SKRIVET: 2010-08-25, kl 21:46:58 | PUBLICERAT I: Lifetime

Fångarna på Fortet

Programmet "Fångarna på Fortet" får Hiss och Diss !
Okej, jag brukar inte köra Hiss & Diss, men jag känner för att göra det nu. (Vem vet det kanske blir regelbundet, hihi). I alla fall så vill jag både Hissa och Dissa "Fångarna på Fortet". Det är jätte kul att programmet har kommit tillbaka ! Jag har kollat på det sen jag var liten och har alltid gillat det. Så jag blev ledsen när de lagt ner programmet, men nu är det tillbaka och det vill jag HISSA. Hehe har alltid gillat sånna program (a). Men de visar programmet varje dag.. det vill jag DISSA. För då blir det så himla uttjatat så fort, och man gör inget annat än att kolla på det varje kväll. Inget bra.. Men ja  hiss och diss blev det.
Nu ska jag nog snart gå och lägga mig. Ska packa lite tills imorn och läsa lite. Föresten, imorgon har vi sovmorgon till kvart i 9 (tror jag att det var), men det kan jag inte ta såklart.. bara för att busstiderna inte passar. Jag längtar verkligen till mitt moppe kort !<3. Och juste Ellen kommer hem inatt också. Hon har vart i Danmark och Tyskland tror jag. Så får träffa henne igen imorgon eftermiddag(L).  god natt !

(Google bild)

SKRIVET: 2010-08-22, kl 00:23:28 | PUBLICERAT I: Lifetime

Sommaren är över.. nu väntar hösten

Usch.. nu börjar skolan på måndag, jag har verkligen ingen lust i år. Sommaren har vart så underbar <3 Nära vänner har gjort min sommar helt suverän ! Speciellt:

E.L.L.E.N - min egen underbara bästa vän som gör livet så mkt roligare på alla sätt och vis ! Du finns alltid för mig och jag finns för dig. Du är enligt mig bäst på aaaaallt (L) Din lila lilla brutta jag älskar dig grymt mycket !
I.D.A - Om dig har jag redan skrivit om. Jag hoppas att du har fattat att jag älskar dig grymt mycket med (L) !
C.L.A.R.A - du har verkligen visat mig din galna sida. Du är helt fantastisk! Du har verkligen gett livet en ny nivå. Haha att jag har fått lära känna dig i sommar tackar jag för! <3
Vill tacka er för att ni gjorde min sommar. Jag vill tacka många fler också såklart ! T.ex. Hanna, Hanna, Maria, Alma med mera ! <33
Btw, till verkligheten nu då. idag har jag gjort ett par tester till Moppekortet på internettet, fotat lite (se nedan) och irriterat mig på min j*vla förkylning. Imorgon skulle jag egentligen spela fotbolls match, men nej. Det kan jag ju inte nu.. Men kommer kolla på den i alla fall. Tur de. Har kiosken då så, visste inte riktigt hur jag skulle gjort annars.. På eftermiddagen imorn sen blire go-kart som ett fint avslut på denna sommaren. Nu har vi hösten framför oss..
Hare bäst god natt !

SKRIVET: 2010-08-20, kl 23:34:42 | PUBLICERAT I: Lifetime

En sann vän är den som vet allt om dig, men fortfarande är din vän<3

Ida Johansson, du är min solstråle, min nalle björn som man bara kan luta sig mot att gråta ut,
du är glassen man äter för att trösta, du är den alla borde känna, du är
tvillingen jag aldrig fick, du är min kusin, du är värdens bästa, du är min
ängel, mitt liv, mitt allt, min min min... (L)
Ida Johansson, du är min solstråle, min nalle björn som man bara kan luta sig mot att gråta ut, du är glassen man äter för att trösta, du är den alla borde känna, du är
tvillingen jag aldrig fick, du är min kusin, du är värdens bästa, du är min
ängel, mitt liv, mitt allt, min min min... (L)

SKRIVET: 2010-08-17, kl 18:40:49 | PUBLICERAT I: Lifetime

Mario kart Wii, rekomenderas om man inte har, hihih (a)

