SKRIVET: 2012-01-31, kl 21:31:08 | PUBLICERAT I: pictures

Bakdag nr 1

Dagen har bestott av 6 timmar av bakande i köket och två timmars innebandy träning, det ska bli gött att gå och lägga sig. Imorgon slutar jag vid 11, kommer passande enligt mig. Ska bli skönt att komma hem tidigt och busa lite med bebis en eftermiddag. Här har ni lite mobilbilder på bakresultatet. Nu drar jag mig mot duschen.
Resultatet av min, almas och emmas gräddtårta, rolig att göra inte att äta, då jag inte gillar grädde, haha!

SKRIVET: 2012-01-30, kl 15:22:00 | PUBLICERAT I: tipsis

I bland kan man ju undra...

Sitter i skolan. SLuta för typ en kvart sen och väntar nu på att det ska bli lagom att gå till bussen som går till tåget som går till bussen som går till andra bussen som äntligen går hem. Haha liv... Så fort jag kommer hem ska jag ta en kladdkakebit, slänga mig i soffan och *trummvirvel* PLUGGA! Yiipe! Haha än en gång, liv... Ne men ska väl äta lite chokladpudding också haha. Imorgon ska halva klassen (restaurangdelen) ¨åka till Göteborg på kött och fiskmässa. Tack gode gud att vi slapp det! Vi ska ist baka tårter o liknande, spritsa och allt sånt roligt. Blir nog till att vi fikar också, hihi mumma! Aa, nu ska jag dra mig. Kolla gärna in den här tjejen (blev tipsad om henne av en klasskompis) på hennes blogg http://annaellinor.devote.se och kolla speciellt in hennes videos. Haha så klockrent min humor. Ha det brao, puss!
Här har ni en av hennes videos, älskar dialekten med! (a)

SKRIVET: 2012-01-27, kl 20:58:11 | PUBLICERAT I: Lifetime

Let's go and get them

Fredag, härligt värre! Sitter för tillfället bänkad framför tv:n med resten av familjen. Vi ser på afv allesammans. Så det skrattas en hel del här i soffan. Imorgon blire att gå upp i tid. Tävling i tibro väntar, hihi. Taggad, men även väldigt nervös! Siktar på att det ska gå bra. Om ni vill veta mer om tävlingen så ska jag skriva lite senare om den på agilitydelen. Ska förövrigt passa på att lägga till den underdomänen som länk i menyn nu också när jag fortfarande kommer ihåg det. Annars får ni ha en toppen kväll. Jag ska nu proppa i mig en hel del godis, se färdigt på programet, skratta, glömma att jag är nervös inför imorn, packa, komma på att jag är nervös inför imorn, mysa med plutten, bli lugn igen, gå och lägga mig! Puss!
Let's go and get them!

SKRIVET: 2012-01-27, kl 20:12:12 | PUBLICERAT I: tipsis

give me, give me, give me

Ååh, ge mig bara. Vill ha nunununu!
Speciellt sista paret (a). Love!

SKRIVET: 2012-01-26, kl 21:19:41 | PUBLICERAT I: Lifetime

Torsdag = snart fredag

Ja det är det jag tröstar mig med på en torsdag. Långdag i skolan idag. Sista lektionen var fruktansvärt seg, men var ändå på väldigt bra humör på vägen hem. Satt i bussen och tänkte på hur bra sommaren var förra året och hur bra den kommer bli i år. Självklart kom jag fram till att jag aldrigt längtat till sommaren så här mycket så här tidigt på året. Det brukar komma i slutet av februari - i början på mars någon gång. Kan väl påstå att jag hatar att frysa. Väl hemma fick jag reda på att isen här i villaområdet spolats och var klar för att åkas på. Självklart var jag tvungen att dra med mig lillbrorsan ut för årets första åk. Så det finns några ljus i den mörka kalla vintern också. La in ett par mobilbilder från "skriskorinken" haha.
Nu äts det chokladbollar framför biggest loser. Har sagt det en gång innan, men säger det igen. Otroliga kämpar!
Fredag imorn. Härligthärligt! I helgen väntar tävling med penny. Taggar mer o mer för var dag. Hare, puss!

SKRIVET: 2012-01-25, kl 21:49:45 | PUBLICERAT I: Lifetime

Godnatt!

