SKRIVET: 2011-09-29, kl 14:01:43 | PUBLICERAT I: Lifetime

I'm moving on

Haha trög som vanligt sitter jag här på matte lektionen. Får glädja mig med att det bara är en timme kvar tills vi slutar och jag får komma hem, där en söt liten vovve ligger och väntar på mig. Sedan bär det iväg till agilityplanen. Ska bli härligt och ta en sväng om där uppe, hihih (a). Imorgon är det fredag för er som inte hade någon aning om det. Känns riktigt härligt det med. Vet att det är lite dåligt med uppdatering, men vad vill ni att jag ska säga? Hinner inte, har fullt upp. Händer saker hela tiden. Så kände mig ite snällt när jag nu ägnar min lilla rast åt er. haha, ne eller jo, men det är ju ja som vill skriva, eller? ehe, glöm det. Tror min lilla hjärna kommer kolapsa snart. Önska mig lycka till! Kram!
Suddig? jag vet (a)

SKRIVET: 2011-09-25, kl 20:42:13 | PUBLICERAT I: Lifetime

1000 words

Härligt slapp söndag som innehöll en riktigt bra träning och det allra bästa är att jag kan sova hur länge jag vill i morgon med! Annars ska jag väl plugga imorn. Har en muntlig presentation på tis som måste bli brao. Ja annars har jag väl inte så mycket intressant att berätta för er. Ligger i soffan ocn kopplar av med en slapp liten pennyplutt på magen. Kände att detta inlägg inte blev det bästa jag gjort, men ni får väl kolla på bilden ist för att läsa. Trots allt säger en bild mer än tusen ord, vi får väl se om ni kommer på dem (a). Natti!

SKRIVET: 2011-09-24, kl 22:21:22 | PUBLICERAT I: pictures

Det är inte alla som gillar att bada

Hittade lite söta bilder på penny i kameran. Jag badade henne förra helgen tror jag det var, och passade på attta några gulliga bilder. Kan väl passa på och säga att sista bilden är redigerad, med färgerna o.s.v men annars tycker jag allt att den är allmänt cool (a). Nu ska jag sova. Har gått runt hela dagen med en jobbig liten huvudverk så hoppas på att den försvinner under natten. Godnatt gott folk!

SKRIVET: 2011-09-24, kl 22:04:19 | PUBLICERAT I: Think<3

Just go your way

SKRIVET: 2011-09-23, kl 21:09:27 | PUBLICERAT I: Lifetime

Baby you're a firework

Jäklar vad gött det är med fredag och extra härligt med tre dagarshelg då vi har studiedag på måndag. Inleder denna härliga helg med den första pirates of the caribbean filmen och god mat som min söta lilla mamma står i köket o lagar. Dagen har varit toppen som hela veckan. Som jag kanske lyckats nämna i något av mina få inlägg i veckan, hehe. Men vi har vart runt i Jönköping på olika restauranger och ett par bagerier. Har vart riktigt trevligt och inspirerande faktiskt. Veckan avslutades idag med en liten redovisning, lite prat och en tre rätters middag som treorna gjort åt oss. Riktigt härligt. I helgen ska jag ta var dag som den kommer. Hajr varit uppbokad så många helger nu så vill bara ta var dag och göra det jag känner för just då. Men nu ska jag dra mig in mot köket och äta en bit mat. Hare gott, puss!

SKRIVET: 2011-09-21, kl 19:25:26 | PUBLICERAT I: tipsis

Ploppglass in my <3

Seriöst om ni inte smakat ploppglassen så har ni missat nått. Den är farligt god! Jag var med och jobbade sista dagen för säsongen som de skulle ha öppet, så fick välja ett par smaker o ta med hem. Det blev bland annat den här underbara godingen som fick bosätta sig i frysen min. Så det är helt underbart att komma hem efter en lång dag i jönköping och veta att den står där och väntar på en. haha (a)
I'm in love (Y)

SKRIVET: 2011-09-19, kl 20:04:14 | PUBLICERAT I: Think<3

Life's crazy sometimes

Att man ångrar sig visar bara att man är klokare idag än igår.

SKRIVET: 2011-09-18, kl 21:08:11 | PUBLICERAT I: Lifetime

99 sheeps it's time to sleep!

Veckan börjar gå mot sitt slut och jag funderar på att dra mig mot sängen. Helgen har gått fort, som vanligt. Jobb i lördags, stängde för säsnongen nu. Känns lite konstigt måste jag säga. På kvällen blev det filmmys med maria. Vi drog in till stan, köpte kinamat och drog hem till soffan igen. Idag har jag däremot inte gjort mycket vättigt. Nu ska jag sova sött. Morgondagen och resten av veckan består av en massa studiebesök runt om i Jönköping. Vi får se om jag har tid till att berätta med om det. Har det gott tills det! Puss!
haha, minnesbild <3

SKRIVET: 2011-09-15, kl 11:54:53 | PUBLICERAT I: Lifetime

Kommer inte överleva...