Har tagit en paus i allt läsande (har läst hela dagen) . Så nu sitter jag och spelar mario kart wii med lill brorsan. Skit kul faktiskt haha! Ikväll kommer farmor o farfar, för o fira toffe. Så då blire glasstårta gött ! Imorgon blire skövde hela dagen. Kanske blire så att man hinner med att gå lite i affärer med. Får se (a). Men nu ska jag fortsätta spela. Rekomenderar spelet för dem som inte harde, hehe (Y)

SKRIVET: 2010-08-16, kl 22:17:16 | PUBLICERAT I: Lifetime

Moppekurs = färre inlägg i veckan..

Ooooho yeeees ! Nu är man anmäld till ett par agilitytävlingar, guuuud vad kul! Det blir Skaraborgsräjset, KM och DM (a) <3. Så roligt. Idag har jag vart och fått linser (som jag nu ska ha i en månad), sedan tog jag och Maria bussen till skövde o mötte upp pappa för moppeinformation. Så det komer bli studande hela veckan lååååång! Så jag kan ju lungt säga att jag inte kommer att vara aktiv på bloggen på hela veckan. Det är böcker jag måste göra, tester jag måste göra och lektioner jag måste gå på ;). Hihhi, men resultatet för all möda kommer vara underbart. Så det är mödan värt (Y). Man kan säga att det komme bli en veckas bloggpaus.. kanske något inlägg om vi har tur. Imorgon ska jag läsa, inget mer. Så inte så intressant att veta  men. Har blivit förkyld har jag märkt. Halsen gör svinit ont. Så blir nog ingen träning imorn.. det är lite mer tråkigt. Föresten gårdagen var bra. hade ju kalas för toffe sedan var det konfaåterträff (igen) och det var faktiskt kul :). Tog bilder på kalaset, men har inte laddat in dem på datorn än, så ni får klara er utan dem. Nu ska jag gå och läsa lite. (vilken överraskning asså :o) hihi. Ne men ha det bäst nu. Puss hej!

SKRIVET: 2010-08-15, kl 13:31:36 | PUBLICERAT I: Lifetime

It was a good night..(a)

Bilderna får förklara den härliga kvällen igår.
Film blev det också SÅKLART (a). Idag är det dags för kalas med hela tjocka släkten typ. Imorgon ska man träna på att sätta i linser på synoptik och går det bra då, så beställer de linserna då, yeeeah! Sedan blir det information på kvällen om moppekursen i skövde. Så det ska nog bli bra. Nu ska jag göra iordning mig, så man ser lite hyfsad ut ;) Puss hej!

SKRIVET: 2010-08-13, kl 22:43:35 | PUBLICERAT I: Lifetime

Up and down..

Vädret går verkligen upp och ner. Igår var det jätte fint väder, med värme och sol. Idag däremot har vädret legat nere på botten. Det har ösregnat näst intill hela dan och åskat så det skakar i husen. Usch vilket väder det vart idag. Det är tur att jag vart inomhus hela dagen (Y). Jag har verkligen haft en bra dag, tack vare Ellen! Vi var ju som sagt på Skövde badet. Skit kul! Forsen och vågorna var ur funktion p.g.a vädret skulle jag tro. Och rutschkanorna slutade funkade då och då, de med. Men grymt kul hade jag ändå! Ett jätte tack för dagen! (L). Nu har jag precis kollat på någon knäpp film som har gått på TV4 film. "Nyinflyttad i Beverly Hills" hette den, hel knäpp kan jag tala om för er! haha. Jaja, ska väl fortsätta glo på TV:n min, sedan blire la sängen om inget annat :). I morgon ska jag se om pappa min vill ta ut moppen så  jag kan träna lite, hihi. Kursen börjar på  måndag, ska bli skönt att äntligen få det gjort ! Men ha det bäst nu! Föresten Internetet har kommit tillbaka, hahha det märks, men ändå (a). Puss hej!