Trött chey går och lägger sig. Kort dag i skolan följt av en lång eftermiddag, gött! Taggar matte test imorn. Längtar verkligen, eller? Fick för mig att filma och klippa ihop små klipp på mig och penny när vi busar och sätta ihop det lite lagom mysigt sådär. Klippet ligger uppe på agilitydelen av bloggen. Länken hittar ni i ett inlägg nedan. Nu drar jag mig till sängen.
Har lite bildbrist, så penny får stå för bilden som vanligt. Tagen i sommras. Vill ha tillbaka vädret och värmen nu! Tur att jag ska lägga mig under ett varmt täcke, så kan jag drömma mig bort ett tag innan väckarklockan på nått konstigt sätt får mig att kliva upp imorgon igen, haha. Godnatt!

SKRIVET: 2012-01-24, kl 17:10:55 | PUBLICERAT I: Lifetime

On my way

Hellu! skriver på vägen ner i klällaren, hihih. Ska byta om för att träna lite innebandy med goa brudar. Tänkte blogga igår kväll, men internettet krångla, suck.. Så bilderna är en dag gamla. Hoppas ni får en bra tisdagskväll!
Viktoria tycker att det är så kul att göra matteläxa.. har test på tors:(. Fråga mig inte vad jag gör för min häller, haha.

SKRIVET: 2012-01-22, kl 21:59:40 | PUBLICERAT I: Något du inte visste om mig!

tolajohansson.blogg.se/agility

Super chill kväll igår med pizza o underbara människor! Dagen har bestått av bloggfix på förmiddagen och plugg på eftermiddagen. Imorn äre dags för skola igen, så drar mig tillbaka för idag, sängen väntar! Här får ni en läkning till underdomänen som är hyfsat klar! Skriv bara tolajohansson.blogg.se/agility för att komma dit eller klicka på bilden. Skulle råda er till att använda menyn på sidan tills vidare, då dropdown-menyn är lite defekt än så länge.
Natti!

SKRIVET: 2012-01-21, kl 14:23:55 | PUBLICERAT I: MuSiC

Hit the lights

Härlig lördagsförmiddag! Har suttit i källaren och chillat hela morgonen. Har precis fixat en underdomän till denna blogg, där jag tänkt att bara skriva om agility. Håller på att fixa design, header m.m. till den just nu. Kommer länka till den så fort den är färdig och jag kommit igång. Men tror att det blir bra när det är klart, hihi. Igår kväll drog jag direkt in till stan efter skolan för att glo på lite handboll med hänäni. Det var derby mellan Tibro och Hjo, vilket slutade lite olyckligt när Hjo förlora med 23-13. Ikväll står en myskväll med goa vänner på schemat. Ska nog gå o ta en dusch nu, känner mig fruktansvärt ofräsch. Hare underbart så hörs vi. Puss!
Älskar låten(a)

SKRIVET: 2012-01-19, kl 11:37:14 | PUBLICERAT I: Think<3

true story

You're perfect just the way you are, don't ever forget that.

SKRIVET: 2012-01-19, kl 11:34:43 | PUBLICERAT I: Lifetime

Hur kul har jag?

Gaah! Tror jag avlider... Ligger hemma och döör typ. Vakna med en fruktansväd värk i huvudet och peiodvis i magen, plus att jag är riktigt jävla förkyld. Värken har släppt en aning för tillfället, men beror nog på att jag ätit ipren och sovit tills typ nu. Ipren in my <3. Usch hatar förövrigt att vara hemma såhär. Blir jävligt rastlöls samtidigt som jag inte orkar göra ett skit... (Känner att ni är påväg att få ett underbart roligt inlägg nu). Började redan igår kväll. Hade så ont i magen som vandrade sig upp till halsen.. huvudet höll på att sprängas. Appropå det. Känner att huvudvärken håller på att ta över skallen på mig nu igen. Undra om det är dags att ta en ny ipren? Ska nog gå upp och göra iordning en kopp te också. Måste vila riktigt ordentligt idag. Vägrar vara sjuk imorn! Wish me good luck, i will need it! Puss!
Idag sällskapar inte jag penny. Idag sällskapar hon mig. Jävligt tur att jag har henne här!

SKRIVET: 2012-01-17, kl 16:38:06 | PUBLICERAT I: Lifetime

Let us break the ice

Sluta elva men kom inte hem fören halv fyra. Kul liv? eller vad säger man. Åkte över skövde som vanligt när jag slutar tidigt, men var tvungen att stanna i hjo för ett litet besök hos tandläkaren. Allt såg finfint ut, så blir inget mer besök tills nästa kontroll som är om ett år eller? haha, har ingen koll alls. Ikväll blire innebandy träning med goa brudar, men först äta. Maten står färdig på spisen. Puss!
Med brist av bilder på skoldatorn, fick det bli en google bild (a).

