag verkligen passar it. Kommer slita den med hälsa i vilket fall, hihi! Nu ska jag skriva på min muntliga redovisning till svenska nationella innan det snart är dags för sängen. Det är dags för tidiga mornar igen, fasa! Men jag överlever. Bara typ 10 veckor kvar till sommarlovet. Det är sjukt. Känns fortfarande som om jag precis börjat gymnasiet. Men ska bli grymt härligt med ett långt sommarlov och få komma tillbaka till världens bästa sommarjobb, hihi. Hoppas ni har haft ett fantastiskt påsklov, puss!
Slängde upp håret lite fort för att ni skulle få se hur detn ser ut, men ska fixa en bättre nån dag.

SKRIVET: 2012-04-08, kl 21:10:09 | PUBLICERAT I: Lifetime

I've been working really hard!

Hohoho, storstädat rummet. Har dammat av varenda liten möbel i hela rummet. Känns riktigt gött och fräscht att få bort all damm mitt rum  brukar samla på sig mellan städningarna. Nu ska jag lägga mig i soffan igen, hihih. Imorgon blir det custom motor show på elmia med familjen. Ett av de bästa sätten att avsluta ett lov på. För sen drar skolan igång igen, med halvdag i köket, hur gött är inte det?
Tänder nog lite ljus också och har det almänt mysigt. Njuter av lovets sista dagar!
Som pumba säger "Efter en dag av hårt slappande är det skönt att få koppla av". Haha, visa ord detdär!

SKRIVET: 2012-04-08, kl 16:53:58 | PUBLICERAT I: pictures

Köpen från Ullared!

Här är bilder på några av köpen jag gjorde i onsdags
Älskar skorna! Men utöver detta köpte jag underkläder, hundleksaker, godis och andra nödvändigheter, hihi.

SKRIVET: 2012-04-08, kl 13:43:06 | PUBLICERAT I: Något du inte visste om mig!

I am thinking of you

Godag! känns som morgon annars. Dagen hittills har bestått av fukost och film.. usch, jag är verkligen en latjävel. Men ska göra nått nyttigt idag hade jag tänkt. Ska städa rummet mitt som ser ut som ett bombnedslag igen. Förstår inte hur det blir så. Verkligen, jag fattar inte! Ska även ta kort och lägga upp mina inköp här. Men innan jag drar igång ska jag smälla i mig lite vitchokladmousse och tömma godispåsen från mamma o pappa, haha. Hade gött, puss!

SKRIVET: 2012-04-07, kl 10:29:07 | PUBLICERAT I: Lifetime

God jul.. eller juste, påsk vare idag ja.

Sitter o kollar på lejonkungen och deppar över vädret. Funderar på att gå o locka håret och lite senare hjälpa mamma med påskmaten. Syster och bror kommer vid middag för att äta lite med. I kväll kanske jag ska träffa två underbara brudar. Glad påsk på er!
Jag för nästan exakt ett år sen, långt hår och solsken. Det är grejer det!

SKRIVET: 2012-04-06, kl 16:47:22 | PUBLICERAT I: Lifetime

En torped sååååå bara, skulle få slut på't

Gör mig iordning och inväntar fina flickor. Ha en bra kväll gott folk!

SKRIVET: 2012-04-04, kl 22:21:14 | PUBLICERAT I: tipsis

Det ska va gött o leva!

Har haft en riktigt go dag på gekås med en grymvän, mamma och broder! Var typ inget folk där, svingött! Fick mig några fina köp. Det var därmed en nöjd men även en mycket fattigare tjej som kom hem efter denna dag. Ikväll har jag presenterat penny för hennes nya grejer, haha. Var såklart tvungen att köpa grejer åt henne med!(a). Har även legat resten av kvällen och kollat på macken. Den är go den, det kan jag garantera er. Älskar den! Ni ska få se ett par av köpen någon gång i framtiden också. Förhoppningsvis imorgon! Nu ska jag sova. Imorgon ska jag åka o äta med bästa syster på ett nytt ställe i lilla Hjo (man måste ju kolla in det nya(a)) och försöka få igång lilla moppen. Önska mig lycka till med det! Det lär behövas. Den är ju så grymt trögstartad efter att stått still en hel vinter. Får la trösta den med att han ska få åka runt hela långa sommarn! haha. Hade bra, puss!
Haha, så underbar!

SKRIVET: 2012-04-03, kl 20:58:11 | PUBLICERAT I: Lifetime

Värmer mig efter långpromenad

Hihi, sitter i soffan och kollar lite ishockey. Har myst in mig i min teddyfilt. Har vart ute på långpromenad med Hanna och vovvarna såklart. Var riktigt skönt, men det blev riktigt kallt när solen började på att gå ner. Så därför sitter jag här och försöker bli varm igen. Dagen har vart rätt go. Har umgåtts lite med min lillbroder, hör och häpna! Åkt lite longboard, hoppat lite stuttsmatta och experimenterat till oss lite isglass med apelsinsmak. Vi har dock inte smakat på't än. Det får vi göra imorn kväll. I morgon bär det av till Ullared med Mamma, bror och hanna, riktigt trevligt! Satsar inte på att köpa så mycket, men det vet man ju hur det brukar bli när man väl är där. En plånbok måste jag i alla fall hitta, det är en sak som är säker. Kommer väl hem med en hel drös med filmer också som vanligt, haha. Men jag hoppas på att det blir en mysig dag i alla fall. Så ikväll blire att lägga sig tidigt. Ja, vilket är ganska snart. Ska bara kolla färdigt hockeyn först. Färjestad som spelar om att få stanna kvar i serien. Måste jag ju bara se(a) Ha de gott, puss!
Sötnöt!

SKRIVET: 2012-04-02, kl 13:55:24 | PUBLICERAT I: Lifetime

Give me brown hair for a day!

Hellu, sitter o slappar lite. Gick upp vid tiotiden och har suttit här sen dess, haha. Lat? Sitter och fipplar lite med bilder. Funderar på om jag orkar göra en ny header och möjligtvis ändra designen en aning. Känner att den här är så grå och trist.. Men vi får se, det tar ju sån jäkla tid och jag vet inte om jag har tålamodet för det idag.Men har lekt lite på picnik och jag har ju vart så jäkla sugen på att färga mitt hår brunt hur länge som helst. Så jag kolla hur det skulle kunna se ut. Tyckte det blev rätt bra faktiskt. Synd att jag inte vågar bara, hehe.. Men vad tycker ni?
(Stör mig grymt på hårstråt mitt i ansiktet,haha...)

SKRIVET: 2012-04-01, kl 15:14:58 | PUBLICERAT I: pictures

1april

Första april, så passa er för jäkelskaperna! haha. Har fotat lite idag, är väl typ det ända jag gjort idag.. (a). Om  en stund åker jag in till klibben för att träna lite efterlängtad agility. Så ska sätta mig och skissa över en bana som det är tänkt att jag ska testa idag, hihi. Ni får ha en fortsatt trevlig aprildag, puss!