SKRIVET: 2010-08-13, kl 12:52:17 | PUBLICERAT I: Lifetime

Grattis bloggen ! (hahahah)

Hahah, jag och Ellen upptäckte precis m.h.a bilddagboken att jag har haft min blogg i 1 år. Så det ska vi fira på badet! Hahah rena slumpen att vi såg det just idag ;). Så grattis bloggen min! (L)

SKRIVET: 2010-08-13, kl 12:30:21 | PUBLICERAT I: Lifetime

Bror min fyllde år igår som är = GRATTIS!

Internettet hemma funkar inte, så har inte kunnat skriva.. Men nu är jag hos söta Ellen, så var tvungen att lägga in ett litet inlägg. Som ni vet fyllde min bror år i går, GRATTIS bäste broder (a). Nu ÄR jag som sagt hos Ellen. Jag ska följa med henne och hennes familj till Skövde badet, kul! (L). Skriver igen så fort internettet funkar hemma igen! Puss och ha det bäst till dess!


Bildrepris :)

SKRIVET: 2010-08-11, kl 23:36:21 | PUBLICERAT I: Lifetime

redigera dina bilder på Picnik.com

Som sagt har jag vart med Alma idag, riktigt mysigt. Som kan märkas har vi fotat en hel del hihi. Vi har även gjort mer saker förstås. Några fler bilder från dagen kommer nedan. De är redigerade på picnik.com . Jätte roligt redigerings program. Jag har använt det innan flera gånger, men inte på länge. Men nu har jag fastnat lite för det igen, när Alma gav mig några tips. Imorgon ska man plugga (som vanligt just nu), träna fotboll och fira store brodern min som fyller 19år då. Ett stort GRATTIS! <3. Nu ska jag nog sova! God natt!

SKRIVET: 2010-08-11, kl 16:08:52 | PUBLICERAT I: Lifetime

Alma + kamera =






Bloggar när jag kommer hem ;)

SKRIVET: 2010-08-11, kl 07:07:49 | PUBLICERAT I: Lifetime

Woke up in the morning light..

God morgon, kan man verkligen säga nu. Kl är bara 7.. "snark". Jag hade inte behövt gå upp så tidigt egentligen, men kan ju passa på att börja vända på dygnet till skolan. Om ungefär 2 ½ timme tar jag en buss till gate, för att va med Alma :). Har inte vart med henne på näst intill hela sommaren.. har saknat den tjejen <3. Så det är det jag ska göra idag. Igår pluggade jag inför moppekortet hela dagen, sedan på eftermiddagen/kvällen åkte jag in till Tidaholm för att prova linser. Äntligen säger jag bara. Har väntat på att få göra det i år o dar. Så ska dit ett par gånger till för att träna på att sätta i och ur linserna. Kommer antagligen få dem i början av skolan (a). Roligt!
Nu ska jag äta frukost. Ha en bra dag, puss hej !

SKRIVET: 2010-08-10, kl 16:41:34 | PUBLICERAT I: Lifetime

You have make my summer !

Har inte så super mkt att skriva just nu, men hade lust att lägga in ett inlägg. Snart börjar skolan igen. Jag vet inte exakt hur många dagar det är kvar, men det är inte så många.. Det ska bli skönt att börja skolan igen, men jag har haft en så jävla bra sommar rent ut sagt så det känns lite surt att börja igen. Sommaren har vart så GRYM! Jag har funnit nya vänner och kommit tillbaka till några gamla <3. Ni är så jäkla bäst, helt underbara, galna, roliga, trogna och så mycket meeeer! Jag älskar er verkligen! Jag kommer aldrig att få vara med om allt som hänt denna sommaren igen, men jag har mina minnen och dem glömmer jag aldrig! Jag trodde inte att sommaren 2010 skulle slå den -09, men jag tror fan att den har gjort det.
I LOVE YOU GIRLS, ingen kan slå er nu !!
Jag kan inte säga mer just nu.. <3

SKRIVET: 2010-08-08, kl 21:52:02 | PUBLICERAT I: Lifetime

Here it comes some pictures from..

Här kommer några av bilderna från utebion !
Puss hej! Imorgon ska jag plugga till moppekortet (a) !