SKRIVET: 2012-01-15, kl 21:14:36 | PUBLICERAT I: Lifetime

You're my dream

Hihi, börjar dagens inlägg med en bild på bebis. Vi var lite småduktiga och klippte penny i förmiddags. Tränat agility med henna idag med. Sista träningen innan tävlingen som äger rum nästa helg. Det ska bli spännande. Var ett tagsen, sen jag var o tävlade. Dagens träning gick riktigt bra med. Eller ja det gick jätte bra varje gång som penny kunde hålla fokuset på mig och inte på marken, haha. Det är tur att hon är söt i vilket fall! Nu ska jag nog gå o lägga mig. Måste gå upp lite tidigare imorn för att hinna duscha. God natt!

SKRIVET: 2012-01-14, kl 16:00:29 | PUBLICERAT I: Lifetime

That's what makes you beautiful

Go förmiddag. Vart och badat en sväng med the la familla. Myys. Sitter o tar igen mig lite i soffan. Funderar på om jag ska läsa igenom ett par recept av de tusen som vi kommer ha prov på, på måndag. Okej, kanske inte tusen men det ser ut att vara minst 40 stycken.. I eftermiddag bär det av till farfar o farmor för grötkalas typ. Tradition att vi åker till dem i början av året (runt tjugondagknut tror jag) och äter farmors gudomligt goda gröt, hihi. Mumma! Annars vill jag släppa vinter o kyla och allt var det innebär. Vill ha sommaren nu direkt. Längtar enormt till värmen. Nu ska jag försöka få nått gjort med pluggandet. Hare gött!

SKRIVET: 2012-01-12, kl 09:26:23 | PUBLICERAT I: Lifetime

yo

Ville bara säga att Alma är så himla cool.

SKRIVET: 2012-01-11, kl 21:51:20 | PUBLICERAT I: Lifetime

I'm starting with the man in the mirror

Känner mig fruktansvärt snäll idag. Ställt mig och lagat mat till hela familjen. Det är absolut inte varje dag det händer ska jag säga. Klyftpotatis och stektkassler med bearnessås blev det för er som undrar, Mumma! Nu ikväll har jag bara laddat upp mig inför långdag som väntar imorn. Har ju slutat vid 11 de här första dagarna i skolan, rätt go start kan jag säga. Gillar verkligen vårt schema eller ja, för det mesta i alla fall. Det blev bland annat mästerkock som fick utspela sig på tv:n här och nu blev det biggest loser. Kan tycka att det är veldigt intressant att se på. Tycker att deltagarna är otroligt starka. Att de bara kan göra en sån jäkla förändring. Jag själv vill ju träna mycket mer än vad jag gör och jag är säker på att jag skulle klara av det. Men jag är så himla lat! Jag känner att jag speciellt måste bli starkare och skaffa mig lite muskler! haha. Jag ska försöka skärpa mig ordentligt. Men nu upp och göra iordning sig för en date med sängen. Gött! Bara för att jag är så snäll idag. Bjuder jag på en liten bild från webbkameran. Puss!

SKRIVET: 2012-01-10, kl 06:10:00 | PUBLICERAT I: Lifetime

Om gräset verkar grönare på andra sidan, har du glömt att vattna ditt eget

Nu drar jag mig ut i kylan för att hoppa på bussen mot jönköping. Hade gött!
Ena underbar person på bild som var med och gjorde mitt lov värt att minnas, poss!

SKRIVET: 2012-01-09, kl 21:49:40 | PUBLICERAT I: Lifetime

What doesn't kill you makes you stronger

Sista kvällen innan första skoldagen för året tar sin plats i vardagen igen. Ska bli gött på sätt o vis med skola igen, då det är skönt att ha nått o göra på dagarna. Varje långlov slutar typ alltid med att jag nästan "klättrar" på väggarna. Snön har lagts sig som ett vitt täcke nu "äntligen". Ja, modernatur verkar göra det så jobbigt som möjligt för mig att ta mig upp vid fem imorn. Fyfan, längtar till sommaren som satan! Nu ska jag snart krypa ner i sängen så att det går någorlunda bra för mig imorn. Hoppas ni får en bra skolstart gott folk. Glöm inte att vara posetiva, hihih! Natti!
Dålig kvalitet? Skyller på mobilen. Bilden är från dagen. Pulka med underbaraste kusinerna och sötaste vovvarna!

SKRIVET: 2012-01-08, kl 13:40:06 | PUBLICERAT I: pictures

Bodaborg!