Ne men hej! Sitter här med två katiga brudar som bara hackar och mobbar mig. Snart börjar mattelektionen, vi är trötta och det betyder att vi är en gnutta flummiga. Hur ska detta sluta?
Visst är detta den sötaste bilden ni har sätt?! (a)

SKRIVET: 2011-09-13, kl 17:02:38 | PUBLICERAT I: MuSiC

Go and get a real job

Trött i huvudet, trött på att åka buss, trött på att åka tåg, trött på blåst och speciellt trött på regn. Är väl ganska trött i allmänhet. Så det ska bli gött med en uppiggande bandyträning med goa brudar om ett par timmar. Men tills dess ska jag samla mina krafter framför tv:n, haha. Puss!

SKRIVET: 2011-09-12, kl 16:45:32 | PUBLICERAT I: Lifetime

Hallå, en deprimerad viktoria sitter på bu...

Hallå, en deprimerad viktoria sitter på bussen hem från skövde. Vi fick sluta en halv timme tidigare idag, så slutade halv 3. Det betyder att jag tog 3tåget till falköping och bytte där tåg till skövde. När jag sitter på tåget påväg till skövde ringer jag mamma för att säga att jag kommer hem lite tidigare idag. Tror ni inte att hon säger att jag kunnat ta en buss från jönköping 10 i 3 som går över brandstorp och hela vägen hem. Trodde inte att den bussen gick ända hem. Så nu sitter jag här på bussen från skövde hungrig, medans jag kunde vara hemma vid det här laget. Jag kunde legat i soffan med penny i knät och ätit mig proppmätt vid det här laget. Ända posetiva är väl att min mobilradio funkar. Haha det var ju mycket tröst. Men hoppas att ni kom hem fort och lätt idag iallafall. Imorgon slutar jag 11. Så nu ska jag kolla ALLA busstider ikväll. Ha det bra. Puss!

SKRIVET: 2011-09-11, kl 19:00:03 | PUBLICERAT I: Lifetime

Sundayevening

Har blivit på pushad av hanna om att jag ska ta tag i min bloggning och uppdatera oftare. Så nu gör jagett försök till en uppdatering. Dagen har varit rätt bra. På förmiddagen fick jag för mig att röjja på rummet mitt. Så nu är det skinande rent och doftar ljuvligt. Har haft typ 20 doftljus tända, hihi. Nu i eftermiddag har jag tränat agility. Var inte supermotiverad för träning, men tur som man har så har man enhelt underbar hund som är sjukt duktig! Så det blev en bra träning även fast jag inte var så motiverad idag. Nu ska jag kolla på alice i underlandet, äta, läsa lite om kaffe och sedan sova gott. Hoppas ni haft en trevlig dag. Puss!
Min älskling(L)

SKRIVET: 2011-09-11, kl 18:38:07 | PUBLICERAT I: pictures

Tidaholmstävling

Här kommer lite bilder som hanna ville ha från tidaholmstävlingen från förra helgen. Som jag förövrigt glömt att berätta om. Men det gick bra då i alla fall hihi (a)

SKRIVET: 2011-09-08, kl 09:58:48 | PUBLICERAT I: Lifetime

Life is keep going

Hellu! Sitter i skolan på svenska lektion och har ett litet break. Hinner inte skriva mycket mer än så, för måste sätta igång nu igen. Ikväll blire agility upp till 100 %. Ska försöka blogga mer och oftare. Men tills dess, hare gött!
Titta sicken vacker bild jag tagit. Är riktigt stolt öcver den faktiskt ! (a)

SKRIVET: 2011-09-02, kl 20:35:12 | PUBLICERAT I: Lifetime

A good way

Gokväll på er! Har gått två dar i Jönköping och har en underbart bra känsla för skolan. Det känns som  om det kommer bli jätte bra. Är rätt trött nu så skriver inte så mycket nu men aa. Jag har det riktigt bra ialla fall! Tror jag har hamnat rätt. Kommer bli kul att se hur jag kommer ta deras dialekt där nere i jönköping. Har redan märkt att jag pratat lite som dem, hihi. Men trivs än så länge. och det är huvudsaken. Imorgon ska jag jobba på förmiddagen och sen iväg på kalas/fest typ. Sen på söndag är det dags för tävling i tidaholm. Hoppas på att det ska gå bra, hihi. Så länge jag skärper mig! Men ha det gött!

Haha här har ni lite fler "tråk"- bilder. Sitter vid skoldatorn, så har inga bilder. Fick ta en som jag hade laddat upp på blogg.se. Om ni undrar asså, haha