SKRIVET: 2010-08-08, kl 12:30:39 | PUBLICERAT I: Lifetime

Crazyness makes the world more funnier!

Helluuuu! Är hos super söta Ida just nu <3 Har sovit över hos henne inatt (a). Tänkte blogga igår när jag kommit hem efter matchen (som vi förlora med rätt mycket, haha. men det är bara ta nya tag till nästa gång!), men hann inte för skulle göra i ordning, packa om min fotboll väska och äta innan jag skulle in till stan igen! Jag, Ida, Hanna, Hanna, Ellen och Ludwig gick o kollade på utomhus bion, på torget. De visade "Hairspray". Filmen har man ju sätt förut, så jag kan inte säga att det var för filmens skull jag följde med, heheh. Det var för det underbara sällskapet! Fan vad ni är grymma, säger jag bara (L). Efter bion följde jag med Ida hem för att sova över här inatt, som sagt. Jag kan säga att jag har inte skrattat så mycket på samma gång någonsin förut. Haha, säger jag bara. Fy f*n, fick kramp i magen av allt! Ida you are crazy! Men jag älskar dig ändå<3. kl 3 idag äre a-lags match. Ska vara reserv på den. Så kommer inte hem förens 5 skulle jag väl tro.  Men jag bloggar nog mer då och lägger upp bilderna från kvällen ;). Men nu får ni ha det bäst och leva livet varje minut. Puss hej!
Satellite med Lena! (har undrat i år o dar vad den låten har hetat).

SKRIVET: 2010-08-06, kl 22:30:57 | PUBLICERAT I: Lifetime

Skövde med Ellen!

Har vart i Skövde med Ellen hela dagen, KUL! Jag köpte en jacka jag kollat in jätte länge (har visat den ett antal gånger här på bloggen). Jag valde mellan en svart och en blå, men efter många om och men blev det en svart (se bild nedan). Ellen köpte den blå. Jag är jätte nöjd med köpet! :) Tack för dagen bästa ELLEN<3. Imorgon ska min lillebror väcka mig kl 8 säger han (bara för jag skämta om att han skulle göra det). Han ska börja träna och jag har tydligen blivit hans tränare nu.. Så det skulle inte förvåna mig om han väcker mig i morgon. Så för väl lägga mig lite i tid ikväll. Kommer låta honom göra 10 armhävningar och 10 situps, sedan går jag och lägger mig igen, haha! Annars är det fotbolls match imorn mot Tidaholm, ute bio med trevligt folk och övernattning som bästa kusinen. Ja då vet ni hur min dag ser ut imorn. Nu ska jag läsa i moppeboken hade jag tänkt.
Puss hej!
Jackan/tröjan (L)

SKRIVET: 2010-08-05, kl 21:54:36 | PUBLICERAT I: Lifetime

5/8-10

Ja, då är man hemma från fotbollen, har duschat och ätit lite nu. Innan jag åkte till träning kom min nya header in. Är faktiskt väldigt nöjd med den. Så den får hänga kvar :). Idag har jag vart ute o gått med Penny och Stella i 1½ timme. Annars har jag inte gjort så mycket. Imorgon ska jag hänga med Ellen o Ida till Skövde. Måste bara kolla så jag har pengar på mitt busskort, annars kommer jag ju inte långt.. Nu ska jag hjälpa min lillebror att ladda ner msn på sin dator! Puss hej!

SKRIVET: 2010-08-04, kl 23:14:57 | PUBLICERAT I: Lifetime

Myyyyyyyyys dag!