Godmorgon! Inget bloggande blev det igår. Alla kusiner på pappas sida, begav sig till bodaborg i Karlskoga.  Här kommer lite bilder som togs under dagen (a)
Påfyllning med goa mackor och fika innan vi åker den sista biten mot bodaborg!
Kameran följde inte med in på bodaborg. Men jag säger bara det, så jäkla kul vare! Här har ni stämpelkorten som vårt lag använde.
Hela gänget på Rasta efter heldag på bodaborg!
Vill tacka mina underbara syskon som ordnade hela den här dagen! Har en helt underbar familj! Kan verkligen rekomendera bodaborg. Det är grymt kul och man kommer varandra närmare då man måste samarbeta i alla rum. För er som inte vet vad bodaborg är eller går ut på. Kan jag rekomendera att ni klickar här och kollar på videon, så får ni veta allt som behövs, hihih. I eftermiddag blir det agility med underbaraste vovven!

SKRIVET: 2012-01-06, kl 17:47:59 | PUBLICERAT I: Lifetime

Let's go bitch

Ingen myskväll blire. Drar iväg en liten sväng på traktorträff med maria som kommer om en timme. Ojoj, en timme.. kanske bäst att göra iordning sig lite, hihi. Ha en toppen kväll gott folk!
Titta vad jag hitta. Maria själv som är fotografen på hennes egen snygging!

SKRIVET: 2012-01-06, kl 16:46:51 | PUBLICERAT I: Lifetime

Ja, det gick la bra för att vara första gången

Hihihi, vart ute på min första körlektion med pappa idag. Allra första gången som jag satt bakom ratten i en bil. Gud, var läskigt faktiskt, men och så roligt! Efter två kärringastopp, en tvärnit och hackiga starter fick jag ändå pappas utlåtandde "Ja, det var la bra för att vara första gången". Det utlåtandet kan man väl inget annat än vara nöjd med? haha. Men jag krocka inte med nått, körde inte på någon, körde inte i diket och både jag och pappa kom hem helskillnade så, så dåligt kunde det ju inte gått hihi. Nu i eftermiddag kom mormor och morfar hem på middag, mumsig! Nu funderar jag på att haffa en kompis till myskväll med lite film. Vi får la se om någon är på. Ha det gott, puss!
Bild på impalan, det var dock inte den som jag övningskörde i som tur va! haha

SKRIVET: 2012-01-05, kl 12:13:21 | PUBLICERAT I: Lifetime

Alvin o gänget 3 är på g

Upp o hjälpa mamma med maten, sedan bär det av till skövde för bio med mami och lillbrodern. Inget pluggande har blivit av än. La nert så fort jag såg hur mycket vi skulle ha på provet.. Hänger med på bion ist. Sa ju att jag skulle hitta en ursäkt. Vi får la hoppas på att det blir av ikväll haha. Men skulle nog inte tro det om jag ska vara helt ärlig. Puss!

SKRIVET: 2012-01-05, kl 09:41:37 | PUBLICERAT I: Lifetime

när mina ögon är öppna ser jag dig, när jag blundar ser jag dig och mig

Försöker tamig upp tidigt på mornarna och gjort tappra försök till det, men kommer fan aldrig upp haha. Hur ska jag kunna ta mig upp vid 5 igen på tisdag? Kommer seriöst inte gå. Ställde klockan på 7 idag, men vakna inte fören 9 sen i alla fall. Fryser gör jag med. Drar nu igång grease på datorn och tänder några ljus medans jag plattar håret. Ska försöka plugga idag, men kommer säkert på en bra ursäkt till att inte göra det under dagen. Haha, känner mig fruktansvärt lat. Ne, nu går jag och tar mig en varmdusch, står inte ut med att frysa. Önska mig lycka till med pluggandet. Puss!

SKRIVET: 2012-01-04, kl 21:01:35 | PUBLICERAT I: Think<3

When you're gone...

Tomrummet blev inte mindre för att man visste att du snart skulle lämna oss. Du är den som alltid vart där, alltid funnits och alltid skulle finnas. Känns obegripligt att du inte kommer stå där innanför dörren och skälla.. Vila i frid gumman. Du var en kämpe. Du förtjänar att vila!

SKRIVET: 2012-01-01, kl 21:42:51 | PUBLICERAT I: pictures

tvåtusentolv

Galen min, jag vet. Men yeah, det bjuder jag på!
Fler bilder bjuder jag tyvärr inte på. Vid tolvslaget kom syster med pojkvänn och alla som vart och festat hos dem under kvällen med för att skjuta ett gäng raketer. Riktigt trevligt! Sov sedan hos söta maria. Annars har jag väl bara sovit och chillat idag. Nu rullar ensam hemma på TV:n, så mys med vovven är på g. Hare goet! Kram på er och god fortsättning!