Jag känner mig så duktig, haha! Jag rör på mig och det är ju bra. Jag cyklar här fram och till baka både till och i stan, hehe. Men det märks att det bara går bättre och bättre nu, det är så gött! Jaja, idag cyklade jag in till Ida på morgonen, prata, cykla ner till hamnen och tog kort! Sedan kom Hanna. Då kolla vi på film, cykla ner till stadsparken och tog fler kort. Lite senare på kvällen sen cykla vi ner till hamnen igen o satte oss. Där bodde massa illrar (haha låter lite konstigt när man säger illrar, men ändå). De var jätte söta med super läskiga. Det var ju flera stycken som sprang kring oss :s. Btw, så kom Ellen också, vi myste med chips, cola och tog ännu mer kort, HAHA! Hel mysig dag måste jag säga! Usch det måste vi göra fler gånger. I <3 Hjo and I <3 you girls! Här kommer definitivt INTE alla bilder, men några hihi :).
En läskig men söt iller :s
De får bli dessa bilder. Vi har tagit mycket mer än såhär kan jag ju lungt säga! Imorgon ska jag nog göra en ny header hade jag tänkt mig, fårse vad som händer mer. Har träning på kvällen så :).  Nu däremot måste jag packa bullar i påsar så de inte blir torra (bullarna som jag och ellen gjorde) innan jag kan gå och lägga mig. Men god natt på er ändå!

SKRIVET: 2010-08-03, kl 23:19:46 | PUBLICERAT I: Lifetime

Ellen, you're cute!

Här blire lite tvärtom, bilder först :). Har som kan ses vart med ellenpellen idag. Vi har tagit bilder, spelat lite fotboll och bakat bullar m.m. Roligt som vanligt! Sedan vare träning nu på kvällen.  Bilderna får säga sitt. Igår var jag ju på ullared, orkade inte skriva på kvällen sen.. (det blev inget med ida tyvärrr), men mina inköp på ullared blev:
topp 59,95:-
Jeans 199:-
bh 39,95:-
trosor 59,90:-
"Djävulen bär Prada" (DVD) 49,95:-
"My boss's daughter" (DVD) 29,95:-
Skolgrejer 36,80:-
Godis o tuggumi 27,35:-
Är nöjd! Det var ju andra gången jag var där i år, så handlade mer första gången ;). Men nått hittar man ju alltid, hihi! Så igår istället för att blogga så kollade jag på "Djävulen bär Parada" och tog det lungt. Imorgon ska man va med Ida, vi har lite att prata om..<3 sedan skulle hanna komma framåt eftermiddagen. Vi får väl se hur den dan blir :). Tar med mig kameran (som alltid nu, hehe). Om jag inte kommer hem så sent imorn så bloggar jag om dan, annars bloggar jag i övermorn. Ha det bäst nu, Puss hej!

SKRIVET: 2010-08-02, kl 22:25:56 | PUBLICERAT I: Lifetime

I'm glad i have the friends that i have and no others!

Vill bara svara på en anonym kommentar jag fått.. j*vligt synd att jag råka radera den, annars hade jag kollat Ip-nr! Vill bara säga att jag älskar mina vänner så jävla mycket!<3 Jag skulle inte lämna, byta, föråda eller göra något sånt mot dem i hela mitt liv! Jag hoppas att du kan fatta det!! De är det bästa jag har och jag skulle inte vara någon utan dem. De förgyller mina dagar och tröstar mig när jag är nere. De finns för mig och jag finns för dem. Så ingen ska kunna komma här och säga att jag lämnar mina vänner.. för det är det sista jag skulle göra! Sen så tycker jag det är så himla fegt att vara anonym när man säger en sån sak. Man måste kunna stå för det man säger och jag vill gärna ha en förklaring tack! Jag kan faktiskt säga att jag tar illa upp över sånt här.. "I'm glad i have the friends that i have" och kom inte o säg nått annat!

SKRIVET: 2010-08-01, kl 21:45:16 | PUBLICERAT I: Lifetime

Gekås igen!

Halloj, jag tänkte blogga igår kväll, sen tänkte jag blogga i morse, men det slutar nu med att jag bloggar nu hihih :). Så kan det bli. I morgon ska jag åka till Gekås igen, fast denna gången med mamma, pappa och Linus. Det är inget jag benhöver köpa förutom en present to my brother, så det blir mest bara lite spontan shopping. På kvällen imorn om vi kommit hem från Ullared så har jag och ida bestämt att sitta, äta godis och prata vid hamnen hela kvällen. Myys! Så antagligen kommer jag intye blogga imorn, men det tar jag in på tisdag (a). Det blir ett lite kortare inlägg nu. Ha det bäst, puss hej!